Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Fujifilm X
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Célegyenesben a Yettel TV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
SemperFi
tag
Hát az a baj, hogy ezek a majmok még hejesírni sem tudnak a salyát nyelvükön. Mer' hogy aszongya, a hejes írásmód ez lett volna: "Alle Spieler mit folgendem Tag zu bannen" - noha én inkább ezt írtam volna: "Alle Spieler mit folgendem Tag sind gebannt" Mert sz'tem az ő megoldásuk az anglicizmus.
No, de visszatérve azt írták a kis tetvek:
Az összes játékos a következő tag-el ki van tiltva: =PH=[HU]
Az ok: bug user, kulcs cserélés, sértegetésNem lehet, hogy lebukott az anti-ban cuccod?
-
SemperFi
tag
A Scar azért szór jobban, mert valamivel nagyobbat rúg, mint a Krylov. Kategóriájában a Turcotte Rapid meg a Malkov a Voss-al együtt a legkisebbet rúgnak vissza, így azokat lehet a legpontosabban célon tartani, még hosszabb sorozat esetén, de talán emiatt is sokkal kisebb a szórásuk.
A következő kategória a Scar meg a Krylov és a Baur. Nagyobbat rúgnak, és nagyobbat is szórnak, mint az előzőek. Hosszab sorozat tutira megemeli a célról a lövést.
A legjobban - még egyes lövés esetén is - Ganz meg a Bianchi és a Shuko szór. Ráadásul igen hamar túlmelegednek.
Kipróbáltam konténerre lövöldözve - lokál szerver, multi mód - az összeset. Egyes lövéseknél a szóráskép olyan, mint ahogy vázoltam. Sorozatnál pedig még ennél is valamivel szélesebb, azaz rosszabb.
-
Huma
addikt
Az a szerencséjük, hogy elég rossz az angolom (a németem meg semmilyen). Így nem tudom jól kifejezni magam különben kapnák az osztást rendesen.
Nagyon kitartó tudok ám lenni.

-
Huma
addikt
Hazudoznak össze-vissza. Nem csináltam az égvilágon semmit. Egyszerűen csak jól játszottam. Lelőttem egyszer az admint erre kickelt. Visszamentem és mégegyszer belefutott egy golyóba erre kibannolt.
Mikor meg számon kértem őket azt hazudták, hogy azért zártak ki mert baserapeltem meg campeltem. De ezeket már leírtam fentebb. Egy szó sem igaz az egészből.
Egész egyszerűen az a klán úgy szerzi a jó statjait, hogy a jó játékosokat kizárják és csak kezdőket engednek játszani. Megnéztem hat tagjuknak a statisztikáit (mert az admin verte mellét, hogy mennyivel jobbak mint én) és az öléseik nagy része pistol és knife only szerverekről származik ill RDX és gránát használatból. Ezt meg is írtam nekik. Erre azt írták, hogy: és akkor mi van? Ebből látszik, hogy szeretnek a semmivel nagyképűsködni amikor meg kiderül csak legyintenek egyet.
A gametracker oldalán volt egy fórum ahol a szemükre vetettem ezt a dolgot (más is küzdött ugyanezzel a problémával, nem csak én) De pár perce töröltették az egész topicot.
Egész egyszerűen gerinctelenek. Amikor kiborul a bili minden nyomot eltüntetnek.
Az EA fórumára is írtam ez ügyben. Kíváncsi vagyok onnan mikor sikerül leszedetniük, hogy ne essen folt a "becsületükön".
Terrierhun: Egyetértek!

szerk:
Eddig 3 embert találtam rajtam kívül aki beírt valahova ugyanezen okok miatt. Annak fényében, hogy a legtöbb ember nem ír be ilyen okból sehova és megtalálni sem túl könnyű ezeket a hozzászólásokat valamint az RN klán módszeresen törli a nyomokat megkockáztatnám azt a kijelentést, hogy akár 100-al is meg lehetne szorozni azok számát akiket igazságtalanul zártak ki. (400)
Ebben az a dühítő, hogy ilyen gerinctelen módon növelik a K/D arányukat. Ha lenne bennük egy kis minimális becsület akkor egyrészt nem bannolnák a jó játékosokat, másrészt ha annyira féltik a szerverüket akkor védjék le jelszóval és kész.
-
-
Terrierhun
csendes tag
hát nem gyenge....jól sejted, bannoltak titeket.

Tudod mit, szerintem bek@p6ja a kis "cserépedény" banda.

Bár egy másik klán tagja vagyok, de engem is épúgy bosszantanak ezek a ki "kukacok"!
Vagy sebezhetetlenek-téged egy lövéssel leterítősek, vagy bannolosak... szerintem...
És tudodmit, szerintem bek@p.....jah ez már volt!
De nem lehet elégszer mondani!
-
Huma
addikt
Van itt valaki aki tud németül?
Az RN klán ezt rakta ki a főoldalára miután a szemükre olvastam, hogy mekkora gennyládák:
"Alle spieler mit folgendem Tag sind zu Bannen :: =PH=[HU]
Grund ::: BUG User,Keychanger und Beleidigung"
Gondolom semmi jót nem jelent.

Ha jól sejtem minden PH tagot bannolnak a szerverről. Nem mondom, hogy bocsi mert amúgy is bannolnának titeket mivel jól játszotok.
-
Huma
addikt
Megnéztem 7 embert és mindenkinek jobb a találati aránya SCAR-ral. Szóval nem velem van a baj. Egyszerűen jobb mint a Krylov.
-
Huma
addikt
Szerintetek az mitől lehet, hogy SCAR-al 10%-al nagyobb a pontosságom (38,8) mint Krylov-al (29.5).
A scar jobban szeretem. Lehet, hogy fejben dől el az egész, nem tetszik ezért nem is tudom úgy használni? Vagy a Krylov jobban szór?
Azért 10% különbség nagyon sok szerintem.
-
Huma
addikt
Na ez a durva csalás: [link]
A fél pályán átlő, falon, mindenen keresztül.
-
Huma
addikt
Beírtam egy másik fórumba. Ott azt a választ kaptam, hogy azért bannoltak mert baserapeltem meg campeltem.
Ez már csak azért is érdekes mert suezen játszottam PAC-al és folyamatosan az 1-es silót próbáltam elfoglalni. Szóval ellenfél bázisának a közelében sem jártam.
Nem elég hogy indok nélkül bannolnak, de utána még a pofámba is hazudnak. Próbálják menteni magukat. Szááánalmas.
-
Huma
addikt
Beírtam a roughnecks-germany klán honlapjára. Megkérdeztem, hogy miért bannolják azokat a játékosokat akik jobbak mint ők.
A válasz:
Kibannoltak a fórumukból és törölték a hozzászólásom.
-
Huma
addikt
Komolyan mondom, hogy most már tényleg abbahagyok mindenféle multit. Nem éri meg az idegeskedés.
-Elegem van a sok hülyegyerekből aki fittyet hány a szabályokra.
-Elegem van a sok idiótából aki miatt meghalok. (Pl lezuhantatja a csapatszállítót hat emberrel.)
-Elegem van azokból akik számára luxus felhúzni engem mikor én előtte már háromszor élesztettem őt újra.
-Elegem van a sok csalóból.
-Elegem van a sok sggfej adminból.Amúgy sem egészséges sokat ülni a gép előtt. Inkább sportolni kéne.
Ha lenne saját szerverem akkor még azt mondanám, hogy oké.
-Szabályszegés=figyelmeztetés majd kick. Ha visszajön és folytatja akkor újabb figyelmeztetés majd ban.
-Csaló= ban. (És nem akkor lenne ban ha az illető nagyon jól játszik hanem akkor ha tényleg csal)Néha annyira elegem van az emberekből, hogy legszívesebben átmennék tömeggyilkosba.
-
Huma
addikt
Na megint bannoltak. És ez ellen nem működik a progi.

A roughnecks germany (RN klán) az. Tele van csiribiri kis kcsög adminnal. Most egy másik bannolt. Az a szép, hogy találtam egy angol nyelvű fórumot ahol sokan panaszkodtak rájuk, hogy állítólag mindenkit kibannolnak aki jobb náluk. Ilyen egy tetű bagázst. Az ilyenek miért játszanak emberek ellen? Nyomják botokkal ha nem bírják a vereséget.
Tipikusan az a helyzet mikor összegyűlik egy tíz fős tini banda és, hogy megmutassák milyen kemények tízen nekiesnek három óvodásnak.
Direkt bennhagyják a játékban a kezdőket, hogy tudjanak élvezkedni a többit pedig kibannolják. Aztán gondolom otthonra meg kinyomtatják és bekeretezik a statjukat, hogy még az unokáiknak is el tudjanak hencegni vele.A TKÖM TELE VAN AZ ILYEN KIS CSÍRÁKKAL!!!
Fel tudnék robbanni az ilyenektől. Ott rohadjon meg az összes ilyen sekélyes féreg ahol van.
-
Prison85
senior tag
válasz
gelacihun
üzenetére
Még nem jött meg. Remélem holnap már itt lesz, de üres volt a raktárkészlet, viszont itt olcsóbb. Inkább várok egy kicsit, hogy spóroljak pár ezrest. Most Gina új gépe a fő projekt és amúgy sem nagyon van időm játszani a napokban. Főleg így, hogy a vállalat is a vérem szívja (túlóra)
Viszont amint megjött beszámolok róla és csinálok egy kis elemző videót (nem HC gameplay movie-t!). Aki esetleg még nem ismerné a Homefrontot vagy a képekből leszűrve azt mondja, hogy csúnya, azoknak csináltam egy kis videót a single részből: [link] -
Huma
addikt
válasz
Terrierhun
üzenetére
Jó tanulság. Ismerem amúgy. Régi klasszikus.
gelacihun: Én azt hallottam, hogy ott is sok a csaló.

Viszont több a szerver ami közül lehet válogatni. Legalábbis gondolom.Gyuri: Fogadjunk, hogy tegnap te is dagger-man miatt léptél le arról a szerverről.
-
Gyuri44
aktív tag
válasz
Terrierhun
üzenetére
Ez jó film.

-
Terrierhun
csendes tag
Na itt a mese (az egyik kedvencemtől):
[link] -
gelacihun
aktív tag
válasz
Prison85
üzenetére
Milyen a Homefront Multi része ?
Nekem a Single bejött , csak az én "verziómban"
nem mentette el a hang beállításokat , és zoomolásnál nagyon lelassult az egér 
Visszavágásként , hogy elrontották a játékomat , már nagyon ott vagyok hogy én is beszerzek mindenféle "okosságot " ,és rászállok a csalókra amíg le nem tilt Punksz*r őkegyelmessége !
Szerezzek be egy Supermanus ruhát is , vagy elég a Zorró klán előtag ? -
Huma
addikt
válasz
Anonymusz
üzenetére
Lehet hogy van cheat, de tuti a blizzard legalább megpróbál tenni ellenük valamit. Az EA meg az adminokra bízza az egészet akik viszont nem tudnak bannolni mert egy vacak kis programmal fel lehet oldani.
SemperFi: Az EA tojik a fejünkre, a csalók tojnak a fejünkre, az adminok is tojnak a fejünkre. Szóval jó nagy szarban vagyunk.

-
Anonymusz
tag
Most a cheatekhez egy rövid hsz:
Huma írtad, hogy wowhoz nincs cheat. Na ez nem kis tévedés
Csak keress rá googlen, és nem1 azonnal működőt kapsz. A cd kulcshoz: CoD 2-ben is az alapján van, HA megvetted az eredetit. A tört szerókon általában név alapján bannolnak, esetleg IP. Mi egy időben eléggé ráfeküdtünk, volt is szerverünk, és láss csodát: pb azonosító alapján is lehet bannolni! Ha jól tudom ezt csak úgy lehet kijátszani, ha újrarakod a gépet, vagy nagyon mélyen belenézel a registrybe. (én így tudom) Szerintem bf2142-ben is lehetne az alapján, csak nem veszik a fáradságot...
Am CoD2-ben a "gyengébb" cheateket felismeri a pb, csak itt nem érdekli öket ezért nem gyűjtik össze, és nem írják meg a felismerést a pb-be. 
-
SemperFi
tag
Mert az EA egy ócska, 25 centes rohadt q..a.

Pénzért a lelkét is eladja, csakhogy a csúcson tudjon maradni. Valszeg a Blizz aszongya, elég nekem a magasban is, nem feltélenül kell a csúcson ücsörögnöm, hiszen onnan csak egyetlen egy út vezet és csakis egyetlen egy irányba. Lefelé...

Egyébként azt Íven Balansz is bekaphattya a PánkBászterrel együtt. Xart sem ér az egész. Mostanában jött ki pl. a MoH 2010, amivel még újabban tolom és már ott van az aimbot meg wallhack ready-to-dance formában. S a killcam úgy lebuktatja azokat, hogy na. Mégis, kilóméter magasról xarnak bele. Még 70kednek is vele, valóban.
Sz'val PánkBászter ide, PánkBászter oda, csak zabálja a rendszer erőforrásait, de nem ér egy habosított tyúkfingot az egész. Oszt mekkora pofával tolják azt is...

-
Huma
addikt
válasz
chickendance
üzenetére
Eredetileg Idegbeteg néven akartam katonát indítani, de sajnos már foglalt volt.

Az azért eléggé illett volna a kiborulásomhoz.
Komolyan mondom, hogy már-már eljutottam a youtube-on látható, bilenntyűzetcsapkodó német hülyegyerek szintjére.Ha 100Ft lenne egy monitor már vagy 20-at szétüttöttem volna.

Most hirtelen felindulásból írtam is egy blogbejegyzést a témáról: [link]
Ha tegnap írtam volna akkor valószínűleg a fele káromkodás lett volna.

-
SemperFi
tag
Medveanyám!!

De szánalmas ez az EA, de még a DÁJSZ is. Most télleg nagyot csalódtam bennük. Ennyire nem lehetnek lámák!!

Megnéztem Huma, aki Artak vagy csak néha eccerűen Elmebeteg (ugye nem haragszol?
)
által beküldött ban kijátszó kis cuccost. Hát ez annyira gyermeteg, ez annyira gáz, hogy az valami fárasztó. Tökre meg voltam győződve, hogy minimum a játékos ID-ja alapján megy az egész, s arra nem is gondoltam volna álmomban sem, hogy a CD kulcshoz kapcsolják.Mert, ha ezek az ökör barom EA-sok meg DÁJSZ-osok, nem lehet mást rájuk mondani, az ID-hez kötnék a bant az adott szerveren, akkor nem lehetne kijáccani. Mivel minden játékosnak van egy meg nem változtaható ID-je, ami a karaktere létrehozásakor jön létre.
Ahhoz kellene kötni a bant, akkor az télleg ban lenne. De ez! Hogy mondta a Comedy Central-on Kis Ádám: "Sz@rcsi, foscsi!!" Ez az. Már, ha ez tényleg műxik...
-
SemperFi
tag
válasz
Prison85
üzenetére
Hah!

De mennyire!! S olyan is soxor van, hogy maga az admin tojik a szabályokra toronymagasan, s ha a fejére olvasod, rögtön bannol téged. Erre konkért példa az egykori - ma már nem látom - ODST klán szervere. Csak közelharcban utaztak, akkora betűkkel írták ki scrollozva a képernyő tetjén, hogy mit nem szabad, hogy folyton kilógtak a betűk a képernyőről.De pont az egyik admin volt az, aki mindenféle fegyverrel össze-vissza ganajkodott. Aztán szóltam neki, hogy mi ez a módi, majd ki-kickelt a tetű. Visszamegyek reklamálni, erre bannol a mocsok.

Hát ilyen adminok vannak némely gépeken. Azt hiszik a kis gatyájukba r3jszoló gyökerek, hogy tyűha, de állat csávó vagyok, igazi élet-halál ura!! Ez kemény!!
De mindezt az fejeli meg, amikor a nyitóképernyőn kiírják, hogy ban jár az admin-ra való kick vote miatt!! Megáll az eszem!!

-
Prison85
senior tag
Ezek az adminok rendszerint a pizsamájukban fekszenek az ágyban, mert apuci már lenyomta a villanyórát 20:00-kor. Ezért mondtam, hogy legyen saját szerverünk. Nem az lenne a lényeg, hogy szétbannolgassuk a játékosokat, csak felépíthetnénk a kis fair play közösségünket, ahol bárkit szívesen látunk, aki csalás és játékpiszkálgatás nélkül játszik. Az esetleges bannolásokat közösen megbeszélnénk, de egyedül senki nem döntene semmiről. Az érdeklődés sajnos nem érte el azt a szintet, amivel meg is valósíthattuk volna a terveket és ezt meg is értem. A mostani válságos világban senkinek sem mindegy, hogy hova tesz egy-két ropogós ezrest így már nem is erőltetem a dolgot - letettem róla, utópia marad. Mostanra áttértem a Homefrontra, de Giina, a fórum és a társaság visszahúz. Jó látni/olvasni, hogy semmi sem változik és a csalócsipák továbbra is felütik a fejüket itt-ott.

Youtube-on láthatsz számtalan videót olyanokról, akiket 2142-ből bannoltak csupán azért, mert jól játszottak. Az adminok sokszor csak megnézik az eredménytáblázatot és aki az elején van azt egyszerűen kidobják, véglegesen. Sőt! Sokszor elég, ha 2-szer egymás után lelövöd vagy épp eléd spawnon s reflexből agyonvágod.
Esetleg írják ki a bejelentkező képernyőre, hogy "ha adminra lősz, akkor virtuálisan megszexeljük az annusodat." Két bannolás között megnéznek egy Tokio Hotel klipet, sírnak egy jót mert szar az élet, de jó érzés, ha vonalzóval reszelgetjük a csuklónkat majd visszajönnek a játékba, hogy keressenek még egy marhát, akit az őrületbe kergethetnek. Talán az újabb bannolt játékos sikeresen felvágná az admin ereit. Mondjuk a nyakán ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Huma
addikt
válasz
Prison85
üzenetére
Undorító amit egyesek művelnek.

"Holnap előszedem a bann kijátszást. Nekem sikerült és elégtételt vettem a népi agyagedény K5DCsektől"
Köszönöm!
Amúgy még attól forr fel az agyvizem, hogy nem elég hogy tele van csalóval a játék akikkel (ráadásul sokszor ugyanazzal) mindig összefutok, de még a kisebbségi komplexussal küzdő hatalommániás adminok is engem bannolnak ki holott én mindig betartok minden szabályt.
A kérdés csupán az, hogy hol vannak ezek az adminok amikor a csalók tönkreteszik a játékot?
-
Prison85
senior tag
EA nem fogja letiltani őket, mert potenciális vásárlók és hátha átpártolnak a konkurenciához. Nem jó nekik, ha dollármilliókat veszítenek azon, hogy náluk nem lehet csalni, pedig szerintem sokkal nagyobb hasznot teremtene a fair játék. Ugyan miről beszélünk? BC2-ben a télen egy élmenő ruszki csapatot lebuktatott a Punkbuster, miszerint szétkonfigolták az agyukat és úgy nyerték halomra a WARokat. Mit ad Isten? Pár héttel később ismét megbuktak... Ezek alapján csoda, hogy a RUSH TEAM úgy látott minket a füstön keresztül, mintha az orruk előtt szaladgálnánk integetve? Idehaza a *818*-at, a =PH=-t és a HUN4CE-t tartom 100%-ban tiszta klánnak. Lehet, hogy a fórumot más klánhoz tartozó játékosok is olvassák, de nekem ez a tapasztalatom. Persze lehetnek kivételek, de vannak gyanús emberek is. Battlefield.hu-n újranyitották a Logitech nyereményjátékos topikot, mert megjelent valaki, akit a magyar közösség 99%-a ismer és többségében negatív véleménnyel vannak róla.
Amúgy 1.8-as K/D-m van. Talán ez és a videóim is bizonyítják, hogy én tisztán játszok annak ellenére, hogy sokszor végeztem a dobogón a számtalan Kick Vote ellenére. Nem azért írtam, hogy nagyra legyek magammal csupán azért csináltam a Gameplay Movie-kat, hogy mindenki lássa nincs ebben semmi ördöngősség, csak el kell kapni a fonalat és folyamatosan pörögni. Percenként 100-at ver a szíved, teljesen kizárod a külvilágot és a látótered collban mérhető. Ez kell ahhoz, hogy az élen legyél. Ennek ellenére megkaptam egy ismerős (másik klánba tartozó) játékostól, hogy hogyan szedtem ki a videóból a WH-s jelöléseket. Egy kicsit felment bennem a pumpa... Hozzáteszem, hogy már nem tudok úgy 2142-vel játszani, mint kb 2 hónappal ezelőtt. Ha az ember átáll egy másik játékra, akkor elvész a múlt
(legalábbis nálam)Szerk:
Holnap előszedem a bann kijátszást. Nekem sikerült és elégtételt vettem a népi agyagedény K5DCsektől -
Huma
addikt
Megnéztem dagger-man statisztikáit. Az már biztos, hogy minimum két hete csal. Ennek ellenére a pontossága 5-10%-al kisebb mint az enyém. Szóval valószínűleg még rosszabbul lőhet mivel a csalás erősen feljebb hozta statjait. Ez azt jelenti, hogy irtó béna lehet a tag.
Ez lehet az oka annak, hogy csal. Béna+gerinctelen féreg.
A múltkor mikor ki akartam szavazni ott sírt hogy ő nem csal. Érdekes módon a nagy sírás-rívás után hirtelen irtó béna lett. Többször halt mint ölt. Valószínűleg kikapcsolta a cheat programot nehogy kibannolják.
Bárcsak hatalmamban állna az ilyeneket összegyűjteni és kirakni valami háborús övezetben egy szál géppuskával. Ott aztán próbálgathatnák a trükkjeiket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A bannt nem lehet kijátszani valahogy? Prison85 mintha te említettél volna ezzel kapcsolatban valamit.
-
Huma
addikt
Komolyan mondom, hogy kezdik teljesen elvenni a kedven a multiplayer játékoktól. Mi értelme van játszani, ha mindig van egy csaló? Egyetlen csaló tönkreteszi 40 ember játékát.
Az ilyenek ellen miért nem tudnak valami tenni? A punkbuster mi a fenének van? Arra rájöttem, hogy tökéletesen alkalmas arra, hogy kidobálja az embert a játékból ha nincs frissítve, de hogy a csalók ellen semmit sem ér az 100%.
Fogadjunk, hogy a WoW-ban nem lehet csalni.
Nem értem az EA-t sem. Miért nem tiltja le a cd kulcsokat a csalóknál. Elég ha valaki megnézi a statisztikákat. Rögtön ki lehet szúrni a csalókat. Akinek pl 7-es K/D aránya van az 99%, hogy csaló.
De ha esetleg lenne egy egyszerű lehetőség jelezni az EA felé a csalásokat játék közben az is sokat segítene. Pl ahol kick vote-olni lehet. Lenne egy cheater report vagy valami hasonló gomb. Az EA meg szépen a körmére nézne az illetőnek ha mondjuk legalább 20-an jelezték felé hogy az illető csal.
Elég lenne 1-2 alkalmazott akinek csak ez lenne a dolga. Simán ki lehetne bannolni az összes csalót. Szóval az EA bekaphatja, hogy ennyire sem képes. Tojik a saját vásárlóinak a fejére.
-
Huma
addikt
Átmentem egy másik szerverre:
Most nézzétek meg az ellenség oldalán az elsőt. Tudni kell róla hogy röntgenszeme van és olyan távolságról lő le 2-3 golyóval assaulttal aminél max egy snipernek lenne lehetséges.
Persze ezen a szerveren sem lehetett kick vote-olni.
Elhatároztam, hogy többet nem megyek olyan szerverre ahol nem lehet szavazni. Legalább egy halvány esély legyen arra, hogy ki tudjuk szavazni a csalókat.
Mondjuk múltkor is kick-voteoltam dagger-mant három körön keresztül és egész egyszerűen nem tudtam kiszavaztatni mert nem gyűlt össze elég.
A múltkor is volt egy csaló akit háromszor rúgott/bannolt ki az admin, de mindig visszajött más néven.
Egész egyszerűen alig tudok úgy játszani, hogy ne fussak össze egy csalóval.
Bárcsak lenne egy olyan cheat amivel teljesen láthatatlan és anyagtalan/sebezhetetlen lennék, mindent látnék+aimbot és még pluszban bárkit berakhatnék buddy-ba úgy hogy ő ezt ne lássa. Sőt automatikusan mindig odateleportálna a célszemély közelébe ha máshová spawnnol. Ha összefutnék egy csalóval akkor beizzítanám ezt a cheatet és csak a csalót lőném halomra. Nem hagynám élni. Ha átmenne másik s szerverre akkor követném. Ha épp belépnék bf-be és látnám a buddy-ba hogy fenn van akkor nyomban csatlakoznék hozzá és szénné lőném.
Megtudná a kis nyomorék, hogy milyen az amikor egy csaló ellen kell játszani.
-
Prison85
senior tag
válasz
SemperFi
üzenetére
Talán a tűzfal tiltotta le a punkbuster kommunikációt.
Esetleg add hozzá a kivételekhez vagy rendszergazdi mód.Repülőgenyát már én is észrevettem, miszerint ragaszkodik hozzánk annak ellenére, hogy jelentkezését elutasítottuk fiatal kora miatt. Ettől függetlenül ügyes játékos, de az =Ex
= klánról még csak nem is hallottam (egyedül nála láttam ezt a prefixet). Talán azét jön utánunk, mert bosszút akar állni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Huma
addikt
Tele van a fszom. Dagger-man nevű kcsög majom. Szénné csalja magát és nem bannolják sehonnan! Hiába írogatok az adminnak, hogy bannolja. Semmi. Gondolom ilyenkor nincs ott senki.
Legszívesebben behúznék a kis nyomoréknak. Mekkora egy féreg lehet az ilyen a való életben is.
Ezért utálom az embereket. Az emberiség kétharmada sunyi mocsadék. Ha lenne egy gomb amivel kiírthatnám az írmagját is az efféléknek habozás nélkül megnyomnám.
-
Huma
addikt
Komolyan mondom, az ilyen kis csírák annyira fel tudnak bosszantani, hogy nem igaz. Ha nem bír veszíteni akkor miért játszik multival? Mindenkit kirúg és kibannol aki jobb nála? Ez annyira szánalmas, hogy hihetetlen. És az ilyen észre sem veszi, hogy ezzel csak magát égeti le. Persze megteheti a net fedezékéből. Úgysem derül ki, hogy a való életben ki az.
-
Huma
addikt
Hogy lehet a bann-t kijátszani? Egy kis fszopó admin kibannolt mert lelőttem. Először mikor lelőttem kizárt. Visszamentem és lelőttem még egyszer erre bannolt.
-
SemperFi
tag
válasz
Terrierhun
üzenetére
Apám!! Ez durva!!

Prison: Igazad van, csak ne lenne az az átkozott gravitáció!

-
Terrierhun
csendes tag
válasz
Prison85
üzenetére
Terveimben szerepel, ilyen remek koordinációs képességű emberek felvétele, de a selejtező reggel 7-kor kezdődik és reményeim szerint 5 körül véget ér.
Ezután gyümölcs és növényi párlatokból készült relaxációs készítmények fogyasztására kerül sor, melynek végeztével kiválasztódik a legjobb képességő Koordinációs - manager!

Jelenkezéseket péntekig várom!Köszönettel: Mike Terrier humán-erőforrás manager

-
Prison85
senior tag
válasz
Terrierhun
üzenetére
Mi inkább nem is megyünk. Nem fogok 40 téglát a fejemre pakolni
Ha ilyen kiemelkedő koordinációs képességekkel rendelkező egyénekre is szükség van, akkor viszont szolgálatra jelentkezem! 
-
Terrierhun
csendes tag
Valami ilyesmi képességű legényeket várok:

[link]

-
Terrierhun
csendes tag
válasz
chickendance
üzenetére
Hát nem gyenge módszerük van a fiúknak!

Nálunk azért egyszerűbb lesz a helyzet. (remélem)
-
chickendance
aktív tag
válasz
Terrierhun
üzenetére
hell
akkor ezt benéztük
jövőhétvégére gyaktunk
senkisem játszott pont ezért
)http://www.youtube.com/watch?v=cwfD0Na-yD8&feature=related

-
Terrierhun
csendes tag
HELLO! Tegnap és ma alapot ástam....Nem jött senki a 2142-ből!

Jövő szombaton betonozzuk az alapot, remélem többen leszünk!
A " messze földön híres" csülök pörköltem és a hideg sör, talán több embert sarkal a segítségre!Nem panaszkodom, csak jelzem hogy ezen dolgok miatt játszom legelőbb holnap este.

-
Huma
addikt
válasz
chickendance
üzenetére
Ezt a tankosat én is kipróbálnám.
-
SemperFi
tag
Sz'tem az idei év legnagyobb játékbukása a Crysis 2 lesz. Nem feltétlenül anyagi értelemben, inkább erkölcsi értelemben.
F@sza egy kis bagázs.

Most nem idézném egy harcostársam idevágó politikai helyzetelemzését és állásfoglalását, de tuti találat lenne az biztos!!

-
SemperFi
tag
Gyuri: Ez kell még neked NS-ből?
Silver Arctic Combat
• IASR: 10 Kills Playing Any BP Map
• Global: 2 Hours Playing Any BP MapGold Arctic Combat
• IASR: 14 Kills Playing Any BP Map
• Global: 5 Hours Playing Any BP MapSilver Vehicle Excellence
• IASR: 8 Kills in Any BP Vehicle
• Global: 1 Hour Playing Any BP VehicleGold Vehicle Excellence
• IASR: 12 Kills in Any BP Vehicle
• Global: 4 Hours Playing Any BP VehicleLehet, hogy a lejátszott órák száma kevés még?
-
SemperFi
tag
CoolMan: Szörnyű voltál!!

Ott írom neked mint a gép, hogy NE LŐJJ, mert nem tudod mi megy itt, erre csak jössz és nyírsz ki mindenkit!! Szerintem most 10 percre kukoricára kell térdelned büntetésből.
Terrier-nek meg magamnak gyűjtögettünk badge-t, erre odacsődítetted a sok pöcs cseh meg ruszki fazont, és szétrúgtad a privát bulit.
Giina, Terrier, Gyuri: Magam részéről tényleg nagyon köszönöm!! Naná, hogy máskor is számíthattok rám!!
Giina: Sz'tem Magdi anyus tud segíteni, hogy ez a badge-gyűjtögetés mire jó.
Anyám! Giina, egyáltalán fenn van a PH!-n????
-
lala42
őstag
válasz
chickendance
üzenetére
Válaszoltam is, de közben jöttek az ügyfelek. ( romlanak a számítógépek ) Hál'Istennek.

-
chickendance
aktív tag
hell boy
láttalak ám tegnap
(asszem írtamis)
vald be hiányzik a jó társaság
alap game+ 1.5 +1.51 ez a sorrend.
(nem kicsit árkádos lett a játék)
Gelaci: ezt nemakarom kihagyni
ennyi tankot 
nemrég gyanúsvolt a sok tank de betudtam a másfelé koncentrációmnak(asztem halucinálok
)jah: van 1 gyanúm: a ruszki szerver rankedben van ugyan, de sztem nem számol semmit.. de nemvagyok biztos benne.
-
lala42
őstag
Hali Skacok!
Némi tudatlanságban szenvedek. Kell felrakni az 1.51 patchet? Valmelyik nap felraktam a játékot újra, de csak egy-két kört mentem. Valami 7-8 szervert találtam. Szóval mindenki az új javítással nyomul?(visszatérek a Bf3- megjelenéséig, mert a Bc2-ben egyre több a "pro"
(kis segítséggel,) meg már unalmas is. 
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
chickendance
üzenetére
Hova, hova a server úgy gondolta, hogy én már nem játszhatok ott és kivágott mint macskát szarni.
Mérges is voltam miatta... -
Huma
addikt
Tegnap jó volt az a pár kör amit lenyomtunk. Kiegyenlített volt nagyjából. Bár az utolsónál már voltak gondok. Bountyék belecsaptak a lecsóba.
-
Huma
addikt
Tele van a tököm az RDX-es majmokkal is. Baromi jó játék arra várni, hogy mikor sétál bele valaki az aknába vagy az RDX-be. Főleg, hogy magát nem sebzi RDX-el. Ezért szeretem ha van friendly fire. Olyankor kicsit visszábbvesznek az RDX huszárok.
-
Gyuri44
aktív tag
válasz
Terrierhun
üzenetére
Azt hittem valami gémer egér.

-
Terrierhun
csendes tag
ilyen: [link]
-
Gyuri44
aktív tag
válasz
Terrierhun
üzenetére
Milyen egér?
-
gelacihun
aktív tag
válasz
SemperFi
üzenetére
Azért elég sokan megrendelték a játékot , mert hittek az ígéreteknek ,erre kapnak egy ilyen több sebből vérző valamit ! Eléggé undorító hozzáállás

A 32-bites rendszer négy giga memóriát tud kezelni , ebből levonod az egy videó , meg egy Win7 által elfogyasztott mennyiséget , egyből látszik hogy laggolni fog mert egy ilyen játék nem fut el a maradék két gigán zökkenőmentesen
Thanks for Crytek
-
Terrierhun
csendes tag
Srácok, kis segítséget kérenék:
van egy frankó kis egerem, kaptam a kis drágát, de nekem nem kell.
kb. 1 hónapot volt használva és szeretném elpasszolni, viszont a PH még nem adtam fel hírdetést.
Eme dologhoz kéne segítség. 
-
SemperFi
tag
Crysis 2: Patch a PC verzióhoz: link
A Crytek kiadott egy patch-et a Crysis 2 PC verziójához, melyben folytatódik a játék - hogy úgy mondjam - "PC-hez való igazítása", azaz fokozatosan veszik ki belőle azokat a funkciókat, melyek NEM az egérrel és billentyűzettel játszó játékosok számára készültek. Ezúttal az automata célzástól szabadultak meg, némi extra hibajavítás mellett.

- a szerverkereső most már nem mutat rossz pinget
- néhány meccs egyszerűen nem indult, most fog
- gyorsabb chat
- a konzol újra elérhető
- csalás elleni védelem
- USB-s headset problémák megoldva
- a hologram ikon nem fog továbbra is látszódni használat után
- kivették az automatikus célzást.A jelenlegi állás szerint nagyon úgy fest, hogy a játékot copy-paste módszerrel írták át PC-re, így minden olyan opció és funkció benne maradt, amit a konzolos változat tartalmazott. Majd, körülbelül a tizedik javítást követően talán végre olyan állapotba kerülhet a játék, amilyennek eredetileg kellett volna lennie. Miután a Crytek szeretne legalább hétmillió példányt értékesíteni a Crysis 2-ből, így nem is csoda, hogy rohamléptekkel foltozgatják.
-------------------------------------------------------De gáz!!
Automata célzás, már nem is kell a csalók mellé. Tisztára, mint a Doom95!!
Ez a Crytek is pont olyan hüje már most, mint amilyen a DÁJSZ lett. Csak ez már alapvonalról indulva hüje. Tökre elb@szták ezt a game-t is - van egy olyan érzésem. Megint az át nem gondolt tervezés meg kapkodás. -
Huma
addikt
Ő az: [link]
-
Huma
addikt
Megint volt egy csaló. -=x3m=- rene_g_pun vagy valami ilyesmi volt a neve.
Hihetetlen, hogy egy nyomorult kört nem tudok végigjátszani anélkül, hogy egy ilyen kis pöcs tönkre ne tegye 30 ember játékát.
-
gelacihun
aktív tag
Tegnap én is elértem életem legjobb eredményét (2142)
Kipróbáltam a PK-rakétát , és vagy százszor visszahúztak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ennek ellenére én is nagyon gondolkodom a tovább álláson , és a Homefront ígéretesnek tűnik ( de ez még tesztelés alatt
)Valakinek meg jött már a Crysis 2 ?
Tényleg csak DX9 és 32 bit-es verziót adtak ki ? -
Huma
addikt
Ja eszembe jutott. Német volt.
És még a magyarokra mondják, hogy csalnak. Eddig egy csalóval találkoztam aki magyar volt. Az összes többi német, orosz, cseh, svéd, angol, stb.
Persze volt jópár akiről nem tudtam eldönteni, hogy milyen nemzetiségű.
Amúgy ma is volt egy érdekes eset.
Karkand, első zászlónál a magas épületben voltam kb a 4-ik emeleten. Onnan PK-ztam. Amikor elfogyott elindultam lefelé. A második emeleten járhattam amikor berepült az ablakon egy gránát és felrobbantam. Ebben ugye az volt a furcsa, hogy addig amíg oda nem értem senki sem volt ott. Tehát miért dobta be a gránátot? Kb 5 másodperc amíg végigszaladok a folyosón a következő lépcsőig. Csak úgy randomra bedobott egy gránátot?
Mennyi arra az esély hogy pont akkor megyek arra?Ezért nem bírom a gránátokat. A legváratlanabb helyeken és helyzetekben robbantanak fel vele míg nekem 10 gránátból 9 mellé megy.
Mondjuk tegnap mikor a reaktorban tomboltak négyen szépen elintéztem az összeset két gránáttal.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Huma
addikt
Nyomtam pár kört superinfantry-n. Volt egy kcsög aimbotos. Háromszor rúgták ki, de mindig visszajött más néven.
Volt hogy a saját társa lőtte le egymásután kétszer is. Úgy látszik vannak még rendes emberek.
Írogattak az emberek folyamatosan az adminnak, hogy rúgják ki. Asszem a végén valami olyat írtak, hogy az admin jelezte az EA-nak a csalót. Jó lenne ha véglegesen letiltanák a cd kulcsát a majomnak.
Mondjuk ha nyugat európai akkor nem sokat ér. Kb annyit számít neki mint nekünk 200Ft. Vesz magának 5 db-ot és szopatja tovább az embereket. -
Allien
veterán
válasz
chickendance
üzenetére
Sajna, most nem találom meg a saját elmentett legjobb eredményeimet.
De volt olyan, hogy a lövészem is 30 felett teljesitett, és Ő csak a második volt.
Természetesen, kb 2 dead mellett. Mondjuk, ez se ebben az évtizedben volt.

-
Prison85
senior tag
válasz
zsámoly
üzenetére
...szép lassan mindenkinél betelik a pohár. Az 1.51 többet ártott, mint használt. A legtöbben nagyon vártuk, de afelett elsiklottunk, hogy a javítás nem feltétlenül azt az eredményt hozza, amit a játékosok várnak. Tönkretették a 2142-t...

HumAkiArtak: titkos fogadalmunk Gyurival, hogy megkeserítjük az életedet, de ezt soha nem áruljuk el senkinek!
Ha látunk a játékban, akkor vérszemet kapunk és csakis rád vadászunk (akkor is, ha velünk vagy
). Egyébként láttam, hogy már te is érdeklődsz a Homefront iránt 
szerk:
ezt a FullGS szervert egyszer még megnézem -
zsámoly
tag
Azt hiszem eljött számomra (is) a váltás. Várhatóan én se leszek aktív tagja a 2142-es közösségnek. Az új peccs óta rendkívül felhígult a játékosállomány. Sok régi arc már fel sem jár,miközben visszatért néhány ************* is. Tele lett a tököm a sok idiótával,akik képtelenek felfogni a szerver alapszabályait, aztán meg özönlenek a fórumra felháborodottan, mert kibasztam őket a sokadik szabályszegés után. Nem vagyok kibékülve az új pályákkal. Egyszerűen túl lettek méretezve (infantry).Rohadtul uncsi fel-alá rohangálni,mert néhányan képtelenek megérteni mit jelent a "FlagByFlag", stb,stb
Korábban elég rossz véleménnyel voltam BC2 iránt, de most nagy hévvel vetettem bele magam. Találkoztam néhány régi nagy veteránnal is, és egyelőre nagyon tetszik a játék menet, noha erősen hajaz a COD-ra, annál sokkal értelmesebb. Csapatjátékot viszont nagyon hiányolom.
-
Huma
addikt
Játszottam még egyet másik szerón. Akkora csalók voltak mint a ház. Az ellenfél a titánra a plafonon keresztül érkezett meg ilyenek.
Ráadásul a saját társaim is akkora balfaszok voltak, hogy nem igaz. Vezetem a szállítógépet és alattunk rohangál kismillió ellenfél ezek meg nem képesek egyet sem lelőni. A helyükben simán leszedtem volna vagy tíz embert.
Szóval mára be is fejeztem mert nem akarom magam tovább idegesíteni a sok csaló meg bénadzsó miatt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen SSD-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Fujifilm X
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak keress rá googlen, és nem1 azonnal működőt kapsz. A cd kulcshoz: CoD 2-ben is az alapján van, HA megvetted az eredetit. A tört szerókon általában név alapján bannolnak, esetleg IP. Mi egy időben eléggé ráfeküdtünk, volt is szerverünk, és láss csodát: pb azonosító alapján is lehet bannolni! Ha jól tudom ezt csak úgy lehet kijátszani, ha újrarakod a gépet, vagy nagyon mélyen belenézel a registrybe. (én így tudom) Szerintem bf2142-ben is lehetne az alapján, csak nem veszik a fáradságot... 

röhögtem magamban
neaddfel! lesszmég sz@rabbis

azt hittem, hogy játszunk többet nem fordul elő......