Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Adott egy gép, és nem szól., ha előlapra dugom a fejhallgatót. Hátul szól, a fejes szóval azzal nincs gond. Elől belepiszkáltam, nem látszik szennyeződés. Esetleg szoftveresen windowsban ezt lehet még mahinálni? Az alaplapi csatlakozó rendben van, megnéztem azt is. Egy pár hónapos gépről van szó, szóval a csatlakozónak nem kéne még elhasználódnia...
WIndows 10-ről lenne szó és ha bedugom a fejest, akkor ,megjelenik a hangeszköz listában, csak épp süket.
mod:
hopp, megoldódott. Amikor rámentem a hangerőre, arra lettem figyelmes, hogy van a high defini.... audio mellett egy felfelé nyilacska. ott kiválasztottam a headphone-t és van hang. a Kérdés, hogy ezt miért nem csinálja meg automatikusan, ha hátra nincs bedugva semmi, hogy átugrik az első csatlakozóra?
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- nVIDIA Geforce-osok baráti köre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest