- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook hibák
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
Nah, csak hogy megmutassam, mennyire durva is 1v1-ben a shadow-nature-ből a voidvisszapörgetős taktika, belinkelem hogyan kell elverni Tyderianek-et, aki jelenleg a top 7., de a legjobb 2.-nak, vagy 3.-nak vallja magát. Beszélgettem vele egy sort, és folyamatosan csak szidni tudott, hogy milyen noob vagyok. Érdekes volt, hogy mennyire kikelt magából miután megvertem.
Jah és akkor még a végén mégis én aláztam meg, mert közöltem vele a tényt, hogy touchpadról játszottam ellene, és nem normálisan, egérrel!Nah, akkor itt is lenne a meccs repéhez a link.
Egyébként utána komolyra fordította a figurát és mondta, hogy játszunk még egyet, akkor már a rankeden is használt pakliját tette be. Igazából a t2-jét már nem láttam, úgyhogy erről csak annyit tudok mondani, hogy fire t1-el indul... De az azért valamit csak jelent, hogy mikor először meglátta a (Bane) rangomat, akkor azonnal annyira lenézett, hogy úgy gondolta, simán megver engem egy olyan paklival, amit csak tesztelni akart, ezért nem is nagyon mikrózott ellenem...
Véleményeket kérnék a meccsről, mert érdekelne, hogy miket rontottam el benne, illetve hogy Tyd miket rontott el (attól eltekintve, hogy nem a furnace-t és a soul splicert próbálta először leverni, hanem egy wellre utazott).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali médialejátszót?
- Elite: Dangerous
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest