-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Van annyi agyam, hogy ne menjek be vele szűk helyekre. Tehát ez sem tesz halhatatlanná, sőt, Amiensen továbbra is a light tankkal fogok menni, mert fordulékony, és kisebb.
Bár tegnap az ellenségnél pont egy ilyen heavy volt, én meg a lighttal. Viccel volt. A híd egyik oldalán én a másikon a heavy. Lőttem egyet majd visszabújtam a ház mögé. Sebzés: 13Na mondom ez hosszadalmas lesz... nem is sikerült szétszedni
Van még a másik fajta tank, azzal még nem tudtam mit kezdeni. Jól néz ki a hatalmas lánctalpaival, de nem tudtam melyiket érdemes használni a 3ból. Az alap az nagyon ratyi az biztos. Skys1gn-el mentünk azzal asszem Ballrom Blitz mapon, ki is szálltam a pi*ába belőle, mert nem boldogultam
Majd próbálgatom még.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest