Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• killergyuszi

tag

Sziasztok!
    Régebben volt egy problémám, ami nem nagyon oldódott meg azóta sem.
    Azóta beszereztem egy új tápot, egy FSP BlueStorm II-es személyében. A gép stabilan működik 2 memóriával, ám nem hagyott nyugodni a dolog, így újra próbálkozni kezdtem. Kipróbáltam egy egy gigás modult mind a négy foglalatban, és mind a négy slotnál felállt a rendszer gond nélkül. Ezek szerint nem rossz egyetlen slot sem. Megpróbáltam, hogy nem csak egy slotba raktam ramot, hanem kettőbe, ha a proci felől párosakban van ram, akkor feláll a rendszer, ha a páratlanokban, akkor nem ad még bioszt sem. Érdekes, de megpróbáltam mind a négy ram-mal, az eredmény a következő: a gép bekapcsol a windows indítási képnél megáll és a windows ikon felett nem kezdenek el menni a kis színes gömbök, hanem kidob egy egysoros kékhalállal. Kipróbáltam azt is, hogy 3 memóriát rakok bele, így hol bekapcsol hol nem, van mikor csak egy kis vonal villog és kész, van mikor sem kékhalál semmi, csak a windows ikonnál megáll.
    Mind a négy memória egyedül minden slotban működik.
    Amit tudni kell róluk: mind Kingston, mind 800MHz, 2 darab 512-es egyoldalas, normál méret, egy 1GB-os egyoldalas normál méret és egy 1GB-os kétoldalas lowprofile-os.
    Remélem érthetőre sikerült fogalmazni eme kisregényt.
    A lényeg, hogy már ötletem sincs, ha valakinek volna valami nagyon szívesen venném.
    Köszönöm előre is. :R

"Pain is temporary Victory is forever"

Új hozzászólás Aktív témák