Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
stifi
senior tag
válasz
Kephamos #18597 üzenetére
szerintem lemodellezték már ezt azok akik nem 1 szigorlatuk van mechanikából, hidd el
de persze ők nem csak a realitást kell figyelembe vegyék, hanem 1000 más szempontot is, ennek megfelelő a mostani végeredmény is ingame!az rpg pedig nekem tetszik, szoktam repülőre is vadászni vele, jó móka
szokni kell az tény, de szerintem a sebessége reális.. lassúnak tűnhet persze, de azért át tud szelni egy cql pályát pár sec alatt, olyan lassú nem lehet!
-
Kephamos
addikt
válasz
pilu85 #18559 üzenetére
Következő félévben szigorlatozok mechanikából. Gyakorlás képpen majd kiszámolom mennyire reális az esése a lövedékeknek a bf-ben. Gyanítóm, hogy egyáltalán nem reális.
Mellesleg a tetűlassú rpg-n és smaw-on javíthatnának valamit. Nevetséges, hogy a lav el tud menekülni előle. -
GERIlla83
tag
válasz
Illusion1010 #18587 üzenetére
Kidobott, server time out-al.
-
csapee
őstag
Nekem zsavlinyel megvolt egy kor alatt, csak parszor kell irni PLS SOFLAM PLS, FUCK STUPID SNIPERS
-
pilu85
őstag
no? változott vmit a bf3???
-
törölt tag
válasz
Illusion1010 #18585 üzenetére
Régen azok a fehér házak inkább világossárga házak voltak. Főleg idővel.
Jó az a Corsair fehérben. Sőt, csak fehérben. Viszont nálam ocsmányul nézne ki (egyszerűen nem illik bele az itteni környezetbe). Fractal Mini minimalistic fekete házammal totálisan elégedett vagyok.
-
GERIlla83
tag
válasz
Illusion1010 #18587 üzenetére
Még 1 SQDM nyerés (sehogy nem akar összejönni
), és 4 DPV kill egyenlőre.
Meg ha kell valakinek valami akkor szívesen segítek én is. -
GERIlla83
tag
Nincs kedve vkinek Assignments-eket csinálni?
-
Illusion1010
senior tag
Régen mindenkinek fehér háza volt, untuk. Később mindenkinek fekete háza lett, untuk. Most jönnek újra fehér házak!?
-
Sami22
aktív tag
Visszajött a battlelog.
-
7600 GS
addikt
válasz
#59070464 #18580 üzenetére
Amikor még megvettem, akkor normál méretű házam és lapom volt, csak aztán most nyár elején váltottam Intelre. No meg eszméletlen hatékony és csendes a hűtője, idle 37 fokos a GPU , terhelés alatt nem megy fentebb 66-68 foknál. Plusz nem is volt sokkal drágább mint a referencia változat.
-
Illusion1010
senior tag
Van má battlelog
-
-
xavix13
őstag
válasz
Dexter-2000 #18571 üzenetére
Sehogy mert a battlelogból kell azt is indítani.
-
törölt tag
Az első kettő, amiben a kártyák voltak: 2 x PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 or dual x8)
A harmadik: 1 x PCIe 2.0 x16 (x4 mode, black). De ide már csak egy slotos kártya is csak úgy férne be, ha a felette lévő is egy slotos. Szóval számunka ez teljesen lényegtelen, így is kisebb kazán keletkezett a zárt házban. -
Dexter-2000
őstag
offline módban hogyan tudom a kampányt csinálni?
-
törölt tag
Idővel, idővel... csak az anyagiak...
Ha egyel lejjebb tenném az egy szem kártyát, felszabadul egy PCIe hely felette, ahova mehetne egy Xonar (T20 meg is hálálná). Inkább beáldozom a dupla VGA-ért.
Aztán még mindig vehetek külsőt, de mindaddig a Realtek 892-vel is egész elvagyok (integráltak közepe - teteje).
-
SkyS1gn
félisten
-
pilu85
őstag
ha valaki kíváncsi rá hogy lehet pár óra alatt megcsinálni az 5 légijárművet sima rakétával megölni semmi segítség nélkül annak elmondom.
-
pilu85
őstag
válasz
Illusion1010 #18556 üzenetére
meg vicc hogy már 500 méteren mekkora esése van a sniper lőszernek. 20*ossal mennyivel kell vajon fölé célozni? inkább a spawn rendszert orvosolnák valahogy.
-
csibe1
addikt
válasz
Chabe89 #18514 üzenetére
Láttam,hogy van egy szép nagy torony,már a snipers felirat hiánycikk róla.
Esetleg várható egy normális infra is vagy vakoskodás lesz?(#18554) Chabe89
Kiváncsi leszek,hogy az orosz kulcsosoknak mikor jönnek hozzá a nyelvi fájlok,bár nem szoktak sokat késni vele.
(#18556) Illusion1010
Adhatnának valami nagyobb fegyvert is a 20x-os távcső alá.
-
pilu85
őstag
ez a karbantartás nem az AK megjelenése??? esetleg a spawn rendszert javítják???
-
SkyS1gn
félisten
mi lesz az ehavi bonus contenttel? vagy azt már el is felejtették?!
meg premium event...
M3oH: azt tudom, de van azon kívül egy premium event...
-
kisza25
félisten
ezt nem hiszem el, hogy már megint a szabadnapomon van az update
-
Anfänger
őstag
-
Anfänger
őstag
válasz
nanorambo #18520 üzenetére
Hi! Alapfok,közép,vagy felsöfokból?
Sok sikert!Más: Próbáltam a BF3-ban a virtut müködésre bírni,de nem akarja az igazat,minden más gaméval jól müxik,meg ad + fps-t,de a bf el sem akar indulni ha a virtu be van kapcsolva,már a battlelog oldal is lassan töltödik be,ha egyáltalán betöltödik.
-
törölt tag
Ma volt lehetőségem kipróbálni 7770 CrossFire-t.
A 7750/7770 topicban írtam is róla egy rövid szösszenetet.
-
Sziasztok!
Meg szeretném venni a játékot itt a ph-n. Még életemben nem vettem ilyen kulcsos megoldást, de annyival olcsóbbak, hogy gondoltam megpróbálom. Azt hiszem az origin-en kell reggelni a kódot. Tudtok ajánlani/linkelni megbízható eladót? Ezek ugyanúgy müködnek mint a dobozos verziók?
Ja és HD7870-en fel lehet csutkára tolni a grafikát?
Köszi
-
Sami22
aktív tag
Köszi. Akkor csak a délelőtt...
-
Sami22
aktív tag
Most látom, hogy holnap le fogják állítani a Battlelog-ot karbantartásra. Nem vagyok otthon az időzónákban, azt írják, hogy 6:00 UTC és, hogy 6 órás leállásra lehet számítani. Valaki nem tudja, hogy az nálunk hány óra?
-
Winne
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18454 üzenetére
Caspianon most vettem észre, eddig fel sem tűntek ezek a virágok.
-
Hooper
őstag
-
-
Chabe89
addikt
-
nanorambo
őstag
Maguk a hangeffektek talán a legjobbak, amiket játékban hallani lehet, DE tényleg vannak gondok a dinamikával. Néha teljesen elmegy a hang, néha beragad/torzul, magunk mögött nem hallani semmit stb.
Így is ultrabrutál, de ha ezeket kijavítanák még jobb lenne.
Az meg már csak hab a tortán, hogy megjelenés óta panaszkodnak a fórumokon a hangok és egy csomó más miatt is, de hát már lassan a harmadik DLC-nél tartnuk+ egy prémium szolgáltatás. Javítani meg ráérnek.... -
Valamit csúnyán félreértettél. Nem arról beszélünk, hogy nem hallani. Mert én hallom... csak akkor nem, ha MÖGÖTTEM van, márpedig való életbe nem igaz, hogy a mögöttem lévő dolgok (még a tank is!!!) hangja csak úgy eltűnik. Ez az egyik dolog. A másik, hogy ha jet, heli, tank egyszerre közlekedik a pályán, UTÁNA egyszerűen megszűnik létezni a lépteim hangja. Ez egy bug. Heli, jet, tank közben is hallom én a saját léptem, szóval nem arról van szó amit mondasz.
-
Gyufaaa
veterán
Sima stereo-val játszom. Nem ezzel van a gond az tuti. Nekem is csak akkor feltűnő, amikor haverokkal összezörrenünk és ki akarjuk egymást játszani. Olyankor nagyon jól jönne, ha pontosan hallanám, mint anno COD-ban.
(#18504) Gippo:
Áhh. Asszonyom vájtfülü és igen érzékeny a hangokra. Általában este 8-tól van időm játszani, akkor még a fülesen keresztüli hang is sok neki
Főleg, ahogy nyomkodom a billentyűt.
Becsukott ajtó sem lenne rossz, de ilyen melegekben megrekken a levegő. Klíma meg csak jövőre marad.
-
Xaels
félisten
válasz
Gyufaaa #18501 üzenetére
Na látod CQ-n nem tudom, hogy van. Nem játszom sokat CQ-t, de ha igen akkor szinte folyamatosan futok és lövök és amellett nincs időm fülelni. Ablaktörést és ilyeneket tisztán szoktam hallani, de a léptekre nem szoktam odafigyelni. Mondjuk én nem is ilyen hulladék 5.1-es vackokkal játszom(volt CyberSnipa Sonar5.1-em de hamar túladtam rajta). Egy SuperLux HD668B-vel játszom és tiszták a hangok. Volt már, hogy az alapján vártam be valakit, hogy hallottam a gránát miatt ordítani.
-
Gippo
senior tag
Hát én hallottam már lépteket és segítségemre is volt. Hát természetesen nem fogod hallani teljesen, ha ropognak a fegyverek...
A bf3 igen korrekt hangban, ne 2ropis pc hangfalon játsszátok
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The First Berserker: Khazan
- Rap, Hip-hop 90'
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest