- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer095
őstag
Kezd elegem lenni ebből a sok F2P csicskából...FUCKING IGLA ONLY
Fel szálok a helivel kharg islandon már a kezdőn kilőnek iglával és mit látok?
Kb 6 an fekszenek egymás mellett...szégyenORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
Bati0501
őstag
válasz Bjørgersson #27498 üzenetére
Igen,most már nekem is jó.
Ki kellett lépni,aztán újra be.
Gondolom ez a beta felajánlás adott a rendszernek ismét... -
Bati0501
őstag
válasz Bjørgersson #27496 üzenetére
Én egyelőre nem tudok belépni battlelogon belül BF3-ra.BF4-en vagyok,miközben meg sincs...persze szerverre csatlakozni nem tudok.
-
Bjørgersson
félisten
Még mielőtt halálra parázzátok magatokat, megint nincs stat senkinek, majd lesz.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
F_Zolee
veterán
válasz kriszpontaz #27492 üzenetére
Mert az egész kod sorozat nem több DLC-nek fogható fel?
-
marilllyo
veterán
válasz kriszpontaz #27492 üzenetére
Vagy az egész BF4-et meg a BFH-t kiadhatták volna pár DLC-re szétosztva a BF3-hoz. Milyen Grandiózus játék lett volna
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
-
killer095
őstag
válasz F_Zolee #27488 üzenetére
Only in Battlefield mi?
Amugy mitszoltok a BFH-hoz szerintem szégyen hova süllyed a franchise...
BF4 is hatalmas FAIL volt, de ez...Ui.: EA gondolkodás : "srácok láttátok a payday 2 mennyire fogyott?"
- jah mér'?
Csináljunk egyett mi is -.-[ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
erikke17
őstag
válasz killer095 #27486 üzenetére
Nincs FPS lag fix 50-60 körül van belőve.. :-/ Jobban ilyen brutális tűzharcban szokott lenni..
Valamit tipp levegőben működő dolgok irányításához? Béna vagyok velük össze vissza pörgök..
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
Üdv, még új vagyok BF3-ban de multiban néha elmegy a hangja pl. a tanknak vagy a fegyvernek esetleg a tankelhárítónak... Ez mi a fenétől lehet? o.O
Előre is köszi||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Tomi0703
addikt
válasz Flickering #27483 üzenetére
Szerintem is. Vegigneztem az aprot, de 3k-nal olcsobbat nem talaltam sehol. En is most csinaltam paypalt miatta.
-
Flickering
aktív tag
válasz Bjørgersson #27482 üzenetére
Mindjárt megnézem akkor aprón, de az origines ár is megfelelő már, csak arra voltam kíváncsi, hogy melyik az a rálicitált ár amazonon (fentebb írta valaki, hogy licitháború), mert sehol nem találok 15 dollár alatt...
Szerk: Sőt, én most perpill aprón sem találok az origines 10 eurónál olcsóbb prémet, nagyon megéri az jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Flickering #27480 üzenetére
Hardverapró.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
dejaris
addikt
válasz Flickering #27480 üzenetére
Varj turelemmel, bar ha 1-2 napon belul nem tortenik meg, akkor igy jartal.
-
gmx9
aktív tag
De hiányzott már ez a hulladék szemétség, hogy spawnolás után kettőt se tudj lépni, mert bombázgat a jetes arc.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
joysefke
veterán
válasz ingalls #27431 üzenetére
Nekem is i5-3550-em van, és nekem a Cryis 2 rendetlenkedett (VGA-tól függetlenül), az átvezető videók hangja borzasztóan recsegett, laggolt, de játékban nagyjából rendben volt.
A megoldás végül az volt, hogy BIOS-ban a CPU minden lehetséges energiasprórolás funkcióját lelőttem, azonnal rendbejött minden, egyetlen nagyon apró hátrányát látom csak a dolognak, hogy így a CPU maximum 200MHz-et hajlandó boostolni. A Crysis 2 nálam utánna megtáltosodott.
Lehet a BF3-on is segítene...
J.
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz killer095 #27472 üzenetére
akkor az a rész rád nem vonatkozik, ennyire egyszerű
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
killer095
őstag
válasz - = Zk = - #27470 üzenetére
már letltöttem azóta de battlelogba nincs még meg
És nem hinném hogy használok ADblockertORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
ingalls
senior tag
válasz @rglaaf #27460 üzenetére
Nekem elég alacsony az IQ-m, ezért sokszor el kellett olvasnom ezt az üzeneted, hogy megértsem, mit akarsz vele mondani. Hiába, mert nem értettem meg. Egy kis központozás sokat segítene.
Egyébként nézz körül a metrókirályok körében, minden régi hérosz csinált új accot, amivel statol. Ennek az a következménye, hogy tele van a blog ilyen, és hasonló arcokkal, akik 6-8-as kd-val, ~ 2000 körüli s/m-tel (ami számomra hihetetlen, boost nélkül) és 30-40-es pontossággal muzsikálnak. És tudom, hogy nem csalnak. Ismerem őket, komoly, profi játékosok. -
- = Zk = -
félisten
válasz killer095 #27469 üzenetére
- AdBlock progit off
- originből ki/be
- BLogból ki/be
- böngészőrestart sem árt" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
killer095
őstag
Lehet jelentkezni Battlefield Hardline betara ha érdekel vkit, csak annyira tulterhelt hogy nem sok sélyvan rá hogy egyáltalán bejelentkezzetek
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
Nxn908xxx
őstag
Az F2000 noob fegyver?
dejaris: Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Ki az a C4TrollMadaFaka?
No Sana No Life
-
- = Zk = -
félisten
válasz @rglaaf #27460 üzenetére
Highest Kill Streak 69
áhá
tényleg a hihető kategória" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Tomi0703
addikt
Jól nézem, hogy csak simán számlaszámot megadva nem lehet venni semmit?
Nem tudom ez PayPal milyen nehézkes, de mindjárt rákeresek itt PH-n. -
@rglaaf
veterán
válasz ingalls #27445 üzenetére
persze hihető bármilyen assault fegyverrel azonnal 30-40% accuracy vagy a másik 1óra alatt löjjé már nekem majd 200 kill-t csipával géniusz a gyerek de hát te ismered.... jó helisek is elpirulnának ilyen statok melett és azok csak lebegve kempelnek, na mindegy
PSN:BiZzare_0 ️
-
- = Zk = -
félisten
válasz ingalls #27458 üzenetére
igen, azzal a nagy peccsel cseszték el a FAMAS-t is... emlékszem.
azóta nem használom rendszeresen. hébe-hóba. 64es ziba... de oda is ink 870MCS" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ingalls
senior tag
válasz - = Zk = - #27446 üzenetére
Ha az M16+AEK garantálja, hogy egy squadnyi ember képes legyen a meccsek 80%-át uralni, akkor nem merül fel a készítőkben, hogy valami nem stimmel? Talán kis nerfre szorulnának? Emlékszem, hogy kb 2 éve volt egy nagy pecs, amiben változtattak valamit pl az m16-on. Azelőtt Irgalmatlan volt, azután már csak kegyetlen. Elég nagy gyengítés volt (a pontossága lett kurtítva asszem).
Ha ilyen op, akkor vajh mi tartja vissza őket? Létezik egy M16 lobbi? Civil - és szakszervezetek gyakorolnak politikai nyomást? Miért ilyen konok ez a ragaszkodás ehhez az op fegyverpároshoz? Egyébként én még belevenném a Abakan-t és a FAMAS-t is. Utóbbival néha olyan trancsír jön össze, hogy percekig csak jönnek feliratok.Más:
Mi újság azzal a pár héttel ezelőtti kísérlettel (amit tapasztaltam is), hogy láthatóvá teszik, ha fejlövést adtál? -
dejaris
addikt
válasz Bjørgersson #27455 üzenetére
Amikor valami akcios valahol, akkor az amazon is raakciozik, csak toluk dollarban lehet vasarolni.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
-
dejaris
addikt
válasz Bjørgersson #27449 üzenetére
Pricematch amazonon?
-
Bjørgersson
félisten
válasz architect26 #27448 üzenetére
A Back to Karkand mindenkinek települ, nem kell letöltened.
-
sepsi0
őstag
válasz Bjørgersson #27449 üzenetére
Akkor köszönöm le is csapok rá a gyerkőcöknek...
Originbe lehet ajándékozni vagy másnak vásárolni, mint a Steamon? Én venném meg az accommal a gyerekeknek....[ Szerkesztve ]
-
-
architect26
aktív tag
Sziasztok megvettem a premiumot és elkezdtem letölteni a DLC-ket, de láttam, hogy jár még hozzá a back to Karkand. Nos az a kérdésem, hogy hogy tudok visszamenni arra az oldalra az ORiginen, ahol be tudtam váltani a premiumot és letudjam szedni a back to karkand-ot? Köszi szépen
Per aspera ad astra
-
- = Zk = -
félisten
válasz ingalls #27445 üzenetére
M16+AEK.... nincs mit csodálkozni ezen
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ingalls
senior tag
Nem semmi, milyen szörnyeket szült ez az ingyen bf3
Erről a srácról pl biztosan tudom, hogy nem csaló, svéd válogatottban volt benne. Hogy lehet ilyen statokat farmolni? 2400 spm xp boost nélkül?? ~10-es k/d?
Vicces a squadjuk is, a tagok átlag k/d-ja 8,3
Vicc. -
marilllyo
veterán
Ő is aprós. Én mindent tőle vettem.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Bjørgersson
félisten
válasz sirdenis #27442 üzenetére
Eleve nem Originen kellene vásárolni, hanem Hardveraprón keresni letöltő kódot fele annyiért vagy még olcsóbban.
-
Peddy789
őstag
premium 10 euro origin, szerintetek megéri? kb fél éve bf3azok, hébe hoba pár órát mindig tetszett, vélemény?
-
pucz
senior tag
Azért az nagyon nagy vicc, hogy ugyanúgy szaggat 800*600-on, full low mellett, mint 1600*1200, medium mellett.
Az elmúlt 2 napba még jobban játszhatatlan a game. Szinte majdnem hogy megáll, annyira nincs FPS. A melegnek köze lehet ehhez? Mert egy jó féléve lett utoljára takarítva a gép, de egyébként lehet is hallani rajta, hogy poros, mert alapjáraton is pörög.
[ Szerkesztve ]
-
ingalls
senior tag
válasz warmonger441 #27433 üzenetére
Kösz srácok. Megpróbálom a fixálást.
warmonger441 felvettelek blogon, mert látom, hogy életképes infantrys vagy. Tetejébe' még magyar is. Kevésbé eszi a cpu-mat, ha játék közben magyarul beszélhetek/írhatok. -
warmonger441
aktív tag
válasz ingalls #27431 üzenetére
fps fix + a cfg. a fixet meg állítsd 100ra... ha fixálva van (és ezért nem pörög folyton 100on a cpu/vga) az átlag fps egy picit magasabb lesz. ezen kívül cpu core unpark segíthet még valamit (főleg a röcögésen) de azt csak nagyon jó hűtűvel ajánlom
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441
-
ingalls
senior tag
válasz warmonger441 #27414 üzenetére
(#27411) CJ4567: Először is kösz az Nvidiás hozzászólást, nem számítottam rá Másodszor pedig minden LOW-on van, grafika pedig 1440*900-on. 180 és 80 között ugrál az fps.
Az nVidiás kommentre még annyit, hogy az öcsém 5850/Phenom X4/4 gb ram kombóval nyomja és se mikrolag, se fps droppok.(#27414) warmonger441: Az a baj, hogy mint a fenti kollégának írtam, beesik néha 70-80 fps köré pár pillanatra. De lelki beteg lennék, ha 70-re kéne fixálnom. 90 alatt játszhatatlan. De jó lenne, ha maradna egy inkább 100 fölött, mert az már játszható (kivéve, ha mikrolagos).
Köszi a segítséget!
Konfig az előző hsz-ben, illetve a profilomon.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
-
félisten
Höhö, tegnap RPG-vel leszedtem egy Apache-ot Caspian Border-en, Conquest-en. Túl alacsonyan és lomhán repült...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Redneck
nagyúr
válasz CJ4567 #27422 üzenetére
Igen valóban az fps a fontos egy bizonyos szintig. Egy adott fps tartomány fölött nem lesz jobb/gyorsabb a játékmenet, kisebb az input lag. Természetesen ez a tartomány minden játékmotornál más.
Ebben az esetben és azon a konfigon valóban hülyeség minimumon nyomni. High-on simán hozza azt amit kell.
Nem cseréltél drivert mostanában az új játékok miatt? Elképzelhető hogy abban az updateben került be "porszem a gépezetbe".Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
scope2007
addikt
válasz - = Zk = - #27421 üzenetére
p90et már meguntam.. azért mp7 inkább
most nézem én lettem a best recon meg a best support is
lolCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
CJ4567
nagyúr
válasz Bjørgersson #27416 üzenetére
Igen, multiban az FPS a fontos, Single Playerben meg mehet a graf maxra.
No Sana No Life
-
- = Zk = -
félisten
válasz scope2007 #27418 üzenetére
MP7... lol, akkor már ink P90 vagy AEK
(#27417) SHiZUx
van benne beépített mérő?! dikk...[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Nálam is tökéletesen megy, ultra simítások nélkül min fps ~70 (menüben leesik 30 ra) max 200
Ha lenne mantle nem lenne ekkora fps ingadozás...driver csere
hőmérsékletek ellenőrzése
grafikai beállítások módosítása...Nekem is volt egy viszonylag jó köröm:Battle Report: Team DM
-
Nxn908xxx
őstag
Nekem tökéletes 280x-el, úgyhogy nem amd betegség.
A drivert megpróbálhatja újrarakni, hátha. -
scope2007
addikt
ennyit ér a sok m16os láma
[link]CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #27415 üzenetére
Ja, én pl. azzal játszok.BF3 beépített CPU / GPU terhelés mérőkéje szerint 20% fölé nem megy az FX 6300 / HD 7770 kombó full low + 1360x768-as felbontáson Mondjuk a proci hűtője olyan mint valami helikopter.
-
Bjørgersson
félisten
válasz CJ4567 #27411 üzenetére
Ezt ugye te sem gondolod komolyan, hogy egy R9 280X-szel majd minimum grafikán fog játszani az ember?
-
- = Zk = -
félisten
a dx11 offolható a Bf3-ban?! háhh
-
warmonger441
aktív tag
válasz ingalls #27409 üzenetére
fixáld az fps-t. nekem is sajnos röcög... tipikus amd betegség...
fps fix parancsa: gametime.maxvariablefps xx
xx-helyére a kívánt érték. a lényeg hogy olyan értéken fixáld ami alá biztosan nem esik
aki meg nem grafika bzi annak itt egy cfg jegyzettömbel módosítható benne a max fps érték. bemásolod a játék főkönyvátárba és annyi főleg HD6xxx széria szereti és az az alattiak (7xxx és feletti jobb szereti a dx 11et. ebben a cfgben kivan offolva) [link]
http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441
-
warmonger441
aktív tag
jó ez a rush [link]
am kié a szerver? map vote megoldás nem lenne jó esetleg?
-
ingalls
senior tag
válasz scope2007 #27401 üzenetére
A 2. nem csaló. Simán hozható stat. Metró hérosz volt, azt most csinált egy új accot ingyen és azzal vereti.
Kérdés
Tudnátok tanácsot adni, mit tehetnék ebben a játékban az átkozottul idegesítő mikrolaggal? 130 fps-t ír a fraps, mégis röcög.
Konfig:
i5 3550
R9 280X
8giga kingmax 1333
SSD (ezen van a játék)
22" BenQ G2222HDL[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
válasz westcoastog #27400 üzenetére
Én főleg azt használom.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Nxn908xxx #27402 üzenetére
na ez a haksz.. nem gyengén
-
scope2007
addikt
válasz Nxn908xxx #27402 üzenetére
hülyeség
vesztett sokat
nem értem ezt a buzi statisztikát.. minek, ha csomószor ilyen falsokat ad..
haxxxCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
gmx9
aktív tag
Az ingyenesség óta volt lehetőségem járművekkel gyakorolni, tankkal és helivel egész jól megy (persze főleg azért, mert nem überprok ellen kell játszani). Mondjuk egy alázós meccsem nekem is volt, igaz ezúttal nem az én csapatom szívott. Kb. 8 ticketet vesztettünk, de elég unalmas volt körbe-körbe "kocsikázni".
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
Nxn908xxx
őstag
-
scope2007
addikt
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Proxmox VE
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest