Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
Aktív témák
-
Dapro
senior tag
válasz
föccer #40911 üzenetére
nem lopták még el, valami megelőző módszer kell és nem a rendőrségre várás. utánanéztem egy kicsit a dolognak, de még folytatom később.
egyenlőre a dyndns+ssh+bios embedded anti-theft+bios password+tiltani a külső bootolást+prey megoldás tűnik jónak. így ha kiveszik a merevlemezt akkor is van ESETLEG megtalálható... (+jó videó ha a szövegre kattintasz)
-
Dapro
senior tag
@Realradical: Az építészek sem maguk építik fel a bevásárlóközpontokat, ők csak megrajzolják, esetleg építésvezetőként felügyelnek. Én az alap tamagotchi-t keresem ami ilyen. Vaterások gagyik.
@DJ WOKKY: Nagy kár értük, kiskoromban szerettem és simán vennék ha találnék normálisat.
Mai kérdésem: Ingyenes mód arra az esetre ha ellopják a laptopunkat? Prey-t néztem.
Valakinek tapasztalat?[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
Mivel a legutóbbi kérdésemre miszerint terveztem egy bevásárló központot és hol tudnám eladni a terveket, nem érkezett válasz, így feltenném a következőt.
Hol kaphatok tamagochit? A régi fajta kéne amin van reset gomb ám.
-
Dapro
senior tag
Terveztem egy bevásárlóközpontot, kinek lehet eladni a terveket?
-
Dapro
senior tag
Helló.
Van egy i3-530as gép (i3 as videókártya van használatban) és eddig egy lg flatron monitor volt használva 17"os és most ki lett cserélve egy Benq G2222HDL monitorra és nem találom az 1920x1200 as felbontást csak az 1920x1440 (out of range neki ez a felbontás az a baj).... mit lehet csinalni? d sub kábellel van bekötve, változtat valamit ha dvi kábellel kötöm be? -
Dapro
senior tag
Hali.
ASRock H55M-GE R2.0 alaplapon van IDE csatlakozó régi fajta HDD-nek és CD lejátszónak? Én nem látok rajta. -
Dapro
senior tag
megoldottam végülis a problémát (sleep mode-ba ment kikapcsolás (leállítás kényszerítése ablak) közben a gép), task managerben (az se működik csak ha rákeresek start menüben) kiiktattam pár dolgot randomra, majd a winlogon nevű folyamat leállításánál kijelentkezett, bejelentkeztem, újraindítottam a gépet és most jó. hátha tudok ezzel másnak is segíteni.
-
Dapro
senior tag
-
Dapro
senior tag
Hali.
rendszer: Win 7 ultimate.Rákattintottam a kikapcsolásra, majd kijött a szokásos fut még valami forceolom-e a bezárást ablak. Gondoltam majd magától bezárja őket. Nem voltam gép előtt, a gép 30 perc után sleep módba ment. Mikor visszajöttem, és kijött a sleep mode-ból, a force shutdown ablak fogadott, majd a cancel gombra nyomtam. Azóta nem működik a leállítás (fizikailag se reagál a gomba), a task manager és egy két dolog.
Megoldást tud valaki? (nem akarok reinstallt)
-
Dapro
senior tag
válasz
Realradical #33059 üzenetére
Integrated Graphics Yes
Graphics Base Frequency 733 MHz
Intel® Flexible Display Interface (Intel® FDI) Yes
Intel® Clear Video HD Technology Yes
Dual Display Capable Yesam most hülye vagyok és az "i" szériákban nincs VGA?
am meg tudom h proci[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
Hali.
INTEL Core i3-540 1156-ban milyen integrált videokártya van?
Megy rajta a sims3 akadásmentesen?
-
Dapro
senior tag
Üdv.
GA-P35C-DS3R
vagy
GA-P31-DS3L
a jobb tuningolásra?
DDR2 memóval, E5200-al lesz használva. -
Dapro
senior tag
Driverek hibája kilőve. Formázva a vinyó C partíciója másik gépen és most azt írja egy cmos reset után, hogy hiányzó NTLDR. nem tudom feltelepíteni rá a windows-t. bios-ban próbáltam a fail safe def.-et meg a load optimized def.-et is.
Egyéb ötlet? =( -
Dapro
senior tag
válasz
Peetry #17740 üzenetére
De az a baj, hogy nem tudom újrarakni a windows-t.
A windows telepítésnél is újraindul.
Eddig asus lap volt + amd proci. most giga lap és intel proci.
de semmiképp se akar indulni szóval leszedni nem tudom a drivereket. rakjam be másik gépbe és shift+del a driver mappákat vagy mi? -
Dapro
senior tag
Sziasztok, "sürgős" segítséget kérnék.
Nem tud bootolni a gépem.
Most lett új lap + proci benne.
GA-P31-DS3L +E5200
Hibajelenség:
-A bootnál, vagy épp a boot elött újraindul.
-Van, hogy elkezd tölteni a win7 de 1-2mp után újraindul.
-System repairnél is amikor elindul akkor is 1-2mp után ujraindul.Amiket próbáltam /van 4 gép itthon szóval volt alapom hozzá/:
-másik rammal /összes ram slotban/
-másik procival
-másik táppal
-másik vinyóval /összes sata slotban/
-CMOS reset
-load optimized def.
-fail-safe def.
-BIOS MEGY! (nem fagy ki, akármeddig vagyok biosban)A lap lesz a ludas, viszont aki küldte a lapot, ő még aznap használta.
Szóval ötlet?
Köszönöm!
(Esetleg ha valaki nem akarja elmagyarázni de budapest 17 ker közlében lakik és kijönne házhoz azt is megköszönném, viszont öt-tízezreket nem tudok fizetni mert a gép nem ér annyit összesen kb)
-
Dapro
senior tag
Üdv.
Bár nem a legjobb topic erre a kérdésre, mégis felteszem a kérdést:
ezt:
ASUS M3N-H HDMI (integrált VGA-s) + van hozzá AMD Athlon64 x2 5200+ AM2 processzor
cserélném erre:
Alaplap nev:Gigabyte GA-EP35-DS3P (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
CPU típusaua: DualCore Intel Core 2 Duo E6550
A gép játékra használt. Megéri a csere? Tuningolva lenne a proci. Mennyivel ér többet az intel konfig, ha többet ér egyáltalán. -
Dapro
senior tag
Hai!
Hol a REPORT gomb ?
Kaptam egy ilyen privátot!"hello
It my pleasure to contact you after veiwing your profile today at logout.hu i love it and also became interested in knowing more about you,Plz i will like you to contact me through my email (lucy_bouma@yahoo.com)so that i will give you my pictures for you to know me well
lucy
szia
Ez az én szerencsém Önnel a kapcsolatot után veiwing a profilodat ma logout.hu szeretem, és azt is érdekeltté vált tudni többet rólad, Plz azt fogom szeretni, hogy kapcsolatba velem az én e-mail (lucy_bouma@yahoo.com) , hogy én adok neked a képeket, hogy tudja, nekem is
lucy"Küldő: UCYK
-
Dapro
senior tag
Üdv.
Melyik fórumrészben találom meg azt a helyet ahol tudnak segíteni, hogy milyen procit vegyek?
Keresőt használtam, de nem találtam.
Sorry az offért.