Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
engineeeer
tag
Nekem se jön be de sok vizet nem zavarnak az új lapok.A core dredge viszont hál istennek pont beleillik a paklimba a deepcoil helyett és még erősebb is.
Nekem a legnagyobb gondom az upgrade rendszerrel van,azt mégsem várhatják el h mindenki megvegye az összes laphoz battle tokenből mert ahhoz vagy napi 100at kéne játszani.Az ocean expertet vagy 8szor megcsináltam és még mindig nem adta be se az eruption 3mat se az ashbone pyro 3mat meg még 1csomót ami onnan kell.Kicsit idegesítő,legalább annyit csinálnának h amit egyszer adott azt többet már nem,nem elég h 1playeres mapon csak 2upgrade-et ad még ugyanazokat többször is...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Projektor topic
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Bestbuy játékok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Seagate 500G
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini brand számítógép - R5 6600H 32GB 4800MHz DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M W
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest