Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pc Laca
tag
válasz
peugeotmate #21399 üzenetére
Mindenféle -képen 2 -db tanúval mert 1 kevés!
-
Pc Laca
tag
válasz
peugeotmate #21396 üzenetére
Simán +állandó lak cím az ő nevén van a telefon a legfontosabb 2-db TANÚ!!!
-
peugeotmate
őstag
Üdv Mindenkinek!
Egy rendes mobilos adásvételi szerződésbe miket érdemes belefoglaltatni? Letiltás elleni garanciához kéne. Például a személyi ig.szám elkéréséig el lehet menni? Esetleg ha valakinek van valami sémája hozzá, az megoszthatná velem!
Köszönöm előre is a válaszokat! -
luckylaci
csendes tag
válasz
luckylaci #21392 üzenetére
Hahó. Lenne még egy olya kérdésem a Samsung Monte-val kapcs, hogy lehet-e váltgatni a programokat egymás között anélkül, hogy ki kelljen lépjek belőle? PL. netezek és át akarok lépni a rádióba, de ne kelljen kilépnem, vagy rádiózok, és egyből lépjek az üzenetbe...aztán még nem akarom elküldöm az üzenetet, csak piszkozatba tenni, de ha kilépek, mindig kérdi, hogy mentem-e, szóval nem lehetne sok felesleges gombnyomás nélkül megoldani? nem lépek ki az üzenetekből, csak szimplán átlépek a rádióba.
remélem, érthető voltamkösz
-
meroly
veterán
-
luckylaci
csendes tag
válasz
kaller1 #21391 üzenetére
köszi a válaszokat. Valóban, ha nincs csatlakoztatva a fülhallgató, nem működik a rádió, kell antennának. Na és olyant lehet kapni, amiben van rádióvevő is? Vagy hogy jelzik? Pl egyik weboldalon találtam ezeket a leírásokat. mit jelentenek ezek a nagy betűk?:
Bluetooth Version: v2.1 + EDR
Bluetooth Profiles: HFP, HSP -
luckylaci
csendes tag
Helló! Kérdés
Van egy Samsung Monte érintőképernyős telóm. Érdekelne, hogy ha vennék hozzá egy bluetoothos handseat-et, akkor tudnám hallgatni vele a rádiót? Na és zenét? De a rádió jobban érdekelne.
Várom a választ. Előre is köszi! -
Kuncsaft
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Samsung F480-am, bekapcsolni próbál, de nem megy végig a felirat alatt a csik a betöltésnél és kilép, mi lehet a gond vele? érdemes megcsináltatni?
Van még egy SE K800-am, az meg ha sikerül bekapcsolni, egy idö után lefagy, s nehezen tudom bekapcsolni. Az alaplap? (Softot már frissitetem rajta, de nem oldódot meg) -
koshmar
addikt
válasz
kaller1 #21382 üzenetére
Kéne egy ilyen táblázat, hogy mi kell a címlapra kerüléshez.
Azt hiszem, hogy ha lesznek hozzá képek is, akkor megüti azt a bizonyos színvonalat.
Csak még azt nem tudom, hogy miként kell tagolni, hogy pl. bevezetés-külső-kamera vagy ilyesmi. Tehát hogy ezek külön oldalon legyenek- az adott oldal alján meg kiírja, hogy "kérlek, lapozz!" -
meroly
veterán
válasz
KonzolKartel #21384 üzenetére
Időközben elvitted szoftverfrissítésre is, nem?
Ez fontos, hogy a kollegák azonosítani tudják a hiba okát. -
KonzolKartel
őstag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, telefonomon nincs ekezet.
Szoval vettem itt apron egy 6300-at, ami kb. 1 honapig jol funkcionalt. Kedden este elkezdett magatol ujra indulni, es villogni a kepernyo. Probalgattam megcsinalni(ez ugy kb. este 9 lehetett), arra jutottam, hogy vegul minden simmel azt irta ki, hogy "phone restricted". Letiltottak volna? -
koshmar
addikt
válasz
korpicschess #21380 üzenetére
Ja értem.
Jó ez a Mentalistás kép.
Esetleg nincs egy olyan topik, ahol ezt konkrétan megkérdezhetném? Mármint...valami blogírás topik, vagy ilyesmi.
-
koshmar
addikt
válasz
korpicschess #21378 üzenetére
Hát, a saját tapasztalataim, meg tények.
Kidolgozás/kamera/üzemidő stb.Igaz, hogy már 5 éves darab, de pont ezért szeretnék írni róla..5 éve szolgál hűségesen.
-
koshmar
addikt
Szerintetek egy Sony Ericsson K550i-ről írt tesztet kirakhatok a címlapra blogként, vagy az inkább csak személyes bejegyzésnek megy el?
vagy már megint rossz helyen kérdeztem? -
kaller1
veterán
válasz
runner 125 #21375 üzenetére
Inkább bűncselekmény kategória, mint warez...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van egy NOKIA 5630-am. Mivel tudom alapra tenni a telefont? Azaz abba az állapotba állítani, amikor kijött a gyárból...
Köszi: RR
-
kaller1
veterán
válasz
runner 125 #21371 üzenetére
Nem túl sikeres üzlet...
Panel csere megoldja, ez evidens.
-
runner 125
nagyúr
Hali!
Nem találtam a témával kapcsolatos topikot, így itt érdeklődöm, de ha van, valaki belinkelheti - köszi.
Szóval; úgy 3-4 hónapja beszámítottam egy E71-et egy készülékbe, amit el is adtam, mert nekem nem volt rá szükségem. Erre ma hív a fickó, h letiltották a készüléket.
Nyilván kellett ez nekem, mint a fájás. De, azon kívül, h az előző tulaj (aki a fax tudja kicsoda) rendezi a készülék árát milyen alternatíva van még, h felmásszon hálózatra a készülék? Pl. alaplapcsere megoldja,?Köszönöm.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Nekem egy HTC Tattoo-m van, és eddig tetszik a telefon, és az Android is, de van két problémám vele, ami fogalmam sincs, hogy mitől lehet...A problémám az, hogy a telefon változó időközönként magától kéri a pin kódot, szóval ha pl 3 óra múlva veszem észre ezt, akkor addig nem vagyok elérhető...
Változó, hogy mikor csinálja ezt, van amikor négy napig elmegy gond nélkül, de van amikor naponta, aztán két nap múlva stb, és sajnos fogalmam sincs, hogy mi lehet a gond, egy kollégámmal (aki már régebb óta androidozik) szoftveres problémára gondoltunk, ezért kipróbáltunk 2 főzött romot is, de ugyanaz a helyzet...Először azt hittem, hogy újraindul ilyenkor, mert egyszer újraindult töltés közben (?) (viszont ezt még a gyári rommal csinálta, azóta nem ismétlődött meg) de a mai nap épp jókor néztem meg a telefont mert láttam mit csinál, a lock screen-ből egyszer csak átvált a pin kód kérés képernyőre teljesen magától, (offline módban még sosem jelentkezett ez a gond) utána ha beírom a pin kódot működik tovább, viszont a mobilnetet ilyenkor nem tudom bekapcsolni, (a bekapcsoló gombbal előhozható menüben be és ki tudom kapcsolni, de valójában nem jelzi, és nem is működik) de ez egy újraindítással helyrejön, így ez még nem zavarna.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ti tapasztaltatok ilyesmit, illetve, hogy ma próbaképp kikapcsoltam a pin kód kérést, hogy ez megoldás lehet szerintetek?
A másik problémám, hogy pl. a mai nap magától felhívott 4-5 számot, bár lehet, hogy a bill.zárja oldott ki magától, mert 2* felhívta 0-át is, szóval olyat, ami nincs benne a telefonkönyvben, szerencsére csak 0 és 1 mp időtartamban, de pl erről is csak azért tudok, mert egy ismerősömet sikerült felhívnia, lehet már korábban is probléma volt, nem tudom, de a 3 nap alatt, mióta ez a rom van fent most először csinálta, ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy mit gondoltok, ez inkább android, vagy telefon hiba?
(Az a helyzet, hogy sajna messze lakok Pesttől , a telefonra meg szükségem van, így a gariszervizzel még várnék, még amúgy is jócskán van idő a garanciából (kb 1 hónapos a telefon, és 2 év rá a gari), bár van gyári romom, amit vissza tudnánk rakni rá.)
Bocs, hogy ilyen hosszú lett, bármilyen segítséget vagy infót előre is nagyon szépen köszi!
-
Nescafé
őstag
üdv!lenne egy Nokia E 75 öm,a gond pedig az hogy rádugom a gépre és nem ismeri fel a telót,van ovi is meg van nokia pc suite is van,probálkoztam régebbi verziókkal is,de a gond nem oldodott meg,tudom van 1 lista amit kiad az elején s ott kéne kiválasztani a pc suitot,de nállam az a helyzet hogy nincs olyan...scak háttértár,webcam,comport,pictbride van.esetleg valaki tudna segiteni megköszönném...(mem card is van)
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
SE X10 mini pro-val olyan gond van, hogy zenehallgatás közben belevág a számba egy másik számból pár másodpercet. random a dolog és van hogy olyan számból mixel bele az aktuálisan hallgatottba ami elvileg nincs is a telefonon.
mitől lehet ez a qurvára idegesítő dolog?
-
gege_01
tag
Helló mindenki!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy samu l700 esetében a gprs hálózatot hogy kell lelőni?
Úgy értem ott figyel a bal felső sarokban egy G betű gondolom az az lenne.Gyanusan hamar lemerül a teló új aksival is. Ezért merült fel bennem hátha ez okozza.
Valakinek valami ötlete? köszi előre is!
-
tpapru
csendes tag
Sziasztok!
segítséget szeretnék kérni: összecsukható férfias, jó minőségű FÉM telefont akarok venni. Mit ajánlotok? előre is köszi aki foglalkozik velepá
-
kaller1
veterán
válasz
Stiegliz #21354 üzenetére
Inkább ebben a topikban tedd fel a kérdést, hamarabb kapsz választ.
-
Stiegliz
tag
Sziasztok/ Szia.
Lenne egy ( számomra ) nagy problémám. Eddig androidos telefonom volt ( ezelőtt 2 nappal ).
Most megörököltem egy szifon 3g-t és szeretnék rá Google Talk-ot rakni, de nem találok számomra megfelelőt, mivel ki lett függetlenítve a szífon, így ugye cydiátol kezdve a jóégtudja mi van rajta.
És akkor rá is térnék a lényegre. Olyan alkalmazást keresek, amit hogyha lerakok ( nem tudom hova) és mondjuk megnyitom vagy az operát, vagy a fészt, vagy bármi más pogit, ha nem is úgy mint az Android, hogy csörög rezeg villog, de legalább valami jelzést ad, hogy a chat partnerem végre válaszolt.. ( mert ugye a szifon nem multitask-os , juppiiii :/ )
egyáltalán létezik ilyen, vagy adjam fel?A Választ előre is köszönöm
vagy itt, vagy a
szilveszterb@gmail.com-on .
és még egyszer előre is köszönöm a válaszokat. -
-
koxR.
csendes tag
Hali.
100mb mobilnet Android alatt mire elég?(havonta) -
RootRulez
félisten
Sziasztok! A pannonnál mennyiért/hogyan függetlenítik a telefonokat? Van egy telóm, amit függetlenítene az új tulaj, de úgy hogy megmaradjon rajta a garancia...
Köszi: RR
-
ikiviki
aktív tag
válasz
Claus1002 #21343 üzenetére
Arra sajnos nincs HUN,,
35.2.2 a szoft rá..
0562366: AM / Brazil
0558696: AM / US
0567939: RM-421 Claro Argentina WB V2
0565555: RM-421 Claro Brazil WB V3
0567938: RM-421 Claro Chile WB V1
0577489: RM-421 Digitel VE WB V1
0567924: RM-421 Entel PCS Chile WB V1
0580507: RM-421 LTA Region HN Warm Black V1
0577044: RM-421 Movilnet VE WB V1
0561948: RM-421 NAM US CV WB
0568619: RM-421 Telecom Personal WB V1
0566083: RM-421 TIM Brazil WB V2
0563007: AM / LTA
0567939: RM-421 Claro Argentina WB V1
0565555: RM-421 Claro Brazil WB
0567108: RM-421 Claro CA WB V1
0567938: RM-421 Claro Chile WB V1
0575262: RM-421 Claro Panama WB V1
0567109: RM-421 Comcel Colombia WB V1
0567109: RM-421 Comcel Colombia WB V1
0567111: RM-421 Conecel Ecuador WB V1
0567111: RM-421 Conecel Ecuador WB V1
0567924: RM-421 Entel PCS Chile WB V1
0568928: RM-421 Movistar Argentina WB V1
0568929: RM-421 Movistar Chile WB V1
0565554: RM-421 Movistar Peru WB
0563777: RM-421 Movistar VE WB
0567957: RM-421 Orange Dominican Republic WB V1
0563926: RM-421 Telcel MX WB
0566948: RM-421 Telcel MX WB V4
0568619: RM-421 Telecom Personal WB V1
0567112: RM-421 Tigo Colombia WB V1
0566083: RM-421 TIM Brazil WB -
Claus1002
csendes tag
Sziasztok
Hátha itt tud valaki segíteni
Egy nokia n95 8gb ra melynek a RM-421 es hogyan tudok magyar nyelvet tenni?? -
Csöves
őstag
válasz
razorbenke92 #21337 üzenetére
Írtam, hogy Telenoros vagyok....
Azért köszi.
-
válasz
Csöves #21335 üzenetére
Cellainfó ha jól tudom, csak a Telenornál van magyarországon. De javítsatok ki ha nem, ezzel a témával rég találkoztam. Vodánál M.o-n tuti nincs, mert itthon nem ír ki semmit, de ha kimegyek külföldre, semmilyen beállításmódosítás nélkül kiírja h mi van, tehát itthon a Voda biztos ludas, lehet h a T-Home is.
-
Csöves
őstag
Van egy független K700i-m, Telenoros lettem és a cellainformáció nem működik.
Be van kapcsolva, de nem ír semmit.
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Köszi. -
Tomi_Sci
őstag
Hali!
Mi a legegyszerűbb mód névjegyek átvitelére egy se k550i-ről egy nokia 5310-re?
Köszi -
albiosz
őstag
válasz
kaller1 #21329 üzenetére
Én úgy tudom, hogy 1 év gari van a szolgáltatónál és a legtöbb márkánál (Nokianal tuti) + 1 év kiegészítő garit vállal a gyártó. Tehát 1 éven belül tréhez kell vinni, ha vacakol. 1 év leteltével pedig márkaszervizbe. Ez az írás is ezt erősíti meg.
-
kaller1
veterán
válasz
runner 125 #21323 üzenetére
mire a hölgyike elhajtotta, h csak 1 év gari volt rá
Szerintem akkor a hölgyike nem volt képben....
Nokia, SE mindenhol 2 év garis, a vodánál a saját brandű készülék szintén. -
válasz
runner 125 #21327 üzenetére
Én a mellett voksolok. Nekem is volt több Nokijóm, és volt rajtuk 2 év gari, de annak az is volt a neve, hogy 2 év gyártói garancia. Próbálja meg, vigyen számlát meg garipapírt, és csinálja a hülyét, mint aki oda ment először. Ha nem is veszik be, ott megmondják miért. Mert elvileg a 2 év jár minden Nokiához.
