Hirdetés
Aktív témák
-
mg105
senior tag
válasz szakalistvan #40046 üzenetére
a driver oprendszer függő, mert vistában meg win7ben benne van alapból egy driver hozzá (de nem tuti).
csak akkor kell letiltanod az hangkártyát, ha a PCI slot ugyan azt az IRQ-t kapja, mint az integrált hangkártya. (bár én mindenféleképpen letiltanám, biztos ami biztos!) kapd elő az alaplap doksiját és mazsolázz, nem mindegy melyik slotba teszed, mert lehet hogy mással lesz IRQ ütközés! -
Scroll Lock
tag
válasz Sk8erPeter #39916 üzenetére
Köszi srácok, sikerült, végülis leszedtem egy Cygwin nevezetű progit meg a Gcc-t, de lehet, hogy Virtual Pc -t is felteszem.
-
Immy
őstag
Érdemes 2db 32gigás ssd-t alaplapi raid-ben összekötni? (vagy jobban járnék ha azt a pénzt nagyobb kapacitásúba fektetném?)
(teljesítmény miatt kötném össze őket)off: Igaz az, hogyha tönkremegy ssd-ben az egyik memória cella akkor még mindig kitudom olvasni róla az adatokat? (ergo nem történhet adatvesztés?)
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
szakalistvan
senior tag
Üdv!
Adott egy 5.1es SB Live hangkari,be szeretném rakni a gépbe,a kérdéseim hogy kell e neki külön driver(gondolom kell), valamint hogy az alaplapit hangkártya driverét le kell e törölnöm/tiltanom?
Thx -
Owerlord
tag
Olyan gondom lenne hogy vettem egy asus xonar hangkártyát betettem friss win7-el és amikor filmet játszottam le kiakadt a hang és fagyás,kivettem a karit, újratelepítettem a win7-et és sajnos alaplapival is csinálja.Mi lehet ez memórai , alaplap? Még egy érdekes dolog,hogyha flash ablakban nézem a videót sosem fagy ki :S:S: megőrülök pls help, THX
Illa berek,nádak erek,a motorosok jó emberek! :)
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Egy pendrive partícióját meg lehet osztani két felé?
Press any key to continue ...
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Lenne nekem egy l7310w Fujitsu Siemens Notebookom. Tönkr emennt a DVD írója, nemtudja valaki, hog yhol lehet hozzá venni másikat. minélolcsóbban. -
localhost
Közösségépítő
válasz jacekLFS #40039 üzenetére
Nézd meg az INSSIDER programmal, nem ugyanazon a csatornán megy-e a routered, mint a szomszédé, keress szabad csatornát, vagy olyan foglaltat, aki távol van tőled, kicsi a jelszint-bucka letöltés
A portoknak ehhez semmi köze.[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
jacekLFS
tag
válasz 8nemesis8 #40038 üzenetére
hmm eddig nem csináltam nagyon ilyet!
Csak most mióta uj rendszert dobtam össze azóta van ez a problémám!
Előzőnél tuti nem volt port nyitva neki!
De elvileg ha nem lenne prot nyitva akkor ki sem tudna menni!
Szal szerintem a ruter és a wifikártya közti kommunikálásban lesz a baj de nem tudom hogy mi!?:S
próbálkozom mégÜdv és köszi előre is a segítséget
Ha már kaptál egy privát üzenetet, illik rá válaszolni, pénzbe az még nem kerül!(inteligencia viszont szükséges hozzá)
-
jacekLFS
tag
Hello all!
Ruter problémám lenne!
Lenne egy TP link TL-WR941ND (ruter) és hozzá egy TP-link TL-WN951N tipusú pci kártya!
300mb N szabványt is tudja már MIMO tech stb szal sok mindent tud de még is a ruter és a gép között van kb 4 méter és ha játszok laggolok folyamatosan! közvetlenül kábellel csatlakozva a ruterre semmi probléma wifivel viszont gáz van!kábelezni meg nem nagyon szeretnék!
internet sebességmérővel lemértem! azt a sebességet méri amire elő vagyok a szolgáltatónál fizetve! Szóval 1általán nem értem a dolgot!
Jelerősség fullos legújabb szoftverek fent vannak!
Segítséget előre is köszönöm!
Légyszi pü ben segítsetek ha leg hestséges!
Üdv
Ha már kaptál egy privát üzenetet, illik rá válaszolni, pénzbe az még nem kerül!(inteligencia viszont szükséges hozzá)
-
localhost
Közösségépítő
válasz RootRulez #40033 üzenetére
Biztosan lehetséges!
Szememmel láttam: Közjegyzőnél, körzeti orvosnál, szakrendelőben működik például ilyen megoldás! (jelszó: MÚKODJ!!!)¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
8nemesis8
veterán
Új MSN van fent, amikor egy linkre akarok kattintani és firefox már fut mellette, kiírja, hogy nem tudja megnyitni a firefoxot mert már fut.Kéri, hogy indítsam újra vagy stb.
,de akkor sem lesz jó.
Vajon mit tehetek? -
RootRulez
félisten
válasz localhost #40029 üzenetére
Én is sokszor játszottam a gondolattal, hogy vajon egy gép ből lehetne e több gépet csinálni "logikailag". Nagy vonalakban úgy hogy: rákötök két monitort, egeret, billentyűt és had szóljon. Lehet ilyet nem is lehet, egy itthoni átlag felhasználónak, de érdekes lenne
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
Hali!
Multkor találtam egy oldalt, ahol össze voltak szedve online tv csatornák, de nem mentettem el Volt benne pár magyar csatorna is, esetleg ti ismeritek vagy tudtok mondani ilyen oldalakat?Kösz: RR
═════════════════════════════════════════
-
localhost
Közösségépítő
válasz 8nemesis8 #40028 üzenetére
Ezt mondom én is, de ugye ennek a fordítottja volt az eredeti kérdés Egy gépet több billentyűzetről, egérrel. (pontosabban "2 munkaállomásról " - ez kissé homályos)
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz heaven #40026 üzenetére
KVM -switchnek nevezik. {K}eyboard {V}ideo {M}ouse példa
Várj elbizonytalanodtam Hogy is van ez? KVM az egy billentyűről/egérrel/monitorral több gép között kapcsol, hjaj de bizonytalan lettem!
[ Szerkesztve ]
-
heaven
tag
Érdeklődni szeretnék, ha 1 gépet szeretnék 2 munkaállomásról használni, akkor milyen elosztó kell? Tehát 1 gépre 2 monitor+egér+billentyűzet?
-
Pörp
senior tag
válasz joe2005 #40024 üzenetére
kételkedem: Köszönöm!!!
Az a helyzet, hogy Turbo Pascal-ozni akarok, de ilyen nosztalgiázási vágy miatt, úgy mint régen a dos-os időkben Ezért kell egy teljes értékű dos nekem Ilyen hülye vagyok na Win7 van fenn, illetve lesz fenn, de xp-n se megy szerintem teljes ablakban. USB-ről is jó!
-
-
joe2005
senior tag
Egy kis leírás, ha boot kell, akkor csak az elsődleges aktív partíción lehet!
Miért kell egyébként a merevlemezre?"Have you tried turning it off and on again?"
-
Pörp
senior tag
Üdv!
Szerenték a vinyón csinálni egy x száz megás partíciót, és arra dos 6.22-t feltenni. Azt kérdezném, hogy fog menni a dos rendesen attól hogy E6300 meg ilyenek vannak a gépemben? Kellene a dvd-rom is hogy menjen Kellene még egy alap autoexec.bat és config.sys is.
-
Enton
addikt
Találkozott már valaki ilyenel:
*.mmw
MediaCatalogMMWMstore.exe-t irna neki de az nem műxik valamiért, ha meg mintha megnyitná akkor meg sehol semmi adat a file-ból, amit már notpadban láttam benne.
Valamit találtam hogy registriben lehetne irni, de ott benne van már minden.
Szal lenne valakinek ötlete, mivel tudnám érdemlegesen megnyitni?Nekem ez a sok szöveg itt már nem nagyon tudot segíteni ezek után.
Valakinek valami ötlet?"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
MODERÁTOR
válasz whited #40016 üzenetére
Úgy kb 400 giga De fele akkor már megvan
Sk8erPeter: tudom, hogy utólag nem szerencsés, de hát előre nem gondoltam, hogy mégse kéne szétszedni. Amúgy próbáltam tegnap PQ-val, de nem tette össze, valami fájl(rendszer) vagy milyen hibát dobott, és megszakította a folyamatot. Utána futtattam chkdsk-t hibajavítással, de 1 partíció volt vagy másfél óra, és arra se írt hibát, úgyhogy nemtudom mi gondja volt. Lehet szimplán a progim régi, és nem tettszenek neki az ekkora partíciók..
Everybody lies.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz MIFtIli #40010 üzenetére
Most miről beszélsz? Honlapszerkesztés? Akkor border-t, margin-t, padding-et állítsd 0-ra... De ha már írsz fórumra, akkor egy kicsit bővebben fejtsd már ki, mit is szeretnél...
(#40016) whited:
Köszi a felajánlást, de nem nekem kell, hanem Barthezz2-nek Neki még jól jöhet[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
whited
addikt
válasz Sk8erPeter #40014 üzenetére
mennyi hely kell kollega?van 200gigám
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Barthezz2 #39997 üzenetére
Igen, az nagyon hülye ötlet Ahogy RootRulez is mondja, a GetDataBack annyira nem 100-as megoldás, hogy ilyenekkel kockáztass. Egyébként nincs valami ismerős, akinek lenne sok felesleges szabad helye? Legalább a legfontosabb adatok számára. Mondjuk én - szerintem joggal, de - kicsit paranoiás vagyok ilyen téren, inkább nem szeretek utólag buherálni ilyen particionáló programokkal, mert túl nagy a kockázata az adatvesztésnek. Meg az csak gányolás.
Sk8erPeter
-
whited
addikt
sziasztok
tudtok neked mondani ingyenes domain szolgáltatót?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Vicoo
senior tag
válasz misirulez #40008 üzenetére
Nekem is a SOF -nal volt ilyen bajom ,iga z a2. résszel és tényleg nem volt vmiért OpenGL a rendszeremen ,valahogy eltűnt, és nem is találta, csak az újratelepítés segített... Ugyanis ahpgy mondod nincs külön OpenGL , nem tudom hogy működik ,amit találtam telepítőtt az is vmi Win95höz való cucc volt,és semmmit se csinált természetesen. Új driver se rakta fel.
-
Mian
aktív tag
válasz Barthezz2 #40007 üzenetére
Köszönöm a választ, jók a hangfalak meg a kábelek is, am én is erre tippelnék, csak azér kérdeztem meg itt, mert hátha volt már másnak is ilyen és tudja, vagy ért a hangfalakhoz komolyabban is.....szóval bocsánat ha hülyeséget kérdeztem....de vacilálok egy új hangfalon....és nem szeretném feleslegesen megvenni....ha megcsinálják mondjuk 3-4ezerért akkor nem veszek újat.
[ Szerkesztve ]
-
Matthewka
csendes tag
hello all
asztali gépem van, és nemrégiben történt az velem hogy hallgatam zenét, közbe készülődtem, és elkezdett szaggatni a zene... géphez mentem majd fekete kép a monitoron, bekapcsoltam gépet és az fogadott hogy ventillátorok felpörögnek, csak éppen kép nincs a monitoron... lehuztam monitort a vga-ról, és rögtön check cable hiba volt, tehát a vga kommunikál a monitorral! ezután rögtön alaplapra gyanakodtam, amit el is vittem, ki lett cserélve vadonatújra, meg vettem új tápot is ha már ott voltam! hazajöttem, és ugyanez a baj!
vga-t kipróbáltam másik gépbe tökéletesen müködik! mi lehet a baj? már csak procira tudok gyanakodni, de azt meg nem tudom hol kipróbálniMatthew
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Matrox Milleneum G550.-es videókártyám van, windows xp oprendszerem és erre való driverem.
Feltelepítettem egy játékot (Sodier of fortune), de ha el akarom inditani azt irja, hogy szükség van OpenGL.-re.Mit csináljak?
Rákerestem googleben sehol nem találtam olyat ahol letölthetnék opengl.-t csak olyan nvidia drivereket amik tartalmazzák.Üdv.:
Misi
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest