Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
ch003067
addikt
Nem tudom láttátok-e de dupla XP nap van.
-
Sabre
őstag
na most életében először nekem is belaggolt a játék, minden elő és utójel nélkül.
kurva idegesítő, egy tök jó sqdm-ből estem így ki... -
endruboy1
senior tag
Üdv!
Az érdekelne, hogy a jet vezetéshez tudnátok valamilyen pro tippeket adni? Van pár dolog amit nem értek. Pl. hogy mikor kell/érdemes benyomni az IR flarest, amikor elkezd pityegni vagy mikor elkezd nagyon sűrűn pittyegni? Gondolom mikor elkezd az csak azt jelzi h a kereső rám állt...És miután benyomtam nincs más teendő csak elhúzni a térségből amennyire csak lehet?
A másik meg, hogy néztem más vadászgép pilótákat akár YT-on akár játékon belül akik egészen pontosan rá tudnak állni akár földi akár légi célra. Tudom hogy nem vagyok pro, de ez egyszerűen nem megy nekem. Én mondjuk az irány gombokkal és az a,d gombokkal szoktam irányítani, egérrel jobb/célszerűbb lenne begyakorolni (mert nekem úgy aztán marhára nem megy)? Vagy kössek rá ehhez joysticket? Ja igen és lehet vadászgéppel lassítani vhogy, mert még erre se jöttem rá? -
nanorambo
őstag
Köszönöm!
-
nanorambo
őstag
Milyen módban és milyen pályán lehet a leggyorsabban összeszedni 50 squad repairt?
(jah amúgy a "Wrench Wielder" assignmentben 50 pont squad repair vagy 50 szer kell squad repairolni?)
-
kmisi99
addikt
Ez nem igaz. Gondoltam játszok egy jót erre laggol a szeró mint állat. Már vagy egy hónapja nem tudok játszani mert az összes szeró laggos.
-
Winne
nagyúr
odorgg itt leledzik valahol?
-
SkyS1gn
félisten
Most akkor mikor jelenik meg az AK?
Premium Edition trailer végén azt írja hogy Európa 14.
viszont a hivatalos oldalon pedig 11.-e van mint észak amerika...
nekem végülis mindegy mert csak pénteken vetem rá magam de akkoris minek keverni a sz@rt!?
4.-től meg lesz sok gameplay
csak péeshármas, meg levágva...
-
Def26
félisten
válasz
DeadMeat #19261 üzenetére
Na majd egyszer összeftunk és akkor anyázol rendesen. Én medic -el szinte csak metron vagyok, és ha hullát jelez a térkép akkor szinte meg sem állok csak rohanva élesztek, aztán ugrálva gyorsan eliszkolok, nehogy bekapjak 1-2 golyót.
Tudom gusztustalan dolog, de hát metron minden megengedett. Camp, revive noob, sniper noob, granade noob, shoti noob...
-
stifi
senior tag
semmivel sem jobb játék a BF3 mint a CoD, csak más. neked meg nekem mások az igényeim, ezért a BF3 jobban tetszik, ennyi a történet, ettől még nem vagyunk különbbek ők meg nem rosszabbak..
lehet ott több az idióta tizenéves, mert alapvetően ők a célcsoport, ennek megfelelő a játékmenet is. pörgős, hentelős, pillanatra sem pihenős az összes játékmód, tök más mint a BF.. nézőpont kérdése hogy ez jó vagy rossz!
-
DeadMeat
nagyúr
Engem nem zavar, főleg itt.Sajna nem nagyon tudsz úgy felszedni valakit, hogy ne jöjjön valahonnan egy ellen,( ezért is szoktam ott maradni, amíg fel nem áll) de meg sem próbálja.Még akkor sem, ha tényleg nincs ott ellen, csak a csapattársak egy foglalás után.Na persze nem azt várom, hogy a legnagyobb tűzharc közepette szedjen fel, de ha már elmegy mellettem, akkor legalább csinálja a dolgát, vagy menjen másik kaszttal.De jellemzően a support is csak magának dobálja a ládákat rohangálhatsz utána naphosszat, ha esetleg sikerül addig életben maradni, hogy kifogyj
-
DeadMeat
nagyúr
Tény, hogy nagyon idegesítő, hogy kempelnek, basznak rá a feladatra amit csinálniuk kellene, a "medic" elszalad melletted, baszik felszedni.Mindazonáltal baró pörgős játékmenet a CD, én ezért imádom.Bár ma először elküldtem a k. édesanyjába egy gyökeret, aki mást nem csinált csak kempelt.Ha a zászlót védve csinálja meg is értem, de nem... colonel 100... gratulálok hozzá.
-
Hajdi
senior tag
Hát ezek a CQ mapok ritka szarok! Mindenki kempel és shotgunnal, vagy pecsenyével rohangál, ráadásul a seggembe spawnolja az ellent. Nem is említve a "lövöm és simán rámfordul, majd lelő" emberkéket.
-
stifi
senior tag
válasz
csibe1 #19250 üzenetére
de, a battlelog behal tőle, de ctrl+f5 frissítéssel minden jó.
amíg játszom addig úgysem érdekel.még valahol olvastam hogy vagy a 4 magot szereti a játék, vagy az 1 magot, szóval ha a kettő között vagy érdemes letiltani párat. nem tudom van-e alapja a dolognak, valaki tapasztalat?
-
DeadMeat
nagyúr
Azmilyen csít már, hogy nem hal meg senki?
-
stifi
senior tag
válasz
xavix13 #19242 üzenetére
én ha játszom, ki szoktam lőni feladatkezelőből az összes böngésző mellett futó plugint (pl plugin container, flash lejátszó) és kb dupla annyi fps-em van mint ezek mellett...
egyébként lehet valamivel még fps-t nyerni? (pl magok kikapcsolás trükk, vagy prioritás állítgatása feladatkezelőből?)
i5-3450-es processzorom van, 8gb ram, 5870-es vga.. jól fut a játék de a sok fps sosem baj...
-
Def26
félisten
Már fent is van az apróban.
Kontrollerrel jobban megy.
Pontos-pontos, de nem olyan tökéletes mint gondoltam. Az apró mozgásokkal nincs kibékülve. Megyek észreveszek egy emberkét, próbálok célra tartani aztán lőn mint pc -n de ilyen mikro mozzanatok miatt nem tudok ráállni pontosan. Egy haverom kipróbálta azt mondta neki kézre esik. Nekem nem.
PC -n 3600 dpi -s egérrel játszom, és megszoktam, hogy tű élesen pontos minden.
-
BandiHUN
veterán
válasz
SkyS1gn #19241 üzenetére
Pont ez az,hogy nem tereppusztítás,mert mindenki kézifegyóval ment...még 20-an sokkal többet granyóztunk,stb,mert ritkábban volt ellenfél,csak a C4 tilos a szerón+a claymore azt hiszem.Szóval ez nem lehet ok.
Egyébként próbáltam ezt a net smooth-ot vagy mifenét a menüben,hát azzal csak rontani lehet
Egyébként majd megöl az ideg,mert az ember belecsöppen egy jó kis tűzharcba,belaggolás,és 1 ellenbe belelövi az ember a 7 slugot,mire hajlandó megpusztlni,ami alapesetben egyből kampec.Piszok sokszor van olyan,hogy valakit meglátok,lövök,UTÁNA elkezd lőni ő,puff kampec,nem ám találatok,hanem mintha sniperből kapnék egyet fejre,de nem fejre és gyenge fegyóból 1 puff és halál.A delikvens meg benyeli fejmagasságban a slugot,és megy tovább 100%-al....ez pont olyan 5M-en belül jön elő,akár háttal levő enemyre is.
5M-en túl meg 1 lövés,1 halál,de zt is itt vettem észre,30-40embernél.20nál még fűbe haraptak és kész
Metrón ezzel sincs nagy gond.Ott aki szembekerül,megdöglend
De a CQ pont erről szólna... -
Csaber
senior tag
válasz
BandiHUN #19240 üzenetére
Én úgy vettem észre a legtöbb pálya akkor kezd el szaggatni ha feljön 5-6 ember 200-300-as pingel , onnan időnként jobb kilépni , mert jelenleg a" jól "sikerült egyensúly miatt megéri lagolni az" új " pályákon (te csak annyit veszel észre a folyosó elején hogy jött valaki átugrotta az első 3 métert majd rád lő egyet , kettőt / Dao/spas/usus te meghalsz , ő meg a tovalibben...)
-
xavix13
őstag
válasz
BandiHUN #19240 üzenetére
Mostanában nekem is szarakszik a CQ. Mikor megjelent volt vagy 50+ fpsem stabilan. Most meg simán beesik ilyen 28-33ra is.
Illetve hogy ha lelőnek beugrik egy fekete kép és olyat akad a játék hogy ihaj. Lagometer az egekbe szökik. Csak tudnám mi okozza.
Ja és HD6870el játszom 1600x1200 minden minimumon, AA off, AF16x csak a Mesh van ultrán. És mégis van hogy 30ra is leesik az fpsem.
Más meg FullHDban tolja 60+ fpsel mediumon. Csak tudnám hogy hogy az istenbe.
-
BandiHUN
veterán
A CQ másnak is ilyen gáz?Most játszottam Ziba Tower-en,semmi gond nem volt,amíg a 48-as szerón voltunk 20-an,50-60fps...de amikor tele lett,egy laggos hányássá változott az egész,és a többiek is írogatták...64-es metróval semmi gond,pedig ott aztán húzzák a ravaszt+gránát...itt meg sima CQ dom,még granyót is alig haszált valaki,stb...
-
kisza25
félisten
nos azoknak akiket szivat a punkbuster a megoldás:
uninstal PBservice, BF3 könyvtárból PB mappa kitöröl, aztán pb setup futtat ->add a game->BF3 -> update,
aztán PB service futtat kész, akinek nem kerek dobjon egy püt:9 -
SkyS1gn
félisten
válasz
p0rch_m0nk3y #19233 üzenetére
helyett 14!!!! 11 az észak amerika!
-
Viper26
nagyúr
válasz
Erősen gondolkozom, hogy ezt a kieget azért beszerzem.
-
Chabe89
addikt
válasz
v!ct0y #19231 üzenetére
BL-t nem tudom most megnézni, de kösz.
Def26: PC és Xbox 360 Prémium tagoknak egyszerre jön. Csak PS3-on van egy hetes exkluzivitás.
(#19236) v!ct0y: Akkor örülj neki én nem láttam.
Cris99: Gamescomon még úgy volt, de a hivatalos oldalon is 11. van feltüntetve.
-
Def26
félisten
válasz
Remélem boxon előbb lesz.
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
prémiumos PC-seknek Armored Kill szeptember 11. juhii
-
Chabe89
addikt
-
stifi
senior tag
válasz
pilu85 #19217 üzenetére
mindenki dögöljön meg, ha nekem nem lehet jó ugye?
egyébként rég láttam ilyen sok teli szervert mint most. jellemzően olyan helyeken játszom ahol van B2K és CQ, illetve map rotation, de alig találok esténként szervert ahol vannak is.. most az összes favoritom dugig volt!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Dexter-2000 #19220 üzenetére
nem, ez a dice kreálmánya, FXAA injectorral némiképp javítható...
-
Def26
félisten
Nem tudjátok, hogy hol lehet régebbi battle riportok (meccsek) után keresni? Pár hete játszottam egy arccal, és ránéznék, de nem mentettem el a riportot.
-
pilu85
őstag
persze hogy dolgoznom kellett egész hétvégén, de úgy hogy 1 percet se tudjak játszani. köszönöm a dupla xp-t és hogy gondolnak azokra akik hétvégén dolgoznak. mintha az nem lenne ember aki hétvégén dolgozik.
-
Winne
nagyúr
válasz
p0rch_m0nk3y #19208 üzenetére
Persze, tervben van annak a medáljának megszerzése is.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
DjDanee87 #19210 üzenetére
ilyen nem volt...
legalábbis én mindíg végigolvasom a changelogot de nemtaláltam hasonlót...
Elég megnézni az Alpha trial és a Béta közti képeket én alphát sajna nem próbálhattam de sokan mondták sokkal jobbvolt mint a béta, kevesebb bug, jobb színek, jobb hangok...
dice meg bal..szMinek ez a kva kék szűrő...
-
v!ct0y
veterán
-
SkyS1gn
félisten
Nemtudom ezeket mi vezérelte az alpha és béta óta sokminden dolog elkúrására... főleg színkezelésben meg kék szűrőben, de komolyan ezek vakok? ha jó valami azt el kell szúrni?
Más: új Better battlelog frissítésben már vannak új assingmentek is amit nem a dice csinált!
ennyit a dicenak ha legközelebb ús assingmentekről beszélnek, egyre jobb lesz a b.log -
p0rch_m0nk3y
senior tag
Winnie! ma lenne kedved egy pár kör SQDM-hez?
tudom hogy a pörgést szereted, de jó lenne egy kis teamwork
vagy majd duplaXP után, ha felhúztad 100ig a katonád..
meg jöhetne még valaki innen PH-ról(#19196) Criss99
a 16-24 fős szerók a legjobbak szerintem CQDom mapokon, nem kapsz ellent a hátadba, és ha valami haverral tolod nagyon élvezetes kis csapatmunkát tudtok csinálni.
32/48-as szerokon ez lehetetlen, ott tényleg csak mész és lősz, nagyon pörgősek, meg faszán lehet húzni a fegyvereket, azért tolom mostanában azon(#19197) devilinsid3
amíg nem voltam prémiumos, engem is nagyon kiakasztott. hiába voltam első, a prémiumosoknak a végén megduplázta a pontot és visszaestem vagy 5-6 helyezést... -
LLD
aktív tag
válasz
Illusion1010 #19205 üzenetére
Kis gamma??És tényleg nagyon jó!!!
-
Illusion1010
senior tag
[link] Nagyon jó montázs....szerintem
-
Illusion1010
senior tag
válasz
devilinsid3 #19197 üzenetére
Biztos vagy Te ebben? Ha első vagy a scoreboardon akkor te leszel az mvp, legalábbis nekem még egyszersem vette el.
Aktív témák
Hirdetés
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest