Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
Lenry
félisten
nem valószínűleg nem fogod megcsinálni, hanem biztosan nem fogod megcsinálni. se te, se senki más. mert nincsenek rá eszközök, mert nem látsz bele annyira egy alaplap működésébe, hogy stabil és használható BIOS-t csinálj. pont.
ez pont ugyanúgy baromság, mint kiégett tranyót cserélni egy i7-ben
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Törlöm a wincsi tartalmát és kiveszem az elemet 5 percre... kész ennyi volt a "védelmed"!
Legjobb az lehetne ha a mac címet ellenőrizné valami valahogy h az most a neten van, hol és mikor és milyen net előfizetéssel.. mert az ugye egyedi, és viszonylag ritkán változtatják meg..
De ez ma még nem egy egyszerű dolog....Így tehet nyugodj meg, ha ellopják, akkor az el lesz lopva és ha csak valami miatt a pn/sn szám nem kerül a rendőrség hatáskörébe, akkor soha a büdös életben nem kapod vissza.. . és az új gazdája teljes nyugalommal és full módban használja majd..
Matricázás, foszforeszkálós, móka szintén jó ötlet... jó is ha valaki nem tudja, nem vesziészre, akkor azon télleg rajta van. ha meg észreveszi, az is csak egy "anyag" oldja valami...
Nincs tökéletes védelem, sehol semmiben sem.. max a "nyugodtabban" alszol 1-2 dolgo után... de az annak aki tudja h mitcsinál 1-.2 perc.
nekem is van indításgátló a kocsiban amiről úgy tudtam h csak én tudom az indítási metódust, aztán egyszert beült egy autóvillamosságis és mire megkérdezte volna h "indításgátlós" már ki is ütötte...
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Olvastam itt a ph-n egy olyan matricáról, amire a serial számot lehet ráírni. A poén az egészben az volt, hogy ha leszedték a matricát, akkor egy, fizikai sérelem nélkül eltávolíthatatlan felirat volt alatta, hogy Lopott laptop, vagy valami ilyesmi. Ez egész jó cucc, csak nem jut eszembe a neve. Elkezdek utána keresgélni, ha eszembe ötlik/megtalálom, akkor megírom.
üdv, föccer
-
-
Dapro
senior tag
megoldottam végülis a problémát (sleep mode-ba ment kikapcsolás (leállítás kényszerítése ablak) közben a gép), task managerben (az se működik csak ha rákeresek start menüben) kiiktattam pár dolgot randomra, majd a winlogon nevű folyamat leállításánál kijelentkezett, bejelentkeztem, újraindítottam a gépet és most jó. hátha tudok ezzel másnak is segíteni.
-
Realradical
őstag
Hmm, visszavontam, őskövület vagyok...
Néha, úgy érzem maradnom kellett volna az Amiga 500-nál. De legalább ma is láttam vmi újat.Bizony, jól olvasták látogatóink, integrált GPU-t írtunk, ugyanis az i3 egységekben mutatkozik be az Intel ezen új megoldása. A 45nm-es gyártással készülő beágyazott grafikus kártya a H55 és H57 alaplapokkal használható majd (Ezeken a lapokon ugyanis DVI és D-Sub kimenetek is lesznek).
[link][ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
Próbáld a merevlemezt egy másik gépen ezzel a programmal mélyformázni.
Lehet, hogy kicsit sokáig fog tartani, de nekem már hozott vissza merevlemezt a halál közeli állapotból. Azóta is simán használják a gépet. -
veze
őstag
windows telepitö helyett is a windows indul?noot menü elövarázsolása illetve ott a dvd rom kiválasztasa utan sem indul a telepitő?
egyszer szívtam ugy egy alaplap csere után, hogy a korábban ide-s dvd -rom bol telepeitett windowsom minden akadály nélkül indult, aztán alaplapcsere+sata dvd rom, és akartam telepiteni ugyanarrol a lemezröl és nem ment, noha a lemez hibátlan volt ha ide-s dvd romba tettem. a megoldás egy másik telepitő lemez volt.. -
PH-User
addikt
Nézted másik DVD meghajtóval illetve nem karcos a lemez?
Volt úgy, hogy én is majdnem idegbajt kaptam, mert nem sikerült a telepítés, aztán másik meghajtóval (már csak az maradt ki, amit nem próbáltam) simán felállt a rendszer.JackOneill19 - Ha garanciás a lap, akkor cseréltesd ki minél hamarabb, én chipkészlet hibára gyanakszom, előbb-utóbb nem fog felismerni semmit. Ugyan így jártam 2 MSI lappal.
-
Peetry
senior tag
Ha jól értem, cseréltél lapot meg procit, és azóta amíg el nem kezd bootolni a régi telepített win7-ed addig minden fut, majd amikor elkezd bootolni az oprendszer akkor eldobja magát.
Szerintem eléggé gyanús, hogy a régi telepített oprendszereden kissé más driverek vannak, mint amilyen lapod van, és emiatt száll el. Újra kéne húzni az oprendszert, szerintem megoldaná.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Autós topik
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SONY WF-1000XM5 Truly Wireless zajszűrős bluetooth fülhallgató fekete
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 3070 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)