-
runner 125
nagyúr
válasz
razorbenke92 #21326 üzenetére
Szolgáltató.
Akkor vigye be egy hivatalos Nokia boltba?
-
válasz
a szolgáltatónál hajtották el vagy a márkaüzletben?
Találkoztam már olyannal, hogy üzletben a winchekre 1 év garit vállaltak általánosan, így a tulajt elhajtották a boltból. A márkaüzletben meg felvették és garanciálisan cserélték a kütyüt.
-
Pc Laca
tag
válasz
Az komoly pedig 2 év van rá
-
Pc Laca
tag
válasz
razorbenke92 #21319 üzenetére
THX
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
Srácok, én egészen eddig úgy tudtam, h hiába szolgáltatónál van a Nokia készülék vásárolva, attól függetlenül 2év garancia vonatkozik rá.
Egy barátom E52-jén már egy ideje elkezdett recsegni a hangszóró - minden bizonnyal végfok hibás, ugyanis ennél a típusnál ez típushiba volt.
A készülék most múlt 1 éves, mondtam neki szépen vigye be, és gariztassa, mire a hölgyike elhajtotta, h csak 1 év gari volt rá.
-
koshmar
addikt
válasz
razorbenke92 #21321 üzenetére
Köszönöm!!!
Pontosan egy ilyen tesztre gondoltam!!
Köszi még egyszer!! -
válasz
koshmar #21320 üzenetére
Ha már fórumtárs vagy ajánlom figyelmedbe kötelező olvasmánynak
Mobilarena teszt
szerk.: Specifikáció alapján megéri az árát.
szerk2.: Viszont lehet megérné kipróbálni mondjuk a Symbiant
Ebben az árban az is belefér.
-
koshmar
addikt
Szevasztok!
K550i Sony Ericssonom idén lesz 5 éves, ha jól emlékszem...
5 éven keresztül minden nap imádtam használni, de azt hiszem, ideje továbblépni.Ma elmentem a T-Home üzlet előtt, és megláttam ezt a mobilt.
Valakinek nincs itt véletlenül ilyen SE-ja?
Megéri az árát szerintetek?
Ha sikerül valahogy összekaparni rá 40-et, tuti megveszem. -
-
DonThomasino
veterán
Hy all!
Iphone 3G esetében, tudja valaki névjegyzéket h lehet lementeni?
Köszi DT
-
Pc Laca
tag
Hali
Akarok venni 1 Iphon 3Gs ami T függő milyen buktatói vannak az üzletnek ?
"Általában" milyen problémák merülhetnek fel?
-
Date 20
csendes tag
Halika
Valaki megtudná mondani hogy honnan kell ez letölteni :
S60 scalable skin support ( nokia 6630-ra kellene mert telepít témákat )
sűrgős köszi
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Kaptam ajándékba egy blackberry 8800-ast,de nem magyar nyelvű
Lehet magyar nyelvet rátenni?És ha igen tudnátok egy linket ahonnan letölthetném?Köszönöm.
-
Chieftec
őstag
Hello!!
SE W302 es telom nem erzekeli a kabeleket amiket beledugok.. Kezdte a headsettel, aztán a töltővel. Adatkábelt ha sokat játszok vele akkor azt nagy nehezen erzekeli.. Mi lehet a gond?
-
törölt tag
Helló, az oké, hogy az Emporia így töltődik ?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Van olyan program, ami többféle telefont is ismer? Most van egy Nokia 5630-asom és a kontaktjaimat, sms-eket, stb-t szeretném gépre tenni, hogy a későbbi telefonomra (nagy valószínűséggel androidos lesz) rá tudjam tenni őket... googlevel akartam először szinkronizálni, de nem találtam rá módot.
-
whited
addikt
sziasztok
6700c-n hol kell importálni a sim-ről a neveket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Elemlámpa, zseblámpa
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Mobil flották
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest