Hirdetés
- VR topik
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelacihun
aktív tag
Ez Magyarország , vagyis ilyen "emberekkel" van elárasztva (tiszta ÁVH ) !

Inkább örülnünk kéne , hogy ügyes honfitársaink hallatják a nevüket és valamilyen formában felhívják kicsiny hazánkra a figyelmet

Szerintem éppen ismertetni kell az ilyen "kreálmányokat" , és nem megbüntetni miatta a kommentelőketBig : Várunk vissza
meg ment +1 szavazat -
Isteneeem... mondtam már korábban is, hogy van pár "túlideges" modi. Privátban kellett volna írni neki, esetleg törölni a hsz-t, kész.
Ha itt visszaolvasnának 1 évet, akkor mindanyiunkat lehetne bannolni ezer évre. Tutira nem az volt a gond, hanem az, h konkurencia oldalát linkeled, amire ugranak amúgy is.
Várunk vissza Big, valahogy ki fogod bírni szerintem...

-
Terrierhun
csendes tag
Sziasztok, én is lecseréltem az egeret (gigabyte gm-m6880) és már látom is, hogy valóban sok múlik rajta!
az apósomnak! 
Biggamer kitartás! Várunk vissza!
Prison este game? sztem 8 körül jövök! Reggel dudálok ha megyek melózni!
-
CoolMan
MODERÁTOR
Szolgálati közlemény!
biggamer bajtársunktól kaptam egy levelet és kérte, hogy osszam meg veletek.
Íme: [katt] -
válasz
nandude
üzenetére
"Jé, valaki még játszik ezzel?"
Rengetegen. Hamarosan kap egy kis frissítést, utána pedig még többen. Sok a magyar gamer, néhol sok a csaló, de azért még jó a game."Van valami jó magyar szeró?"
Nincs, legalábbis helyileg biztosan nincs és nem is lesz a közeljövőben server. EU szerverek vannak, elég jó pingel.Jó mulatást!
-
nandude
tag
Jé, valaki még játszik ezzel?
Megvan eredetiben, bátyám megvette nekem szülinapra. Van valami jó magyar szeró? -
Huma
addikt
Olyan jó voltam, hogy még a föld is beleremegett a nagyságomba.
Először azt hittem, hogy haluzok, de nem! Tényleg nagy vagyok! ... vagyis rengett a föld.Megmozdult az asztal meg az ágy is, de mivel épp nyomtam a játékot ezért nem szenteltem neki túl nagy figyelmet. Lehet még akkor is játszottam volna ha leszakad az emelet.

Addig a pár méterig amíg tart a kábel. -
Prison85
senior tag
válasz
biggamer
üzenetére
Van egy ötletem.

1.51-es patchbe rakhatnának virtuális hangszórókat, amiken elsősorban légiriadó szól vagy épp háborús propaganda, hogy még inkább ott legyen a háborús hangulat a szeren. Amikor épp JOIN-ol valaki, aki már előkelő helyen szerepel a ranglistán, akkor szólhatna egy kis szabadon választható zenés induló. Hülyeségnek szántam de belegondolva nem is olyan rossz ötlet. Még több embert motiválna, hogy még jobb legyen. Persze ehhez igazítani kellene a PB-t is

Biggamernek találtam is valamit: http://www.youtube.com/watch?v=qjvqY-U9gV0
Más:
Tegnap vagy tegnapelőtt volt az egyik legkeményebb játékom. A 64 fős szerverek igazi mészárszéknek számítanak és kerülni is szoktam őket, ám bementem Big után egy kicsit gyakorolni. Félig idegroncs lettem a kör végére, de megszületett a büszkeségem: -
biggamer
veterán
" Zárásképp pedig elterelném magamról a szót. Rendszeresen engem találtok meg, pedig vannak itt nálam lényegesen jobb játékosok is. Itt van pl az ország dobogós Commandere...
...BIIIIIIIIIIIIG---GAAMEEEER-HUUUUUN... "

-
Prison85
senior tag
Hát persze! Megint én...
Ha ott vagyok a pályán az a baj, ha nem vagyok ott az a baj
Ezentúl vadászni fogom a Buddy Listet és megyek utánad ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy kép az éjszakából...
A címe:
Dupla vagy semmi
Zárásképp pedig elterelném magamról a szót. Rendszeresen engem találtok meg, pedig vannak itt nálam lényegesen jobb játékosok is. Itt van pl az ország dobogós Commandere...
...BIIIIIIIIIIIIG---GAAMEEEER-HUUUUUN...
-
Pedrooloboo
csendes tag
háj mindenkinek, vizsga miatt nem igazán volt idom kommentelni XD
Igen felveszeka kit tudok!
csak nehéz visszakeresni a neveket!végre megtaláltam a hozzám illőt <3 XD
Recon-nem a távcsöves hanem a másik ág mondjuk szeretek ugy is csak így bene vagyok kb a sűrűjében
PedroLobo_HUN ez vagyok én

gg majd rem találkozunk bent is

-
Huma
addikt
Ennyit számít ha nem Prison85-el játszok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt ugyan a K/D arányom nem a legjobb viszont a másik fél meglehetősen nagy túlerőben volt játéktechnikailag.
Itt már jobb a K/D, viszont mivel a játék harmadáig reconnal voltam, kevesebb pontot gyűjtöttem. Asszem 5 embert tettem el vele láb alól.
Az ellennél voltak olyan emberek, hogy assault alapfegyverrel kiszedtek két lövéssel olyan távolságról, hogy a célzóka pöttye vastagabb volt mint ő. Most tényleg nem vágom, hogy ezt hogy a fenébe csinálják. Az egy dolog, hogy baromi pontosan lőnek, de mikor nagyobb a célkereszt mint az ember akkor nehogy már minden lövésük fejlövés legyen mert nem hiszem el hogy vannak ekkora fenomének.
-
biggamer
veterán
válasz
zsámoly
üzenetére
Ez egy ingyenes game, nem szabad a fizetősökhöz hasonlítani.

Tudom, h lehetne jobb is, de aki nem akar érte fizetni, " annak nem jár több ".![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vannak jobbak, szebbek is ... lehet értül áldozni.
Ez csak egy gesztus a gyártó felől, nem kell Őt leszólni és senkinek nem kötelező játszani vele.
Szerintem.
-
válasz
Prison85
üzenetére
"idegrohamot kaptam a magas ping miatt"
Jóember, Neked mit jelent a magas ping? Nálam 110-130 a jó...
130 felett már én is nyűgös vagyok pl. BF-en, de UrT még 150-160-ig megy.
NA, le mered írni, h mi volt az a magas ping?
Én nem kommentezek már a BF P4F kérdésben, mert véletlenül elolvastam a béta szabályzatban, h nem szabad nyilatkozni a zárt bétáról

-
zsámoly
tag
Ez a p4free sztem egy nagy rakás fos.
Próbáltam keresni az értelmét,de nem igazán jött össze. Kb. egyedül megyek a zászlókért,de mindig leszed valami bújocskázós arc. Szépnek se valami szép,még 2142-es mércével sem. -
biggamer
veterán

BFP4F: Új pálya érkezik / Gulf of Oman / : [link]
-
CoolMan
MODERÁTOR
Nyert a magyar oldal.
[link] 
-
Prison85
senior tag
válasz
zsámoly
üzenetére
'WC2-ben nem találom a helyem. A kitek összeállítása nem tetszik, sebzési rendszer egy fos, átláthatóság sz@r. Egy túlcsicsázott hulladék lett az egész. Lonewolf akciókra teljesen alkalmatlan, tehát a csapatjátékra épül az egész. Vagyis csak épülne, mert nincs SquadLeader így mindenki megy a maga útján. Grafikailag ott van a szeren, de játszhatóság egy nagy 0. Itt mindig Assaulttal nyomom, mert jól össze vannak válogatva a cuccok. Főként a defibrillátor és az elsősegélycsomaggal lehet rengeteg pontot szerezni. BC2-ben a medic nehézgépfegyverekkel van felszerelve (mint 2142-ben a Supporter). Nem jön be annyira, inkább csak a sok magyar játékos miatt kukkantok be néha-néha. Állítólag 2011 második félévében jön a BF3. Remélem a gépem elég lesz hozzá és talán a grafika helyett rámennek a játszhatóságra, bár erre nem sok esélyt látok, mert manapság a parasztvakítással lehet mindent eladni.

-
zsámoly
tag
-
-
Huma
addikt
válasz
Prison85
üzenetére
Ebben meg matrica és prospektus nem volt. Csak egy driver lemez.

Az egér kényelmes bár nem az én játékstílusomhoz passzol. Lehetne rövidebb 2-3cm-el és akkor tökéletes volna. Én olyan felsőkarom vagy milyen fogással fogom az egeret. Nem helyezem rá teljesen a tenyeremet. Így viszont nem érem végig az egeret. Most kicsit negatívan festettem le, de nem annyira vészes a dolog.
Amúgy nagyon jó a tapintása az egérnek. Kétoldalt a műanyag enyhén recés, hogy ne csússzon. Baloldalt meg gumírozott a hüvelykujjnál.
Ráadásul a két oldalsó gomb is különbözik, hogy ne lehessen összekeverni. Az első sima a második meg rücskös. -
Huma
addikt
válasz
Prison85
üzenetére
Nem aggódom a tappancsok miatt mivel adtak +5 garnitúrát az egérhez tartalékba.

Most 1000dpi-n nyomom ez tűnik a befutónak egyelőre.Sajnos csak egy kör végén tudtam csatlakozni hozzátok. Először ViZion lőtt le háromszor egymás után majd te és legvégül Giina.

Mindenesetre azért ennél jobban megy a játék csak egy balszerencse sorozat miatt haltam meg ennyiszer. Na meg mert jól nyomtátok.
Sajnos mikor vége lett a körnek (nem volt zászlónk) alt+tab-al kiléptem megnézni valamit és nem tudtam visszalépni. Mire újraindult a játék addigra már tele volt a szerver és nem tudtam csatlakozni.Most kb így megy, ha nem vérprofik az ellenfelek:
Látható a javulás eddig ha jól ment akkor másfélszer annyi killem volt mint halál. Most kétszer annyi.
Szerk: Az első két képen eléggé egyenlőtlen elosztás látható. Próbáltam átlépni oda ahol kevesebben vannak, de nem tudtam ezért más szerver után néztem. Amikor beléptem akkor még egyelő volt a két fél létszáma.
-
válasz
Prison85
üzenetére
Rájöttem mit szeretek igazán: instagib: egy lövés is halálos... és a team survivor: itt egy élet és kész... ha lelőnek nézed a többiek mit játszanak...
Visszatértem a "klasszikusokhoz", mert ez a rohangálás már nem nekem való.Survivor módot belehegeszthetnék, vagy lehetne olyan, h mindenkinek pl. 3 élete van, kész.
Egészen más lesz tőle a játék. UrT-n ha meglőnek és nem kötöznek be, akkor elvérzel. Nah, itt is minden találat után nyomtam a kötözést
meg ott a fegyverek is máshogy vannak... párszor "megleptem" magam...jól le is lőttek, de jó volt azért. 
-
Prison85
senior tag
Jó kis körök voltak ma is. Összejött a magyar közösség apraja-nagyja, láttam Huma is próbálgatja az új egerét élesben is
Kár, hogy nem egy serveren tobzódtunk, de a Szlovákokat így is sikerült többször elkalapálnunk 
Vizion is elkapta a fonalat. Mindig benne volt a sűrűjében

Ma találtam még egy zenei jelöltet az új videómhoz. Talán ez már tetszeni fog Gyurinak is

off:
Ginának nézek névnapjára valami kényelmes és elérhető árú fülest. Esetleg valakinek van tippje? A párnák mindenképp plüssből legyenek. Eddig az X-Tatic SX tetszik, de nem tudom, hogy jó-e PC-hez
-
Prison85
senior tag
Ne aggódj a talpak miatt. Engem is idegesített, hogy 1 óra használat után már karcos volt, de úgy veszem észre, hogy bekopott az elején és utána már minimális lesz a változás. PH-n pedig olcsón lehet találni Glideket, ha 2 év múlva cserére szorulnak. Sokan épp ezért szeretik a szövet padot, de ezt írtam már tegnap. Én 1000 DPI környékén használom, de eleinte a 800 volt az ideális. Amint megszokod az egeret már egy kicsit kevés lesz a 800.
Maximálisra a 2000-et állítottam be (gépeknél hasznos). Saját memória jól jön, mert én is cipelem magammal és legalább nem kell állandóan újra és újra belőnöm. Nálam viszont mind a G13, mind az Imperator szoftvere fut a háttérben képKöszi az unlockos tippeket mindenkinek. Sajnos NS servereket ritkán látni és akkor is magas a pingem

Pedrooloboo: PrisonHUN a "becsületes" nevem gaméban
Remélem hamarosan összefutunk 
-
gelacihun
aktív tag
válasz
Pedrooloboo
üzenetére
Mit értesz "új accot" alatt ?
Ahhoz hogy próbálgass nem kell nevet váltanod -
Huma
addikt
válasz
Pedrooloboo
üzenetére
Én mindig a pilumot használom (H-AVR). A rakétát soha. Van aki azt szereti, én nem.
Mindkettőnek van előnye és hátránya. Pilum nem irányítható ezért oldalirányban mozgó ill távolban mozgó járművekre elég nehézkes vele a találat.
A rakétát lehet irányítani viszont ha becélzol vele egy járművet akkor azonnal elkezd jelezni a jármű, hogy befogták. Így van ideje a sofőrnek/pilótának hogy aktiválja a jármű pajzsát. Ráadásul irányítani is csak úgy tudod ha közben látod a célt. Sokkal könnyebben ki tudnak így lőni mint pilummal.
Személy szerint én így látom:
-Pilummal nehezebb eltalálni valamit, de nagyobb az esély, hogy a célpont nem jön rá honnan érkezett a lövés és mivel nem jelez a jármű ha becélzod ezért a pajzsát sem fogja bekapcsolni.-Rakétával könnyebb eltalálni valamit (főleg repülőt) viszont ha irányítani is akarod akkor sokkal könnyebben leszednek ráadásul mivel bejelez a jármű ezért jó eséllyel nem tudod meglepni az ellent és a pajzsát is aktiválja.
Ezeket kell mérlegelned. Amúgy ugyanolyan erős mindkét fegyver, abban nincs különbség.
Lehet azért érezted gyengébbnek a pilumot mert rossz helyre céloztál. Minden járműnek van gyenge pontja. Pl a tankot mindkettővel egy lövés leszedni ha hátul találod el a torony alatt. Gunshiphez is csak egy lövés kell. -
Pedrooloboo
csendes tag
hali:
aki mondta a nevét felvettem!csak probálgatom a kiteket és nyilván ilyenkor uj accot csinálok

az engineerel kapcsolatban, ti melyik unlockos fegyot választanátok?
Mert én a H-AVR gontdoltam mekkora jo "rögtön" kinyír egy gépet erre olyan szinten gyenge :S
Sztem amit alap kap fegyot az engineer nagyobbat ut és még irányítani is lehet..De javítsatok ki ha rossz az észrevétel
még nem nyomtam vele csak egy menetet de csalodtam benne eléggé :S -
Huma
addikt
Kb fél órája fejeztem be a gémet. Gibraltáron assaultkottam. Összehoztam 4/0-át aztán kiléptem mert szinte mindenki a PAC kezdőbázison tobzódott. Legalább a katonáink fele lent irtotta a megjelenőket a maradék meg az épületek tetejéről lőtte őket. Így elég egyoldalú volt a játék.
Az egérrel kapcsolatban. A talpai már most karcosak lettek. Pedig nem smirglin tologatom. Nem tudom miből készült, de valszeg a gyémántnál valamennyivel puhább anyagból.

-
Huma
addikt
Sokkal pontosabban lövök messzire az új egérrel. Tényleg sokat számít az egerentyű. Közelre nem lényeg, de amikor millimétereket kell mozgatni a célkeresztet egy messzi célpontra akkor kiütközik.
-
Huma
addikt
válasz
Prison85
üzenetére
Ja. Megvan az új egér. Jónak tűnik. Nagyon halkan kattan és tökéletesen működik a mostani teszkós egérpadomon is, bár csúszhatna jobban is, de ez alighanem inkább az egérpad hibája. A szoftveréről itt írnak (képek is vannak): [link]
Beállítom a progiban, hogy mit akarok és feltöltöm az egérre. Így nem kell hogy közben fusson a program és magammal vihetem a beállításaimat.
Lehet, hogy én vagyok béna de 1200dpi már soknak tűnik nekem. Ha pontosan akarok célozni akkor 800dpi a tökéletes. Lehet hogy ha jobban csúszna a pad akkor 1200 is jó lenne. 800-nál lassan fordulok, 1200-nál meg pontatlan vagyok.
Unlock pontokat úgy szerezhetsz ha a Northern Strike-os kitüntetéseket megszerzed. A badge-kért jár asszem hat meg még másért +2.
Ezekért 6:
Arctic Combat Badge
Vehicle Excellence BadgeEzekért 2:
Cold Front Unit Service Ribbon
Meritorious Winterstrike RibbonAsszem.
szerk: Most nézem, hogy a dpi teljesen szabadon állítható 3600-ig. Kipróbálom 1000-en. Lehet az lesz a tökéletes.
-
Prison85
senior tag
Nekem a shotgun van az egyiken, a másikon az alapfegyver (3as). Gyorsan lehet vele váltani csak meg kell szokni. Megjött az egered? Milyen? A szoftveréről tudsz betenni képet?
Hogy vagy hol tudom megnézni, hogy mi kell a következő unlockhoz?
Betegszabin vagyok, szóval van egy kis időm ilyenekkel foglalkozni 
-
Huma
addikt
Ti hogy programoztátok az egeret? A két oldalsó gombra milyen funkciót raktatok?
-
biggamer
veterán
válasz
chickendance
üzenetére
Hááát ... eztetet+ honnan halásztad előőő ???

Pont a legszarabb statos listát kellett belinkelned ???

-
Prison85
senior tag
Az 5k-s kategóriában az X7 best-buy. Mindegyik egérnek van hibája, tökéletes szerintem nem létezik. Razerek bal klikkje adja be magát egy idő után, X7 görgő, Logi G9-en pedig többeknél kopik az oldalsó csúszásgátló. Hogy mennyit dob a killeken?
Eleinte semmit! Sőt! Én bénáztam a Razerrel egy hétig vagy kettőig. Az ember idővel ráérez, megszokja a fogását és lehet osztani a killeket. Egérpad pedig legalább annyit számít, mint az optika. Az Imperatorom használhatatlan a tesco-s szilikonos padon. Nem lehet egyenesen húzni, pár milis "kilengése" van. Steelseries szövet padon már lényegesen javult a helyzet, ráadásul az nem eszi meg az egér alján található glideket, teflon talpakat. Kemény padon nagyon gyorsan lehet mozgatni, hihetetlen pontossággal. Hátránya, hogy drága, sokak számár kényelmetlen és koptatja az egeret.Szerintem egyenlőre ruházz be az egérre, ha teheted. Ha később lesz még 2-3.000Ft-od és szeretnél kipróbálni egy kifejezetten játékra gyártott padot, akkor vágj bele. Lehet viszont, hogy az X7 nem olyan kényes az alátétre. Amint ráérzel egy új és jobb rágcsálóra ellened is folyamatosan indítják a szavazásokat. Eleinte bosszantó lesz, de majd megszokod és sz@rsz rá
Sokan cheatelnek, én megvettem a jó K/D-t 
Bútorlap ügyben Terrierhun-t kérdezd, ő a szakavatott
Nekem ő csinálta az asztalomat (szép méretes, de legalább elfér mindenem, remélem hamarosan a monitorom is).Ötlet: holnap behozom a vasalódeszkát, felállítom az asztal mellé és megnézem azon hogy fut az egér

Szerk: Qcq nagyon jó, próbáltam (bár optikai egérrel)
-
Huma
addikt
Lehet mégiscsak lesz egérpad. 1000Ft-ért SteelSeries QcK mini. Lemértem a mostani padomat és az még kisebb mint ez a mini.

-
Huma
addikt
válasz
Prison85
üzenetére
Ha lenne pénzem akkor én sem az A4-el szemeznék.

Tetszenek a razerek csak túl drágák.A4-el kapcsolatban annyit sikerült kiderítenem, hogy a görgője az összes X7-esnek rossz. Fél-egy évig működnek utána elkezd vacakolni és tisztítani kell. Utána állítólag újra jó lesz.
De erre tudom a megoldást. Csak játékra fogom használni, ott nem kell görgetni.Szerinted a mostani teszkós egérpadom betenne neki? (A4TECH XL-747H-nek)
Nem terveztem új padot venni mert tényleg nincs pénzem. Igazából az egéren is vacillálok.
Megéreztem a vérszagot és kíváncsi lennék, hogy mire lennék képes egy jó egérrel.
-
Prison85
senior tag
Koti-hoz rendszeresen érkeznek, de már elővételben sokat lefoglalnak. Ha tényleg érdekel, akkor írj neki PÜ-t és vissza fog jelezni, de ott van a teflonszáma is. Hirdetés
Nagyon megbízható eladó, bontatlan termékeket árul garanciával
Az árai néhány hónappal ezelőttről:
Razer Halálosztó 9.000 Ft árgép
Razer Uralkodó 11.000Ft árgép
Razer Világ leggyorsabb marha veszélyes kígyója 20.000 Ft árgép
Razer nagykezűeknek 11.000Ft árgép"Razer for kiskezűek elérhető áron. árgép
Árak tájékoztató jellegűek.
Fél év alatt lehet, hogy változott, de szinte az egész PH nála veszi a Razer cuccokat.
Nekem a padot 'asszem 5k-ért szerezte.A4Tech X7-t sokan szeretik (főleg a lézerest, egyik kollégám is ilyet nyúz). A 3 tüzeléses gomb állítólag baromság, a gomboknak kellemetlen rugóhangja van (Razernek is), kínai mikrokapcsoló (szinte minden nagy gyártónál
) Párosítani kell egy minőségi és nem túl drága egérpaddal és indulhatsz a harcmezőkre.Ajánlanám a Roccat termékeit is, de nem akarok kicseszni veled így inkább felejtsd el.
Esetleg egy ritkaság, bár árban nem tudom mi az elképzelésed. Májonix SzajPH! árgép. Sajnos, amire ráhúzzák a lepedőt, miszerint Gémer egér, annak az árát is megdobják pár dodóval
Kíváncsi lennék egy 15-20k körüli egér előállítási költségeire 
Ma nincs játék. Elkaptam valami nyavaját és egyik napról a másikra teljesen lerobbantam. Pedig úgy szeretnék holnap dolgozni, de nem lehet!

Terrierhun: Reggel ne gyere értem.
Pár napig nem élvezheted a társaságomat. 
-
-
Huma
addikt
válasz
fpeter07
üzenetére
Azért jó mert különböző helyzetben más dpi az ideális. Pl gunshipnél jó ha magas, így nem kell kilométereseket rángatni az egéren ha hirtelen akarsz fordulni. Snipernél jobb ha alacsonyabb mert úgy jobban lehet célozni. Stb.
Találtam egy újabb célpontot: [link]
Jól néz ki és 6 fokozatban állítható a dpi.ui: Sajna teszteket nem nagyon találok ezekről az egerekről.
-
gelacihun
aktív tag
Ez az első választható DPI-s egerem ,szerintem jó találmány , de az 1600 nekem sok "gyalogos" játék közben (egy pici korrigálás is hatalmas mozdulást eredményez )
Gép irányítás közben viszont nagyon jól jöhet a hirtelen irányváltás
De ugye ízlések és pofonokGyuri : minden harmadik kill után ,háttal kezdj el játszani , vagy takard le az egyik szemed
Sok az írigy -
-
Huma
addikt
És erről mi a véleményetek? [link]
Lézeres, változtatható dpi, 2 év garancia 3700Ft.
-
gelacihun
aktív tag
A GM-M6880-as is lézeres , és 3500 pénz
Az általam nyüstölt optikaiaknál sokkal jobb ( pontosabb - nem mászik ) , és nem csicsás .
Az érzékenysége három lépésben változtatható
800 - TV rakéta
1200 - gyalogság
1800 - gépek
pont a megfelelő (legalábbis nekem - only bútorlap , NO cinicinialom
) -
Optikai vs. lézer egy érdekes kérdés.
Alap típusokban az egyszerű optikai érzékelő pontatlan játékra. A gamer optikaiaknál már mindenféle trükkök vannak, h a pontosságot javítsák... de ezek is elhasalnak pontosságban ha nincs egérpad. Én ezért a lézerest preferálom, mert csak az asztalon toszogatom a rágcsálót. Ha van egérpadod, akkor a Giga is jó lehet, nálam is az volt előtte, ahogy írtam is - és az is pad nélkül. Razernek van ócóbbja is, Prison linkelte itt a PH! aprós hirdetést anno.Amúgy tervezem a nagyobb asztalt... már vagy egy éve. Van olyan asztallapnak való anyag ami alapból egérpad is? Milyen a jó egérpad? Miért van 150-20000 Ft-ig árazva?
-
Huma
addikt
Szerintetek mennyit számít, hogy egy egér optikai vagy lézeres?
Nézegettem ViZion ajánlásával a M6980-et, viszont feltűnt, hogy a M6900-es 2500Ft-al olcsóbb, de optikai.
A Razerek jobban bejönnek nekem mivel a szimmetrikus egérformát kedvelem, de túl drága.
M6800 2500Ft
M6900 4600Ft
M6980 7300Ft
RAZER DeathAdder 15000Ft -
Gyuri44
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
Régebben sokkal jobb voltam conquestben,de aztán rákaptam infatryra és azt hajtottam.

De egy kis gyakorlás és újra a régi leszek conquesten.
Persze még mindig az infatrys hadviselés az első!
-
Prison85
senior tag
Hülye kérdés, de hátha: sok bug van a játékban. Nem lehet, hogy átlógott a fickó bokája a padlón?
Én is vettem el már így más játékos kedvét aki viszonzásul ki akart szavazni. DICE valamiért nem tudja megoldani az ilyen és ehhez hasonló problémákat (rácson keresztül pl sokkal nagyobb annak a sebzése, aki alul áll így ha te vagy felül, akkor célszerű menekülni, úgyis utána megy <TIPP> (inkább várd ki egy jól belátható helyről; én a killjeim 20%-át az etetésből szerzem)). BC2-nél egyszerűen megoldották a DICE-os fickók a legfőbb gondot: nem lehet lefeküdni
Könyörgöööm! Milyen katona az, aki nem veti hasra magát, hanem beleguggol a golyózáporba?
Számomra ez a legnagyobb hiányosság BC2-ben (második a Squad Leader hiánya) és ezzel ugrott is a már jól begyakorolt Bunnyhoppingom
Köszönjük ÍjÉj! 
-
Huma
addikt
Ma érdekes dolgot láttam játékban. Egy -=PMS=-es (vagy valami hasonló) figura pisztollyal lőtt le titánon az egyes folyosóról a felette lévő folyosón egy embert falon keresztül. Néztem is hogy mi a fenéért lövi a plafont pisztollyal erre egyszer csak kiírja a gém, hogy lelőtt valakit.
-
Prison85
senior tag
Kinek mi jön be. Volt nekem is kATI-m, váltottam nv-re. Bejött és maradok ennél. 6-oson gondolkodtam, de sok volt a panasz így elment tőle a kedvem. 5ös széria előtt le a kalappal, sokáig tetszett is az 5850. Az ára is "elfogadható" és erő is van benn rendesen. 6-os szarul sikerült, ez van (nem kellett volna kapkodni a piacra dobással vagy a névváltoztatás hozta magával a balszerencsét). Gondolom hamarosan várható a 7es, mert ezekre az Nv-kre lépni kell (ezt még ti is beláthatjátok).
Gyuri: 4870 enno elég ütős darab volt a piacon és bizony meg is kérték az árát. Azt pedig te is olvashatod, hogy nincs különösebb gond az előző Radeon kártyákkal, de a 6os nem lett épp BestBuy. Sikerült megtörniük a sikerszériát - házon belül
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még valami:
Nv szoftver és hardver már nem csak autókba készül, hanem hamarosan a telefonokon is visszaköszön
Több off nincs. Sajnos ma a játék is elmarad, de Giina majd jön és szétcsap köztetek

-
válasz
Prison85
üzenetére
Ez a desktop dolog fura... sikerült eléggé ubuntusra venni a figurát, ott lehet kb. 3 kattintással hegeszteni ilyemiket...
XP-n használtam a talisman desktopot, de ott az sokat akart -CPU és ram fogyasztásban.
Azóta leszoktam az ilyesmiről, mert az OS csak egy keret...Nálam Firefox, TC, PS és még pár progi szinte örökké fut, asztalt ritkán nézem...
-
-
CoolMan
MODERÁTOR
Na srácok, hagyjuk ezt a AMD NVIDIA vitát.... kinek mi jön be....ennyi
inkább játszunk... 
Pedrooloboo: engem felvettél már baráti listára? nick-em CoolMan1144..... -
Gyuri44
aktív tag
válasz
Prison85
üzenetére
Már megint a driver. Nem tudom egyesek mit balfaszkodnak,de nekem még soha semmi bajom nem volt az ati driverekkel,sőt a 10.11-es driverrel még gyorsult is a kártyám(ahogy az egész 4000 széria is) pedig nem tegnap adták ki a 4870-et.
Kezdesz kicsit elvakult lenni az nvidával kapcsolatban
Mielőtt azzal jössz,hogy én ati fan vagyok csak szólok,ahogy a zöldek kiadnak valami normális kártyát ami tetszik is és megfelel annak aminek én használnám úgy lehet azt venném,de amíg nincs ilyen marad a radeon.
-
Prison85
senior tag
válasz
Terrierhun
üzenetére
'Nemtom mikor kezdek, talán megyünk Veszkénybe még ma. TS-en majd bővebben, de lehet, hogy Gina fog csak játszani (hulla vagyok).
Gyuri: Radeonnak feladták a leckét keményen, ez tuti. Driver ide, driver oda nem lesz könnyű dolguk. Ha ennyit tud az 560, akkor mi fogja megállítani az 580-at?
Egy példa: GeForce® GTX 580 3072MB "Phantom" Reméljük, hogy Biggamer hamarosan tudósít minket egy hasonló szörnyeteg erejéről
Radeonosok vigasztalódjanak csak az alacsony árakkal és a rossz driverekkel. Ráadásul felröppentek a hírek, miszerint a 6osoknál nem biztos, hogy szoftver okozza a fagyásokat, képhibákat és egyéb kellemetlen "használati mellékhatásokat". Vita részemről lezárva... Zőőőőd hatalom!

Legalább processzorokon nem vitázunk...

-
Gyuri44
aktív tag
Visszatérve a gtx560-ra,abban a tesztben az ati kártyákat még a régi driverrel tolták,1-2 nap és kint az új majd akkor virítson a zöldike,addig nem érdekel egy teszt sem róla!

-
Terrierhun
csendes tag
Hali, mikor kezdünk Prison?
7?
Arra betolom a Bolognait! 
-
Prison85
senior tag
válasz
Gyuri44
üzenetére
Eltart egy darabig. Még az Nv sem tökéletes és csak utána szeretnék másikba belekezdeni. Mindenesetre ütős lesz, azt garantálom
Már csak a tapasztalatom hiánya gátol a teljes megvalósításában 
Big: ütős darab! Volt ilyenem, de lecseréltem egy Opel Corsa-ra (kevesebb a súlyadó és a kötelező)

-
biggamer
veterán
Elfogadnám a gaméba ... +talán még otthonra is : [link]

-
Prison85
senior tag
Zőőőd hatalom! Zőőőd hatalom! Főként most ütős a GTX560-nal
tesztAsus DirectCU II nagyon odaver, motoszkál is az agyamban egy kis upgrade

Nesze neked kATI Rédon!

Gyuri: kell a módosításokhoz pár óra @nyázás és pár segédprogram, guglizás és deviantart, de egész szép eredményeket érhetsz el. Néhány hasznos írás, amiket mindenképp végig kell böngészni mielőtt belevágsz:
Hogyan tegyük egyedivé desktopunkat?
Egyedi desktopok - A Rainmeter I.
Egyedi desktopok - A Rainmeter II....és egy totyik, ahol lehet kérdezni, tanulni és nyálat csorgatni

Kinek milyen a desktopjaKészítek majd egy Battlefieldes témát - természetesen valahova feltöltöm az igazi megszállottak számára

-
-
Prison85
senior tag
Szerintem is az optika kezdi megadni magát. Sajnos előbb-utóbb megérnek a cserére. A folyamatos FPS és rángatás, esetleges csapkodás pedig keményen megviselik az egereket.
Belemásztam a Win7 adta lehetőségekbe. Egész szépen át lehet szabni az oprendszerünk felületét és én is kedvet kaptam hozzá. Jelenleg kb 70%-os és így néz ki: desktop
-
Logoutomon van egeres, meg Prisonén is.
A hiba oka lehet: az érzékelő gyengécske, a gyors mozgást nem tudja lekövetni. Esetleg driver problem, de sztem az első lehet az ok. Abba csak ócó optikai szenzor van, ami lehidal a gyors mozgástól, a felülettől, a frontoktól, etc... Fehér lapon játszál vele, ha ott jobb, akkor érzékelő kaksi. -
gelacihun
aktív tag
válasz
biggamer
üzenetére
Ha nagy képernyőre váltasz , még két három másodpercig villog a fickó pontja , de az új kérések felülírják így nem 100% (így járt
)Gyuri : Én nem akarok senkit átverni (néha nagyon szar a netem , ergo a találati arányom is ), ezért nem jelentkezem (ráadásul elég vacakul megy a profi ellenfelek ellen
)
Ha éppen gép előtt vagyok , akkor nagyon szívesen segítek bárkinek , de a meccsek nem az én karakteremtől dőlnek el (sajnos )
Pedrooloboo :Egyedül tök mindegy , hogy milyen fegyvert viszel (mindennek van ellenszere )

Csak falkában és minden kaszt összeszokott támogatásával lehetsz eredményes !!! -
chickendance
aktív tag
-
Huma
addikt
válasz
Pedrooloboo
üzenetére
Szerintem ne a ratyit használd mert van más jelentése is. (homokos)

Support jó mert a lőszeresládája aranyat ér.
Más:
Rájöttem, hogy kellene egy új egér. Ez az 500ft-os rávilágított arra, hogy mennyit számít egy jó egér és hogy mennyire ócska ez a mostani. Jó, mert sokkal érzékenyebb és sokkal jobban csúszik mint a régi viszont rossz mert össze-vissza ugrál. Lefele húzom felfele megy. Van mikor húzom valamerre és folyamatosan visszaugrál alaphelyzetbe. Múltkor is lőttem egy emberre és az egérrel folyamatosan a térdkalácsát lőttem mert hiába húztam feljebb egyhelyben maradt.Nem tudom, hogy mi lehet a baja. Van mikor egész normálisan működik máskor meg megbolondul és egyenes vonal helyett cikk-cakkban közlekedik.
biggamer: Gondolom arra gondolt ahova a defibrillátort és sörétest lehet pakolni.
Pedrooloboo: Én Assaulttal és Engineerrel szoktam nyomulni.
-
biggamer
veterán
válasz
Pedrooloboo
üzenetére
Én csak medic-el nem szoktam lenni.

Mi az h csak 2 hely van ???

-
Pedrooloboo
csendes tag
ki milyen kittel szokta nyomni?
ratyi h csak két hely van-.- mondjuk lehet h egyébként meg nem tudnék mozogni a csatatéren XD
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Deluxe van meg, tisztán emlékszem hogy szívtam a NS aktiválásával, de úgy emlékszem sikerült.
Úgy emlékszem az updateolással volt valami gebasz... Valami EA-s klienset fel kellett tenni, nem? EA download manager, nemde? 

meg ment +1 szavazat

Ha ott vagyok a pályán az a baj, ha nem vagyok ott az a baj ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerencsére megérte szenvedni...
(a végső árny)