Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
gergo0328
senior tag
Eddig nem láttam, hogy valaki linkelte vna így kiteszem. Csaszi csinálta pár magyar playerrel ezt a kisfilmet:[link] Eléggé jó lett.
-
Sami22
aktív tag
Ezek a CQ meccsek nagyon pörögnek. Mintha megint FEAR Combatot játszanék. Kellemes kontraszt a többi pályához. Kár, hogy kevés a Karkand szerver.
-
törölt tag
válasz
walkmanboy #18290 üzenetére
Nekem soha semmi bajom nem volt vele. Kezdetektől fogva (onnantól hogy lett egy P8Z77-M Pro alaplapom) az Originből való játék installálása során folyton randomszerűen fagyott. Később már a Realtek audio is megdöglött. Szerviz után levásárolhattam az árát. Se előtte, se után bajom nem volt a rendszerrel. A gép körül kellene körülnézni továbbra is.
-
Chabe89
addikt
válasz
Lerágott csont. Ha nem tetszik játssz mással.
-
Norb3rto
őstag
válasz
Irány a 3betűs
Az új catalyst hozott +fps-t?
-
walkmanboy
tag
Olyan bugos ez a fos játék hogy nem hiszem el. Nem is bánom hogy az origin nem érzékeli a jétékot. Az is egy fos. Teletömik DLC-kel a játékot, aztán a sok barom meg megveszi. Esküszöm utoljára vettem EA játékot. Ha meg beírod nekik live cheat-be, meg rögtön zárják az ablakot.
-
csibe1
addikt
válasz
BRIKLY #18280 üzenetére
Win7 alatt már kicsit bonyolultabb a registry felépítése,de keresővel meg lehet találni a dolgokat.
"Battlefield 3.reg" :
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 3]
"GDFBinary"="H:\\Program Files (x86)\\Battlefield 3\\Battlefield 3\\GDFBinary_en_US.dll"
"GameExplorer"="{xxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxx}"
"DisplayName"="Battlefield 3"
"Locale"="en_US"
"Product GUID"="{xxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxxx}"
"Install Dir"="H:\\Program Files (x86)\\Battlefield 3\\Battlefield 3\\"van egy ilyen is nekem:
EA Games_Battlefield 3Az Origint is kikerestem,és az Origin Games-t is ha jól emlékszem.
Ahol előfordult a BF3 azt kimentettem,és telepítés után 2 katt a reg fájlon(akkor megkérdezi,hogy hozzáadod-e a rendszerleíró adatbázishoz),és OK,aztán már látja is a rendszer.Annyiból is jó,hogy ha költözteted a játékot nem kell megint leszedni,elég csak a reg fájlt szerkeszteni,és hozzáadni a rendszerhez.
Az Origin az kicsit macerásabb,ahogy írtam az előbb.Amikor az UT2004-el multiztam akkor kezdtem el kimentegetni a dolgokat,mert idegesített,hogy minden rendszertelepítés után a játékot is telepíteni kellett az összes cuccal-kieggel együtt,mert nem találta a cd-key-t.
Így meg nem kellett ezzel szórakozni, a DirectX-et vagy esetleg amit még kért azt kellett feltenni a játék lemezéről,aztán lehetett is játszani. -
törölt tag
Ha bannoltak egy szerverről azt cseszhetem? Bánnám, mert összesen két only Karkand / Squad DM / HC szeró létezik. A másikon pedig inkább csak délután szoktak játszani.
Annyi történt, hogy tankkal neki mentem egy háznak, ami ennek hatására majdnem kidőlt. Azonnal: "Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: no tank". Mondjuk, ha ilyen barom az admin, akkor lehet mégse bánom. Ahol nem látnak szívesen.....
-
csibe1
addikt
válasz
BRIKLY #18270 üzenetére
Ezért érdemes telepítés előtt registryből mentést csinálni.
Amúgy meg elég érdekes az Origin,nekem kb ötödszörre fogadta el a telepítési hely megadását,mert más meghajtóra tettem.Lehet én toltam el a hely megadását,nem tudom.
Utána végigellenőrizte, és annyi.
Az Origint se tettem újra,arról is csináltam mentést.
Most Origin nélkül játszom,és mintha egy kicsit gyorsabban indulna a játék,meg nem sikít ha nincs kapcsolat az EA-val.Esetleg játék előtt elindítom,hogy hátha talál frissítést. -
válasz
walkmanboy #18277 üzenetére
1 esetleg 2 oldallal volt előtted (nálam 1 oldal 200hsz). 10 perc keresgélés után megtaláltad volna. Vita részemről lezárva
-
válasz
walkmanboy #18275 üzenetére
Ki lett fejtve előtted is ez a téma. Sajnos az új origin nem engedi amit akarsz. Sz@r ügy, le kell tölteni. Többet mi sem tehetünk
-
- = Zk = -
félisten
adja ez az űrsoti.. sluggal főleg. sniperesek ellen jó még a spas+slug
...
csak lesnek.. -
stifi
senior tag
válasz
walkmanboy #18265 üzenetére
szerintem nem fogja letölteni, csak végigellenőrzi a fájlokat... még ilyen opció is van az ioriginben, hogy telepítés javítása, használd!
-
devilinsid3
addikt
válasz
egyrészt igen
úgy is látjuk, másrészt valószínű az új origin miatt szar és azért akarja letölteni
-
7600 GS
addikt
válasz
Ha nem irod az egész szöveget félkövérrel, akkor is látjuk ám hogy irtál.
-
walkmanboy
tag
Hali ! Problémán volna az ORIGINNEL.
Orosz kulcsos vagyok. Egyszer már letöltöttem, de elmentettem a játékot, ha újratenném a rendszert csak bemásolom ahova kell, és kész. Minap újratettem a rendszert, feltettem az új origint frissült, bemásoltam a battlefield 3-at ahová az alapértelmezett hely van, beléptem és látom, hogy ugyanúgy letölteni akarja !
Régebben nem így volt. Tudna valaki ebben segíteni?
Az új origin szórakozik velem. -
ch003067
addikt
Nem értem..... 8000ren felül voltam, szintet léptem, medált is kaptam, kidobott a szerver, és kb 3.000pont megmaradt, a többi mind elveszett..... és még minden 1. szintű sas vagyok....
Mi a rákért van ez ?
-
pilu85
őstag
hali. az underslug rail mire való pontposan???
-
ch003067
addikt
Kipörgettem a tankos cuccokat, viszont még van egy 10.000res valami.... Ez mi lehet? Pedig már nincs olyan cucc, amit tudna adni a gép.
Egyébként direkt nem kapunk Service Start-t tanknál, 100 ölésenként ?
-
Winne
nagyúr
Furcsa ez a PlayClaw is, most felvettem egy kb 22 perces videót sima conquesten és ezen már sokkal nagyobb méretet hozott, gondolom a több textúra miatt. 50 giga lett, amit az eddigi formában tömörítve 3 és 4 gb közé tömörít. Ez elég sok, hogy yt-ra feltöltsem.. Kell valami jeditrükk.
YT-ra mekkora videót enged feltenni amúgy?
-
pohár
félisten
-
walkmanboy
tag
Hali ! Problémán volna az ORIGINNEL.
Orosz kulcsos vagyok. Egyszer már letöltöttem, de elmentettem a játékot, ha újratenném a rendszert csak bemásolom ahova kell, és kész. Minap újratettem a rendszert, feltettem az új origint frissült, bemásoltam a battlefield 3-at ahová az alapértelmezett hely van, beléptem és látom, hogy ugyanúgy letölteni akarja !
Régebben nem így volt. Tudna valaki ebben segíteni?
Az új origin szórakozik velem.
-
Mappa
addikt
válasz
- = Zk = - #18239 üzenetére
ezt a tekintetet én is takarnám egy nap szemüveggel (avatarkép)
na én harcra készen
hol vagytok ?
-
sittes79
addikt
-
Mappa
addikt
válasz
- = Zk = - #18237 üzenetére
fényre nem lettél érzékeny?
-
Mappa
addikt
válasz
Sami22 #18235 üzenetére
azt a multiplayer szerver kereső alatt tudod módosítani/egyénileg beállítani
pipa a map rotation elé
a filter by server name meg bírod, hogy 100 vagy 200
de azok elég kicsik és több fős szerveren elég hamar véget is tud érni. szvsz egy 300 ticketes-től kezdődik egy jó játék. mondjuk én nem szeretem azokat a szervereket ha forog az összes BÖF pálya
-
Mappa
addikt
válasz
Sami22 #18230 üzenetére
könnyen meglehet
pláne ha előző körben CQ mappen voltál. egyértelműen gép zabáló pályák lettek azok (sajnos)
ch003067 - egy sorry?
akkor előtte lehetett valami, mind1... van még több száz más szerver. na bumm
Winne - majd vasárnap vagy hétfő fele meglátom.... új masinát összerakom hétvégén sztem.
addig marad a szidás
-
Sami22
aktív tag
A szerver lehetett a szar. Most volt egy köröm Khargon. 64 fő, a legnagyobb csata hevében is stabilan 45-50 FPS, pedig Mesh kivételével minden HIGH, motion blur ki. AA: 4x. Ez már azért jobban tetszik.
-
ch003067
addikt
" Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: Swearing, Racism or Disrespectful Comments "
WTF ? -
Sami22
aktív tag
válasz
Illusion1010 #18211 üzenetére
1 hónapos a win
Na de 2 óra szopás után sikerült működésre bírni. Bizonyos OriginThin telepítése után.
medium beállításokkal néha jókora fps esés van, ennél jobbra számítottam. Gondolom a 4gb ram a szűkös keret. Van valami jó beállíts tippetek ehhez a géphez? Hd6850 1Gb, i5-2400, 4gb ram . 1680x1050ben fut. -
pohár
félisten
válasz
Illusion1010 #18211 üzenetére
azt se tudjuk hogy 64 bites rendszere van-e, ha nem, akkor lehet azért...
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
Illusion1010 #18215 üzenetére
Én meg csak 45-ös szintig engedném fejlődni őket, ott már úgy is megvan minden fegyver
-
Illusion1010
senior tag
válasz
Sami22 #18210 üzenetére
Nincs kedved csinálni egy friss windows telepítést és azon kipróbálni? elképzelhető hogy valami régebbi program bekavar. (Ha nagyon be van lakva a géped, csinálj egy mentést az egészről, próba után simán visszaállítod.)
A monitorozó/felvevő programokat kapcsold ki ha vannak.
-
Sami22
aktív tag
Ahogy olvasom a fórumokat az emberek nagy része a legutóbi Origin frissítés óta nem tud játszani. Te tapasztaltatok problémákat? Mikor volt a legutóbbi frissítés?
-
lacos001
senior tag
Log.... érdekes percei lehetnek játék közben......
-
smisa
őstag
Feltettem akérdést de újra felteszem mivel nem kaptam választ, win frissítés volt kell vlamait csinálnom a régi BF3mal és az origin-l vagy csak felteszem újra és kész ?
Aktív témák
Hirdetés
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest