Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pampo
csendes tag
Harvestert miért adják olyan drágán? Esetleg majd megérni beszerezni egyet? Mit tud?
-
zoli.22
tag
Treespirit-ről van e valakinek már tapasztalata? Mert nekem van egy, de nem nagyon jött be egyelőre.
Még csak a shadow-os jött ki belőle, vagy nature-öst egyszerűen nem árulnak?A választ előre is köszönöm.
-
fantom922
aktív tag
Ja még 1 apróság, az undead army közelharci egység, tehát hiába dobja szét őket, mert támadásnál összpontósítanak a megtámadott egységre, wellre, monumentre. A szétdobálás csak távolsági egységnél számít. Ha szétdobálja én hátrébb lépek, mire a közelharci egység elindul felém és újra együtt vannak. Ez éppen elég, hogy az undead army a múlté legyen... de mondom próbálni kell.
-
fantom922
aktív tag
Teljesen egyet értek Murdeerrel, OnSeTtel nem
Csak lassítani kell őket, nem kivégezni. Mountaineer és Agressor is jó erre. Egyébként ki mondta, hogy miután visszavertem őket és eltünnek leölöm az agressort OnSeT? Gondolkozz. 150-ért van egy egységem akit nem támadsz, mert a welleket próbálod ua-val. Mikor másodjára is lehívod már egy következő egység is öli őket. 3-nak továbbra is 2 egységem dobálja szét őket egy 3. meg betámadja az ellen welljeit. Főleg ha Mountaineer
Miután lehoz védekező egységet Mountaineer vagy Agressor ellen rögtön utánna küdöm a 2 aki eddig feltartotta az ua támadást. Nem mondtam, hogy 1-et sem ütnek a wellekbe, de 1-et sem veszítek. Most viszont az ellen van szarba, mert 3 Agressorral vagy Mountaineerral támadom 1 welljét, azt pedig a well nem éli túl. Szerintem ez kivitelezhető abszolult, de ha gondolod egyszer kipróbálhatjuk
Murdeer pl. ua-zik én meg lehozogatom az Agressort vagy Montit.
Ez az én érvelésem. Nem 150-ből fogok meg 100-at, mert az Aggressor nem veszik el, sőtt nő a számuk.
-
Razuel
aktív tag
Ha arra gondolsz, hogy az első lövéssel szétrepíti a spirit hunterst, azok meg nem állnak vissza sorba, így csak 1et tud knockolni az aggressor, akkor igen még fennáll a "bug".
Egyébként azt felejtsétek el, hogy az aggressor az UA-t visszaveri. Kezdjük ott, hogy az aggressor 150be kerül, lassan lő és még 1 small csoportot se tud knockolni, nemhogy 4et. Másodszor, szerintem ti a razorshardra gondoltak.
-
Volgafan
senior tag
OnSet:inkább szivárognál felfelé...
-
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #13770 üzenetére
attól hogy vmi s knockal rendelkezik nem lesz rögtön jó ua counter is.
agressor, mountaineer????
ugye ezt csak viccnek írtad ?a fires ötletek is csak elméletben jók, gyakorlatban 2-3 kell mindegyikből a 4 csapat knockolásához, az meg már bőven 100 power felett van.
firevel 2 verziót lehet megjátszani, egyik hogy betámadod és ha mázlid van nem lesz felesleges 100 powere egy újabb ua körre amíg még ott vannak a hullák, a másik meg
Moon hullapusztító képessége, de annak a belövését nagyon ki kell számolni, mivel 3mp-es felvezető animációja van, s a gömbnek akkor kell robbanni mikor az aktuális ua sereg már elpusztult, s az új még nincs megidézve. -
Volgafan
senior tag
Áá ne legyél kezdő!!!!
Aki elfoglalja bármimet,annak megy a riffle!!!!PTD-n pont ezért volt bent nekem mindig!!!!
-
Volgafan
senior tag
Erről van frankó video!!!Orbot,mindent visz......meg kéne keressem....youtube/bafotv-n láttam azt hiszem.....valamelyik csóka kupadöntőn használta....ellenfele semmit nem tudom vele mit kezdeni..keress rá
-
Volgafan
senior tag
Bácsikám akkor 1 jobb kombó:mage robbantást tedd rá harvira!!!!
-
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90 #13776 üzenetére
Igen orb 30 mp, de firenek is, ergő 0 a különbség. T2 előtt te se hozol le dancert. SoG rettentő gyorsan megépül, és u3-on rögtön használható megépülését követően.
Előzőekben említett kombóval pedig tuti elveszít a fire 1 wellt legalább... na majd próbálgatom
...de ne érts félre az ügyesség számít
nem 100% hogy bejön sadónak persze.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
fantom922 #13767 üzenetére
továbbra is ott áll az a probléma, hogy orb 30 mp, majd meg kell épülnie, és szerintem SoG-on is van 60 mp-s limiter
viszont szerintem én most kicsit kiszállok az eszmecseréből, mert számomra már kezd elharapózni a hangulat (ezt ne vedd személyesnek fantom, nem rád értem)
-
Deathson
csendes tag
el kell hogy keserítselek ez egy alap kombó
-
fantom922
aktív tag
Valami jó kombó eszembe jutott a Harvival kapcsolatban
Ki fogom próbálni. Szóval harvi lehozom sog-al és jövök. Megpróbálom beütni a a dolgait. Ha látom, hogy megállítják és gáz van corps explosion aztán nasty
Nem tom valaki próbálta e már...
-
Deathson
csendes tag
pont tegnap láttam egy pvp meccset a morklay trap a harvit szanaszét szedi nem tudom volt e nerfje régebben de ha nem akkor még mindig jó lehet rá próbáljátok ki
-
Volgafan
senior tag
Blade: Ne idegelj már fel!!!
Yshia-n,hogy állítod meg a dancert,ha a kezdődet lövi dancerrel???ki kell kerülnöd a fél hegyet,hogy oda tudj menni,neki ott van banner és szarja ki a tüzet,meg az egységeket,amivel bevédi.........(1-es pozicíóba vagy és nem alulra teszi,hanem felülre!!!!)az életbe nem bontod el!!!!Pont ez miatt inkorrekt azon a mapon dancert használni.....
-
Volgafan
senior tag
hY!
Sosuke
em kéne ennyire lolka-bolkának nézni.....aki egy kicsit is jó frostba,az életbe nem hív le harvit shadow!!!nyomás alá kell helyezni,azt annyi....amúgy sztem inkább t3,mint harvi.
Én sem tudom mi az az ua,de ha undead,legkönnyebb kivédeni!!!
Fire:makeshift,frost coldsnap,mire kifagynak szinte be is halttak,utána max glacier,shadow..nether....,nature:hurricaen....
Ezek mind kevesebb powerből kijönnek,mint az undead...Ha aurára gondoltál:lehívja,barrier és tornyokat teszek az orbja mellé,már be is szopta a saját auráját.......
-
fantom922
aktív tag
válasz
BladeHero #13764 üzenetére
Attól függ mivel vagy ua ellen.
Fire - Makeshift tower, firedancer, az a dinó aki messzehordóra válthat
firesworn
Nature - motk, oink, roots, hurricane
Frost - coldsnap, agressor, mountaineer, az a dinó aki nem knockolható és messzehordóra válthat
Shadow - te is használodHarvi összeszedi a hullákat, phoenix (de ha figyel rá beszívod, phoenix lassabban jön vissza), lost dancer, aki kis bogarakat tud idézni robbantósakat lost reaver asszem, összeszedi a hullákat
ezeken kívül bármilyen torony ami a mikrókat eldönti..
...és még sokat kjihagytam, tehát van mivel.
Ha javasolhatok a legjobb, ha unitokkal véded amik ledöntik a lábukról őket és, ha összegyűlik pár a felesleggel támadhatsz is. Így megszakad a spellezése. Naturral a legjobb a roots 40 power és közben támadhatsz.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90 #13763 üzenetére
Szia! Egy picit vitatkoznék... úgyis szerettek már. Egy közepes méretű T1 harc után T2 majd mikor lehozod a firedancert én lehozom a Harvit
csak sog kell hozzá. Mostanság ez elég imba. Fire elég nehezen állítja meg, ha még void powerben van az ereje.
2 v 2- ba különösen ütős.Látom valaki érdeklődött, hogy miért olyan drága a harvi
Nos mert brutál erős T2, XL bármit támadhat, skeletonok (ami aura ellen is véd) Felbuffolva megállíthatatlan
ha ügyes vagy és jókor hozod le (időben).
-
dokar
addikt
tud vki eladni nekem stone hurlert red affosat olyan 4-5 BFP körül?
IGN: Rotoa -
BladeHero
tag
Volgafan: Szóval 300 pont azért szokott össze jönni az ellenek mert lerak egy ua-t és mire én azt kinyírom addigra ellenek lesz sok pontja,nah jó de te biztos nagyon profi vagy és ezt is ki tudod küszöbölni hogy le ne idézze,de ua ellen mit csinálsz?Néztem OnSeT egyik vidijében hogy kel ki kerülni elég nehéz azt össze hozni lehet hogy én vagyok a béna de akkor is egy fire dancert is meglehet annyiból állítani shadow-al mint fire-val egy ua-t SZERINTEM
-
Sousuke90
aktív tag
lefekszem aludni és teleírtok egy oldalt ... welcome az új tagoknak akkor mégegyszer kollektíven is XD
@volgafan: ilyen nincs, hogy t2 orb után közvetlen harvira lenne power. ez maximum egy NAGYON elnyújtott t1 után lenne lehetséges, de akkor meg a 30 másodperc alatt könnyedén leszedi az ellen abból a powerből
@Pampo: 3000-ből már jó pvp decket lehet összerakni, majdnem minden színből, bár nem lesz full charge-os. boostert és tome-ot ne vagyél az elején, nehogy elvegyék a kedved. AH-ban vásárolgasd össze a lapokat amik kellenek
a shaman nem 1000 bfp, normálisan 50-70 között mozog. vannak olyanok akik megpróbálják kihasználni, hogy az AH-ba 1 kártyából csak 10 oldal fér be, de ettől még nem kell ennyiért venni őket
@Sident: ez bfp kerettől függ. 100bfp-ből is össze lehet rakni egy olyat amin azért nem gázol át mindenki, de ugyanakkor több ezret is rá lehet költeni, ha extrás lapokat akarsz max charge-al
remélem semmi nem maradt ki ...
szerk: de kimaradt
@deathson: a buff óta úgy hallom egész vállalható lett a stormsinger, szóval elképzelhetőnek tartom, 2-3 madár, főleg war eagle ellen (lassú és közel vannak shiekd miatt) már szerintem megéri
-
Deathson
csendes tag
össze lehet 3000 pontból is szerintem hozni példálul shadow/frost kijön belőle ha shadowal kezdesz hát más színekből valóban nem nagyon jön ki rendes pvp pakli
pár nappal ezelőtti témámhoz visszatérve a mine gravity surge kombó úgy kijön olcsóbban ha a gladiatrix helyett stormsingert használsz és annak a képességével nyomatod nos??
igen taktikákat találok ki mostanában -
Sident
tag
Én Fire-Frost PvP-t szeretnék
Az mennyiből jön ki?
-
Volgafan
senior tag
annyiból nem!!!!
-
Sident
tag
Pampo, mi a neved BF-ben?
-
Pampo
csendes tag
Gamer, nem voltál fent. Egyébként egyre többen leszünk, mert reklámoztam az OGC fórumjain a játékot( cshu.hu, bf.hu, tf2.hu stb.+még egy másik nagy látogatottságú fórumon is reklámoztam
, legyetek rám büszkék). Ha meglesz a 3000bfp, milyen lapokat vegyek belőle szerintetek? Boostert állítólag nem érdemes venni, csak azért mondom.
-
Sident
tag
2 i betu kozott van nevem. Copy: ISidentI
-
Volgafan
senior tag
Írjál rám: Gyuribá nem talállak....
-
Sident
tag
Valaki légyszi segitsen.Nevem ISidentI
-
Volgafan
senior tag
nem bazzeg,hanem,hogy Ő mit csinált,míg a shadow megvette t2-őt és összegyűjtött 300 powert?nézelődött???
OnSet:inkább gyere már felfelé!!! -
Sident
tag
Most is bevagyok lépve
Magyarok rámírhatnak nyugodtan
-
Volgafan
senior tag
Igen 300,de T2-őt nem kell hozzá venni?
-
Zotya21
senior tag
fura most hirtelen menyi uj ember van még a végén feltámadunk és lessz amiii sajna xD
Gyuribá különben milyen 450 a harvihoz ?
harvi 300 ties tod vagy miregondoltál ? -
Sident
tag
Battleforge nevem: ISidentI
Minden jellegű segítséget szívesen fogadok -
Volgafan
senior tag
És Te mit csináltál,míg Ő összeszedett 450 powert a harvihoz????
-
Sident
tag
Sziasztok.Én ma kezdtem, valaki segít paklit csinálni? Köszi előre is.
-
gamer1567HUN
csendes tag
Ok gyere fel és adom
-
gamer1567HUN
csendes tag
Ok gyere fel és adom
-
Pampo
csendes tag
válasz
gamer1567HUN #13733 üzenetére
Hogyha neked nem fog fájni utána a szíved, elfogadom
-
BladeHero
tag
OnSeT:Jah igen én is ezt akartam mondani,hogy nem fogja meg kapni a boostert de amugy én is vettem bfpontot de én a booster helyett kaptam +250bfp-t és én is az 576kb-nál vettem meg a bfp-t
Volgafan:Szerintem nem kéne nerfelni firedancer-t mert egy harvit meg egy UA-t fire-nek tényleg nehéz leszedni power hátrány nélkül,én már csak tudom fire-val nyomatom én is.
-
gamer1567HUN
csendes tag
Pampo adjak ingyen lapokat? Amugy a pvp jobb mint a pve sokkal.
-
gamer1567HUN
csendes tag
Adok ingyen neked
-
OnSeT
őstag
vedd onnan amit linkeltél, az ugyanaz.
( nem értem miért adják egyes helyeken még mindig 8kért)64 twilight edition lapot adnak hozzá fixen.
ebből 32 az alap free lap még1x
a plusz lapokban ami értékesebb pl: (shaman, fire dragon, war eagle, ashbone, battleship, shoulshatter, inferno)ha jól emlékszem, ha nem a többiek úgyis kijavitanak
Gamer: este ha online leszek küldök lapokat, de egyszerűbb lenne direct traden ha te is online vagy.
-
Pampo
csendes tag
Csalódott vagyok
Egyébként, itt van egy másik is:[itt] Szerinted ebbe is van kártya és pont? Egyébként ez a 64 kártya micsoda? Csak, mert ugye free-hez 32-t kapunk.
Gamer: I'm out! Semmivel sem tudok szolgálni, ami neked kellene. Fizetni se tudok nagyon semmivel. Nem játszottam még vele olyan sokat. Ehhez is kell egyfajta hangulat.
-
gamer1567HUN
csendes tag
Figy ha jég természet meg tüz kell én adok bfpontért vagy cserére mert aznekem van sok keres rám és adok.
-
OnSeT
őstag
2000 bfp equivalent ( = ) 8db twilight booster pack
csak a 2000 bfp-t tartalmazza a csomag amiből meg tudod venni a 8 boostert.
nehogy kellemetlen meglepetés érjen
de ha már mindenáron dobozos verziót akarsz venni akkor inkább itt: [link]
ez 3000bfp+64 kártyát tartalmaz.és igen, egy ilyen csomagból már elég jó deck(ek)et lehet összedobni, viszont inkább vedd meg a lapokat amik kellenek ahban.
-
Pampo
csendes tag
Az a gáz, hogy még baromira nem döntöttem el, hogy milyen paklit akarok, mert kevés a kártyám. De tutorial videó szerint összeállítottam kezdő kártyákból pve paklit. Mondjuk van 1 uncommon lapom. Twilight packot meg nagyon nem akarok összeállítani, mert természet+tűz, esetleg jég jön be. De cserélni, vagy eladni jó lesz. Egyébként a game pontokhoz jár 8db booster pakk.
-
gamer1567HUN
csendes tag
Ha twilight paklit akarsz akkor jók.Amugy kérek valakit küldjön nekem sötét lapokat a nevem a játékban gamerHUN mailba vagy egy ára megbeszélve.
-
Pampo
csendes tag
És 8db twilight booster packból + 2000 battleforgepontból már lehet karriert építgetni, nem?
Jut eszembe: A twilight booster pakkban jó lapok vannak egyáltalán? AS
:ASF
-
gamer1567HUN
csendes tag
Ha van valaki akkor küld sötét lapokat?Nagyon kellenének!!
-
Pampo
csendes tag
Ezek a tokenek egyébként mire jók?
-
Volgafan
senior tag
Akkor még egyszer elmondom a firedancerrel a gondom:az van okosan kitalálva,hogy gyakorlatilag csak légierővel lehet kinyírni(adott szituban) az meg csak firenek van.....azon meg vitatkoznék,hogy dancer nélkül nincs értelme a firenek....skyfire gyógyítással kiváló+az előttem megjelölt egységek.....
-
gamer1567HUN
csendes tag
Ja és a játékban GamerHUN simán a nevem ha akar valaki pvp-zni keresen meg
-
gamer1567HUN
csendes tag
Én sötét kártyákat gyüjtök és tüzet eddig van egy pár de azok a béna kategoriábol.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
gamer1567HUN #13714 üzenetére
"Röviden kéne pár kezdö lap vagy valami vagy segitség."
Hál' Istennek megint sikerül konkrétat mondanod. Ha megmondod milyen színhez kérsz kártyákat, akkor commonokat úgyis küldenek páran, ahogy ismerem az ittenieket ^^
-
gamer1567HUN
csendes tag
Röviden kéne pár kezdö lap vagy valami vagy segitség.
-
zoli.22
tag
Ha már a kezdőknél tartunk; keresek PvE mapokra vállalkozó szellemű embert. Mivel még én is igen kezdőnek számítok, standard és advanced szinten játszok.
A játékban HZoli néven megtaláltok. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
gamer1567HUN #13711 üzenetére
khm ... esetleg ha valami konkrétabbat kérdezel ...
amúgy welcome -
gamer1567HUN
csendes tag
hali kezdö vok valaki segitene???? megköszöném
-
Pampo
csendes tag
Zotya, máris felmegyek
Ez a twilight booster pack meg jóféle?
-
Volgafan
senior tag
Ha már itt tartunk:
akkor nerfeljék be köcsög f.dancert,vagy találjanak ki shadowra,naturera t2-re madarat,amivel le lehet szedni..mert ugye az is okosan van kitalálva,hogy vagy csak pure frostnak van madara,vagy firenek......tegnap is Yshián kezdőmet lőtte dancerrel...mit kezdjek vel?omg....azon a mapon annyira unkorrekt dancert használni...... -
Volgafan
senior tag
Csirke :141!!De leszünk mi még a top 80ba is,szerezz mikrofonos fülest!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest