- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
osii
tag
Sziasztok, egy ati hd4830-as vga-rol lenne szó. Minden azzal kezdődött, hogy kissebb játékoknál (pl. League of legends) sokszor fps csökkenés törtét és elkezdett laggolni az egész, a másik variáció pedig azvolt, hogy más játékoknál spontán leállt a gép, túlmelegedésre gondoltam vettem egy pasztát gondoltam újrapasztázom, de mikor hazajöttem bekapcsoltam a gépet a biosban és a betöltő képnél csíkozódott a kép és a windows nem állt fel. Kivettem 1 napig használtm az integráltat, de csak próbaképp mégis rákentem a pasztát és visszaraktam és msot műkődik. Szóval az a kérdésem, hogy örüljek és mostmár jó lesz vagy valószínűleg megint jelentkezni fog a probléma szerintetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nyaralás topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- RAM topik
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest