Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ChromeX

addikt

már a tegnapi nap után is a hajamat téptem de most nem tudom mit csináljak..
    insane god expert 1 orája játszom egy archon ranguval!!!!!!!! aki már az elején nem ovlt képes időben elérni az altartokat de modnom nem baj majd nyomom egyedül, mindjárt itt lesz, oké nagy nehezn meg védtem egyet bevertek de nem gáz elég ha egyet megmentesz. oké nagy elvttem az orbját enlightmentezni jo elkezdtem kiépiteni a védelmet.. és ő a nagy archon alig volt képes megvédeni 3 orbon az oldalát szarul épitette fel a root networkot, mind1 valahgy sikerült oké. lennt egyedül csináltam mindent nem segitett.. oké nehzen bevettem lenn az volt a 4. orbja, és már mehetünk ovlna urzachra de ő nbeki nem volt powere vagy nem tudom és nem volt hajlando 4. orbos lényeket megidézni volt vagy 5 razorleafje ami semmit nem ér már akkor, mind1 eljutottam urzachig ott volt a sereg be tudtam volna verni erre az egytemplomot lenn aminek alig volt már hpja beverte egy sárkány mert én fennt ügyködtem ő bszot bármit is csinálni, még arra sem volt képes hogy védje a maradék templomot jo az én oldalaom jött be a sárkány de én a seregre figyeltem fenn, nem hiszem eel

Új hozzászólás Aktív témák