Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz
kriszpontaz #4098 üzenetére
Ha meg megsérül, akkor nem hegeszted, mint eddig a terepjárókat, hanem megpatkolod
-
Xaels
félisten
válasz
fornettisuti #4092 üzenetére
Emiatt megy a rinya? Mondjuk jah, tiszta Battlefront így
-
pohár
félisten
válasz
fornettisuti #4081 üzenetére
nem hiszem, hogy nagyon nehéz volt megoldani anno, hogy egy üvegre ráfestettek egy piros pöttyöt... meg nyilván nem maguktól találták ki a fejlesztők, hogy volt már akkor is RDS (az elektromos RDS létezik csak 1975-től
-
SkyS1gn
félisten
Elvileg ma jár le az embargo a rush gameplayekről csak ausztráliában hamarabb fellőtték, most meg szedik is le... gondolom jönnek a szokásos nagy nevek videói is akkor nemsoká.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
fornettisuti #4092 üzenetére
Ez az iron sight már az alpha-ba is benne volt, sztem baromi zavaró vele a célzás. Én biztos maradok a sima iron sight-nál azzal könnyebb lesz célozni.
-
kisza25
félisten
válasz
ja én is néztem, hogy wtf
Laraxior: legalább a lovat nem fogja be a javelin -
SkyS1gn
félisten
válasz
fornettisuti #4090 üzenetére
lol én épp nézem
Volt egy másik aztis letörölték... ez se tartott soká ezekszerint. Nekem még megnyitotta.
Jobb is hogy nem nézitek fájdalmas a konzolos célzást nézni
A rush arm hang meg ilyen füttyőgés meg harang
-
SkyS1gn
félisten
Rush gameplay béta verzió
Ja és konzolos ahogy nézem.
-
Xaels
félisten
válasz
fornettisuti #4087 üzenetére
Ha LMG volt az nem Red Dot... nem tudom, mivel mobilnettel nem nézek meg minden videót ezért is kértem képet.
-
Laraxior
titán
válasz
Érdekes, mert olyan 1975-től létezik...
Sebaj, nekünk feltalálták hamarabb(#4085) Def26 : Be is baszna ha lézeres befogó lenne, meg hőkövető meg istennyila, amikor a másik marha meg lóról karddal vagdalja az ellent...
-
Def26
félisten
válasz
Nesze neked ww1. Várom az iglát.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
-
Xaels
félisten
válasz
Kép vagy valami?
-
guftabi96
addikt
válasz
ScomComputer #4071 üzenetére
Hát azt nem tudom, hogy miről beszélsz, ennyire nem vagyok benne, én is netről vadásztam össze.
Ami biztos, hogy ezzel nincs az az idegesítő homályosodás, ha elkezdenek rád lőni.
Persze, tudom van több dolog is, hogy őszinte legyek nem tudom, hogy mi mit csinál. Elég régóta így játszok a játékkal, eddig bevált.
De ha leírod érthetőbben, hogy mi a gáz, és hogy mit kellene változtatni, azt megköszönném -
fornettisuti
veterán
Csak lett red dot
-
voodoo98
addikt
válasz
fornettisuti #4070 üzenetére
Köszi! A config valszeg jó lehet, de a pb-nek konkrétan a sweetfx/reshade-del van baja. Állítólag bf4-ben már nem szól érte. Ki kéne próbálni. A lényeg, hogy BF1-ben tudjam majd használni.
-
Laraxior
titán
Azért ez a 32" odabasz egy kiadós tankozásnál. Végre hátra tudok dőlni a székben, kényelmesebb a játék.
Már 70cm-ről kb tényleg nem pixeles, ha közelebb hajolok, akkor oké, de így... Megérte váltani -
bul07
nagyúr
válasz
fornettisuti #4076 üzenetére
SWB-t én Origin-ből rendeltem elő, Mexikóba kirándulva 40$ volt, de most ott is 60$ a sima bf1
-
bul07
nagyúr
válasz
fornettisuti #4074 üzenetére
Persze
Csak hátha volt már itt aki előfizetett és vett is játékot így kihasználta a 10% árelőnyt, és megerősítené első kézből
Én valószínűleg az ipon-ból fogom venni, jár vagy nem jár hozzá a plusz tartalom ellenére is
Na ki fog elsőnek Beta emailt kapni, és mikkor
-
Gyula84
veterán
válasz
spanglee001 #4062 üzenetére
jó durva volt tényleg szerintem meg baromság
-
bul07
nagyúr
Ha mondjuk Origin Access-re előfizet valaki az ugye kap 10% kedvezményt a vásárlásokra
Gondolom ez Battlefield 1-ra is igaz
Így ha Access-re előfizet 4€, és megveszi a Standard-ot akkor nyer 2€ (Deluxe esetén 3€)
Tudom hogy ilyen tételnél bagatell de na, megjelenés előtt egy hónapig több játékkal is ellehet ütni az időt és még 2€ kevesebbe is kerül
-
voodoo98
addikt
BF3-mal játszok, amíg a BF1 béta nincs kinn. Észrevettem, hogy eléggé blur-os a kép. Előszeretettel használom a sweetfx-et a blur (mosodás) eltávolítására. Ez gyakorlatilag a lumasharpen bekapcsolása megfelelő paraméterekkel. Szinte az összes játékban használom és nagyon hasznos. Viszont a probléma az, hogy a BF3 multiban punkbuster kidobál emiatt: RESTRICTION: Multiple Direct3D loaded-A.
Valószínűsítem, hogy a BF1-ben ugyanez lesz a helyzet.Két kérdésem lenne:
- Az újabb BF-ekben (BF4, Hardline, Starwars), lehet csúszkán állítani a lumasharpent vagy config file-ból. (pl.: az új Tomb Raiderben lehet)
- Hogyan tudnám a lumasharpent rátolni a multira úgy, hogy a pb ne dobjon ki? (csalni nem akarok!)
Köszi! -
pohár
félisten
jajaja, azt láttam, de az mondjuk már annyira nem mérvadó, inkább a Battlefront, ez már az az engine-t kapta meg (ha nem jobbat, továbbfejlesztettet)
de majd nézegetek YT-on pár videót, biztos akadnak olyanok, akik 144Hz és 1070 párossal űzik az ipart (csak előbb találjak végre egy kiadó szobát BP-n, utána tudok csak gyűjtögetni ilyesmikre
)
-
pohár
félisten
nekem is be kellene újítanom egy GTX1070 & valami G-Sync-es 2K-s állatság kombót a játék startjáig (de legalább a VGA-t), de nem tudom, hogy mennyire lenne hajlandó a kártya tartani a 144FPS-t ilyen felbontáson (persze ezen segít a G-Sync, de ugye minél több, annál jobb), bár kis grafikai butítással biztos könnyen orvosolható, de nem akarok ott kilyukadni, hogy low-ra kell tegyek mindent
-
TaaT
nagyúr
Én egy 21" CRT-ről váltottam 42" FHD TV-re, nem bántam meg.
Amúgy mi a különbség egy 32-es FHD monitor és egy 32-es FHD TV között? (nem a tuner-re gondolok)
-
Xaels
félisten
COD4 idején teljesen más volt. Na meg ott általában mindenki a saját határain belül keresett szervert. Ligameccsekre kellett külön németet bérelni, hogy ne laggolja szét magát valamelyik csapat. Azóta a háztartásokba is megérkezett az elfogadható net így ma olyan pingekkel játszunk külföldi szervereken mint anno sokan a hazain. Késleltetés meg mindig lesz online, ezzel meg kell tanulni együtt élni akármennyire bosszantó.
-
Laraxior
titán
Csak megvettem azt a 32"-os Samsung monitort
-
TaaT
nagyúr
válasz
fornettisuti #4041 üzenetére
Nyomsz egy reload-ot, a képernyőn látod hogy megtörtént, aztán ugyanannyi golyó van a tárban mint előtte.
Tavaly írták hogy megtalálták a hiba okát, aztán mégse.
[link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
fornettisuti #4041 üzenetére
Phantom Reload - Ha jól látom újratárazási gond.
-
TaaT
nagyúr
válasz
fornettisuti #4039 üzenetére
Mint a phantom reload?
BF1-ben is láttam már.
-
bul07
nagyúr
Fejlődött de sose fog megszűnni, és egyes szervereken egyes emberek esetén van olyan összeállás hogy zavaróan előnyben vannak
Bf4-be és BFH van is tapasztalom hogy egyes napokon egyes szerverek nagyon bejön a összelövés dolog, és úgy nyomulok mint egy Rambo
Kapom is a csalózást
De van hogy sehogy se megy és mindig én halok meg, még ha én kezdek el is hamarabb lőni, mármint én azt látom hogy én, mert ki tudja lehet ő meg úgy hogy őMert ha jól tudom ezek a szerverek nem olyan szerverek mint a cod4-be volt, hanem a szerver csak szinkronizálja a beküldött adatokat és ezért vannak ezek a furcsaságok
-
bul07
nagyúr
válasz
Csabroncka #4005 üzenetére
Az ilyen fedezék mögötti sebeződés meg egy két sebezhetetlen a pályán dolog addig benne lesz míg Frostbite-at használ a játék
Talán BC2 idején le lett írva hogy miért is, na mindjárt rákeresek hátha megtalálom
Nem találtam meg de találtam egy videót és leírást amit BC2 esetén kellet egy ideig használni a megfelelő szerver kommunikáció miatt, a videó alatt van leírás miért is kellet ez, és lehet ez van minden Frostbite játéknál, videó link (talán ez jó fordítás a videó alatti írásról)
-
scope2007
addikt
Sztem meg WHO cares téma, ha lesz lesz, ha nem így jártak.
XD -
bivalyolo
őstag
Akkor még1x: a dx 12 már OTT van a beállításokban. Az EA/DICE úgy döntött, hogy azt használja.
Nem kizárt, hogy üres zsebekbe pénzmag került, hogy egy népszerű játékkal terjedjen az a win10..Snip3r_HUN: egyáltalán nem vagyok a vulkan ellen, legyen benne mert amit Xaels is írt megy mindenen nem csak win10-en de ami tök jó csak az, hogy 3 külön apival foglalkoznának, nos szvsz csekély az esélye.
-
Xaels
félisten
válasz
bivalyolo #4025 üzenetére
Értelmezd már. PLATFORMFÜGGETLEN. Vulkan megy Linuxon, droidon és stb. míg a fasza DX12 csak W10-en. Sokkal jobban jár vele mindenki mint a DX12-vel, a fejlesztő is mert sokkal nagyobb réteghez jut el a munkája. Nincs kizárva a W7, a W8.X sem.
Arról nem is beszélek, hogy az eddigi DX12-es játékoknál nem volt látványos a gyorsulás(sőt egyes esetekben inkább futott szarabbul) míg a Vulkan esetén jelentős volt.
-
D.Orion
veterán
BF1-ben lesz Vulkan API támogatás igaz?
Vajon sikerül valami olyasmi sebességkülönbséget kihozni, mint Doom alatt?
-
válasz
laceszgamer #4014 üzenetére
Hát 290cf-el nem hiszem, hogy fps problémáid lesznek.
-
laceszgamer
addikt
Akkor talán nálam is megy majd szépen.
Max CF off ha problémázna az elején ez is.Azt azért szeretném, hogy a single rész majd fusson szépen, lehetőleg maxon is, ott legalább msot lehet majd gyönyörködni. ( Ha már Battlefrontból kihagyták )
Multi meg lényeg hogy stabil 60 meglegyen.
-
válasz
laceszgamer #4010 üzenetére
Egy kicsit nagyobb a gépigénye, mint a Battlefront-nak, úgy vettem észre. R9 290-el toltam az alpha-t, minden ultrán 1080p-ben, vsync ON.
90%-ban tartotta a 60fps-t, néha esett csak le, teljesen random helyeken, de ez gondolom a teljes játékban (vagy már a bétában) javítva lesz.Azért a biztonság kedvéért eladtam a 290-et és vettem egy takonyzöld hulladékot, hátha szükség lesz rá....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laceszgamer #4010 üzenetére
Én 3 napról tudtam, de valamelyik nap itt linkelte valaki hogy csak egy napról van szó.
-
laceszgamer
addikt
Azt tudni, aki külön jelentkezett annak mikor indul a béta, hány nappal előbb?
Aki próbálta az alphát az milyennek találta ott az optimalizációt, pl Battlefronthoz képest.
Anno az ha jól tudom a CF-et enm kedvelte elején. -
válasz
Csabroncka #4005 üzenetére
Elképzelhető, hogy így van, de én ebből semmit nem veszek észre HC szervereken. Ott nem nagyon van olyan, hogy pumpálod bele az ólmot, aztán megfordul és lelő.
Szóval ehhez nem igen tudok érdemben hozzászólni, életemben talán 3x voltam normál szerveren, elég is volt... -
Csabroncka
addikt
+1, ez valóban így van.
Kevés szó esik ugyanakkor a hálózati kommunikáció fejleszétésről! Nem tudom, hogy ez közvetlen a játékmotor alá tartozik (biztosan), de örülnék ha ezzel is elkezdene villogni az EA, hogy a olyan megoldást talált ami példaérétkű, a megjelenítés és grafika mellett.
A BF4-ben jelen körülmények között mindig azt érzem, hogy <20 ping esetén is a szerver rendre a >50 pingeseknek kedvez. Számomra megmagyarázhatatlan és számtlalanszor előfordul, hogy (játéktudástól függetlenül) a legnagyobb pingű játékos (ping >100) egy 120 Hz-es szerveren bedarálja az ellenfelet. Tekintsünk el most mindenféle csalástól, de nekem mindig van 1-2 olyan játékos egy adott szerveren (akár a legbénábbak - os K/D-vel), hogy számomra teljes mérétkben lelőhetetlen, és Hitregje valami katasztrófa.
-
válasz
CptAdamica #3997 üzenetére
Messze a legjobb motor a piacon.
Meg lehet nézni milyen játékokat dobnak ki mostanában, ez legalább szép és mindenféle gépen megy szépen.Tegnap 4K-ban toltam a BF4-et, minden ultra, AA OFF. Próbáld meg ezt egy bármilyen mai játékkal.
-
meszike91
senior tag
válasz
Balika23hun #4000 üzenetére
"a torony leomlása után összeomlott a játék is"
Az komoly
-
SharpSA
veterán
Mi ez a sok nyavalygás itt? Hibátlan valódi élményt akartok? Akkor menjetek ki a rétre pitypangot szedni és közben figyeljétek a hangokat, látványt. Abban talán nem lesz hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MacSzerez.com - 2019 iMac 21.5" 4K / i7 3.2GHz / 512GB SSD / 16GB RAM / Radeon Pro 560X 4GB
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia / Magyar
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest