Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Igen jól csinálom
de mindenki utánam csinálhatja, ha tudja... Sokszor kikaptam már és az egyik játékossal (mindenki ismeri JadeWarlord) olyannyira jóban lettem vereségek után, hogy friend és sokszor hív gyakorolni 1v1-ba sparringra. Tehát sokszor kikaptam én is.Én nem akarok veled rosszba lenni, nem azért használtam ilyen lapokat, hogy felidegesítselek.
Hanem hogy megverjelek, de ez a játék lényege... Ha majd fordul a kocka, megígérem, hogy bármikor megverhetsz.Csak azt nem értem miért erőltetted a phase towerem leölését. Használsz burrowert gondolom... letettél volna 2-t és a hátsó bázisomat betámadod meg a középsőt is máris csak néztem volna. Az én akkori taktikám ugyanis a védelemből kitámadás volt, ami statikus... de nem akarok okoskodni, csak békülni...
Remélem legközelebb majd egyik másik deckembe akadsz bele...
Ui.: pure sadós vagyok nem lostos
a kedvencem a pure sadó... (legtöbbet ezzel megyek 1v1-ba pure-val) remélem erősítik majd mert most az egyik leggyengébb... (pure sadó tehát lila-lila-lila
)Ui2.: az a srác akiről korábban meséltem a heal és shaman miatt simán leütötte a phaseeimet T1-en hidd el, a legerősebb T1 a nature... ww+dryad+shaman+roots+heal+hurricane
Új hozzászólás Aktív témák
- Netezős gép - i3-3220 3.3 GHz, 16 GB RAM, GTX 650 Ti, 120 GB SSD + 1 TB HDD
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- Silent PC eladó - Z390 UD v2, i7-9700KF 3,6 GHz, 32 GB RAM, Radeon RX 570, 250 GB SSD
- ASUS P5AD2 PREMIUM LGA 775 RETRO ALAPLAP
- "Mini" 7R 230W Beam mozgófejes robotlámpa
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de mindenki utánam csinálhatja, ha tudja... Sokszor kikaptam már és az egyik játékossal (mindenki ismeri JadeWarlord) olyannyira jóban lettem vereségek után, hogy friend és sokszor hív gyakorolni 1v1-ba sparringra. Tehát sokszor kikaptam én is.
Hanem hogy megverjelek, de ez a játék lényege... Ha majd fordul a kocka, megígérem, hogy bármikor megverhetsz.