Aktív témák
-
smisa
őstag
kicsit rákatant az Engineer-re
[link]
-
smisa
őstag
válasz
- = Zk = - #35452 üzenetére
akkor én nézztem be mert ott 1,2 Gb kezdet leszedni és még volt 3 másik lépés de Te biztos kiprobáltad
-
smisa
őstag
válasz
p0rch_m0nk3y #35449 üzenetére
MEGOLDÁS A Your game data is corrupt. Please repair your installation through Origin hiba üzenetre: [link] talán finnül beszél, de lényeg látható és jók a linkek 7mb letöltés és megoldja a gondot.
nekem legalább is belépet a kiválasztott szerverre de hulla vagyok megyek aludni
-
smisa
őstag
válasz
- = Zk = - #35446 üzenetére
We are aware that a new Origin update is causing a 'Game Data Corrupt' error on the russian version of Battlefield 3. Nekem nem orosz verzióm van
-
smisa
őstag
válasz
- = Zk = - #35444 üzenetére
ott csak telepítési híbáról írnak de nekem nem aza gond ment simán minden csak elkezdet hülyéskedni
-
smisa
őstag
Sziasztok
még mndig szívok a your game data is corrupt szöveggel viszont mostmár a repair nem oldja meg a gondot van valakienk valami megoldása:? ami nem az újra telepítés
-
smisa
őstag
Emberek ennyire szar játék lenne hogy még a top 10 be se kerül be? [link] Gyerünk szavazni
-
smisa
őstag
válasz
- = Zk = - #34856 üzenetére
Brutál a srác,
135ezer
kill helivel na az tényleg brutál
Én kprobáltam ezt a TV-s rakétát de nekem túl gyors és nem tudom írányitani
-
smisa
őstag
HELP: tegnap először eddig kiírta a játék a pályára betöltés közben: Your game data is corrupt. Please reapir you insta...Origin meg is csináltam ment is minden rendbe erre ma 2 match előtt megint
eddig iylen még nem volt mi fak van és most a javítás után is ezt írja ki
-
smisa
őstag
na iylen se volt még ezt is megéltem: Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: no highs allowed
-
smisa
őstag
5. próbára megtalálta magát 4,01Mbit /sec jön le azért ez vicc az EA-től
tutti torrnetel oldják meg mert a feltöltés az első 300 mega után 600k vissza
-
smisa
őstag
Van egykis gondommentem egy 120k kört le is számolta de a következőben már nem akartam menni elindult 1 perc és kiléptem de sehol nincs a statomon
pedig 2-3 assigment is meglett. Ilyenkor mivan vagy csak a battlelog túlterhelt?
-
smisa
őstag
Pár napja találtam egy servert ami nekem tetszik autoban van ha nem tartod be ami a szabály és elég kiegyensúlyozott csaták vannak ha nincs ott Mr_NeCto mert ilyen statokat csinál
na már most nem biztos, hogy csal csak néha csinál furcsa killeket. Vagy van annyi esze hogy nem pofátlanul csinálja
vagy PROFI a srác
Szerintetek?
-
smisa
őstag
CSak enkem laggol minden szerver mert amikor bent megkérdem azt mondják nekik nem vagy újr kell tennem a játékot vagy mi apics van ?
-
smisa
őstag
csak nekem nem jelzi a mecs eredményeket a satisztika 2 napja?
-
smisa
őstag
egyetértek veled amúgy meg minden ország kihasználja és ennél még durvábbak is vannak az angolok szét hackelik a promo code-s dolgokat alig akad aki ott teljes árat fizet.
Sajna úgy veszem észre hogy lelőték a kódott nekem nem jött össze mivel oylan lassú volt aszerver hogy addigra lelőték
Amúgy meg az EA elmehet a picsába itt miért nem adtak ki soha hasonlót itt max 10-20% kedvezmény van
-
smisa
őstag
Hát ha vlaki cheater bandával akar találkozni menjen gun mastert legalább 4-5/szerver vicc 1x nem lehet enyire balfasz a DICE
-
smisa
őstag
A múltkor jelzet kollegáról a véleménye a Cheat-O-Meter-nek
-
smisa
őstag
vigyázatok vele mert undoritóan hackel és még hirdeti is
[link] elég megnézni az ikonját
-
smisa
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #25216 üzenetére
Hátha segít a miértben: [link]
-
smisa
őstag
Amikor megkérdeztem tőle a 4x 1 shoot kill 100-200m ről miért csal beanyázot majd mondtam neki hogy az egész statján látszik mikortól csalt egyszerűen banoltak a serverről
-
smisa
őstag
Ma én is beléptem a prémiumos táborba már jön le a AK és a CQ
de miért csak ez a kettő ?
-
smisa
őstag
A mai nap az összes szerveren noob gun userek vagy hackerek már a jól bevált régi helyken is. Az hogy shootgun-al hátba lövöm 3x és megfordul és lekéssel
erre beírom miért csal válasz: mert mindenki csal
mondom mi van
Átmegyek a másik szerverre ott meg az összes lvl 80+ M16 AEK és társai
pedig már hajlottam hogy megveszem a kieg csomagot de a mai nap nagyon elvedte a kedvem Máshol is ez van? vagy csak nekem volt ilyen szerencsém?
-
smisa
őstag
Na iylen bant se kaptam még:
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Making Room for Members
-
smisa
őstag
Hát megint kiba--tak mert nem birtak kiszedni a takból Sien-n persze hogy két 10k medál is pont meglett most nézhetem a semmit
Más: hol lehet beállítani a füstőtt mert az új gépemen elmegy jobb grafikában csak sohase látok a füst miatt
vagy pach volt ami megváltoztatta?
-
smisa
őstag
válasz
Töki bácsi #23453 üzenetére
Ha jól látom most ezeket is adják hozzá:
1 Battlefield 3 SPECACT Kit & Dog Tag Bundle
2.99 €0.00 €
1 Battlefield 3 Dog Tag Pack 0.00 €
1 Battlefield 3 Specact Skin Pack 0.00 € -
smisa
őstag
ha volt már akor sorry na ilyenkor gondolom azt hogy nem is rossz a statom ha ilyen profik vannak szembe
-
smisa
őstag
ez nem lehet igaz felmentem a magyar szerverre alig birtak kiszedni megint a tankból már csak 30 pont a nyerésig erre kiakad a szerver, minek tezsnek be 64 pályát ha nem bírja most oda a sok achi meg pont pedig király statom is volt
-
smisa
őstag
30/0 kill/die aránynál kidobot az admin tankból máshogy nem birtak kiszedni I
I
-
smisa
őstag
-
smisa
őstag
Az eddigi legélvezetesebb köröm tankkal [link] 900/500nál szálltam be 15 perc után
de még 40 percig elhúzztam
-
smisa
őstag
akkor itt mit csináltam rosszúl hogy csak ennyi? mások mindig írják az 50-70k-t
de az összes mecsem a max eddig talán 30-40 k volt 2 óra hentelés metron
mostanában a 390-400 spm tudom hozzni de az kevés
-
smisa
őstag
sziasztok hogy tudom ellenőrizni hogy Dupla xp megy e mert mostanság elég jó köröket megyek (magamhoz képest) és alig kapok 15k xp-t
pl most is 2. voltam a csapatba 1500ticketen Caspianon erre csak 15 k pedig több mint 50 killem volt 40 ribbon
-
smisa
őstag
Tegnap én is totlam pár shutgun partyt viszont rendesen meglepődtem 1-2 helyzetten pl amikor 1-2 méterről az illető túl él 3 lővést 870csm-ből vagy amikor a konténerbe belővők egy tárat és kijön full hpval a srác
-
smisa
őstag
válasz
- = Zk = - #19315 üzenetére
akkor a battlelog kavar be
igen bocs mindekitől csak a battlelog ír ki hülyeséget a simán megy
-
smisa
őstag
most nézzem hogy a szerver kedvencekhez adása prémiumnál lehet csak eddig lehetett
elmennek a búspi__ba
-
smisa
őstag
nekem csak most tűnt fel de néztétek miylen új kiegek vannak?
pl Ground Vehicle Shortcut, Air Vehicle Shortcut ....stb vicc
-
smisa
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18886 üzenetére
nem akarom az e-mail címet adni de módosítani nem lehet?
most nézzem az Origin neved Veled sokszor találkkozok "Metron"
csak mindig az enemybe vagy és rám vadászol
-
smisa
őstag
Köszönöm a linkeket
Már csak a 2. kérdés maradt hátra ha megveszem a BF3 prémiumot (ha jól tudom ez az alap BF3+prémium egyben) eltudom adni a meglévő BF3-mat és az accountott átvinni vagy erre nincs lehetőség ?
-
smisa
őstag
hol most alegolcsóbb a prémium ha ma megakarom venni?
Vagy vegyek prémium editions BF3-mat és abban benne van ? (ha igen akkor a mostani BF3-mat el tudom adni?)
-
smisa
őstag
Feltettem akérdést de újra felteszem mivel nem kaptam választ, win frissítés volt kell vlamait csinálnom a régi BF3mal és az origin-l vagy csak felteszem újra és kész ?
-
smisa
őstag
sziasztok
vettem egy ssd-t most újra rakom a winfost kell vlamit csinálnom vagy csak felrakom a játékot és az Origin-t és bejelntkezek? nem akarom hogy bármi gebasz leygen a bf3-mal mivel már van benne egy két óra
-
smisa
őstag
egy újabb noob meszire kerülni : [link]
-
smisa
őstag
válasz
Illusion1010 #16296 üzenetére
nem csak nálad
Viszont a JETek megöllik az összes pályát vicc hogy 2 pilota megnyer egy 64 emberes játékot
-
smisa
őstag
AK most a Showcase-n
-
smisa
őstag
remélem az M16A4 kap valami nerfet mert vicc hogy mit csinálnak vele
-
smisa
őstag
valaki segítsen már megérteni a pontozást az utolsó pillanatban én állok az élen 40k ponttal (a második 37k) végén leszámolja kapok 57k-t kilépek megnézem a csata jelentést a battlelogon erre az 5. vagyok 40k val és a top 75k
na akkor hogy is van ez ?
-
smisa
őstag
felkúr ez a játék 2 napig probléma nélkül megy most meg kifagy minden mecsen
A konfigom lenne gyenge 1440x1050 low megyek vegyem lejebb?
-
smisa
őstag
Mai új felfedezésem küzdök mint állat a cspat nyer néztem közben mondom én vagyok a top mi oldalunkon amoda igaz 3 man is jobbak de itt én vagyok a király erre amikor vége nézzem a riportott a 3. srác nálunk van és elvisz mindent
na király mostmár ez lesz itt is hogy átmegyek a túloldalra mert az a nyertes csapat?
-
smisa
őstag
válasz
Cseri0058 #8917 üzenetére
Nekem tegnap volt iylen egy DustyHoffman nevezetű ember több killt csinált jet-l mint a többi 14 a csapatában az amár más téma hogy a félig szétkapott jet 2 kanyar után már nem is füstőlt pedig le se szállt vele. Azért vicc hogy az ilyeneket nem banolják. A követekző pályán Metro ott a végén kinullázta a gép
gondolom az adminnak is feltünt hogy durva K/D arány
-
smisa
őstag
help újonc vagyok:
Mostanában belépek oylan szervrekre amin pl nincs Mobile AA ami azért ciki mert álltalában szemben van 2-3 profi pilota és megnyerik a mecset
Hogy tudom kiszürni hogy az ilyen szervereket mert ide be se akkarok lépni nekem nem emgy a pilota dolog és nem akarok állandóan halni
-
smisa
őstag
Hát fejlődök de ami vicc ma kiakartak banolni egy mecsből mert AAval leszedtem mindenkit aki a levegőben volt
A másik sajna néha kifagy a game (konfig a leírásba szerintem nem ez a gond) és iylenkor a megszerzet dolgok ugranak ma is így jártam a szint lépés megmaradt de a unlockok és társai mind kuka mit lehet iylenkor csinálni?
-
smisa
őstag
válasz
Cybertrone #8304 üzenetére
Köszönöm segítséget
már csak annyi, hogy mit kell csak simán letöltőm bárhonann és install?Azért megelepő hogy 2 napja szedtem le a originről és nem friss
illetve nem érzékeli szoftver hogy egy összetevője miatt játszahatatlan
-
smisa
őstag
sziasztok 2 napja szereztem be a játékot és az első nap semmi gond nem volt, viszont a 2. nap folyamatosan kidobott a játék punk buster szöveggel
semmit nem telelpítettem közben mi lehet a probléma
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest