Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
engineeeer
tag
Nekem se jön be de sok vizet nem zavarnak az új lapok.A core dredge viszont hál istennek pont beleillik a paklimba a deepcoil helyett és még erősebb is.
Nekem a legnagyobb gondom az upgrade rendszerrel van,azt mégsem várhatják el h mindenki megvegye az összes laphoz battle tokenből mert ahhoz vagy napi 100at kéne játszani.Az ocean expertet vagy 8szor megcsináltam és még mindig nem adta be se az eruption 3mat se az ashbone pyro 3mat meg még 1csomót ami onnan kell.Kicsit idegesítő,legalább annyit csinálnának h amit egyszer adott azt többet már nem,nem elég h 1playeres mapon csak 2upgrade-et ad még ugyanazokat többször is...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest