- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Ez tök jó
Gyerünk mi is a péhára statpaddolni
Azé' ez nevetséges.Ha belegondolok,hogy jobbérzésű embernek még a metró miatt is ég a pofája...biztos pró gyerekek.Mint valamelyik youtube videón a saját EOD-Bot-ját lövő,makd javító idióta.Ráadásul metrón,az út közepén
Gondolkodtam rajta,mi lenne,ha indítanánk a hivatalos fórumon ilyen statpadder-gyűjtő topikot?végülis bűnnek nem bűn,de kellően égő ilyet nyomni ipari mennyiségben...
Valahogy nem ugyanaz,mint amikor az ember összszed párezer pontot foglalgatással valami járgányra pl...ott legalább gyakorol pl.helivel navigálni.Itt meg körbeállnak,aztán HS-Defib-HS... -
oriic
HÁZIGAZDA
No comment:
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, most nézem hogy origin frissítés után visszajött a Sims3 Teaser meg BF3 beta képe a programba.
Dejó... Sehogy sem mosom le a sims-es balhét magamról már.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
execute93 #35372 üzenetére
Nézz körül a licitálós oldalakon, hátha akad valami. Én pont karácsony előtt szereztem be havernak egy bontatlan BF3 példányt a Vateráról 3.500 Ft-ért. Nem volt minimál ár beállítva, így el tudtam ennyiért hozni. Persze nem állítom, hogy mindig van ilyen lehetőség, de azért megéri figyelni
-
Gyufaaa
veterán
válasz
execute93 #35377 üzenetére
Azért van még "csemege"...
-
execute93
őstag
-
Xaels
félisten
válasz
#21346560 #35370 üzenetére
AA nálam nem dob látványban túl sokat mivel a monitorom PPI értéke elég magas. Ha bekapcsolom konzolból az FXAA-t akkor max 2-3 fpst csökken csak és a közeli dolgok simítva lesznek. ANI nekem is alap a 16X.
(#35368) Scholes9: a jelenlegi kártyám boltban 110-be van most. Aprón is 90 körül mennek...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Dantenero72 #35360 üzenetére
Én 1920-ban, 4xAA-val, lowon játszottam, h meglegyen a 60 fps, míg meg volt a játék, és úgy is nagyon jól nézett ki
Xaels: annyiért most nincs, én mondjuk nagyon jól jártam, mert 1 éve olcsóbban vettem 3 év garival az 570-et, mint amennyibe most kerül
-
Xaels
félisten
válasz
execute93 #35364 üzenetére
Nincs élsimítás, HBAO és Blur de minden más ULTRA-ra van rakva. Így Caspian-on 40fps a minimumom amivel tökéletesen jól játszható a játék. Én minimumról beszélek, nem átlag és nem maximumról. Egy játék esetében a legfontosabb, hogy ne essen 30 alá semmilyen körülmények között.
-
execute93
őstag
válasz
Dantenero72 #35360 üzenetére
Nem kell 1920x1080 ba játszani!
Gameplayek alatt ezeket írták: i3-2100+gtx 460 ultra 1920x1080 30 FPS.
Procid mondjuk nem olyan jó már. De nem is rossz!
i5-re beruháznák.i5-2300 tól kezdődően
-
Dantenero72
aktív tag
Főleg hogy ez a game inkabb proci fuggo,hiaba van GTX470em a Q9300-m nagyon keves nyitott terekhez
(Igaz azért szeretem ha a szép a jatek szal minden HIGH ,texture Ultra de mar kezd frusztrálni hogy sokszor az fpsem miatt nem birok célozni szal lehet lesz ebből full low graf is...) Szal nem kell egy hűde drága vga ,inkabb vmi i7-i5 es proci meg HD5850 szintu VGAk szerintem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez mekkora komoly már.
(#35359) Lorenzo9
Nem dehogy is. Csak lejárt a szerk időm, és lemaradt egy smile.
A végén az apucis-anyucis dolog meg nem neked ment, csak álltalánosítottam azoknak akiknek így vannak cuccaik.
-
execute93
őstag
válasz
Cybertrone #35355 üzenetére
Nem kell neki 100+ fps.
40-60 al megelégszik.
GTX 550 TI/6790 vélemény? -
-
BandiHUN
veterán
Jó,hogy erre is van pénzetek...elküldhetné valamelyikőtök a gépét
Vidéken ha megdöglök,se adnak semmiért pénzt műszaki fronton... -
BandiHUN
veterán
válasz
Typhoon47 #35341 üzenetére
Inkább az fárasztó,ha valakinek csak ebből áll..én akkoris toltam,amikor 5x kellett próbálkozni,mire 1x fel tudtam menni egy szeróra...
Mondjuk attól vicces volt a coop,amikor 1 vacak misszió 3ból 3x bugolt be,mert valami "nem történt meg" valahol,és nem lépett tovább,persze mindig máshol.
Azt is kár mondani,hogy minden tökély.De aki csak a hibákat lesi,tényleg hagyja abba
Viszont az sem jó,hogy akinek frankó gépe van,szerencsés hardverösszeállítással,friss windows-al,és még Murphy is mellette áll,és a legkajlább fegyverrel is bejön a malac headshot kanyarban,meg napszemüveges a palija,és nem zavarja a fegyón levő mini atomvillanás,stb,és aztán szimplán idiótának néz mindenkit,akinek bármi problémája adódik. -
Typhoon47
senior tag
válasz
medvezsolt #35299 üzenetére
+1
fárasztó olvasni a sok anyázást. semmi baj nincs az originnel se a battleloggal.
-
BandiHUN
veterán
A nemesis ribbonok mutatják,ki az,aki haverokkal tolja fel magát...azt nem tudja tagadni.
Egyébként nem értem,45+ szinttel,minden kasztra csillaggal meg is van,minden,utána már csak a fegyó maxolások maradnak...de annyi meg kell úgyis.Miért jó így felvinni a szintet,mégha járna egy tucat extra dogtag vagy ilyesmi.
De szerintem 50x értékesebb egy ritkábban használt fegyóra összelőni a mastery-t,vagy jetre,helire,akármire és azt kitenni... -
BandiHUN
veterán
Hát ja...mondjuk még inkább ez,mint az aimbot...olyan 1/4 headshot aránya van,ha nem béna aimos,akkor amúgy egész jól lő,és nem is metro-huszár...
bár ennyi lenne a legnagyobb csalás.Erre még azt mondom,hogy ha valaki szintre izgul,akkor inkább így,mint más módszerekkel.
Ennyi erővel marha nagy izé dolog a metrózás is lmg-vel,vagy akár shotival is,pedig ott azért le kell lőni,aki szembejön,nem haver megy fel egy azonnali respawnos maszek szerón. -
absr
csendes tag
-
BandiHUN
veterán
válasz
Edem05 #35324 üzenetére
Nem tudom,én megnéztem a statját,nem látom a trükköt...
Meg vannak irtó kaka körei is,nomeg ilyen 1 körüli,ennél én jobbat lövök össze a metrón.
Vagy valamit nagyon nem látok,vagy nem kellett volna a sör-pálesz kombó
Igaz a 2521 nemesis ribbon talán utal arra,hogy haverokkal spanolt szinttel állunk szemben,nem pubon lett 100-as. -
eugabesz
őstag
Repülőkben és a heliben a bf2 AIX és POE2 módjai voltak az igaziak...ez csak szánalmas utánzat,ami itt van.
-
Edem05
őstag
Valaki ismeri a tagot? Az a szomorú az egészben hogy magyar a csóka!
-
cannibal
senior tag
Én is próbáltam helizni, de mindig húz (nem fordul,hanem dől) az egyik oldara. (többnyire jobbra) Egérrel próbálok ellenkormányozni, de legtöbbször kevesebb sikerrel
-
Paul119
addikt
válasz
Rabbitf_24 #35316 üzenetére
én hozá szoktam bf2 ben a bill egér kombóhoz ...kár hogy itt már nincsenek olyan finom trükkök mint 2 ben pl a lángoló olaj fúrokkal simán át lehetett verni a hőkövető rakétákat
-
edgR
őstag
válasz
Rabbitf_24 #35314 üzenetére
ahogy eagle irta: bele lehet jonni, ez is csak gyakorlas kerdes.
egyebkent a jobb jet-esek is bill+eger alapbeallitassal toljak, annyi kulonbseggel, hogy repuleshez csak bill (wsad+kurzorok), loveskor pedig wsad+eger.ma elvileg keszulni fog egy bemutato video is, talan tobben kedvet kapnak majd hozza.
-
Rabbitf_24
addikt
-
Eagl3
veterán
válasz
Rabbitf_24 #35314 üzenetére
Nem egy nagy cucc... simán lehet bill+egérrel repülni. Csak bele kell jönni, bárkinek megy aki rászán pár órát.
-
edgR
őstag
válasz
Rabbitf_24 #35311 üzenetére
bill+eger, alapbeallitas.
-
pohár
félisten
válasz
Rabbitf_24 #35311 üzenetére
a legjobbak tudtommal bill + egér
-
Laraxior
titán
válasz
Rabbitf_24 #35305 üzenetére
Tegnap edgaaar8 kollega bepillantást engedett a 'koptervezetésbe... Beszarás
Heliből megvan minden, az élvezetből megy, a tankra most szerzem a dolgokat, az azértX Factor: Én is így vagyok vele.... ha esetleg van egy gunnerem, akkor pár fordulattal tovább tudok levegőben maradni
-
X Factor
addikt
válasz
Rabbitf_24 #35305 üzenetére
Én egész jól elrepkedek vele, amíg nem lőnek rám
-
Laraxior
titán
Mára is keresek egy 'kopterdrivert, és egy tankos kollegát, lehetőleg egyszemélyben
Csakúgy megjegyzem halkan, hogy levegőben tartani, és vezetni tudni nem ugyanazMert az előbbit én is tudom
Videot is csinálnék, ha lesz elég, akkor kicsit vagdalnék össze -
Cybertrone
veterán
válasz
wwenigma #35300 üzenetére
A háttér biztosítva van... mennek a szerverek, van kiszolgálás... az hogy egyes gépeken nem úgy megy az attól van hogy ahány gép annyi alkatrész, annyi oprendszer beállítás stb stb stb... ezt nehéz egy kalap alá hozni, és úgy megcsinállni hogy mindíg minden körülmények közt jól menjen... csak ezt egyesek képtelenek felfogni
-
Xaels
félisten
válasz
medvezsolt #35299 üzenetére
Nem lenne rossz ötlet csak az a baj, hogy mint az emberek többsége és az itt fórumozók sem(köztük én sem) tud teljesen objektív maradni. Biztos lennének olyanok akiknek nincs vele semmi gondja csak zsigerből elítélik az efféle rendszereket és lepontoznák.
Amúgy nekem a BETA-nál volt hibám az Origin-el, de rendkívül idegesítő volt ami azóta hála az égnek nem ismétlődött meg, igaz azóta le lett cserélve a több mint 1éves rendszerem is.
Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged