Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
killergyuszi
tag
Sziasztok!
Régebben volt egy problémám, ami nem nagyon oldódott meg azóta sem.
Azóta beszereztem egy új tápot, egy FSP BlueStorm II-es személyében. A gép stabilan működik 2 memóriával, ám nem hagyott nyugodni a dolog, így újra próbálkozni kezdtem. Kipróbáltam egy egy gigás modult mind a négy foglalatban, és mind a négy slotnál felállt a rendszer gond nélkül. Ezek szerint nem rossz egyetlen slot sem. Megpróbáltam, hogy nem csak egy slotba raktam ramot, hanem kettőbe, ha a proci felől párosakban van ram, akkor feláll a rendszer, ha a páratlanokban, akkor nem ad még bioszt sem. Érdekes, de megpróbáltam mind a négy ram-mal, az eredmény a következő: a gép bekapcsol a windows indítási képnél megáll és a windows ikon felett nem kezdenek el menni a kis színes gömbök, hanem kidob egy egysoros kékhalállal. Kipróbáltam azt is, hogy 3 memóriát rakok bele, így hol bekapcsol hol nem, van mikor csak egy kis vonal villog és kész, van mikor sem kékhalál semmi, csak a windows ikonnál megáll.
Mind a négy memória egyedül minden slotban működik.
Amit tudni kell róluk: mind Kingston, mind 800MHz, 2 darab 512-es egyoldalas, normál méret, egy 1GB-os egyoldalas normál méret és egy 1GB-os kétoldalas lowprofile-os.
Remélem érthetőre sikerült fogalmazni eme kisregényt.
A lényeg, hogy már ötletem sincs, ha valakinek volna valami nagyon szívesen venném.
Köszönöm előre is."Pain is temporary Victory is forever"
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.