- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
APONE
tag
Lenne egy fontos kérdésem: Van egy Acer Aspire 3100 Laptopom ebbe Sempron 3500+ proci van.. és ezt cserélném ki erre: TURION 64 X2 TL-60 S1 2GHZ.
Csak az nem világos hogy ebbe CT? DM? vagy DC? változat való??????
Aki cserélt már ilyen laptopba és biztosan tudja az írja meg nekem....köszönöm..ellőre is!! -
spyduck
nagyúr
válasz
appleGjuice #23597 üzenetére
Jobban jársz ha a gyártó honlapjáról töltöd le a drivereket. Pontosan melyik modellt vetted?
-
appleGjuice
tag
Sziasztok!
Már az új Dell N5010-emről írok, és egyenlőre nagyon bejön a gép.
Viszont lenne egy kérdésem: A videókártya drivert a Dell honlapjáról szedtem le, de annál van frissebb az AMD honlapján. Azt nyugodt szívvel feltelepíthetem, vagy maradjak a Dell honlápjáról leszedettnél? -
Bloodrayne2
tag
Olyan gondom lenne hogy van nállam egy Fujitsu siemens amilo pa1510-es gép és abban a problémában szenved hogy nincs képe..os szétszadtem a képernyőjénél is megmozgattam a kábeleket hátha bead valami képet,de sehol semmi,még az alaplapján a csatlakozónál is megnéztem,de semmi reakció,hogy mi lehet a baja?Szallagkábel,inverter??a ijelző nincs betörve
-
Sogi555
csendes tag
sziasztok
van egy hp dv5ös laptopom. ugye típushiba a melegedés, de asztalon 65-70fok körüli vga és 55 fok körüli cpu biztosan nem normális ennél a típusnál sem.
kérdés: mit lehetne ezzel kezdeni? gondoltam pl a teljesítmény visszavételére, mert ismerősöm ha az ati vga-s acerjét energiatakarékosra rakja, elég rendesen visszafogja, ezáltal gondolom nem termel annyi hőt. csakhogy az enyémben m9600gt van, és hiába keresek bárhol ilyen opciót, nem találom.
másik dolog amire gondoltam, hogy beszerzek valami usb-s noti hűtőt, de érnek ezek a dolgok egyáltalán valamit?szerk: esetleg azt beállitani, hogy a hűtő folyamatosan járjon? mert azt csinálja, hogy felmelegszik 66-68 fokra, akkor bekapcsol, amig lehűl x fokra, majd újra felmelegszik, és ez a történet megy tovább
köszönöm előre is a válaszokat
-
bantuedu
csendes tag
srácok segítsetek légyszi mert szétb..... az ideg. vettem egy pb easynote tm81-sb-122hg-t és nagyon nem értem miért van az hogy a kb 3 éves játékokkal lehet rajta tolni mikor elvileg kellene hogy bírja a vidkari. driver fennt van mindent feltoltam én és nem a win 7. uj rendszer van rajta ami kell felraktam hivatalos oldalrol friss vidkari driver de pl a fifa 2006 minimumon is akad. na az mipöcs
-
Drughi
addikt
A gépemben van egy üres slot. Egy műanyag betét van benne, aminek távirányító formája van.
Tudtom szerint lehet is hozzá kapni távirányítót, de most nem ez a fontos.
Ez lenne az Exrpess card foglalat?Kb 7-8cm mély 5mm vastag és 4cm széles.
Ez lenne?
Specifikáció alapján lennie kell a gépben.szerk: ilyen: [link]
-
kiwimadar
csendes tag
-
-
válasz
HatakeKakasi #23577 üzenetére
Még megpróbálhatod, hogy a wifin a szabványt b vagy g-re állítod. Nekem mixed-ben nem működik, csak ha konkrétan valamelyikre van állítva.
-
RobiGMKIV
csendes tag
Helósztok! MSI CR630 webkamerája nem működik... nemrég lett véve a gép... nagyon fontos lenne... valaki segítsen!! köszi!
-
sziasztok!
kissé figyelmelten voltaés sikerült megrántani a notim (egyébként toshiba l-40, de ez most nem lényeges) tápkábeljét, így egy kicsit kontakthibás lett szegény. ha nem muszáj nem vennék új töltöt, javítanak valahol ilyesmit? gondolom nem egy nagy cucc, felvágni a szigetelést, meg forrasztani ott egy keveset, de nem tudom hol foglalkoznak ilyesmivel. valami ötlet? -
ezredes
csendes tag
Hello!
Van egy intel gm965-os chipsetű, celeron m 540-es, 80gb-s 5400rpm-es, 2gb ddr2-es notim.
Gyorsítani szeretnék rajta egy picit, kb. 20.000Ftból.Mit érdemes cserélni? Vegyek egy core 2 duo-t vagy inkább egy ssd-t???
általános felhasználásra, win7, excel, word, firefox, ... -
Free04
tag
Üdv!
Laptopban van 2db 500gbos hdd. Mikor vettem fel a win7-et, akkor töröltem az összes partíciot mindkét lemezen, csináltam rendszernek 30gb-ot majd telepitettem a win7-et.
Ezután a lemezkezelőben formáznám a dolgokat, de nem látja csak az egyik 500-as lemezt. BIOS látja, bootolásnál is látom, de win7-ben nem jelenik meg. Mit lehet tenni? -
Krisz79
őstag
Sziasztok.
Lenne 1 kérdésem.
Mit jelent az,hogy: aksi elhasználódás mértéke: 38% ???
Ezt az Everest-ből olvastam ki.
Mert nem értem,ha a laptopom nincs töltőn egyből kikpacsol.
Pedig az aksi benne van.
Lehet kuka az aku??? -
HatakeKakasi
tag
nagyon fontos, mielőbb válaszoljon valaki aki ért hozzá
sziasztok!
adott egy Acer notebook, G-s wifivel.
Van egy TP link router, az osztja meg WIFIn a netet, erre csatlkozik fel a laptop. A laptopon be van állítva, hogy felcsatlakozzon, fel ismegy a gép indításánál, de körül belül 5 perc után megszakad a kapcsolat, ledobja a wifi.
Miért lehet ez? Minden ötletet várok!Amikor bekapcsolom a gépet, megy magától 5 percig, a driverrel nincs gond, de megpróbálom a sajátját, gyanítom, hogy a sima windowsos van fent.
Ami még kimaradt, hátha fontos:
régió: magyar
channel: 6
mode: 54Mbps
SSID broadcast engedélyezve
WPA2-PSK titkosítás
Security Option: automata
Encryption: automata
Group Key Update Period: 0
szerk:
wifi kártyán az, hogy a gép kikapcsolhatja, le van tiltva -
AMD Pista
tag
Sziasztok!
Van egy Fijitsu Siemens nootebook-om. Az a gondom, hogy nem működik a billentyűzetem! Egyik napról a másikra nem működik! Az egér kurzor oké!
Mi lehet a gond?
-
Laslow
senior tag
válasz
Laslow #23574 üzenetére
Narancssárgán világított a laptopon a Wifi led. Mivel a többi led zölden világított, arra gondoltam, esetleg nincs bekapcsolva. Nyomkodtam a Wifi gombot meg az Fn+F10-et, de hiába minden. Reboot, BIOS. Azt írta, Wifi Enabled. Átállítottam Disabledre, hátha (elkeseredett ember mindenre képes). Reboot, Windows elindul, Wifi led sötét, óra mellett Wifi ikon piros X-el. Nyomogatom a Wifi-s gombokat, nem kapcsol be. Oké, vissza BIOS-ba, átállítom Enabled-re, de SEMMI VÁLTOZÁS. Nem tudom visszahozni, hogy világítson a Wifi led, hiba Enabled és hiába nyomkodom a Wifi/Fn+F10 gombokat... Most akkor?
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Fu-Si Amilo V3405 laptop + Windows 7 32 bit = nem megy a wifi.
Eszközkezelőben ott van az Intel Pro/Wireless 3945ABG, látszólag rendben van.
Óra mellett a csatlakozási ikon a routerhez: látszanak a routerek, de csatlakozásnál hibát ad, azt mondja nincs telepítve a hálózati adapter driver.
Eszközkezelő szerint telepítve van (v13.4.0.139, de próbáltam már régebbivel is, azzal sem ment). + "Ez az eszköz megfelelően működik."
(XP alatt nem volt gond a wifi-vel.)
Illesztőprogram adatai:
C:\Windows\system32\DRIVERS\NETwLv32.sys (v13.4.0.139)
C:\Windows\system32\NETwLc32.sys (v13.3.0.7)
C:\Windows\system32\NETwLr32.sys (v13.3.0.7)Töltöttem intel.com-ról Intel® PROSet/Wireless Software for Win7 32 bit-et, feltelepül rendben, de nem megy. Töltöttem ugyaninnen ugyanezt for Administrators verzióban, az is azt mondja a teszteknél rögtön, hogy nincs hálózati adapter driver telepítve.
Win7 ezerszer újraindítva. Driverek ezerszer feltelepítve/leszedve. Eszközkezelőből a Wifi hálókártya ezerszer eltávolítva, újra beletéve. Csak nem jó... Hogyan tovább?
-
HPAA
őstag
válasz
HatakeKakasi #23566 üzenetére
WPA Encryption: AES ?
-
HatakeKakasi
tag
válasz
HatakeKakasi #23557 üzenetére
valaki??? nagyon fontos lenne!
-
fazr
senior tag
Rendeltem egy Fujitsu Lifebook A530-at és lenne két kérdésem.
1:
Nincs szükségem optikai meghajtóra. Ha egyszerűen kivehető a dvd író, akkor lehet a helyére hdd-t tenni? Ha igen milyen módon? Mert ugye a külső méretek nem egyformák.
A rendszer SSD-n lenne, ezért is lenne a fent megoldás célszerű számomra.2:
Szeretném bővíteni a memóriát. Eredetileg egy 2GB-os modul van benne és nézegettem hogy a Kingstonon máshogy vannak kiosztva a memória chipek mint pl egy Kingmaxon. Ez számít valamit? Szeretném ha megférne egymás mellett a gyári és az általam vásárolt modul. Azt nem tudom notikban van-e dual channel, de ha van akkor jó lenne ha mennének dualban is. -
KYZRR
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Melyik laptopot vegyem meg? Legfőbbként réfebbi játéok futtatásáta kellene..
Egy Párat ki is néztem:
- HP Probook 4525s
- Asus K52
- HP G62-a70eh
- ACER Aspire AS5552G-P323G32MNL
- Asus K52JE
Szerintetek melyik lenne a legjobb választás?
Válaszokat előre is köszi!UI.: Használtan mennyit érnek ezek a laptopok?
-
ktommy91
addikt
válasz
Mákos7észta #23560 üzenetére
Szerintem itt csak a kijelző cseréje segíthet. Esetleg ha talál valakit aki tud szerezni hozzá neont és kicserélni akkor olcsóbban meg lehet úszni.
-
Mákos7észta
aktív tag
Sziasztok!
Egy barátom laptopja elromlott, sajnos nem tudom milyen típusú volt, egy 3 éves, teljesen alap Fujitsu Siemens laptopról van szó, de most nagy szükség volna rá vizsgaidőszak alatt
A konkrét probléma, hogy a kijelzőnek nincs háttérvilágítása. Kikötve D-Sub- on van kép, működik a noti, sőt, ha nagyon figyelek, akkor a kijelzőn is megjelenik minden, csak éppen nincsen semennyi fényerő.
Ezen kívül régebben volt egy olyan baja, hogy a kijelzőn a színek torzzá váltak, vagyis inkább a kijelző megjelenítette mondjuk a Firefoxot, de pár helyen rikító rózsaszín-zöld tüskék jelentek meg, amik, meglepő módon a tápcsatlakozó megigazítása után el is tűntek.
Feltételezem a két dolog egymással összefügg, de az ügyben tanácstalan vagyok.
Tudnátok tippeket mondani, netán megoldást a problémára?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
Marci -
Patrick
addikt
Sziasztok, van egy Clevo laptopom és nem tölti be az xp-t. Elvált a betöltőképről, bejön egy kék ablak, tele szöveggel, de olyan gyorsan elkapja, hogy nem látom mit ír ki.
Csökkentett móddal sem jön be, normál módú indítással sem, legutolsó helyes konfiggal sem. Próbálnám újratelepíteni, de nem jön be a win telepítő, a boot menü sem jön be.Ötlet vkinek?
-
GIJoe
addikt
Üdv! Kérdésem a következő Lenovo B560 (i3 380M, 2GB ram, NV 310GT 512 DDR3...)-ban lehet e később a notebookcheckes leírás szerinti MXM, tehát vga cserét megvalósítani? Előre is köszönöm a választ: GIJoe
-
HatakeKakasi
tag
válasz
Plazmacucci #23556 üzenetére
Amikor bekapcsolom a gépet, megy magától 5 percig, a driverrel nincs gond, de megpróbálom a sajátját, gyanítom, hogy a sima windowsos van fent.
Ami még kimaradt, hátha fontos:
régió: magyar
channel: 6
mode: 54Mbps
SSID broadcast engedélyezve
WPA2-PSK titkosításSecurity Option: automata
Encryption: automata
Group Key Update Period: 0szerk:
wifi kártyán az, hogy a gép kikapcsolhatja, le van tiltva -
válasz
HatakeKakasi #23555 üzenetére
Acerben nem vagyok otthon, de nincs a gyári lemezén valami wifi kezelő driver? Mert a DELLeknél sok a szopás ezzel pl, mert csak úgy működik a wifi ha a saját drivere van fent...
-
HatakeKakasi
tag
sziasztok!
adott egy Acer notebook, G-s wifivel.
Van egy TP link router, az osztja meg WIFIn a netet, erre csatlkozik fel a laptop. A laptopon be van állítva, hogy felcsatlakozzon, fel ismegy a gép indításánál, de körül belül 5 perc után megszakad a kapcsolat, ledobja a wifi.
Miért lehet ez? Minden ötletet várok!
-
KonzolKartel
őstag
Sziasztok!
Asus f5sl-el notimnak a kijelzője egyszerűen "lecsuklik"(nem találtam ennél jobb szót rá), vagyis nem marad meg fixen csak vízszintben, vagy lecsukva
. Hogyan tudnám ezt orvosolni? Gyakorlatilag használhatatlan így.
-
hajtömeg
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy gépet ,aminek nincs dvd olvasója: [link]
Külső winchesterről próbálok bebootolni,de valamiért nem akar menni,hiába állítom át biosban a bootolási sorrendet
Van ötletetek?
(Pendrive-os bootolásról ne írjatok! Hosszú,nem akarok belemenni miért nem onnan bootolok -
NTonee
veterán
válasz
Ferithebest8 #23550 üzenetére
Hooopsz, sorry! Én az Xi 1526-os BIOS verzióit néztem.
-
-
lacoszka
tag
sziasztok érdeklődnék hogy vettem egy msi gx 700-as laptopot és 8600gt videó kari és egy intel t7250 proci van benne következő lenne a kérdésem hogy szerintetek everest szerint alapjáraton jók a höm. adatok?
CPU 47 °C (117 °F)
CPU / 1. mag 35 °C (95 °F)
CPU / 2. mag 37 °C (99 °F)
GPU dióda 55 °C (131 °F)és terhelés alatt meddig kúszhat fel a hőmérséklet? a videó kari gpu lenne a legfontosabb
előre is köszi a válaszokat
-
Attila14
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom hogy adott egy HP laptop windows vistával. Évek óta nem volt rendszer újra telepítve, xp-t szeretnék a vista helyett feltenni. Elkezdem telepíteni az xp-t és az elején kiírja hogy nem talál merevlemezt, innentől bukva az egész telepítés. A feltelepített vistával működik a laptop viszont nagyon lassú ezért is kellene rá az xp. Esetleg valakinek valami ötlete? Sajnos nem vágom a laptop témát mivel még soha nem volt sajátom! -
thomeef
őstag
válasz
genius5000 #23542 üzenetére
A notesz vga topikban írtam választ.
-
heaven
tag
Fujitsu Siemens Amilo Li1705 noti akksi problémám van:
Az a gondom, hogy 1-2 percet bír csak a gép akksiról és utána leáll.
2 akksival is teszteltem a gépet: az egyik 15%, a másik 54% elhasználódású Everest szerint.
Feltöltöttem teljesen és mégis mikor leveszem a töltőt még alig megy 90% alá a hátralévő akksi idő, kikapcsol mintha lemerült volna...teszteltem Win7 alatt és simán BIOS-ban is kikapcsol 1-2 perc után töltő nélkül.
Mi lehet a gond?
-
genius5000
tag
Üdv. van egy Geforce GT 330M el szerelt notim. Gondoltam meglesem, hogy lehet e tuningolni. Mit érdemes rajta húzni? mennyi az az érték, aminél még nyugodt szívvel használható fagyás, leállás, kisülés nélkül? az Evga ezt mutatja jelen állás szerint:
GPU Temp: 48°
a csúszkák:
Core Clock: 575 Mhz (max: 920)
Shader Clock: 1265 Mhz (max: 2024)
Memory Clock: 790 Mhz (max: 948)
Meddig is mit lehetne huzni rajta? Észrevehetöbb a különbség?
Köszönöm előre is -
Franklin
addikt
válasz
appleGjuice #23532 üzenetére
Szia!
www.skinzone.hu
Nekem is innen van matrica a gépemen, meg vagyok vele elégedve.
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Általában milyen notik a Lenovo G550esek?
-
Hali az lenne a kérdésem hogy ppga478-ban fog menni pga478 proci egy 533fsb-s 1,6-os dualC. cserélnék egy 2Ghz-es re 667fsb tudja a lap.előre is thx a választ..üdv
-
gyuluskám
tag
Üdv
Azt akarom kérdezni hogy hogyan tudom kikapcsolni azt hogy a laptopom automatikusan állítja a CPU szorzót 8.5X és 9X között ugrál!Ez egy MSI GX620 NOTI ugye van ECO mod próbáltam ha nem kapcsolom be GAME módba akkor is felrakja 9X-re ha 100% a CPU használat!
Bios-ban semmiféle ilyen beállításokat nem tudok csinálni!
Ugyan is az a baj hogy megvan húzva a proci a SETFSB programmal 2645MHZ-ra
Alap 2.26GHZ
ez 8.5X szorzónál van 2645MHZ 9X-nál felugrik 2800MHZ-ra
szeretném felemelni 3.0GHZ-ra a procit mert melegedésnek nincs eddig nyoma 2.8GHZ-nKérdésem az hogy ezt kitudom e kapcsolni valahogy hogy ne ugráljon vagy hogyan tudom a CPU voltage-t állítani mert kevés a 3.0GHZ-nak már az alap és megfagy!
Mint írtam Bios-ban nem tudom sajnos!
Aki tud segítsen PLS!
Köszönöm előre is!
-
hugoo
aktív tag
válasz
bikkfalva #23521 üzenetére
szia,
Nem buta a kérdés...
Igazából azt lehet mondani, h ebből a szempontból a notebook-ok azért jóval kevésbé rugalmasak, mint a PC-k.
Utána kell nézni, milyen VGA-t lehet esetleg belerakni, ill. van-e erre egyáltalán slot az alaplapon. A VGA ára és beszerezhetősége is kérdéses továbbá.
Az integrált video meg benne marad, csak max nem azt használod.üdv
-
appleGjuice
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Vettem egy Dell N5010-et Tomato red színben(mert már csak ilyen volt
), és az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e ajánlani olyan helyet, ahol matricát tudnak rá készíteni.
Köszi.
-
cocomano
csendes tag
válasz
Brown ügynök #23526 üzenetére
Rendben, köszönöm a segítdégedet.
-
NTonee
veterán
válasz
bikkfalva #23521 üzenetére
Abban a gépben nem fogsz tudni videóvezérlőt cserélni. A memóriáról a hivatalos weboldal is DDR3-at ír.
Amúgy figyelmedbe ajánlanám ezt a weboldalt. Mindenképp nézd meg! Az ACER felhívása 5738as géptulajoknak. -
cocomano
csendes tag
Sziasztok, abban kérném a segítségeteket, hogy Acer 5720ZG laptopom van már két éve.
Tudom nincs benne Bluetooth, de szeretném majd használni. A kérdésem az mit kell vennem esetleg telepítenem hozzá. Vista operációs rendszer van a gépen.
Nagyon köszönöm a segítséget. -
cocomano
csendes tag
Sziasztok, abban kérném a segítségeteket, hogy Acer 5720ZG laptopom van már két éve.
Tudom nincs benne Bluetooth, de szeretném majd használni. A kérdésem az mit kell vennem esetleg telepítenem hozzá. Vista operációs rendszer van a gépen.
Nagyon köszönöm a segítséget. -
NTonee
veterán
Itt van egy nagyon jó teszt a gépről, ahol szinte mindent megtudhatsz róla. Itt írják, hogy 2.0-ás 54-es expressz kártya foglalata van. Ezért írtam, hogy a 34-es kártya is elvileg jó lesz, legfeljebb kicsit lötyögni fog. "ExpressCard34 cards also fit in the slot."
Nem találtam sehol az általad linkelt kártyának a méretét. Kérdezd meg mielőtt megvennéd. Bár a cardbus-os verziónak nem sok értelme lenne, mivel az nem tudja az USB3.0 sebességét, csak az 2.0-ás ExpressCard 54/34. -
bikkfalva
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy buta kérdés, de milyen laptopok terén kevésbé vagyok tájékozott mint PC-k terén, így megkérdezném, hogy lehetőség van-e az eredeti videokártyát egy másikra cserélni? Egy Acer 5738-as laptopim van, egy pont ilyen: [link] és valami izmosabb videokártyát szeretnék bele, nem ezt az Intel csodát. És lenne még1: Én azt olvastam, hogy ez a lap kezel DDR3-as memóriát is, de most DDR2 van benne. Lehetséges ez egyáltalán?Ergó ki tudnám akár cserélni DDR3-ra?
Üdvözlettel: -
NTonee
veterán
válasz
Magnum_ #23518 üzenetére
XP: Start->Vezérlőpult->Felügyeleti eszközök->Eseménynapló. Win7-nél is ott lesz elvileg, de az most így fejből nincs meg.
Látsz majd olyat, hogy application, system, security. Ezeken lépkedj végig. Kicsit lehet, hogy zavaros lesz, de ha a leállítási időpontokban látsz piros x-et, akkor valószínűleg ott lesz a hiba. Abba kattints bele és még ha nem is érthetően, de ott lesz a válasz.
Eléggé vaktában lövöldözés ugyan, de láttam már olyat, hogy a wifi-vel kínlódik. Próbáld lekapcsolni és úgy leállítás. Ha így leáll, akkor esetleg egy driver frissítés megoldhatja. -
Magnum_
nagyúr
az mitől lehet, hogy 2 ugyanolyan gépen is, ha ki akarom kapcsolni a lapost, akkor letisztul a kijelző, de nem kapcsol ki a gép, hanem ugy marad? két ugyanolyan gépnél is ez van. valami win beállitásos dolog ez??
vmi bios beállitás, vagy mi?
-
NTonee
veterán
válasz
Ferithebest8 #23512 üzenetére
CD-ről is megy? Az USB-s floppyt és memóriakulcsot tudom, hogy működik. Akkor is ha régebbi verziót akarsz.
A support oldalon 1.15től 1.27ig fent van. Egyik sem jó? -
fazr
senior tag
Sziasztok,
ExpressCard54 és a PCMCIA ugyan az vagy van valami különbség?
Veszek egy Fujitsu Lifebook A530 -at és szeretnék hozzá USB3 bővítőkártyát külső HDD-hez.
Nem használtam még bővítőkártyát, kell valamire figyelni? Pl különböző méretű kártyák/csatlakozók, stb.
Valamin van olyan márka amit ajánlotok? (vagy esetleg olyan amin nem)
-
NTonee
veterán
válasz
LExa21 #23507 üzenetére
Esetleg próbáld meg az online update utility-t.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Ferithebest8 #23506 üzenetére
Szerintem visszafelé nem fogja engedni a bios-t "frissíteni"...
-
Ferithebest8
csendes tag
válasz
Ferithebest8 #23502 üzenetére
Esetleg ötlet?
-
fazr
senior tag
válasz
Brown ügynök #23504 üzenetére
köszi
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
dellfanboy #23462 üzenetére
Próbáld ki az itt leírtakat: [link]
-
Ferithebest8
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Amilo XA1526os gépem. Azt szeretném megkérdezni, hogy valakinek megvan-e esetleg a fenti fajta gépnek a gyári 1.0 Biosa? Amióta felfrissítettem a legújabbra, a hűtőventilátor nem akar leállni. Ez egy kicsit zavar, tekintve, hogy hűtőpaddal használom, a gép egyáltalán nem melegszik, de zavar a ventilátor zaja. Ezért lenne szükségem a gyári Biosra. Ha valakinek megvan, legyen szíves egy linket adni hozzá, vagy e-mailben elküldeni. ferithebest1985@gmail.com
Üdvözlettel:
Feri -
fazr
senior tag
Mi a különbség (ha van egyáltalán) a Intel HM55 Express és a sima Intel HM55 között?
Aktív témák
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest