Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
PeeterssoN #8882 üzenetére
Az nem dx 12-es mert tulajdonképpen egy 750ti
-
pils00
tag
Akkor most van prémium is az ultimate edition mellett?
ultimate : 130 juró
bf1+prem pass :60+50 juró
Akkor most kb -6k foritért lemondok a 3 nappal korábbi hozzáférésről?
-
N@idia
őstag
Engem meg az érdekelne amit a battlepack add azt hova teszi ? Látom az inventory-ban ott a puska, de hogyan használhatom
-
spanglee001
addikt
válasz
PeeterssoN #8891 üzenetére
nemrég jött a dts, de kapcsoljátok is ki ha béefeztek
nemjönnek át annyira az irányok és távolságok. állíts be egyedi EQ-t, nekem ez vált be bfhez: 7 5 9 4 3 1 5 6 3 5
dts filmeknél tetszik, lehet van olyan játék is aminél jó, de a battledieldnél nemjön be nekem -
SkyS1gn
félisten
Na ennyivót a 10óra.
Ne csodálkozzatok ha lepattan a tankról a lövedék
Nem elporzás! Elöbb nekem is ilyen történt.
Érdemes az bejelentő hangját kikapcsolni, ilyenkor a körülötted lévő katonák ordibálnak minden ilyen, "we lost a flag we lost a flag" stb... sokkal immerzívebb.
Ha meg SQ leader vagy akkor a Gogogo sq leader parancsra megfújja a sípot, kvajó!
-
prokxy
veterán
válasz
PeeterssoN #8889 üzenetére
-
PeeterssoN
őstag
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #8887 üzenetére
Nemtom, én már kaptam egyet, arra gondolok, h a kör végén totál random? Mert a teljesítményre nem lehet panasz!
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #8882 üzenetére
Akkor attól crashel.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
#85552128 #8879 üzenetére
Igen futott!
(#8881) NetTom : Imádkozzon a gyártó, még garis a laptopom. Új vga driver van fent a legutolsó stabil verzió amúgy. Asus g551 a szerencsétlen gépezet 4gb os kártyával. Annyi történt előtte, hogy ki akartam próbálni, hogy fut dx12 ben azaz a játékon belül átállítottam. Nos lehet hogy nem kellet volna de ez a 960m amugy is dx12 kompatibilis úgyhogy nem értem.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
PeeterssoN #8877 üzenetére
Azt írja hogy a grafikus driver összeomlásakor van általában ez az üzenet... és hogy győződj meg róla hogy legalább 1GB VRAM van a videókártyán (ez már önmagában is vicc, mert szerintem 2 alatt el se kéne indulnia).
Maga a hiba meg az hogy a kártyád összeolmott és úgy érzékelte a játék hogy eltűnt a rendszerből. (Gondolom a windows meg visszahozta, azért nem a gép fagyott ki vele együtt.)
Valószínűleg amugy vagy a grafikus vagy a rendszermemória túlcsordult és ezért omlott össze. Szóval frissíts drivereket, ha ez már megtörtént és nincs újabb akkor imádkozz.
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #8877 üzenetére
Overlay/monitorozó program futott a háttérben ?
-
Soos95
tag
Ha valakit elkapott a kedv, hogy felfrissítse a tudását, itt egy nagyon jó video-sorozat az Első világháborúról
-
SkyS1gn
félisten
Halkan jegyzem meg, hogy Ausztrál/új Zélandi vpn-el 17.én 13:00órakor feloldható a game Originen.
-
törölt tag
válasz
spanglee001 #8858 üzenetére
Két spanglit kihagy és már is lesz.
(#8870) Keldor papa Azért ez durva hogy rohadna meg.
-
keIdor
titán
hacker[link]
-
VincentVG
senior tag
wow. király. hol lehet ilyet szerválni?
más.
nekem ez az első Battlefield, eddig 7 órát úgy raktam bele h észre se vettem..
tuti vétel. a kérdésem:
a premium verzió kb az új map-ek miatt éri meg?nincs nagyon tapasztalatom, mennyire pörögnek majd az új pályák? kiürülnek az alap map-ok?
ráérek majd akkor megvenni?
bocs, nincs tapasztalatom, csak SW Bfront-oztam, az ugyebár elég kihalt lett PC-n..mondjuk az összes pálya.. -
redingitell
senior tag
Hát én ezt nem értem. 10 perce kezdtem vele játszani, de az origin azt írja 4óra volt.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
PeeterssoN #8862 üzenetére
WTF
-
N@idia
őstag
válasz
PeeterssoN #8862 üzenetére
Szerencsés vagy, ha neked a VGA van jobban terhelve
Nekem a kártya 80-99% között ingadozik a proci meg végig 100%
-
PeeterssoN
őstag
Hogy lehet azt beállitani hogy a proci legyen jobban terhelve és ne a vga? Vagy ilyet nem lehet?
-
lofagi
addikt
Jó ez a tank hunter elite class, szépen lehet vele aprítani!
-
ForRedGlory
félisten
Hát a kampány az nem lesz túl hosszú...
Viszont a "through mud and blood" küldetéshez passzolt a "Szikla" című film zenéje.
-
guftabi96
addikt
válasz
spanglee001 #8855 üzenetére
Az a bug, még mindig megvan?
-
-
Az időjárás hogy van, mint az alpha-ban?
-
Soos95
tag
-
STC Speed
őstag
Na maradt 5 órám holnapra.
Amúgy eddig nagyon tetszik, nekem a bf3 volt ennyire jó -
Mister_X
nagyúr
Hogyan vonjuk ki a forgalomból az ellenséges bombázókat BF1 móda #1
Már csak 4 órám maradt az Accessből, már megjelenhetne
-
-
voodoo98
addikt
válasz
Beckett #8841 üzenetére
Méréseket csinálsz? Nem limitál valami? CPU usage, GPU usage mennyi? Memória nem telik be?
(#8839) lofagi
Kiléptél beléptél és jó lett, ezt nem olvastam. Tehát bug.
Viszont én meg rosszul számoltam, mert az egészosztásos történet miatt, 1 órával többnek kéne lenni...mindegy...bug volt... -
Beckett
tag
válasz
moddingR #8832 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is ugyanez van mint neked, akárhogy csökkentem a graf beállításokat, megy a game rendesen de időnként beakad pár másodpercre ami elég szar. Nekem is win7 van, a gépem i5 4570; 8gb ram; Amd r9 270x OC 2Gb.
Bár már gondolkodom a fejlesztésen vidkari+ram témába, de bíztam benne, hogy azért médiumon fog menni gond nélkül. Bár lenne vmi egyéb megoldás...
-
lofagi
addikt
válasz
Snooker #8837 üzenetére
De ez nem kard általi halál.
Hanem átugrottam felette és kb lerúgta a ló!
(#8838) voodoo98: Hogy mi? Az idő?
Az én elméletem szerint:
8 óra 10 percet játszik valaki akkor 8 órát játszott és kevesebb, mint 2 óra van neki hátra. 8 óra 59 percnél is ugyanezt írja ki és 8 óra 1 percnél is.
-
Sziasztok!
Ma végre kipróbáltam a trialt Én is, azonban itt is jelentkezett mint béta alatt, hogy a játék beakad 5-10mp-re, amitől a játék sajnos elveszti élvezetét.
Mi okozhatja ezt a hibát? Konfigom az adatlapomon, legújabb NV driver, Win7.
-
whitezo88
nagyúr
Ha már fegyver, látom sajnos nem került be OMM oldalra a Mannlicher M95, amit még a VH után is használtak és évtizedekig meghatározó ismétlőpuska volt. Kár. [link]
Az 500.000-ik darab Ferenc József nevére készült, ki van állítva a Hadtörténeti Múzeumban is.
-
Laraxior
titán
Főleg így hogy hol szorozza a score-t, hol nem
Medicnél találtam egy fasza fegyvert..sajnos más kasztnál nem használható
Sajnos assaultnak nem igazán nyerők a kézifegyverei... a gránát is kevés egy tankot megállítani, de a shotgun az elég jó. Mivel leginkább Amiens mapon tolom, oda pont jó -
lofagi
addikt
-
törölt tag
-
lofagi
addikt
Ez valami anomália lehet vagy tényleg van másik verziója is a BF1nek? Trial vagy Testversion ?
-
Laraxior
titán
A kör végén:
Ez meg amikor osztja a battlepackot is:
Jelöltem meg párat, akiknek nem duplázta, de van, hogy nem is egyezik a kettő, pedig már vége volt a körnek.
Na ez micsoda?
Biztosan van rá valami magyarázat.
Mellesleg még mindig nem kaptam egy pakkot sem. Assaultal kettes szinten vagyok, lassan letelik a 10 óra és semmi -
Soos95
tag
válasz
redingitell #8810 üzenetére
33%
-
redingitell
senior tag
Csak nem bírtam ki. Acces, és töltöm. Hány százaléknál engedi a single-t játszani?
-
Laraxior
titán
Azt sem értem, hogy mi alapján adja a végén a pontot... 12 ezer körül első voltam a csapatomban, igaz veszítettünk,de a végén visszacsúsztam középre, mert egy csomó embernek 20k feletti pontja volt...
Az ellenfélét oké, hogy szorozza a végén, mert győztes, de ezt... Nem értem. -
keIdor
titán
Nem az adatlapomon lévő géppel, egy másikkal szinte mindig 10-20 perc játék után jön a BF1 működése leállt hiba.
Van erre már megoldás? DX11, DX12, nem számít. CPU tuning stabil, VGA alapon, más játék nem csinálja. -
ForRedGlory
félisten
GMG-n mikor jelenik meg a kód, ha meg lett véve a B1?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakit erdekel:
Megy a bf1stats.com.
-
jsk
senior tag
Warbonds-ot csak szintlépéskor kapok?
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest