- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
Az egy dolog, hogy drágább, kollégámnak építenék 1660-as gépet és az egy dolog hogy drágább, de szinte venni se lehet mert sehol nincs raktáron. 4 hónappal ezelőtt meg kicsivel több pénzért RTX 2060-assal fejlesztettem haverom gépét. Két kezem összeteszem hogy még a 970-esemet nem ilyen időben vettem és még simán elvagyok vele, nem akarok fejleszteni.
-
-
Csupingo
veterán
Talán az a10 lenne jobb választás hosszabb távra. A 2 magos procik kevesek lesznek a jövőben az újabb játékok alá. Az a10-zel még magában is el lehet játszogatni 900, vagy 720p-s felbontásban tűrhetően, aztán idővel lehet mellé venni egy erősebb kártyát is. Az a6 nem is olyan erős és a 2 mag miatt lehet, hogy sok játék nemsokára el se indul vele.
-
Duran
tag
A postodban tiszták a képek. A probléma egyébként engem is nagyon érdekelne, mivel tapasztaltam hasonlót én is, de csak videolejátszás közben. A laposon win7-van kristály tiszta a kép, de ugyanazt a videofilet lejátszva az asztalin, amin 8.1 van, katasztrófa, tiszta kockás az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest