Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
cdkeys kiküldte a BF1 Standard kódot.
-
.LnB
titán
válasz
gainwardgs #9694 üzenetére
[link] Ebben szerintem találsz választ a kérdésedre.
-
Viper26
nagyúr
Basszus, nagy dilemma most, hogy megér-e 16K-t...
-
gainwardgs
veterán
Valaki van itt AMD karival?
Amd-vel is vannak ilyen frame droppok dx12-vel? ?? -
-
törölt tag
válasz
kriszpontaz #9684 üzenetére
-
SkyS1gn
félisten
Na ez lesz az igazi HC mód gyerekek, új infó a Fog of War-ról. No minimap, no nametag, semmi, meg köd!
-
prokxy
veterán
válasz
SkyS1gn #9666 üzenetére
Tehát mindkettőben kell a 10-es rang? " you need rank 10 on the Pilot and Tanker kits" Utóbbiban már 8 asszem!
LnB: google: https://www.origin.com/ie/change-id
-
guftabi96
addikt
-
.LnB
titán
A játék az Origines nevet használja mi? Nem lehet majd átírni?
-
SkyS1gn
félisten
-
guftabi96
addikt
válasz
kisza25 #9663 üzenetére
Hozzánk kb minden leér egy nap alatt, pedig ahol mi lakunk az a halál f@sza után 5km földúton
Azt már én is megkaptam, hogy átadták az MPL-nek, de ennyi, a postától még nem jött e-mail.
Postapontra kértem, remélem holnap tudok menni érte. Ha 1 napossal adják fel, akkor holnap itt kell lennie. Ráadásul megyeszékhely (Békéscsaba postapont), szóval én bizakodó vagyok.
Viszont a videókártyáról még mindig nincs semmi e-mail, hogy mikor jön pedig már elvileg kedden feladták. (Békéscsabára kértem Pickpack pontra) -
kisza25
félisten
válasz
pendre54 #9651 üzenetére
nekem konzolvilág, ma igazolta vissza az előrendelésemet és hogy csomagolva, és átadják a futárnak, majd 1 óra múlva átadták a futárnak, de 1-2 napot írnak a szállításra, nagyon remélem, hogy holnap megkapom, mert vidékre elég kevés cég ér le 1 nap alatt
Közben kaptam egy email-t a GLS-től, hogy elvileg holnap itt lesz, a remény hal meg utoljára -
válasz
spanglee001 #9652 üzenetére
Köszi, de most szombat-vasárnapra szülinapi programok vannak beütemezve, sok időm amúgy se lett volna, max. csak a hétfői napot bukom emiatt, azt meg csak túlélem valahogy.
-
Azharel
aktív tag
Holnap hány órától lehet játszani?
-
spanglee001
addikt
válasz
pendre54 #9651 üzenetére
előrendeled a konzolvilágból bolti átvétellel átutalással, én átveszem neked és elküldöm a kódot, aztán majd vagy +posta vagy valahogy megoldjuk a doboz pendrájv kombót ha megfelel. én úgyis megyek holnap 10re az enyémért. vagy valamelyik cd keys oldalon megveszed, ha nem tudsz várni keddig
-
válasz
Skyhunter #9647 üzenetére
Üdv!
Én még augusztusban rendeltem elő az AQUA-ból, hazai beszerzésből ott volt a legolcsóbb, viszont most ránézve a honlapjukra, már nem rendelhető[link], de a nagyobbik gond, hogy telefonon tegnap rákérdeztem, és közölték, hogy aki kiszállítással kérte, az csak a jövő hét kedden fogja megkapni. -
Skyhunter
őstag
Hülye kérdés, biztos vótmá', de hol a legolcsóbb beszerezni a játékot? Ilyen gmg, meg g2a-k nem szürkeimportnak számítanak?
-
Topikgazda vonalban vagy, jelentkezz!!
A 6921 hozzászólásomat törölted annak idején, már nem emlékszem mi okból, de ott volt a beta statom linkelve és szeretnék megnézni benn valamit.
Hozzáférsz ahhoz? -
prokxy
veterán
válasz
Laraxior #9644 üzenetére
Landshippel majd jössz velem, tank hunteres setup az odabasz. Csak kell a másik 2 embernek TS-en lenni és végigmegyünk a pályán! Tegnap nem voltunk ilyen szerencsések, hiába javítottam, nem tudtunk mozdulni, fagi meg írja, h forogjámá, de nem mozdult az a dög!
Szóval az a tank is jó, de oda eléggé kell a TS és az egyik lövész ha support a kis kalapácsával, na akkor még faszább! -
Laraxior
titán
Van annyi agyam, hogy ne menjek be vele szűk helyekre. Tehát ez sem tesz halhatatlanná, sőt, Amiensen továbbra is a light tankkal fogok menni, mert fordulékony, és kisebb.
Bár tegnap az ellenségnél pont egy ilyen heavy volt, én meg a lighttal. Viccel volt. A híd egyik oldalán én a másikon a heavy. Lőttem egyet majd visszabújtam a ház mögé. Sebzés: 13Na mondom ez hosszadalmas lesz... nem is sikerült szétszedni
Van még a másik fajta tank, azzal még nem tudtam mit kezdeni. Jól néz ki a hatalmas lánctalpaival, de nem tudtam melyiket érdemes használni a 3ból. Az alap az nagyon ratyi az biztos. Skys1gn-el mentünk azzal asszem Ballrom Blitz mapon, ki is szálltam a pi*ába belőle, mert nem boldogultam
Majd próbálgatom még. -
sith7
félisten
Tegnap az egyik csatában olyan szakaszban voltam, ahol 4 -en voltunk assault - ok, jött is egy heavy tank, kb. 1 percig élt ... először mentek a gránátok, majd a páncéltörő puskákból kapta az ívet, azt se tudta mit csináljon
Ezt csak azért írom le, mert nehogy valaki azt gondolja, hogy ha beül egy ilyen tankba, akkor god mode on van ... másik pályán én is kerültem egy ilyen tankba, addig mentünk, amíg be nem értünk a házak mellé ...
-
Laraxior
titán
A kolibri pisztoly a valosagban is letezett. LVL10-től elérhető.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Erdekesseg: tegnap este egy rovid ideig 300k jatekos volt online.
-
M@rdel
őstag
válasz
lacus83 #9630 üzenetére
Itt írtam róla.
Holnapra ígérik.(#9631) Zolar Nekem onnan jön a Hellfighter Pack.
-
zzola
titán
válasz
spanglee001 #9618 üzenetére
A Zalman ház kicsi és milyen törpének látszik az új ház mellett!
electronicfirst.com-on is megjelent a játék, £38.99 (INCLUDES DLC) .
-
Mister_X
nagyúr
Egy kis felhomályosítást kérnék szerverügyben. Nem játszottam PC-n BF2 óta, így nem tudom, hogy miként működnek a dolgok: BF4 alatt még a hostnak volt lehetősége testreszabni a szervert egyedi szabályokkal (pl. csak mesterlövészpuska), most meg majd nem lehet?
-
AAtt1la
aktív tag
Nekem 2 kör alatt 2 battlepacket adott,egyikben legendary skin.
Nem értem mi a problémátok vele. -
-
Olympos
aktív tag
Tényleg nem rossz ez a BF1. Megint toltam rajta kb. 45 percet, jó kis háborús feelinge van. Ezt be kell ismerni.
Visszatérve: itt lévő őstagoknak van már kedvenc szerverük? Hol szoktatok játszani? TS3 címe publikus?
-
AAtt1la
aktív tag
Nem olyan rövid a single,csak nem rambozva kell megcsinálni az összes küldetést.Levelcap gondolom az első 2 méter után lebukott,vagy meg sem próbált lopakodni,másképp nem csinálod meg 4 óra alatt.Pedig sokkal élvezetesebb és nagyobb kihívás úgy teljesíteni,hogy ne vegyenek észre.Nagy tehetség kell egy jó BF játékosnak ledarálni a fos ai-t.
Tegnap fejeztem be,a repülős rész az nagyon durva,kár hogy a multiban nem lesznek ilyen hatalmas légi harcok. -
headhunter86
senior tag
válasz
headhunter86 #9610 üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy főleg szólózom. Régen még voltak ismerősök akikkel toltam, akkor még jó volt.
De szólóban a BF multi nálam idegbaj -
headhunter86
senior tag
válasz
ForRedGlory #9562 üzenetére
Én emiatt is nem veszem meg most a BF1-et. BC2-ztem sokat, BF3-maztam, aztán egy hónapja BF4-ezek néha-néha. De olyan szinten fel tud húzni a BF (akármelyik).
Utálom, hogy gyalogosként tényleg senki vagy. Járműben sokkal tovább élsz. Spawnolok gyalogosként és insta kill sokszor. Meg ami zajlik egy két pályán... Csak fogom a fejem. Rohangálás, hátbatámadás, azt se tudod mi merre, miért döglöttél meg. Kapod az RPG-t a pofádba, jön a random gárnát, és még lehetne sorolni.
3-4 meccs és az egekben a vérnyomásom.
Ez most nem hiányzik nekem.
Maradok inkább a szórakoztató multiknál, amin nem idegeskedem. Overwatch powaaa!!! -
Soos95
tag
Ti milyen programmal szoktátok felvenni a gameplay-eket? Eddig csak az Xbox Game DVR-t próbáltam.
-
Dilikutya
félisten
válasz
laceszgamer #9603 üzenetére
Mivel az két játék, így aligha rekord így.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Adobe Photoshop
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó számítógép
- TELJES Gamer Setup PC + Gamer Billentyűzet + Egér + Fejhallgató + Monitor (TV)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest