- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
BaLee
addikt
Mondjátok meg nekem, mi jött most rá erre a "drága" játékra megint?
Most úgy döntött, hogy ő nem fut teljes képernyős módban. Semmit nem állítottam az ég világon tegnap óta, amikor még jó volt.
Hiába nyomok alt+entert, beugrik teljes képernyőre de látszik a keret meg a tálca is. Nem igaz már, hogy mindig van valami sz*rság....
Ötlet?
-
BandiHUN
veterán
Egyébként egy érdekes jelenségünk volt az előbb...ment a kör,lőtt mindenki,mint a hülye,és a 64-es szeró olyan fele ahogy meghalt,nem tudott respawnolni,sem suicide,semmi hirtelen,engem is felélesztettek,de hiába nyomtam space-t ,F-et,semmi,sőt látni se látott se a csapat,se az ellen,feküdtünk...
Mint kiderült aztán(win gombot véletlen lenyomtam mérgemben),hogy a böngészőben a battlelog oldalon parancsfájlhiba....
De közben így eltelt jó 5 perc,remekül elbeszélgettünk a játékcseten ezalatt
Win gomb után visszalépve végre ment a spawn,írtam a többieknek,elindult a gém,jó laggosan,stb,de végigcsináltuk aztán a kört,jobb híján toltuk a supportot a "működőknek"...
Fura dolog,de ez még egy dolgot is jelenthet,azt,hogy a gém instabilitásáért sok esetben talán nem is maga a játék felelhet...
Firefox alól játszom,d lehet megpróbálom majd máson is,röhögnék,ha ahhoz lenne köze a sok el nem induló körnek,stb.
Azon viszont azonkívül,hogy kéne jobb proci,nem tudok dűlőre jutni,hogy képtelen vagyok lmg-vel kaszálni...direkt kipróbáltam fedezékből,adott 2 ember közel,stb,elkezdem egyikre húzni a ravaszt.Megpusztul gyorsan,a lövést el nem engedve áthúzom mellé a célkeresztet,áll a f@szi,tolja az M320-at,nem figyel...ééés 5-6mp-ig pumpálom bele az ólmot rendületlenül,mire kampec(az elsőnek max 1mp),a harmadikra meg már kiüríthetem akár az egész tárat...Nem tudom,ez miért van,látom a szerón,hogy mások is pumpálják az ólmot folyamatosan,és azoknak adja rendeseebben.Shotival dettó,2 ember előttem,az elsőt elviszi 2-3 lövés,a másodikba a 11-es tárból belenyomom a többit,és sokszor NEM elég.
De úgy,hogy meglepi,a másik se fordul meg,semmi.engem meg leszednek tárazás alatt.
Lehet ez a gyenge processzor miatt?Netem jó,10/2,alacsony ping,nincs csomagvesztés,semmi,LAG semmi,stb...az akció alatt sem.
De egyszerűen nem vagyok képes nagyobb lélegzetű akciókra,pedig a lehetőség adott,a tár kiürül,a távolság nem nagy,a célkereszt a helyén...shotival is sokszor egy lövés elég amúgy egyedi ellenfélre.Mintha valami besokallna,ahogy lövök folyamatosan.És próbáltam az LMG-vel rövidebb sorozatokkal,de az is csak kicsit jobb,ha rövidek a szünetek.Márpedig szünetelni se lehet,mert az embert kiszúrják.Shotival is semmilyen szinten nem tapasztalom a youtube-os robbanós shotis élményt,ráadásul az még engem is kicsinál közelről,nem is szeretem.
Vagy ennyire más az USAS?Erős az MK3A1-es az biztos,valaki ha 10m-en belül szembejön,megszívja általában.
De pont az lenne a lényeg,hogy az ember nem kempelne,legalábbis én nem szeretem,hanem trükk,hogy mögé kerüljön az ellennek,avagy kiugorjon a reload-szünetben,és megszedje a kint ácsorgó 5-6fős noob M320-asokat...de így átlag kettőt tudok elvinni csak magammal.11 lövésből... -
BandiHUN
veterán
válasz
Mrdevil #34592 üzenetére
Na ja,de nincs nekem fent mindenki a barin,aki volt ott,csak ketten,ráadásul benéztem,mert azt hittem sqad DM
Az kéne még 4 nyertes,kettőtöket láttam,gondoltam javítok az esélyeimen...felmegyek,erre 4v4-ben szembe 4 POH...
De gondoltam nem lépek akkor már le rögtön,2 kört letoltam,az elsőben még jó voltam 2 kill,1 halál,1 defuse,de a második kör horror a két "remek" robbantgatós kollégával
Aztán úgy gondoltam,elég volt a napi mazochizmusból
Jó lenne néha "profibbakkal" játszani,de 99%,hogy ha ilyen ismire csatizok,még az oldal se fog stimmelni,nem méghogy a squad,úgyhogy nem akar összejönni sose.Pedig kipróbálnám pl.egy igazi jó heli vagy tankpilótával a gémet,avagy hogy milyen az,ha az ember s..e alatt megjavítják a tankot,nem kiugrik a gunner és elszalad
Light tankra is van pl.mindenfélém,no de annál meg a sofőr is szeret elszaladni az ember alól pl.a bazaaron...nem vigasztal,hogy attól ígyis összejön pár kill,de útközben még ember is ritkán ül be,még gunnernek is. -
-
BandiHUN
veterán
Ha ti mentek,nincs sok értelme...
Más klán nem is nagyon van,önszerveződő brigádnak meg öngyilok.Elég volt látni titeket squad rushon,bár én is kifogtam a csapatot,4v4-ben nekiáll az egyik idióta M320-azni,a másik RPG...na itt léptem ki...Egyébként egész jó a csodashoti,lassan már megvan a második csillag rá(182 kill),ami ismerve a metró sajátosságait,hogy erősen beugrós akciók kellenek,mert mindenki LMG,M320,RPG,mert sajna az ezt nem engedélyező szerókon a shoti is tilos,egész jó eredmény.
Meg éljenek a noobok,2 nap alatt 6db resupply medál egész jó kis pluszpont
A shotinak előnye,hogy mindenkaszthoz jó,lehet variálni jobban,pl.reconnal vinni MAV-ot,a shotit és a spawnt,vagy metrón akár a T-UGS-t,és már jól is jön némi pont.
Igaz a legtöbb noob a lépcső tövében szeret kempelni,kevés a magánakció,van,hogy az ember felmegy a pontig,elbújik gyors,aztán csak les,hogy percek alatt se hajlandó ráspawnolni senkiRitka a jó HARC metrón is,amikor a lövöldözés mellett azért megy a nép...
SP-ben az a gomb kell,ami az alapértelmezett lenne,ez is bug,csak azt eszi meg,hiába ír mást,úgy tudom.
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Sp-ben amikor közelharcot erőltet a játék, (pl. a bank budijában) mit kell marhára nyomkodni? Villogtatja az "E" betűt de rohadtul nem történik semmi, csak folyton kinyírnak. A gutaütés kerülget, mert már huszadszor mászok fel a létrán.
Köszi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jelenleg 18klán jelentkezett Bf3 magyar kupára, holnapig aki még gondolja nevezheti a klánját.
Gyertek..
-
kmisi99
addikt
pl virtual dub így kell csinálni
Megnyitod az első avi-t, aztán file menüben Append Avi Segment-tel megnyitod hozzá a másodikat, aztán újra Avi Segment és így tovább. Aztán Video menüben Compression és itt állíthatod be a kódolást és elmented az egészet Save as AVI-val és ekkor törmöríti is és összefűzi a fraps vagy akármilyen vidiket. -
Hajdi
senior tag
Valaki, ha tudna egy "aktív" videó összefűző programot, azt megköszönném!? Tömörítési eljárást váltottam és most nem hajlandó a H264-es codec-el konvertált videókat összefűzni a programom...
-
törölt tag
válasz
kmisi99 #34572 üzenetére
áá köszi, igazából én tapasztalni szeretem a bugokat, nem nézegetni a mások által találtakat
megyek is, hátha tapasztalok valami új bugot, no meg próbálgatom a Jedi erőt, mint ahogy a képen látszik -
Laraxior
titán
Lassú is vagyok, pontatlan is, ráadásul szétvertem az egerem is azt is cserélni kell
Nah ezért van 5100 revievom... Ahhoz nem kell semmi, csak futkározni"W" meg működik a billentyűzetemen
ludsimon: gyári hűtő? Elhajlott egy pöcök, nem érintkezik rendesen... Bárkivel előfordul
Hányszor szedtem szét anno a gépem, hogy rosszul raktam össze... hálistennek már egy ideje kinőttem a "legoból"
Azóta nem volt egy restartom se, nemhogy bármi gond
-
ludsimon
veterán
válasz
kmisi99 #34572 üzenetére
Lemaradtam, fürödtem.
Mi volt a végén az a kulturálatlan dolog?
Jöhet PÜ-ben is.Öcsém meg i3-át (2100k) majdnem sikeresen gallyra vágta.
Ilyet szól, idle-ben normális a 80 C fok?
Tegnap leszedte a hűtőt a cpu-ról és nem tudom mit csinált, de valamit rohadtul rosszul csinált az biztos. Valahogy feltette rá a hűtőt, mert megmaradt a lapon, csak épp annyit ért mint olaj a tűzre... -
Xaels
félisten
válasz
Laraxior #34577 üzenetére
Gyógyulsz(ha nincs kikapcsolva a szerveren) csak nem instant mint a többi ilyen játékban. El kell teljen egy kis idő mire elkezd regenerálódni az emberünk.
Hát pedig így tanulsz meg célozni, hogy csak 1 esélyed van. Ha ilyen felhúzós szarokkal megy a fejes akkor utána gyerekjáték az automatákkal a darálás.
-
Laraxior
titán
SKS jóféle fegyver, de ez hogy egy embert megölök és utána nem tudok gyógyulni ez nekem nem nagyon megy
M98B egy halom szemét, tegnap kipróbáltam.
SV98, M40A4, L96-ot még nem próbáltam, de nekem nem adja az ilyen felhúzós szar, ha többet kell az emberkébe lőni. Azért megyek mindig a félautomatával.(#34576): Biztosan, ugyanis ha meglátok valakit már engedem rá a tárat, az se baj ha csak a kislábujját látom, vagy éppen a felette levő narancs 3szöget. Azért van majdnem több assistom, mint killem
Sosem tudtam az ilyenekkel lőni, jobban tetszik a félautomata, vagy auto, de egyeslövésre állítva. Anno Crysis Warsban is rábasztam a Scarra a hangtompítót, nagyscope-ot, egy lövés és mehet is a móka. Ott 41 golyó volt a tárban -
Laraxior
titán
ez a rohadt recon class nagyon kínlódás.. komolyan mondom az életbe nem fogok menni vele, csak legyen meg a service star
gyenge fegyver, hullik mint a légy, pontokat szinte csak killel lehet szerezni
-
pohár
félisten
-
kmisi99
addikt
Az elmúlt 1-2 órában videózgattam egy kicsit és csináltam egy összeállítást arról hogy mennyire idegesítőek a játék csalásai. Itt a videó [link]
-
balcsy
aktív tag
Hello
Valaki segítene hogyan kell vetereán status megszerzésében?(Priviben is jó
)
-
Laraxior
titán
így tüzel ha görgőre teszem a fire-gombot
-
execute93
őstag
Köszi a gyors válaszotok!
-
kutkut
addikt
válasz
ludsimon #34549 üzenetére
Nem furcsa, hogy 100 óra alatt maxolta ki?
Mondjuk, a 700+ órás is durva!
De az talán nem csíter, csak éjjel-nappal játszik.
Nézegettem a világranglistát... ->katt<- Jó a neve.
- 20 perc, 300 kill És nem zavarja, hogy csak 60. a világranglistán?!
No_Im_Not loálNa, abbahagytam.
-
- = Zk = -
félisten
de nagy divat az ellent a respawn helyén sakkban tartani...
hogy rohadnának meg
...
-
Xaels
félisten
válasz
kutkut #34542 üzenetére
Őszinte leszek, nem szoktam vele foglalkozni csak a felvétel miatt nézegetem mostanában az értékeket amúgy ki sem szoktam íratni. Ha folyamatosan megy a játék én már meg vagyok elégedve és csak élvezem a játékot többnyire. Nem tudom, hogy tankban mennyi az fps-em. Majd ha lesz időm megnézem, ha gondolod.
-
törölt tag
Ma jöttem rá, miért volt nekem ennyire ismerős a BF3 zenéje!
Ezért! -
csibe1
addikt
Szerver,és kedves admin.
Azért kaptam bannt,mert miért mennék fel ha nem a saját régiómban van?
Állna le egy hétre a szerverük. -
Laraxior
titán
-
ludsimon
veterán
Köszi!
-
ludsimon
veterán
Ahhoz mit kell nyomni ha egy enemy-t spotoltam?
Illetve, hogy lehet ammo-t kérni?
Nem chatre gondolok. -
Xaels
félisten
válasz
kutkut #34533 üzenetére
1920x1080 @ 60Hz. Minden ULTRA kivéve a HBAO, BLUR meg az AA mert ezek ki vannak kapcsolva. Itt Sharqi-n alapból leesik 38fps-re is ami felvétel mellett 30 körül van. Sajnos a videók a konvertálások meg a YouTube miatt nem tükrözik teljesen azt a látványt amit én látok.
(#34529) ludsimon: bejön a Scar, de most csak azért ez volt mert ez volt utoljára beállítva és nem a komoly játék miatt mentem fel. Valami más Engineer fegyverhez fogok nyúlni, mert erre meg van már a számolós dögcédula. Amúgy M240B, AEK-971 jobban bejönnek
(#34535) ludsimon: alapértelmezett beállítások esetén "Q" a spotolás és az ammo kérés is, de ezt utóbbit úgy tudod megejteni, hogy egy Support-ra viszed a célkeresztet és megnyomod röviden a "Q"-t. Ha hosszan nyomod a "Q"-t akkor a Common Rose fog felugrani amivel elvileg lehet 1-2 szóbeli utasítást kiadni.
-
Laraxior
titán
-
ludsimon
veterán
Látom neked is a Scar-H jön be.
Én nagyon megkedveltem ezt a fegyót.
Töltése talán a összes géppisztoly közül a leggyorsabb. Csak kihúzza, bedugja, nem huzigat.
Recoil se túl durva közép távra még elmegy.(#34528) Lorenzo9:
Milyen fegyóval?
Magnummal jól lehet tolni! Azzal tényleg 1 lövés. Imádom.
Nem mindig 1 lövés mondjuk mert van mikor láb vagy karra vagy nem tudom, lehet mellé megy. -
BandiHUN
veterán
válasz
ludsimon #34524 üzenetére
Én annyira ne rajongok ezekért,bár voltam már párszor...
A késes jó,gyógyláda adja a pontot,de az én gépem vacak,nem megy jól a késelés,jobban fogja mint a metrós lövöldözés...
Pisztolyban meg igazán nincs nagy szórakozás plusz köszi nem a hipercélzókat,hogy 1 lövésre fekszek(nem fejes),de énnekem meg 3-4 kell?
Szerintem a csalók melegágyai ezek,mert nem kell magyarázkodni,benyomja a wh-t plusz a nem fejre aimot és kész is.Ha lazul,akkor 4-5ös k/d-vel max profinak látszik.
Valahogy szerintem ez már nem az a game,mint a codok,ahová ultra reflex és gép kell...szóval "elvileg" nem indokolja semmi,hogy nekem fél tár kell nem fejre,a másiknak meg csatt és fekszel.
És marhasok ilyen hiperember van,szerónként 5-6 is,szinte bárhol.
Egyébként meg nem lőném szét az ammo boxát másnak...ha metrózok,akkoris adok mindenkinek,stb...ha magányos lmg-s vagy sniper fekszik menet közben,annak is,nem csak a tömegjeleneteseknek -
ludsimon
veterán
TDM nem jó, mert 2-3 sec az újraéledésig (már mint amin voltam 2-3 szeró mind ilyen), mire odafutsz újra spawnol.
Nem szeretem, csak lövöldözni lehet. Supportnak ott nem sok értelme van.
Ott csak futsz, ölsz, meghalsz, futsz...
De már találkoztam olyanokkal is akik fogták és campeltek TDM-en.Én jobban szeretem támogatni a csapatot mint lődözni a 60 majommal egymást.
-
Xaels
félisten
[link] na elérhető 1080p-ben is egy kis Sharqi Peninsula. Igaz itt nem toltam sokat és komolyan, mert beállítás tesztelésre mentem csak fel, de egész jó a végeredmény.
-
ludsimon
veterán
válasz
BandiHUN #34522 üzenetére
Miért nem mész metro-zni only pistol/knife szeróra?
Én 1-1,5 óra alatt uppolok ha sokat revive-zek.
Meg nem beszélve arról, hogy pisztolyba csak 3- vagy 4 tár van a katonáknál, úgyhogy elég brutál score-ket lehet összegyűjteni.Kb 5 másodperc alatt elfogy a kidobott ammo box ha szétlövöldözöd a másik ammo boxát és akkor csak a tiedből veszik.
---
Amúgy én sniper fegyóban a SKS-t pártolom.
20 töltény 1 tárban. Semiauto.
Meg sikerült már unlockolnom a 14x-es scope-t is rá, szóval elég brutál. -
BandiHUN
veterán
válasz
ludsimon #34516 üzenetére
Nekem se lenne rossz,de még csak 36 vagyok,messze a 43,úgyhogy félig-meddig kényszer volt az MK3A1,mert azt meg tudtam szerezni hamarabb...
Szintes fegyó 45-ig van,de a kasztos holmik annak függvénye,használod-e őket,szóval marad ott még dolog...plusz a járgányok extrái,fegyverkiegek...Aki csak 1 kasztot visz,az pl.egész korán is szaladgálhat jobb fegyókkal is,de akkor a többihez semmije se lesz.Igaz szerencsére a soflam,stb,nem fegyó dolgok kevés pontra megvannak a kasztoknál.
-
ludsimon
veterán
Én úgy nézem, hogy general-ba ami unlockolható weapon azok 45-ös szintig vannak, tehát ez azt jelenti, hogy 45-től már bárkinek lehet olya weaponja mint a 80-100-asoknak?
-
kutkut
addikt
válasz
Cybertrone #34514 üzenetére
Hmm, ezt nem tudtam.
Bár nálam a jammer is alapfelszereltség a helinél...
Runo: Én általában egyedül rambózok, szal úgy csinálom, hogy ha jön a heli, átpattanok a 3. ülésbe, bemérem, kiszállok és ráküldöm a javelint!
-
törölt tag
válasz
Cybertrone #34514 üzenetére
Megelőztél
Egyébként ha lassan jön a repcsi - és mivel irtani akar, hát lassan szoktak jönni, akkor még arra is el-el eresztek egyet... simán utoléri, nem lassú az. Max a befogás a lassú.
Egyébként ha van egy kedves Recon a csapatban aki Solflammal tolja, még 3. ember sem kell.
Mi egyébként úgy szoktuk megoldani ezt a barátommal, hogy ha látja hogy heli jön, akkor átkúszik a 3-ba, ha meg géppuska kell, akkor visszakúszik a 2-be.Asszonka meg is kérdezte eccer mán, hogy minek óbégatod (fejessel jáccom) annyira, hogy 2! 2! 2! 3! 3! 2!
-
Xaels
félisten
válasz
kmisi99 #34511 üzenetére
FPS 30 vagy 25 szokott lenni, de ez is éppen, hogy mennyit bír a gépem itt BF3-ban inkább a 25-re hajlok. A Compression-t meg nagyjából 3/4-ére szoktam a csúszkát húzni Playclaw 2-ben. A 3 BETA-ban meg 90-re állítom. A felvételeket le kéne játssza VLC vagy WM, de én általában azzal szoktam kezdeni, hogy FormatFactory-val H264-ben 25fps-re konvertálom és utána mindennek le kellene játszania.
Most töltök fel egy rövid Sharqi Peninsula-s videót amit Playclaw 3 BETA-val vettem fel.
-
kutkut
addikt
válasz
#21346560 #34510 üzenetére
A guided misivel több bajom is van... Lassú, könnyen kivédhető (nálam alap az ir smoke), heli irtáshoz meg kell egy 3. személy, de a heli még könnyebben ki tudja védeni (mind a 2 embernél lehet csali...) Én helire leginkább az elsődleges "fegyóval" megyek ha közel van, ha nincs, akkor inkább semmivel - hátha nem vesz észre.
A szállító heliket persze szoktam lőni távolról, de inkább csak gunnerként.
-
törölt tag
válasz
kutkut #34509 üzenetére
Mondjuk főleg HC szeróra járok, de ott sem halnak. No meg a canister shell elég kevés egy heli ellen, jobban szeretem a guided misit. Sőt tank ellen is jó, hisz messziről kap egyet aztán megyek közel és tolom bele a többit, a gáz csak akkor van ha 2-en javítják, az én tankomból meg kiugrik a support és elfut
-
BandiHUN
veterán
válasz
#21346560 #34504 üzenetére
Szerintem nem olyan nagy baj az...a tankok foglalkozzanak egymással,emberre meg ott a gépágyú.
Gondolj bele,mi lenne belőle,ha mondjuk 3-4m-es körben elvinné az embereket,beülnének,felmennének egy hegyoldalra és lőnék a népet,millió kill.
Így legalább még egyedül is van az embernek jó esélye kilőni egy tankot,ha ügyes.
Nomeg emberre ott a gunner,azért van,hogy vigyázzon,ne legyenek kósza engik a közelben raksival
Szerintem pont jó a balansz így.
Inkább nagyobb gáz,hogy az AA-val még ígyis mekkora irtást lehet csinálni,gyorsan halad,emberre ígyis durvább,mint a tank gépágyúja és a légi járműveket is pikkpakk kiszedi az ember.Tankkal gépágyúval lőheted a helit vagy fél percig gépágyúval,eléggé vicc.
A BC2-ben jó volt,hogy az AA bizonyos tankok tetején volt pluszban,nem külön tank,és a gunner nyitottan ült fent,így ki lehetett szedni.
Itt meg ül a konzervben,nem lehet kikapni. -
H.Ezredes
őstag
válasz
#21346560 #34504 üzenetére
Én nagyon szeretem a tankot. Mostanában rengeteget megyek vele így 500 kill után van némi tapasztalatom nekem is a tankokkal
Ugyan ez a véleményem vicc,hogy az ember mellé lövök és mindegyik túléli 10 lövésből ami mellé megy kb 2x hal meg elsőre.... Ez nekem se tetszik...mellé lövök leömlik a kerités,kráter lesz alatt összeomlik a ház de az ember fut tovább viszont emberre én canister shell-t használom rövid-közép távra 80-90%-ban halálos elsőre
-
Xaels
félisten
-
Laraxior
titán
Instinct-Gaming-org-24-7-Metro-No-RPG-M320-USAS
gyertek ide, itt ha jól tudom 'bot csinálja a kicket. 50-es szerver,4 embertől elindul. Ha gondoljátok...
1egyedül kevés vagyokúgyis kell még pár pont sniperként, hogy az is csillagos legyen
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest