Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
osii
tag
válasz
BomiBoogie #42463 üzenetére
Akkor nemtudom megszüntetni?
-
osii
tag
válasz
BomiBoogie #42448 üzenetére
Hát pl. a fifa14ben meg a league of legendsbeb észlelem a mikroblaggokat fifában nem tudom mennyi fps lolban 60ra van korlátozva és ugrál 58-64 között, de pl. az nvidia vgaval a watchdogs szaggatott elégé ezzel a vgaval az a játék tökéletesen fut
-
osii
tag
Sziasztok,
Olyan lehetséges, hogy vásároltam egy elvileg jobb vga-t és azóta olyan játékokban amik eddig simán futottak mikro lagg szerűségeket érzékelek az mitöl lehet ? Már formáztam fentvan minden drivere minden.
Igazábol egy nvidia 550ti helyett vettem egy r7 260-at -
osii
tag
Na jó, a problémám nem szűnik valaki tapasztalt már ilyesmit ?
Játékokban 60fps stabil (league of legends) de mégis olyan mintha laggolna. Eddig hd 4830-at használtam mostpedig nvidia 550ti-t szóval elvileg jobb a kártya de mégis eztörténik valamiért. Vagy akkor maga a vga nemjó ? Am athlon 2 x2 255 4gb ram 550W valaki tudrá valami megoldást ?
Szerk.: a hangis belaggol néha, pl. amikor Double kill és beakad egy kicsit elmondja az elejét és utána megint elmondja teljesen
[ Szerkesztve ]
-
osii
tag
Sziasztok, hány foktol számít melegnek a vga annyira, hogy pl. lassabb legyen, laggoljon 1 videó ?
-
osii
tag
Sziasztok, egy ati hd4830-as vga-rol lenne szó. Minden azzal kezdődött, hogy kissebb játékoknál (pl. League of legends) sokszor fps csökkenés törtét és elkezdett laggolni az egész, a másik variáció pedig azvolt, hogy más játékoknál spontán leállt a gép, túlmelegedésre gondoltam vettem egy pasztát gondoltam újrapasztázom, de mikor hazajöttem bekapcsoltam a gépet a biosban és a betöltő képnél csíkozódott a kép és a windows nem állt fel. Kivettem 1 napig használtm az integráltat, de csak próbaképp mégis rákentem a pasztát és visszaraktam és msot műkődik. Szóval az a kérdésem, hogy örüljek és mostmár jó lesz vagy valószínűleg megint jelentkezni fog a probléma szerintetek ?
-
osii
tag
válasz
cashback #16620 üzenetére
http://www.google.hu/imgres?q=cooler+master+aero&start=137&num=10&um=1&hl=hu&biw=1600&bih=799&tbm=isch&tbnid=5HydhmB7mxuDmM:&imgrefurl=http://prohardver.hu/tema/mennyit_adnal_ezert_a_gepert_alkatreszert_topik/hsz_22051-22100.html&docid=wtClAmi8qdmntM&imgurl=http://homestore.com.ua/p/Image/Aerocool/AeroCool_AEROENGINE_JR_-BK_Black.jpg&w=442&h=442&ei=9NPuT4yMDIvjtQbjnKmQDw&zoom=1&iact=hc&vpx=773&vpy=162&dur=242&hovh=225&hovw=225&tx=113&ty=152&sig=103780686993374270915&page=5&tbnh=146&tbnw=146&ndsp=40&ved=1t:429,r:11,s:137,i:160
ez lenne az
De am nem megy bele jobban ennyi a max
-
osii
tag
Nemtudok képet feltölteni
-
osii
tag
Sziasztok, nemtudom jó helyen járok-e. A problémám a következő.
Van egy cooler master gépház, egy ggigabyte 880GM-D2H alaplap és egy ati hd 5770 vga, a vgat-t sikeresen bepattintom az alaplapba, de nemlehet belecsavarozni a gépházba, távolabb ál az a része ahol belehet csavarozni úgy kb. a kis ujjam befér alá. Esetleg erre nincs valami megoldás ? Láttam már gépekben ilyen műanyag dolgokat olyat tudok énis belerakni ?
Előreis köszi aki válaszol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...