Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
Ezt már személyesen is megvizslatom...
Hát, így is halál, High-on, néztem a GPU-t, 50 fok fölé se ment az egész, a VRM-et nem néztem, de ha 50 fok alatt tartotta az egészet a hűtő, miért ne tudta volna a VRM-(k)et is? Csak mozgás közben akad ki, borderless cuccba, hiába futott a háttérben, meg se nyikkant. 3 perc játék után megadta magát. Eddig is stabil 60 fps volt, játék játszása közben is... főleg hogy High-ra vettem.Az a gyári turbó aligha hiszem, hogy bármit is befolyásol, amikor cégesen boostolták. Máshol nincs ilyen, ezek szerint a BF-et el kell felejtenie.
Ment is előtte egy sor Tomb raider, az meg is izzasztotta rendesen, de nem halt meg tőle...Szerk: Számít, ha a Gaming módról az ECU módra váltok szerintetek, vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest