- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
Aktív témák
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
hajsza #49823 üzenetére
Akik készítik ezeket, valószínűleg ebből élnek, mert halomra keresik magukat, csak azzal, ha havonta csak 20.000 előfizetőjük van, így nem hinném, hogy el akarják veszíteni az előfizetőiket pár origin accountért cserébe
Csak hogy legyen valami alapja annak amit mondtam, beregisztráltam Illusion Hacks weboldalra, hogy hozzáférjek a tagok listájához.
Mint kiderült 27929 felhasználójuk van, ha ennek csak a fele fizeti havonta a legolcsóbb szolgáltatást, ami 10$, akkor az máris 139645$(30.797.640,36 Ft) bevételt jelentene. Hidd el ha tudnék cheateket készíteni, a nap 24 órájában azon lennék, hogy ne vegye észre a pb, főleg 30 millió Ft-ért havonta.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest