Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
FehérHolló #47892 üzenetére
Oks, elnéztem, az egyik linket nem nyitottam meg, csak a kinézett memóriásat. A lényegen nem változtat. Azt kérdezte, hogy Az a 800 MHz mehet-e bele, a válasz meg már meg volt, most nem ismétlem magam.
-
freaghill
őstag
válasz
FehérHolló #47875 üzenetére
Nézzem meg, hogy két vagy egyoldalas a jelenleg ami benn van RAM, és olyat vegyek? Vagy meg tudom nézni az Everesttel?
-
Tyrel
őstag
válasz
FehérHolló #47851 üzenetére
Gondoltam rá de hamar elvetettem... nem vagyok paranoiás, de azért egy WOL miatt nem teszem DMZ-be a gépem, hogy aztán még valami szoftveres tűzfallal is szenvednem kelljen... Meg ezt a Pirelli féle ipari hulladékot amúgy is csak modemnek fogom már használni, olyan lassú meg annyit fagy hogy szabályosan őszülök tőle, szóval mindenképpen cserélni akarom, csak nem volt mindegy hogy mire...
De megvan a tökéletes kombó:
Linksys E1000, viszonylag erős hardver és jó ár + DD-WRT[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
válasz
FehérHolló #13457 üzenetére
Közben felmentem a Microsoft honlapjára, leszedtem a legújabb directx-et, de még mindig 10-et ír, viszont ha nyomok egy dxdiag-ot, ott 11-et, bár ott ezelőtt is azt írta.
-
agemate
addikt
válasz
FehérHolló #13457 üzenetére
A Win7 alapból tartalmazza, nem? Mondjuk a Dirt2-ben fekete lesz a kép, ha bekapcsolom, úgyhogy lehet, hogy mondasz valamit
Honnan tudom leszedni? Google nem talál letölthető fájlt. -
cajn
tag
válasz
FehérHolló #13450 üzenetére
de az LGA 1156-os topik
-
waithEard
őstag
válasz
FehérHolló #13450 üzenetére
Megvan, köszi!
Van itt sok szép mindenség, majd bíbelődök vele kissé!
-
waithEard
őstag
válasz
FehérHolló #13447 üzenetére
Köszi!
Bár nem nagyon értem amit monccdfiéoshlk:
-
Tbor
tag
válasz
FehérHolló #13334 üzenetére
Szóval még egyszerűbb megoldás mint Kempelen Farkas sakkozógépe
Sokat gondolkodtam és végül tettem egy próbát a promo vonalon. Hát, őszintén szólva én sem gondoltam de eddig pozitívan alakulnak a dolgok.
Köszönöm a tippet még egyszer
-
pincehely
addikt
válasz
FehérHolló #13311 üzenetére
Kerestem, csak nem találtam.
Ezek szerint létezik ilyen fórum?
Akkor nekiveselkedem még egyszer. -
Debilon
addikt
válasz
FehérHolló #12815 üzenetére
köszi
-
whited
addikt
válasz
FehérHolló #12795 üzenetére
nem 1 samsung valami 8mb cache, 250gb-s
-
sanyek2
senior tag
válasz
FehérHolló #12780 üzenetére
Köszönöm szépen, valamelyest jobb lett. Eddig nem tudtam vezérelni vele a kurzort, de még mindíg nem vibrál. Talán megpróbálom kompatibilitási módban elindítani. Köszönök mindent!(B)
-
brd
nagyúr
válasz
FehérHolló #12769 üzenetére
A PQMagic-et nem ajánlom, eljárt már felette az idő, inkább EASEUS Partition Master, vagy Paragon Partition Manager, mindkettőből van ingyenes változat is. Ezt valószínűleg mindkettő tudja. Viszont ha van egy akkora területed másik meghajtón, mint az egyik partíción elfoglalt hely, akkor egyszerűen az egyik tartalmát átmásolod oda, letörlöd a partíciót, a másikat átméretezed (ezt már pl. a Win7 partíciókezelője is tudja), majd visszamásolod az adatot.
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz
FehérHolló #12329 üzenetére
Na jó, igaz, hogy egyéb hardveres témában van, de ide mindig is jöttek nem hardveres azonnali kérdések.
Ami nekem fontos lenne, az szerbeknél lévő tábla, és nem, nincs benne. Azért kössz a google-özést, eddig nekem is ment. Több helyen burkolják az autópályát lezárásokkal és ott van két érdekes tábla, amiről nem tudni mit jelent. Sebességkorlátozás van rá kiírva, de kiegészítő táblán van egy emberke aki lobogtatja a zászlót. Állítólag a szerbek figyelmen kívül hagyják a legtöbb helyen, de marha sokat mérnek ennek ellenére és külföldinek csekket állítanak ki, tovább ők is elvehetik a jogsit.
Szánalmas magyar autóklubb szövetség is csak tátikázott telefonba, hogy mi a picsa. -
castiel
aktív tag
válasz
FehérHolló #12327 üzenetére
igen, a maximum 75watt pcie 2.0-nál pedig 150watt!
Már a pci-e 3.0-is elkezdték fejleszteni (elvileg 2011-ben jön) ahol elvileg 225/300wattot tud majd leadni a kártyának, ez a maximum, nincs semmilyen védelem, ennyit le tud adni, többet nem!L3zl13:
Az pedig még a bőven belefér kategória, mert vannak olyan kártyák, amik 74wattot fogyasztanak és simán mennek, és miért? mert ez csak az elméleti maximum, ennyit úgysem ér el soha!És kötelező mennie a pci-e 2.0-s vga-nak pci-e 1.0-ban! Ez egy követelmény volt a pcie 2.0 szabványhoz!
Annyi a különbség hogy nagyobb a sávszélesség, több áramot tud adni a kártyának, és van benne Dynamic link speed management.Régebben nagyon sokat foglalkoztam vga-val, ezért tudom ezeket 100%-ra!
De ha csak utánaolvasol, szerintem kb 10perc alatt rátalálsz mindenre amit mondtam..[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- World of Warships
- Szólánc.
- Automata kávégépek
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OLED monitor topic
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...