Hirdetés
- Particionálás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Video digitalizálás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- ASUS notebook topic
Aktív témák
-
bco
csendes tag
Hali!
Ki lehet valahol kapcsolni az egér és a bill. áramellátását kikapcsolt gép állapotban?
Egyfolytában világit az egér optikája!Köszi!
-
bco
csendes tag
Hali!
Hogyan tudok olyan e-mail címet kitörölni belépés előtt, amit nem használok, vagy rossz, a felkínált listából?
Az Msn messenger live listájából szeretném törölni a feleslegeseket!
Jobb gomb törléssel nem megy!!Köszi!
-
bco
csendes tag
válasz
kételkedem #5639 üzenetére
Hali!
VIA chipsettes!
Három xp telepítő cd-vel is próbálkoztam és egyiknél sem tudtam az F6-ot használni, a telepítés elején, DE MIÉRT!!??
Lehet hogy már integráltak bele sata drivereket és azért nem lehet az F6-ot használni?
Igaz, az egyik egy xp home edition, ami gyári és ott sem megy az F6! -
bco
csendes tag
válasz
kételkedem #5637 üzenetére
Köszi!
Fogok készíteni majd egy Nlite telepítőt, de most fel kéne húzni az xp és nem tudok továbblépni!
Mi lehet az oka, hogy nem megy?Köszi!
-
bco
csendes tag
Hali!
Kellene egy kis segítség, tanács!
Sata-s hdd-re szeretnék új xp húzni mert a mostani nincs particionálva, csak egy C van rajta.
Egyébként hibátlanúl működik!Szóval a telepítés elején, amikor bejön a: F6 más gyártótól származó..., hiába van bent a floppy nem tölti be a drivert amikor F6-ot nyomok. Semmi nem történik tovább megy és a file betöltések után nem ismeri fel a hdd-t!
Próbáltam egy másik floppy-t készíteni, de ott meg az As Rock alaplapi cd, booból nem enged driver floppy-t készíteni ahogy kellene!
Kérdi akarok-e készíteni driver lemezt Y/N és a Y-re csak sípol egyet a bios és nem enged tovább.Ötlet??
Köszi! -
bco
csendes tag
Hali!
Van egy sata hdd. Xp van rajta, de csak egy meghajtó lett létrehozva (C)
Ha újra telepítem az xp-t és készítek 2 partíciót, c,d, akkor az újratelepítéshez is kell a sata driver floppyn, vagy csak a legelső telepítéskor kellett?
Szóval az a kérdés, hogy kell-e minden új rendszer telepítésekor a sata driver, vagy csak a legelsőnél?Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- Ps4 Fat 500gb 1d. Kontrollerrel
- Apple iPhone 13 Pro 256 GB (4 hónap Media Markt garancia, független, hibátlan)
- Hibátlan garanciális digitális Playstation 5 slim
- Fujitsu Esprimo P7936 8GB 1333Mhz RAM 128GB SSD 500GB HDD E8400 3GHz GT 610 2GB GDDR3
- Kolink Inspire K2 Plus A-RGB TG Számítógépház GARANCIÁS 2026-IG