Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
killergyuszi
tag
Sziasztok!
Régebben volt egy problémám, ami nem nagyon oldódott meg azóta sem.
Azóta beszereztem egy új tápot, egy FSP BlueStorm II-es személyében. A gép stabilan működik 2 memóriával, ám nem hagyott nyugodni a dolog, így újra próbálkozni kezdtem. Kipróbáltam egy egy gigás modult mind a négy foglalatban, és mind a négy slotnál felállt a rendszer gond nélkül. Ezek szerint nem rossz egyetlen slot sem. Megpróbáltam, hogy nem csak egy slotba raktam ramot, hanem kettőbe, ha a proci felől párosakban van ram, akkor feláll a rendszer, ha a páratlanokban, akkor nem ad még bioszt sem. Érdekes, de megpróbáltam mind a négy ram-mal, az eredmény a következő: a gép bekapcsol a windows indítási képnél megáll és a windows ikon felett nem kezdenek el menni a kis színes gömbök, hanem kidob egy egysoros kékhalállal. Kipróbáltam azt is, hogy 3 memóriát rakok bele, így hol bekapcsol hol nem, van mikor csak egy kis vonal villog és kész, van mikor sem kékhalál semmi, csak a windows ikonnál megáll.
Mind a négy memória egyedül minden slotban működik.
Amit tudni kell róluk: mind Kingston, mind 800MHz, 2 darab 512-es egyoldalas, normál méret, egy 1GB-os egyoldalas normál méret és egy 1GB-os kétoldalas lowprofile-os.
Remélem érthetőre sikerült fogalmazni eme kisregényt.
A lényeg, hogy már ötletem sincs, ha valakinek volna valami nagyon szívesen venném.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Microsoft Excel topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Napelem
- Sorozatok
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest