- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
válasz Mr.Csizmás #27596 üzenetére
De akkor is megvan náluk a kártya adatada nem?
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
devilinsid3
addikt
válasz Mr.Csizmás #27596 üzenetére
ha már mindenki otthon van paypalben valaki tud olyan oldalt ahol paypalről lehet tippmixűni?
vagy csak a kártya-paypal kombóban lehet tolni?[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Montebá
tag
Sziasztok! Mint láttam, Co-op meccsekből is lehet egész jó fegyvereket szerezni. Amint ezt megtudtam, el akartam kezdeni, de egyszerűen nem hajlandó betölteni a játék. Addig el jut, hogy loading level, de az után magától kilép és kiírja hogy co-op match cancelled, vagy valami ilyesmi. Ez több barátomnál is előfordult, ők sem találtak rá magyarázatot, ezért írok nektek. Van rá valami megoldás?
-
jacint78
addikt
-
Tomi0703
addikt
válasz Flickering #27587 üzenetére
Hát elvileg paypal biztonságosabb, de szerintem a kártyából sem lesz probléma.
Neked nem elérhető. Ha meglesz a prémium akkor válik elérhetővé, vagy megveszed külön (ami ugye nem éri meg).
-
CJ4567
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
-
Tomi0703
addikt
válasz Flickering #27584 üzenetére
Elvileg lehet, nálam legalábbis engedte volna, csak nem paypalt választod ki, hanem, hogy credit card. Kártyaszám kell, meg a hátuljáról a3 jegyű kód.
Más: Amúgy az normális, hogy a B2K-ot nem szedi? Itt vettem még anno a sima BF-emet (a ruszkit), de ez elvileg nem akadály nem?
(#27586) kovy29: Köszi. Sejtettem, mert mintha itt már olvastam volna, de nem voltam benne biztos, meg már talán több mint 2 éve olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
válasz Flickering #27580 üzenetére
A bankkártyás fizetés nem utalás és igen. A valuta váltás miatt lehet érdekes, hogy a bank váltsa-e, vagy a paypal, vagy mittudom én, de mondjuk 1000 eurós tételnél, persze 10 eurónál is igaz, de tegyük fel, hogy az egyik 300-ért, a másik 298-ért váltja, az 2ft különbözet eurónként, ami 10x2.... 20Ft-ért ma már egy gombóc fagyit nem kapni, annyira nem ér semmit 20Ft, hogy cipelni is felesleges.
type your text here..
-
Tomi0703
addikt
válasz regener #27581 üzenetére
Már megvagyok közben. Tnap előtt csináltam a paypalt. Tegnap felhívtam OTP ügyfélszolgálatot, hogy mondják meg a PP kódot. Szóval az tegnap kész volt. Már meg is vettem a Prémiumot, szedi is már.
Flickering: PP-al vettem. 3076 forintot vont le a kártyámról.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz devilinsid3 #27575 üzenetére
Tényleg
Töröltem le a BF3-at, kell a hely meg már picit unalmas[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
dejaris
addikt
válasz devilinsid3 #27575 üzenetére
Aimet, ha mar itt tartunk
-
Tomi0703
addikt
válasz Flickering #27571 üzenetére
Nem tudom, érdekelne engem is.
Meg az, hogy paypal vagy bankkártyával fizessem ki? Melyikkel jövök ki olcsóbban? Már feltettem a kérdést pár helyen.
-
Flickering
aktív tag
Nem tudja esetleg valaki, meddig tart ez az origines prémium leakciózás?
-
Bati0501
őstag
válasz westcoastog #27559 üzenetére
kovy29: Just kidding... Jobb napjaimon még jobbat is tolok...
-
dejaris
addikt
válasz devilinsid3 #27563 üzenetére
Visszatertel igy a nyari szunet kuszoben?
-
scope2007
addikt
válasz devilinsid3 #27565 üzenetére
pontosan, ez jó hasonlat
de öcsém van, én meg nem csinálok ilyet xDCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
westcoastog
veterán
válasz Bjørgersson #27560 üzenetére
Tanksupahnoob vagyok.
-
devilinsid3
addikt
-
scope2007
addikt
válasz gali777 #27548 üzenetére
este meg is nézem... sztem kb 200 vesztett lehet
1000 nyert, az nem rossz arány.. ja és persze rengetegszer van olyan, hogy beviszek kettő zászlót ru-ban.. majd megölnek egyszer, és a szerver engem balance-ol át.. és idő miatt nem tudom másik oldalon is bevinni a flaget 3x .. tehát saját magamat vertem meg sokszor... ez mekkora már xD xDCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
devilinsid3
addikt
válasz Bjørgersson #27562 üzenetére
jaj elnézést, rossz volt a szmájli meg gondolom már elszoktál tőlem
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Bjørgersson
félisten
válasz devilinsid3 #27561 üzenetére
Aim <> turn hack, tankra meg főleg nem értem miért kellene turn hack.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
devilinsid3
addikt
válasz Bjørgersson #27560 üzenetére
turn hack volt.. még ezt sem tudod?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bati0501 #27558 üzenetére
Mi lenne ebben az aim? Valami infantry kör után még megérteném, de így..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bati0501
őstag
válasz westcoastog #27557 üzenetére
Aim-et te hol és mennyiért vetted?
-
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
Most már jönnek a reportok újra...
-
TaaT
nagyúr
válasz westcoastog #27552 üzenetére
A medálokat és ribbonokat nem is néztem, killt számolja nálad?
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz westcoastog #27550 üzenetére
Nekem tegnap ilyen bő negyed órát késett, de végül megkaptam. Ez volt az első ilyen alkalom, korábban ha nem volt meg a játék után azonnal az eredmény a battlelogon akkor annak már bottal üthettem a nyomát...
Give them hell Ukraine!
-
westcoastog
veterán
Úgy látom más megkapja az eredményeit csak nekem nem jön meg 2 napja semmi.
-
ingalls
senior tag
Eleinte jó volt, de mostanra kezdek kiégni a sok új civil miatt. Egy hete még élveztem az ingyenes kacsavadászatot, de ma már szinte unalmassá tette a játékot, hogy nem találkozom ellenállással.
Annyi embert ölhetek, amennyit nem szégyellek. Ha rapelnek egy csapatot és odatesz az admin, akkor 5 perc múlva már mi répeljük őket. Ha visszatesz, megint átfordítom.
Félreértés ne essék, nem azért, mert én király vagyok, csak azért, mert rutinom van és tudom, mit merre kell csinálni + csak inf. mapokon nyomom.
Arról halvány fogalmam sincs, mi balf@aszok lehetnek az újhúsok, ahol még gépeket is kezelni kell (saját oldalon is).Már sajnálom ezt a vérfrissítést: de jó volt a régi rókákkal, akikkel tudtuk, mire számíthatunk egymástól és aszerint rendezhettük a csapatokat és játszhattunk egy állat jót.
Ráadásul azt se lehet tudni az elején, ki az aki állkezdő, és ki az akit tényleg akkora civil, hogy nyilakkal mozog, nade perket hoz no explosive szerverre és görgővel vált gadget-et. Specializációk használatáról, felszerelésről, akár kasztról (medic airmapon, engi vagy csipa a metróban) vagy alap mozgási/célzási rutinról nem is beszélve. ÉS a kommunikáció tökéletes hiánya is egyre jellemzőbb.
Népszerű kifejezés nyersfordításában: folyókat vagyok képes sírni egy meccs alatt. És tikkelni kezdett a jobb szemem.
Asszem nyugdíjazom kicsit a játékot. A hülyeségnek és irracionalitásnak nincs határa.
Bocs a monológért. -
scope2007
addikt
éééés 1000 CTF win végre
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
regener
veterán
válasz westcoastog #27543 üzenetére
Majd utólag megkapod valszeg, voltmár hogy napokat késtek a logok.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Vazeg most látom tök fölöslegesen játszottam egész este, battlereport meg csak a 2 nappal ezelőtti meccsekről van. Most nem kapok meg csomó ribbont meg medálokat. Franko.
-
gmx9
aktív tag
Csak nézelődtem a szerverek között, 16-os szerveren, a Bazaaron 4000 ticketes meccs, de ami még szebb, hogy épp 300-2000 volt az állás. Zseniális.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
westcoastog
veterán
Kurva btr-eket sosem fogom megérteni, beülök a btr-be kilőnek két lövésből, bezzeg ha én lövöm a btr-t akkor 10 sem elég neki.
-
Flickering
aktív tag
És azt nem tudjátok, meddig tart ez originen ez a prémes akció?
-
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Erre valaki?
-
M^xx
aktív tag
Aki szereti a zuzdát annak ajánlom a BATTLEZONE HUNGARY | NO RULES | BEST MAPS szervert 24/7 zúzda szó szerint a szerver 4 napja megállás nélkül fullon megy.
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
törölt tag
Másnak sem jelennek meg a battlereportok az utóbbi napokban?
-
Bjørgersson
félisten
-
CJ4567
nagyúr
Elég vicces hogy 1600x900-ban majdnemhogy jobban megy a játék mint 1360x768-ban (i love downsampling)
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Nxn908xxx
őstag
válasz Bjørgersson #27524 üzenetére
Köszi srácok! Eddig gyakorlatilag csak az M249-et próbáltam, nagyon erős, de majd csekkolom a többit is akkor.
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok. Az M16A3 miért rángat néha jobban? Red Dot, Foregrip, Heavy Barrel van rajta.
No Sana No Life
-
Nxn908xxx
őstag
Melyik a legjobb support fegyver szerintetek? Azokra gondolok amiknél 100+ golyó van egy tárban.
-
F_Zolee
veterán
válasz devilinsid3 #27516 üzenetére
Na és mi van ha beraksz lézert a gunner meg guidedet és máris 3 rakétát lehet rázúdítani amit nem tud kivédeni sehogy.
-
devilinsid3
addikt
válasz F_Zolee #27514 üzenetére
és ha a másik oldalon is van egy normális akkor kiegyenlítődik és megint ott vagy, hogy kikaptál
ecm is csak azért "jobb" mert bugos.. ha úgy működne ahogy kéne (bemérés után már nem téríti el a rakétát) akkor senki sem használná, mert így hogy belecsapódik az esetek nagy részében a földbe, ha a közelében repülsz kicsit megkönnyíti a dolgot/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
CJ4567
nagyúr
Végigvittem az Assaultot, csatlakoztam az M16A3 noob táborba.
No Sana No Life
-
-
F_Zolee
veterán
válasz westcoastog #27508 üzenetére
Ezért kell ecm-et használni, mert az a bemérést is zavarja. Addig kell menekülni amíg tart a taft hatás.
Amúgy nekem az jut az eszembe ha iglával szednek le, hogy na balfasz voltam, mert hagytam magam lelövetni vele. -
Mr. Erikszon
senior tag
Meddig tart/tartott az origines free bf3?
-
westcoastog
veterán
válasz devilinsid3 #27506 üzenetére
Repülnék én ha nem szegeződne rám folyamatosan egy igla vagy akármi amivel bemérnek.
Ellövöm a flare-t, már megint fütyül a cucc hogy gond van, aztán meglógni sem tudok mert nem töltött vissza a flare és kiszednek. -
devilinsid3
addikt
és mi lenne, ha pl. (de tényleg ne adj Isten..) megtanulnának az emberek repülni? mindig az egyszerű megoldás kell.. folyamatban megy a sírás, hogy op a heli meg a mittoménmi, de játszani egyik sem tud vele (és meg sem akar vele, de azért sír)
szóval üsse nyugodtan a kő a követ és ne ilyen semmit nem kell csinálni fegyverekkel szedj már le olyan járműveket amihez azért kell némi skill../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
dejaris
addikt
válasz Bjørgersson #27504 üzenetére
Meg a 80-as evekben sem volt ilyen, hogy bongeszobol jatek Ha mit kepzelnek ezek, hogy ellogjak a munkat.
-
-
F_Zolee
veterán
válasz killer095 #27500 üzenetére
Mondjuk sokan szídják az iglásokat. Ha már 6an fekszenek vele az tényleg gáz. De ettől az esetedtől eltekintve sosem fogom felfogni, hogy gyalogosként azaz egyetlen harcra fogható fegyver légi járművek ellen (külső segítség nélkül és még így is csak kb 33% esélye van betalálni) és ha a "védtelen" baka használja is akkor megy a kifakadás.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest