- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Ennyi erővel ne idegeskedjünk a csalókon se, mert nekik meg az nyújt szórakozást.
Mint írtam azzal nincsen bajom, hogy kipróbálja az ember ezeket egy üres szerveren egy társasággal, de amikor egy ilyen társaság bekeveredik egy cq-ra, akkor igencsak eltudják venni az ember szórakozását. Persze abban igazad van, hogy nagyon sok esetben ez nem a játék hibája, hogy idióták játsszák.
Gondoltam, hogy nem ez a fő tevékenységedÉn azokról írtam, akiknek ez az elsődleges feladat, hogy ezeket a szarokat lerombolják.
swagger55
Addig meg elfoglalnak 4 zászlót. A legrosszabb, ha squad-ban vagy és rád élednek a csapattársak, mert arról a pontról mindenki szaladhat mindenfele, mert zászló sincs a közelben.
Na mindegy, felőlem úgy játszik mindenki aki akar. Csak ne legyen velem egy csapatban
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- LTE frekvenciák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged