Aktív témák
-
Lethal Gene
aktív tag
valami bug van vagy mi a tököm, mert a tankban ülve én is azt érzem, hogy paperwork...DE amikor pl tegnap OF en A-nál SOFLAM-oztam és az orrom előtt vágódott 4 Javelin a tankba és kellett egy RPG még, hogy kilőjje, azt nem nagyon tudtam hova tenni....meg Khargon találtam egy égő tankot és 4 RPG kellett, hogy kinyiffanjon...ezek mind a patch utáni dolgok....holnap megyünk leteszteljük egy üres szeróra, mert itt valami nagyon nem ok...
+ amit észrevettem, hogy a tankokat főleg oldalról gyengítették meg, azaz már nem kell hátra osonni, mert nincs meg az a különbség mint anno...azaz mostmár oldalról is annyit sebez, mint anno hátulról!
jaja az L85A2 mindig is nagyon pontos volt, de ugye lassabb tűzgyorsaság mellett, azaz inkább nagyobb távokra jobb...
Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP szerverek áron alul
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest