Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Raspberry Pi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkzbane
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
A legjobb "nyerési rátája" A TW nek van. Azt követi A Renegade és a leggyengusabb a Lost Soul. Ezért majd mindenki TW t vesz aki nyerni akar. Nade Ha Renegade-ból vagy Lost Soulból UR lapot kapsz a nyerési ráta megfordul az LS lesz a legjobb statisztikájú és a TW a leggyengébb. Ilyenek közrejátszanak még ugye hogy a Renegade mellé azért jár Abomination ami 100-150 bfp megtakarítás mindig a másik meg hogyha nem esik UR lap akkor a legértékesebb rare lap ami eshet(Wog) az TW be van.
Összességében 1:9 hez~ 1:10 hez az átlag esély arra hogy nyereséggel jössz ki egy tome váráslásból ami piszok gyenge. Kereskedéssel sokkal biztosabb és néha több profitra is lehet szert tenni. Tudom hogy nehéz,én is estem ebbe a hibába de NEM SZABAD se boostert se tome ot venni ha jót akarsz magadnak szerintem =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest