Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- RAM topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
ricshard444 #13098 üzenetére
viszont ha veszel, akkor javaslom, hogy olyantól vegyél, aki fórumon is hirdeti magát és sokan alátámasztják
ha mégis csak chatre alapozol, akkor meg csak kis összegekben, mert sok a scammer -
popiika
csendes tag
válasz
ricshard444 #13098 üzenetére
jah dupla
de ugye nem baj?
hát ingame chaten hírdetik hogy x bfp-ért vesznek x goldot általába 10 bfp szokot 10000 gold lenni
-
Azt szeretném kérdezni,hogy Gold-ért hogy tudok BF pontot venni?
-
popiika
csendes tag
belptem rankedre haveroma és beis dobot
de olyan gyerekek ellen akine rohadt lassú a gépe mert már -tól arra várok hogy betölse neki/nekik -
popiika
csendes tag
belptem rankedre haveroma és beis dobot
de olyan gyerekek ellen akine rohadt lassú a gépe mert már -tól arra várok hogy betölse neki/nekik -
kovsol
titán
mennyi értelme van egy pakliba rakni Mot és Lost Grigorit ?
-
pachito
őstag
Gyuri válaszoltam a topikomban, bocsi csak pár napig nem voltam online. Majd valamikor ingame megyek és megbeszéljük a dolgokat oks? Egyébként ilyen 1-2000 bfpkért nem nagyon szoktam kérni semmit haveroktól/régi ismerősöktől, ha majd felmegyek írj rám és átdobom a pontokat ha még aktuális persze
Jövő hét hétfő/kedd/szerda irányában számíts rám.
Egyébként hello többiek és újoncok!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sousuke90 #13086 üzenetére
A shadow affos cuccok ált nem jók. Lásd lila affos spirithunter. A pajzsokat gyönyörüen kikerüli. A buff-t viszont nem. Lásd rav + drake (a rav gyógyitja nem csak a fizikai sebzést bár az nem valami nagy, hanem a mérgezést is gyógyitja, lila affos envenomnál szintén ez a helyzet).
-
OnSeT
őstag
3. map csomag fun, pvp, pvpve és pve mapokkal.
skjal2v2, nadai T4, Castle Wars beta, crazylabyrinth, masterlabyrinth, survive, survive pvp,the race, twilight vs bandits, umbabwe TD , umbabwe TD 4pmap pack3:[link]
az előző két csomag akinek még nincs meg:
map pack1 [link]
map pack2( spectator mapok) [link]kitömörítés után a Dokumentumok / Battleforge / Map mapába kell bemásolni a fájlokat.
ollie majd ha időd engedi, plz dobd be a map packok linkjét az 1.hsz.be. köszi.
-
ChromeX
addikt
Hát én is enlivel használom shadow buffal, de ez szerintem tökéletesen rendben van igy ez egy combo aminek megvan az ára taktikja semmi baj nincs vele, ez egy ilyen lap amivel meglehet ezt játszani.
énse tom hogy volt e bugja de nem is ismerem a shadow affot. amugy összefarmoltam a 3 upot a csurcs of negationra szoval már jo vagyok expert mapokra védekezni, a shadow kukacaimat meg eladogatom
ugy ahogy anno a razorokat amikor nerfelték a linked firet
-
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX #13081 üzenetére
spirit ship nerf tényleg jöhetne, mert most csak a lámulás megy vele.
2frost 2shadow-ra változtatott kiosztás elég lenne neki.batariel akkor kemény ha enlivel hívja le vki akkor mehet rá shadow buff + heal.
sztem sokkal szebb megoldás batariellel letisztítani egy mapot mint spirit spammel.Sousuke90 volt/van neki bugja?
-
ChromeX
addikt
Régebben irtak paran hogy lost shipek milyen gáz tul egyszerű vele nyomulni. ez igaz.
a batarielt azért én megvédeném... nem azért mert most ez a kedvencemhanem mert 300powerért pure fure lap aminek kell rendseen a support hogy ne halljon meg és tudjal vele nyomulni pl disenchant nélkül elég lassu, meg azért elég ostobán mozog néha és cs*szik ütni hogy enrageljen... szoval nem mondanám hogy kifejezetten el lenne tulozva szerintem ezzel élmény menni. ja és ez még rare is.
lost spirit ship nerf lehetne: tényleg 2frost 2shadow, - sebzés(és még igy is erös lenne és a normal mapokon is lehetne hasznalni enlightal). vagy ami mostmárt nem sok értelme lenne hogy UR legyen 300powerért de mivel már kb midnenkinek 3as ez..
-
Zotya21
senior tag
tolmács lécci köszi
Hello
Thanks again for the speedy response. We will have to contact the appropriate team to look into your issue a little bit further. We do apologize for your issues with the game and we will be in contact with you as soon as we get word from that team.
Should you require further assistance about this or any Electronic Arts game in the future, please visit our web site and review our extensive Self Help Knowledge base (http://support.ea.com). Your reference number for this ticket is 110422-003317
köszöni gyors válaszomat ami 3 napig tartott XD jókis auto üzi sztem
-
Zotya21
senior tag
jah nekmis dobhatnátok egy 3000 bf es kódot XD
fizetségül még megis köszönöm
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher #13072 üzenetére
Megveszed. Egy árnyék acc-ra töltöd fel. Onnan meg továbba valódira. Innen is volt régen aki így vett bfp-t. Nem volt gondja (mert mint irtad a kód jó).
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
stinger1993 #13074 üzenetére
Vagy vegyél e-bayen, vagy más forrásból kódot, vagy ami a legegyszerűbb itt a fórumon is árulnak BFP-t. Az itt hozzászóló ollie is árul, ő benne 100%-osan megbízhatsz. Korrekt áron, és 0 rizikóval. Keresd őt!
-
stinger1993
csendes tag
válasz
TazLeacher #13072 üzenetére
Mondjuk az érdekes, hogy ebayen lekövetik... már az sem titok mit veszek?
Te mit javasolsz, honnan vegyek akkor? Megéri a kockázat vagy vegyek kb dupla annyiért hivatalos forrásból?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
stinger1993 #13067 üzenetére
Ha kódot kapsz - nem ingame - azzal nincs gond elvileg. Ezek VGA-khoz adott 3000 BFP-s kódok, legálisak. Árulni tilos, de maga a kód legális.
Pont az ingame dologgal van a gond. Lebukik az eladó, megnézik, hogy kiknek küldött át BFP-t, lekövetik e-bayen, és meg is szívtad.
-
stinger1993
csendes tag
Mellesleg kezdek eléggé berágni a kábelszolgáltatóra, tegnap este működött utoljára a game, azóta egész nap semmi. A weblap kb úgy néz ki, mint amit 800x600-ra optimalizáltak, ráadásul tök elhanyagolt, nem hogy még egy kósza értesítést kiraknának (Kedves ügyfeleink, sajnálatos módon a 159.153.xxx.xxx IP range nem elérhető kábelhálózatunkon, a problémán dolgozunk, sütöttünk fasírtot, satöbbi, estére kész lesz a krumpli is.). Kezdem azt hinni hogy egy adag lószarért fizetünk.
-
kovsol
titán
válasz
nem erre a nem tudnak páran belogolni dologra gondoltam, hanem arra, hogy bármivel fordulsz hozzájuk a sablon leveleket nyomják csak az arcba
-
stinger1993
csendes tag
válasz
Gyuri27 #13068 üzenetére
Az aukció leírása a következő:
"You are bidding on 3000 Battleforge Points(BFP) to use in the game Battleforge!
I only accept paypal and must send payment immediately.
Please send me a msg on ebay with your ingame name after your purchase, so I can mail you the points.
Points will be sent via ingame mail within 24 hours."
-
Gyuri27
félisten
válasz
Az ebay-n kb sehol. Mert ott egy kódot kapsz (az ugye 3000 bfp).
-
stinger1993
csendes tag
válasz
kovsol #13066 üzenetére
Az nem az ő saruk, hogy a szolgáltató trehány és/vagy béna. Ilyen weblapot se most láttam:
http://www.fibernet.hu/index.php
Persze hogy keményen tolják, mivel manapság a micropayment felállás a nyerő - maga a játék ingyenes, de jobb itemek/skinek/stb. pénzbe kerülnek / sok pontba amit pénzzel lehet megvenni. Nem sok pénzzel, de mégiscsak pénzzel, és ha elkezded, nem számolod meg pontosan mennyit költöttél rá.
Szóval az nekik közvetlen bevételkiesés, ha nem tőlük veszed a pontot.
edit: Honnan követhető le az ebayes vásárlás? A seller szerint ingame mailben kapod a pontot, meg kell adni ebayen üzenetben az IGN-t.
-
kovsol
titán
ahhoz képest, hogy a support nem az igazi az olvasottak alapján, azért a bfp ellenőrzést keményen tolják ezek szerint
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
stinger1993 #13061 üzenetére
A live chatet úgy értettem, hogy a buybf.com oldalon lévő chat. nem a játékban.
-
stinger1993
csendes tag
válasz
Winzsolt #13060 üzenetére
Ha lehet hinni az ebaynek, 100%-os a megelégedettség.
http://cgi.ebay.com/3000-BattleForge-Points-BFP-/180659646444?pt=Video_Games_Games&hash=item2a10276fec
Nyoma van: a szerver eltárolja a chat logokat, és majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy a bannoláskor figyelembe veszik azt is. Nyilván nem fognak minden accot ellenőrizni, de jobb a békesség, már költöttem rá pénzt és nem szeretném bebukni.
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
stinger1993 #13059 üzenetére
Hogy érted, hogy nyoma van?
Én csak a buybf-ért vállalom a felelősséget, 3x nem vertek át, legutóbb 1 hónapja rendeltem tőlük. 3k pont 9 dollárért túl olcsónak tűnik -
Winzsolt
aktív tag
válasz
stinger1993 #13052 üzenetére
Üdv!
Én már vettem többször, nemtom, hogy szabad e reklámozni, majd kitörlik.. buybf.com
paypallal lehet fizetni. felhívnak 10perc-2órán belül. angolul 1 picit kell tudni, csak ellenőrzi, hogy mit rendeltél, meg hogy online vagy e éppen. és akkor vki áttrédeli.szerk.: Volt olyan, hogy promó kódot kérdezd meg live chaten +10%bfp-ért, és ezt nem kérdeztem meg, de néhány perc múlva enélkül is megkaptam a bónuszt.
-
BladeHero
tag
én is fiber netes vok
ez lesz a gond
-
kovsol
titán
válasz
stinger1993 #13052 üzenetére
pl ha ebayen veszel pontot ott is szoktak árulni, akkor meg tudod nézni, hogy egy eladónak mennyi a pozitív és negatív visszajelzése a vevők felől
(#13055) Gyuri27 álmodozni szabad
-
stinger1993
csendes tag
Mellesleg, említettétek, hogy ne a hivatalos oldalról vegyek bfp-t. Eddig oké, de honnan tudjam, hogy más forrásból nem vernek át? Pl. elutalom a zsét és nem történik semmi? Bocsi de ez nekem kényes téma
-
-
kovsol
titán
nem lehet, hogy egy internet szolgáltatónál vagytok esetleg és az szarakodik ?
-
BladeHero
tag
Nekem se indul már reggel óta
-
stinger1993
csendes tag
Hát akkor nem tudom
pedig már rég játszottam, jó lenne ha nem szopatna viccből a game
-
kovsol
titán
válasz
Razuel #13039 üzenetére
Nálunk is (Pécsen tanultam én) első félévben a c++ ZH-kat lapon írtuk és nem gépen, na akkor rögzült rendesen a dolog a fejemben, mert ugyan úgy levont minden egyes szintaktikai hibáért is a tanár. Persze később már ZH is gépen ment. Azóta már megvan a diplomám. Lehet úgy gondolod nem ér sokat, de azért később még jól jöhet, hogy van valami papír is a kezedben, bár a legtöbb helyen már úgyis a tudás számít, pl nyelveknél is, nem nyelvvizsgát kérnek, hanem elbeszélgetnek veled idegen nyelve, de még sokat segíthet az a diploma rajtad a későbbiekben.
-
Razuel
aktív tag
Most mondjam azt, hogy lesz**om? Ebbe az országa már mindenki lop, csal, hazudik, ezért is fogok innen elmenni jó messzire, ha befejeztem az egyetemet. Na, de elég az OFF-ból, inkább menjen a flame, hogy melyik szín az erősebb.
Nature FTW!
Kovsol: Középfokú angolom már van, jövőre jön mellé egy japán középfok, hogy ne unatkozzon, aztán mehet a felsőfok. Ezek mellé már csak programozni kell megtanulni és nyert ügyem van. -
Razuel
aktív tag
válasz
Sousuke90 #13040 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy minden fölösleges. Azt mondtam, hogy sok marhaság van amit nem használsz, soha az életben. Pl az egyik zh-ba volt egy olyan kérdés, amire a válasz egy A4-es lapon nyomtatottan 2soros 5-6x os beágyazott excel függvényt kellett írni, papíron. Ki a francot érdekel az excel? Egy nagy rakás hmm az egész.. és ráadásul az angol/magyar függvényeket máshogy kell írni és persze tanuljak meg fejből 2x500 (hasraütésre ment az 500) függvényt.. a nagy hmm-öt. Meg a leprintscreenelt wordos dokumentumba kellett hibákat keresni..
Én a DE IK PTI-re járok nem igazán tudom, hogy máshol mi a helyzet, de itt én csak azt látom, hogy szopatnak mindenkit ahol tudnak és mindenért küldik a csekket, hogy fizessél ennyit meg annyit. A neptunról akkor már ne is beszéljünk, mert az egy rakás f*s. Elkondolkodtam már rajta, hogy milyen jó lenne ha valaki felgyújtaná végre azt a szervertermet..
Másik szakra nem megyek, mert a többi szak az sz*r Másik egyetemre meg főleg nem megyek, mert sokba kerülne albérletbe lakni. + csak a debreceni egyetemen tanítanak japánt, amit jövő évbe felveszek. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Razuel #13039 üzenetére
a netán egyetem megvan, eddig két évet végeztem, most fogom fejezni a harmadikat itt kint. a csak szívatás és lehúzás mindenhol, erős túlzás.
az úgymond nagy és kommersz egyetemeken/szakokon lehetséges, ahol én vagyok ott nem ez a jellemző.
tárgyakat illetően, kb. a művtöri az egyetlen amit én fölöslegesnek érzek, mert az összes többi (országismeret/társtöri/töri/nyelv/stb.) mind szélesítették az ismeretkörömet, és itt kint hasznukat veszem. választható/kötelezően választhatóból meg olyat veszek fel, ami érdekel.szóval szerintem ez hozzáállás kérdése. ha meg úgy gondolod, hogy olyat tanulsz aminek nem fogod hasznát venni, akkor miért nem mész másik szakra? vagy ha ezt a szakot akarod végezni, akkor meg másik egyetemre, ha ott ilyen a helyzet?
-
Razuel
aktív tag
Senki se mondta, hogy expert. Grinder farmos, kilépős csapattársas, standard bad harvestről van szó.
Sousuke90: Nem, nem járnék jobban, ha dolgozni mennék. Majd ha hazajösz és netán egyetemre mész itthon, akkor megtudod, hogy csak a lehúzás meg a szopatás megy a magyar egyetemeken, és egy csomó marhaságot tanítanak amit az életben nem fogsz használni. Éljen a Debreceni egyetem ahol első féléves tananyag proginfón az excel+word és a papíron programozás.. pff. (Egyébként nemhiszem, hogy sok köze lenne ahhoz bárkinek is, hogy mit csinálok.)
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #13015 üzenetére
hivatalos forrásból ennyiért van.
az megint máskérdés h olcsóbban be lehet szerezni de ugye az elvileg tilos.
2Xvettem eddig hivatalosan még régen.
azóta még egy retail boxot vettem.
utoljára e-bayes akcióból vettem még msot is azt tartogatom az új editionra. -
-
Razuel
aktív tag
válasz
kovsol #13034 üzenetére
3-as pozícióba egy werebeastel húzol egy wellt a bázisodnál.
Aztán falat húzol és odafutsz a hajóhoz.
Felépíted az összes well-t aztán 3 fire orbot húzol.
Idézel a kezdő bázisnál egy wyrmet szétszeded a bázist az úton ami a hajóhoz vezet.
Reksz ide 2 Emberstrikert + 1 Magma Hurler + Primal Defender és a wyrmet felküldöd az észak keleti oldalra. Mindig ahogy visszatölt a wyrm idézd meg és közbe szétvered a 2 bázist északon. Aztán mehetsz át a másik oldalra a többieknek segíteni. Ja és közbe a hajós bázis fölött van 2 well oda is raksz 2 ember + 1 magma-t és ezek a game végig fogják a bejövöket.
Tökéletes taktika.
Igaz néha vannak idióták akik kilépnek/lámáskodnak/orbot lopnak, de rájuk kell ordítani aztán lesz ami lesz. Egyedül is meglehet csinálni a mappot, max 10 perccel többe telik. -
Razuel
aktív tag
válasz
kovsol #13032 üzenetére
2-2-2 bad harvest mind a 3 accal, minden célpontot szétszedve + a fő accal mész 1-1-1 dif1-es 2p-es mappot. 3 max 4 óra alatt megvan. Én egyedül szoktam laptop+gép komboval amúgy.
elbulizásnál nagyobb pénzkidobás nem létezik:
De legalább jót szórakozok, csajozok, dance-elek és elfelejtem a hét elején tanult vektorok/alterek/dimenzók anyagot.. -
kovsol
titán
-
Razuel
aktív tag
Itt egy ritka rossz shadow player simain: link
-
Csak én nem tudok bejelentkezni, vagy most tényleg nem mennek a szerverek?
-
Razuel
aktív tag
válasz
TazLeacher #13024 üzenetére
Mivel én még egyetemre járok, így nem keresek, amit meg kapok azt inkább elbulizom vagy valami másra költöm.. Egybként meg voltam már diákmunkán gyárba dolgozni. Na abból nem kérek többet kösz.. Inkább a 3 óra farm.
-
-
Razuel
aktív tag
válasz
TazLeacher #13020 üzenetére
Na igen már én is unom a grinder farmolást, de kb 3 óra alatt ki lehet farmolni egyet. Eddig vagy 10et biztos farmoltam.. De nagy többségében nem ebből lett bfp-m. Én még a játék bétájába regeltem, csak akkor még fizetős volt, úgyhogy nem játszottam vele, amíg ingyenes nem lett. Szóval így már sok féle ajándékban volt részem. Volt itt promo mo, amii monu, ez a mostani phantom micsoda, ravenheart promo, volt olyan ajándék is, hogy minden acc amelyik fel van iratkozva a hírlevélre az kap 150 bfp-t, na most ezt szorozd be egy jópárral..
-
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher #13017 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy vannak honlapok amiket hirdetnek és árulnak bfp -t meg wow feltöltést meg ilyesmiket és játékon belül szokták néha reklámozni chaten.
Én pl vettem 1500 pontot 1500Ft ért, aztán addig adtam vettem a dolgokat markeben, hogy most már több mint 500 pont hasznot csináltam. Nekem ez az oldala is nagyon tetszik a játéknak. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Murder3 #13012 üzenetére
Akkor ha kell BFP légyszi nekem szólj. Ha nálad 500 BFP = 1.500 Ft, akkor rohadt jó fej leszek, és adok el neked 500 BFP = 1.000 Ft-ért...bármikor. Szólsz, utalsz, küldök ammennyi kell.
Csak megjegyzés képen nekem, eddig kb. olyan 20-30.000 BFp-m van a játékban, az egészre költöttem kb. 20.000 Ft-ot. De ha te ilyen jól veszed, lelked rajta.
-
Zotya21
senior tag
válasz
TazLeacher #13008 üzenetére
mwer tudod csapatjáték és jó ha nem egy ember viszi az elején az egészet
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #13006 üzenetére
hát 300 bfp az nem 300 ft
500 bfp az 1500 kb. -
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #13008 üzenetére
mert az mitől jó h egy rakat wog-ot beizzítanak a mapon?
úgy még annyi élvezet sincs benne mint amúgy. -
Razuel
aktív tag
válasz
Murder3 #13005 üzenetére
Ha atom kombo akkor említsük meg a church + skyelf commandert is szerintem. Bármit bevéd bármilyen mappon.
JMBFLaSH:
Üdv a csapatban. Ha megmondod, hogy melyik szín tetszik, mivel szeretnél játszani, akkor tudunk segíteni és adhatok egy pár common/uncommon lapot is. BFP-t mivel akarsz vásárolni ING golddal vagy RL pénzzel? -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Zotya21 #13003 üzenetére
zér nemteccik mér más megküdz azér a szros tokenért a shipel megcsak végigsétál az egészen semmi nehézség nicns benn
Veszel egy tokenkonvertert, és elkezdesz expert mapot farmolni tokenért. Lesz egy sűrű, és unalmas heted, és szegényebb leszel kb. 300 Ft-al, de megkíméled magad ezektől a baromságoktól. Nem szeretem az rPvE-t, mint említettem volt. Unalmas, szívás, kevés tokenért.
-
Murder3
addikt
válasz
Zotya21 #13003 üzenetére
igazából pl a pure shadow ami kínlódik mert neki se heal,se cc.
ha meg ugye zapperek,bombardok,enemy wrathgazerek,hulkok,windhunterke és miegyebek emg leszedik seperc alatt a shadow sereget.de ami meg abszolút gyilok kombó az a warlord,ward of the norh,losh ship,maelstrom,ice tornado,unholy hero ha még kell.
ezzel tolom sima ügy heal helyett protect van az simán elég. -
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #13002 üzenetére
Pont azt a mapot lehet shippel és regrowtal gond nélkül lenyomni.
4 szinű lap mint a lost ship.
minden orból lehet egy így simán szétzúzható az ellenséges bázis,map.
earthskeeker,lost ship,maelstrom,soulshatter,regrowt,giant wrym,grimvine.....etc
ezek bőven elegendőek -
Zotya21
senior tag
válasz
TazLeacher #12999 üzenetére
akor mondjuk hogy láma
azér nemteccik mér más megküdz azér a szros tokenért a shipel megcsak végigsétál az egészen semmi nehézség nicns benn
Batár meg hogy egyetlen egy batárral végigmegy amig megincsak a többi kinlódik vagy legalábbis nehezebb neki aza lap nagyon elvan túlozva eszméletlen
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Murder3 #13001 üzenetére
Szerintem Insane God Experten bemész a bázisre 8 Ship-el, szétszedik őket a Skycatcher-ök, így nem tudod lenyomni a bogár-Boss-t. De ha valami olyannal mész, ami egy felé lő, mondjuk pont Skycatcher, azokat mire leszedik, szétszedik a kis szemetet 8-an is. Erre értettem.
Mi az az m4 színű?
Pontosan ezért nem szoktam rPvE-zni. Minden map ugyan az, csak más felé kanyarodik az út.
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #12999 üzenetére
nem noob inkább láma dolog de egy csomó eleve így integrált dolog van a játékba.
nem hiába 220 és m4 színű lap.
gyorsan lő jót sebez....
nicns hátrány a mert szimpláncsinálsz belőle sokat és kész minden mapra jó+ mehet mellé a wog város regrowwt más nem is kell.rvpe-k azok konkrétan a 3. bázisig érdekes onnan már full unalom az egész
de még így is majdnem mindennel megcsinálható
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bluetooth hangszórók
- EA Sports WRC '23
- Trollok komolyan
- GTA V
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest