Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #29435 üzenetére
bf3 sírások miatt lett gyenge a TV rakéta, meg a bázis felet lebegő helisek miatt
Bázisa felet lebeg (vagy hátrébb) a lövész meg lődözi a tv rakétákat , hát piszok nagy tudás kell hozzá
Így tanulva ebből a bf4-be gyengébb lett a TV hogy ne érje meg hátulról lődözni veleDe egy olyan eszközt tönkretenni ami arra jó hogy bosszantsa kicsit a páncélozott járműveket , mert egy találat csak megsebzi nem értem
Mert a gyalogosokon kívül egy rakéta nem pusztít el semmit, és azért meg egy gyalogos nem könnyű észrevenni és telibe rávezetni mert annál is ha 1m messzebb csapódik be csak megsebzi
Na mindegy
(#29436) Cris99
Játékmód szétrombolása , publikon milyen játék morál, kis 10éves csikaszokkal van tele minden szerver iskola idő után (hétköznap délután , hétvégén meg bármikkor) akik azt se tudják mi merre
Miért olyan játékos nincs aki tankkal egy dombtetőre rááll és onnan lődöz, akkor a tankokat is gyengítsék le hogy 100m után pottyanjon le a lövedéke , mert egy ember balfaszul használja
Amúgy a repülőt nagy szerencsével kapta el a heliket meg csak akkor amikkor elkezdtek lebegni amúgy esélye se lett volna
Az utolsó videó meg a legeltjét mutatja utána több lépcsőben is változtattak rajta, rá három napra már nem volt ilyen ereje
Amúgy is az ilyen vágott videókba nincs semmi, egy hét folyamatos játék mellet olyan videó anyagot lehet felvenni hogy azt hinné az ember hogy űber brutál játékos játszik, közbe meg nem csak sok anyagból dolgozik
Igen és szeretek jól szórakozni, és nem mindig azt nézni, jaj most a többet haltam mint öltem, vagy jaj csökkent -7-et a skill-em, vagy nem kaptam kétmillió pontot és nem lépek naponta egy rangot
Én jól szórakozni szeretek , amúgy is ezt a játékot ebben a formájában komolyan venni hát
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest