Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
-
[HUN]Ryan623
csendes tag
Akit érdekel és a GameShopnál rendelte elő, annak mondom, hogy 30.án adja kézbe a futár
-
Pubszon
veterán
Ja igen, a leírásban benne is van ha jól értelmezem.
Ne még azért átgondolom. -
Pubszon
veterán
Hali.
Ha most ezt innen előrendelem akkor az alapjáték mellé a premium kódot is megkapom?
Battlefield 4 - Free Premium Expansion DLC When You Pre Order Now PC -
pohár
félisten
válasz
Neoteric #12180 üzenetére
akár ő is hozhatja/kiválaszthatja, hogy mi kell bele, csak az a jó kérdés, hogy hány százaléka a gamereknek olyan beállítottságú, hogy nem szeret tökölni a gépösszerakással?
külföldre meg nem tudom, hogy lehet-e dolgozni így... szlovákok, csehek, osztrákoknál mennyire jönne be ez
-
-
-
Plezs21
tag
válasz
Laraxior #12176 üzenetére
Egy M249-est meddig is tart újratölteni
Nagyon masszív hangja van annak TOW-nak
-
Laraxior
titán
válasz
@rglaaf #12173 üzenetére
TOW Missile vs T72 tank
Rohadt jó videok vannak fent -
@rglaaf
veterán
válasz
boogie84 #12169 üzenetére
6 JDAM BOMBS EXPLODE IN AFGHANISTAN hát brutál az biztos
-
boogie84
veterán
Nem is megyek fel 64-es szerverekre!
Próbálok olyan szerverre felmenni ahol normálisan fognak játszani. Ha nem találok ilyet akk találok olyan embereket akikkel együtt tudunk dolgozni, közös célokat találva TS-el.Egyébként nincs igazad, mert a mostani bétában is rengeteg unatkozó emberrel találkoztam, akik csak arra a pillanatra vártak h egy ember elkezdje foglalni a középső célt leomlott épületnél, és eltalálja a csipával, és jól rárántson ott helyben. Csuklott az a jó édes anyukájuk.
(#12173) VAN der BOSS: Egy tankra nem sok egy kicsit??
Vagy egyenesen épületre, épületekre kell majd használni?
-
bul07
nagyúr
-
Plezs21
tag
LvLCap új masinája. Úgylátszik megéri jutubozni amcsiknál.
-
boogie84
veterán
válasz
Laraxior #12167 üzenetére
Ha megszűnik a jel akk meglátod mikor az első mellé megy.
De addig valszeg pontos lesz. Am meg ez sokkal jobban a csapatjátékról szól mint a BF3. Szóval egyik a sniper aki beméri a távoli célpontot majd ts-en leadja az infót h mehet a top gun forgatás.
Nekem az hiányzik h a sniper vagy valamelyik emberke az éledőt le tudja tenni. Nemtom lesz ilyen? Ha nem akk megint csak erősödik bennem az az érzet h ez még jobban a csapatjátékról fog szólni, egymás életben tartásáról, h a squad közel összes embere eljusson pl egy lerakóig (mint a rush-ban) vagy foglalni tudjanak egy pontot.
-
Laraxior
titán
válasz
boogie84 #12166 üzenetére
Na akkor mégegyszer. TV Guided missile, ugyanaz mint most a helin a TVrakéta, ez eddig oké.
De ez a lézeres bemérés.... Akkor úgy kérdezem, hogy ki a rosseb indítja azt a bombát? Mi van ha közben megszűnik a bemérés, mert ugye most Shanghaiban is elég könnyű volt elveszíteni a célpontot. -
boogie84
veterán
válasz
Plezs21 #12131 üzenetére
De van!
(#12093) Colos1: Ha tudod h mi az a giroszkóp akk nem kellett volna leírni h pontosan mi stabilizál.
(#12109) kissadam22: 17-ben (BF4 + premium) benne lesz az egész játék szőröstül bőröstül. Ha most megveszed a LE-t, majd továbbiakban a kiegészítőket, akkor kb kijössz majd 22-re. Szóval ez a pcgurus dolog éri meg a legjobban. Am a Delux nem 17, hanem 12. Én pl olyat tudok csak elhozni a győri Árkádból. Utána meg eladom a díszdobozt!
Jut eszembe, aki nem deluxot vesz és érdekli a doboz akk nálam érdeklődjön.(#12165) Laraxior: Sniper vagy tank lézerrel beméri a célpontot, majd jön egy repülő és badaboom. Nem hiszem h lesz, csak vadászon. Ugyanis az nagy teljesítményű bomba.
TV missile, pedig egy kamerán keresztül irányítható rakéta. -
@rglaaf
veterán
JDAM bomba is lesz grat
Ez meg egy barom
-
lofagi
addikt
válasz
YAKUZbp #12151 üzenetére
Megér ez az egész procedúra -4e ft-ot és az esetleges állandó kérdést a levegőben, hogy vajon ez szabályos-e és mikor vonják meg a játékot az accountról vagy az egész accountot? Milyen veszélyeket rejt ez a proxy változtatás? Aztán lehet csak én látom borúsan a helyzetet. Számomra 4e ft azért nem az az összeg (nem vagyok eleresztve), amit megspórolva érdemes így játszogatni. 10e ft-nál már azt mondom, hogy oké, de 4.
-
lofagi
addikt
-
-
xavix13
őstag
Szomorú tény, de amíg papíron mindenki jól él, addig nem is fog változni semmi.
Na de off vége. -
lofagi
addikt
A sok off után: Xfactor tweetjén az olvasható,h nem lesz rpg lock a véglegesben.
-
xavix13
őstag
Magyarország: a hely ahol a nyugati árak találkoznak a keleti fizetésekkel.
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Laraxior #12132 üzenetére
Igen ezért még büntetést is kaphatna mert a Steam fórum első hozzászólása és a Eredeti játékok - best buy topic első hozzászólásában ez szerepel :
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik. -
Laraxior
titán
válasz
YAKUZbp #12129 üzenetére
Úgy tudom, hogy nem nagyon van engedélyezve ez a proxy-s dolog, és ha bukik valaki, akkor nem csak a game bukik, hanem az account is. BF3 idejében tudom ez volt a menő, mert lakótársam is kb 6ezerért vette meg. Bár az is benne van, hogy ilyenért megbukott emberről még nem hallottunk
-
Plezs21
tag
576-nál nincs visszaigazolós ímél ugye?
-
YAKUZbp
csendes tag
válasz
YAKUZbp #12123 üzenetére
Elvileg kapnod kell egy emailt spanyol nyelven a vásárlásról hogy rendben megtörtént . Ha nem találod nézd meg a spamek közt! Az originen is látni fogod az elő rendelés sikeres és a játékok közt is látod majd BF4et.. a kiegészítőket a részletek menüben nézheted meg! Írj ha sikerült!
-
YAKUZbp
csendes tag
válasz
Csabroncka #12124 üzenetére
Nem.. a bf3at pl: índiából vettük!
-
YAKUZbp
csendes tag
válasz
YAKUZbp #12119 üzenetére
BF4+ PREMIUM
Keresel a neten egy mexikói proxyt .. böngészőben át írod .. majd ha rámész a Google-ra már a mexikóit fogod látni.. ezek után origin oldala.. szintén mexikói nyelven.. nekem chrome a böngészőm pikk pakk lefordította és mehet a vásárlás bank kártyával 15040ft fölött kell hogy legyen a kártyádon pénz .. néz utána a mexikói peso árfolyamának.. Ha a kosárban vannak a termékek 898 peso összesen .. ezek után kapcsold ki a proxyt és lépj be az originbe és folytasd a vásárlást !Csak saját felelősségre.. akinek kell segítség inkább kérdezzen...
-
YAKUZbp
csendes tag
Bf 4 szerver bérelésorröl tud valaki híreket!
-
-
YAKUZbp
csendes tag
Na meg vettem magamnak is a BF4-et és prémiumot is átszámítva 15000-ért már megérte a kettőt.. Természetesen hivatalosan originen! Csak nem az európai hanem mexikói originen keresztül! Remélem hamar kijavítják .. a béta is játszható volt de várom a nagy durranást!
-
R3laX
addikt
válasz
Snip3r_HUN #12116 üzenetére
Nálam pont fordítva, én vettem 5 éve egy q6600 procit 55-ért, és ezt koptattam most januárig. Persze közben 3850-4850-7850. Ekkor jött megint az alaplap/proci I5 3570k. Sztem ezzel a rendszerrel is kb 3VGA-t használok majd el ennyi idő alatt
.
-
válasz
Snip3r_HUN #12114 üzenetére
Hehe....akkor nálad volt számottevő gyorsulás.:-)
Nálam soha nincs nagy meglepi, mert sokszor cserélek.
4850, 5850, 6950, 7950...viszont a következő nem 50-es végű lesz, ez már biztos, hanem x.:-) -
Def26
félisten
válasz
Snip3r_HUN #12114 üzenetére
Ez még bőven racionális döntés.
Nem is tudom hogy bírtad ilyen sokáig hd3870 -el.
-
emiki6
veterán
válasz
kissadam22 #12109 üzenetére
Érdekes.
Valaki 7870-re vált valaki meg 7870-ről 280x-re. Lehet ez az egyik lépcsőfok. -
kissadam22
tag
köszi... már majdnem megrendeltem...hála nektek így nem ezt..
..
maradok a Limited Edition-nál.. 17ezret nem szeretnék kiadni ..
mert most 7870 vga-t akarok venni..
köszi.. a segítséget.. -
TechArtist
aktív tag
Rossz topik.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
kissadam22 #12104 üzenetére
Még jó hogy... milenne ha fordítva lenne!
Mégiscsak egy plussz!
-
emiki6
veterán
válasz
kissadam22 #12104 üzenetére
Mert az alapjátékot NEM tartalmazza.
-
kissadam22
tag
sziasztok nem értem ...a Bf4 Prémiun (ami az összes DlC -t tartalmaz ) hogy lehet olcsóbb mint az alap játék vagy a Delux....
itt...
http://www.gameshop.hu/pc/battlefield-4-premium/11420 -
kissadam22
tag
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest