Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- RAM topik
Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h registry tisztításra milyen progit ajánlanátok? Illetve ez mennyire "veszélyes" adatvesztés/beállítás szempontból? -
@matthew@
őstag
Nem tudja valaki véletlenül h a Chip magazin mennyibe kerül? Keresgéltem az oldalukon de semmit sem találtam
Illetve előrendelése mennyi lehet vki nem tudja véletlenül?
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenn h CCleaner-nél miket érdemes bepipálni h javítson/töröljön h ne töröljön olyan file-okat amik kellenek, mert pl nekem már volt olyan h letörölt doksikat és egyebeket. Illetve miket érdemes beállítani h letöröljön ha vírusirtó csere előtt hajtom végre a műveletet, h ne akadjon össze a 2 program? -
@matthew@
őstag
válasz
macimeister #49042 üzenetére
Oksi, az lesz, Thx a helpet!
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
(Lehet nem a legjobb helyen kérdezem, de már próbálkoztam pár helyen és sehol semmi) Szóval: van egy Gigabyte MA770-UD3-as lapom és most gondolkoztam el azon h amit a mellékelt telepítő CD-n adtak vírusirtó szoftvert (Norton Internet Security OEM) felteszem és kipróbálom, mert jókat hallottam róla. Viszont abban nem vagyok biztos h ez teljes licenc-el rendelkező vagy pedig vmi 30-90 napos trial verzió? Valaki próbálta már? Illetve h ezt lehet frissíteni az Internet Security-re?
-
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h a Gigabyte a lapjaihoz a telepítő CD-n ad egy Norton Internet Security vírusirtót is, és ez a szoftver teljes licen-el rendelkezik, vagy tudom frissíteni újabb verzióra vagy hogyan működik? Itt van alul az ajándék szoftverek résznél a Norton és oda van írva h OEM verzió ez mit jelent? -
@matthew@
őstag
válasz
Kezdő vagyok #48367 üzenetére
BitDefender de a magas ping csak chrome-nál van explorernél teljese jó. Mi lehet a gond?
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Most tettem újra a gépem (win7) , mert vírusos volt és ami után feltettem a vírusirtót, a ping-em speedtest-nél 500+ ami sztem kissé sok, ezen h tudnék segíteni?Szerk.:: most néztem meg Internet Explore-el és ott 14 volt a ping-em míg Google Chrome-on 500+, mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz
GrandeP #48050 üzenetére
Hát rendesen
mind1 így jártam, mondjuk a jelszavakat már átírtam gyors laptopon, és telefonon közben, úgyhogy gépről már nem lépek be addig az adott accountokba amíg nem lesz újrahúzva. Pedig sok jó dolog fog eltűnni, pl: game mentések
a legnagyobb gond, scan-ek ez is nagyobb, képek, bár azok elméletileg le vannak már rég mentve, illetve 1-2 fontosabb doksi, de ez van. Amúgy reinstallal vki tudna nekem segíteni pm-ben mert nem vagyok 100%-ig biztos h hogyan kéne most csinálnom és h meglehet-e úgy ahogy gondolom
-
@matthew@
őstag
válasz
PhoenixK #48046 üzenetére
Na ez érdekes, Explorer-en nem is lehet megnyitni 404-es hibát dob fel és ezt a szöveget: Error (404)
We can't find the page you're looking for. Check out our FAQ or forums for help. Or maybe you should try heading home.
Felette pedig egy doboz képe van nyitva ilyen ezt a képet gúgliból kerestem ki, szal ez nem a vírusos oldalra megy. -
@matthew@
őstag
válasz
Hunork #48040 üzenetére
Megtaláltam előzményekben azt az oldalt ahonnan jött a kicsike. Teljesen úgy néz ki miht a Youtube, vagyis olyan mint egy print screen egy adott videóról, de azt írja a videó boxban h vmi adobe 7.nemtommmennyi kell a videó megtekintéséhez. Az lenne a kérdésem h kinek és hol lehetne jelezni h ezen a vebcíme, ilyen szarság van és h vírus kering rajta? Amúgy ami feltünő lehet de nekem egyből nem volt h nem youtube.com van az url sorban hanem vmi dropbox-os dolog (nem linkelném ha nem bánjátok
) szóval hol jelezzem h ez vírusos? Milyen szervezet/cég van ami ezt leszedhetné?
-
@matthew@
őstag
válasz
Hunork #48040 üzenetére
Küldeni csak azért akartam h a kedvencek mivel chrome-nál csak itt menti el, azoknak az url címét küldtem volna el, de akkor sztem inkább veszni hagyom őket, vagy kiírom a nagyon fontos címeket, mert van 1-2 ami nagyon kell és megtalálni nagyon sok idő volt, úgyhogy jó kis idő elé nézek
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
válasz
Hunork #48030 üzenetére
Na végigfuttattam egy külső vírusirtót és volt 7 vírus, de vmiért nem törölte le ezeket és sztem ezt a server.exe file-t nem is nézte vírusnak, szóval sztem reinstall marad ténylegesen. Pedig nem nagyon akartam, csak karácsony után, mivel SSD-t akkor terveztem h veszek és a miatt újra kellett volna tennem a win-t de akkor most is újrateszem sztem, annyira vártam
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
válasz
Realradical #48015 üzenetére
Aham akkor már értem h múltkor miért volt megnyitva kb. 20 oldal a neten faja akkor sztem legjobb ha újrahúzom a gépet. Király, már rég vártam rá.....
Amúgy Mercutio_ által javasolt megoldás is jó lehet ebben az esetben?[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz
Hunork #48011 üzenetére
Konkrétan Youtube-ról szedtem össze, mert egy videót néztem volna vmi vicces szart és kérte h telepítsek egy Java-s fost és az AVG bejelzett rá, aztán nem volt semmi más, most meg nem talál vírust.
De akkor sztem újrahúzom a gépet. Mind2 partíciót érdemes? Vagy elég a C-t mivel most azon van? -
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
válasz
Realradical #48005 üzenetére
Akkor ez szép kis vírus? Most komolyan mert nem értem, előtted azt írják h nem Te meg azt h igen,
Akkor tartsak tőle? vagy vmi?
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h az normális-e h amikor bekapcsolom a gépet, akkor lassabban tölt be mint szokott és amikor bejelentkezik, egy server.exe nevű cucc lefut, ami itt található: C:\Users\Felhasználónév\AppData\Roaming\Winlog és itt van a server.exe nevű file, mi lehet ez vmi vírus? Eddig nem volt és tegnap hülyéskedett vmit a böngészőm is de és 2011.11.05-e az utolsó módosítás dátuma, a mappáé amiben van pedig 06-ai dátumnál lett módosítva. Neten most olvasgattam a server.exe file-ról és van ahol vírus-ként van feltüntetve, pl itt:[link] illetve a tulajdonságokat megnézve ez a file leírása, mi lehet ez? -
@matthew@
őstag
válasz
ittakary #39224 üzenetére
Nem akartam én szidni, csak megdicsértelek h milyen jó lett
, én is így csináltam volna meg
BPFeri: ez az USB Hub nagyon komolyan néz ki, lehet én is veszek egyet, csak nemtom mire használjam de legalább leszkésőbb tuti jó lesz vmire
amúgy ittakary-nak is működhet ezzel a megoldással, igazából amire Ő használná arra nekem is jó lenne, csak a nagy TV lenn van a router és gép meg fönn az emeleten
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne AIDA64-el kapcsolatban h az a rész h "Burkolatba behatolás történt" az mit jelent? -
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
Olyan progit nem lehet letölteni ami kb. meg tudja mérni a gép fogyasztását? Azért lennék rá kíváncsi mert nemtom h maxon mennyi és idle-ben mennyit fogyaszt, mivel sok más is megy a hálózatról és nincs ilyen kis fogyasztásmérőm és gondoltam h van ilyen progi, jól gondoltam vagy nem létezik?
-
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h ha csinálok egy töredezettség mentesítést a gépen akkor lehetnek olyan file-ok amik elveszhetnek? Vagy Ennél nem szokott ilyen történni? A CCleaner jó erre? -
@matthew@
őstag
válasz
Ricardo128 #38716 üzenetére
Tudom, igazából nekem most egy TP-Link TL-WR1043ND router-em van és azon a WiFi-t csak folytonos restart árán lehet kikapcsolni és gondoltam h akkor azon kikapcsolom és a gépembe arról úgyis ba van kötve a kábel a routerbe mivel 0,5 méterre vannak egymástól és a gépbe bedugom a WiFi -s sticket vagy mit
és akkor ha épp nem kell akkor csak kihúzom és nincs WiFi, de akkor ez nem úgy működik ha jól értem, a lényeg nekem az lenne ha a gépembe ha bedugom akkor tud-e az sugározni netet, vagy ezt kicsit félreértettem
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy USB-s WiFi-t vmi ilyesmit: TP-Link TL-WN821N A kérdésem viszont az lenne h ezt a gépbe kell bedugnom ahhoz h menjen, vagy lehet a modembe is, mivel azon is van USB, (egy Cisco modem lenne) illetve a másik ha a gépbe kell bedugni akkor a gépnek mindig mennie kell h WiFi is legyen?Szerk.: lehet nagy hülyeséget kérdeztem, ez egyáltalán olyan kütyü, ami ad, vagy csak veszi a jelet? Nekem olyan kéne ami USB-s és adja
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
Hi all!
Egy olyan kérdésem lenne h van egy CM Elite 430-as házam és az elején a meghajtók helyén van a lyikacsos perforált rész, ezek mögött bellül kis fém lapocskák vannak amiket ki lehet onnan "törni" ezeket érdemes kiszedni a jobb levegőáramlásért vagy mid1 h ott vannak? -
@matthew@
őstag
Lenne egy kérdésem: a CM Elite 430-as házam előlapját h lehet leszedni, hátulról tartja vmi vagy csak húzni kéne? Nem mertem erősen feszegetni
-
@matthew@
őstag
válasz
xKacsax #38297 üzenetére
Ezt sokan összekeverik
Attól h 2 magos a gép attól nem 2x1,4Ghz hanem csak simán 1,4Ghz, szal az Everest jól írja ki, a 2 magosnak csak az a lényege h van benne 2 különböző mag és ezeken egyszerre is tud számításokat végezni, de a Ghz ettől nem lesz a duplája
Ja és amúgy a 2 magot nem minden progi használja ki , bár azt már egyre több progi. Szal nem gond h 1,4Ghz-t ír ki mivel annyi és jól is mért
Leegyszerűsítve kb. ennyi
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h valaki nem tudja esetleg ha a Cooler Master Elite 430-as házban ami alapból jár hozzá venti az hány RPM-es, mert a dobozon nem látok róla infót és SpeedFan sem írja ki h mennyivel megy, illetve amit a Noctua ventimhez kaptam ellenállást ami 1200-ról 900-ra illetve 600-ra tud szabályozni az működhet hozzá ha esetleg lejjebb szeretném venni az RPM-et?
Előre is köszi a helpet! -
@matthew@
őstag
A visszavitellel az a gond h vidéken lakok és csak ezért mentem ma föl Pestre, szal akkor inkább bekötöm én, a Be kapcsoló gomb részére már rájöttem, csak 2 kábelt kell fölcserélni a HDD LED-re még nemtom a választ de akkor megnézem a kis könyvben, köszi a helpet! Amúgy ha a kábeleket amik ezeket irányítják és cserélgetem az nem gáz? Nem tudok elrontani semmit sem?
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Cooler Master Elite 430-as házat és az lenne a problémám, h a HDD visszajelző LED nem működik, és ezt h lehetne életre kelteni, mit kell bedugnom hozzá? A másik pedig az lenne h a bekapcsolás az újraindító gombbal megy és nem a bekapcsoló gombbal, így tették össze a gépet nekem és nem tudom h mit dugjak át, mivel még ilyet nem csináltam, amúgy egy Gigabyte MA770-UD3-as lapom van, nemtom ez számít-e? Az előző házamnál minden jól működött, sztem itt is csak másképp kell a kábeleket bekötni, PLS help.
Előre is köszi! -
@matthew@
őstag
Hy all!
Olyan kérdésem lenne, mivel Google Chrome-ot használok és az új ikon nagyon tré, hogy leszedtem 3 képet amik tetszenek és azokat h tudnám ikonná varázsolni, h azt betehessem ikonnak a Chrome-nál? Azzal már próbálkoztam h parancsikon létrehozása, de az nem volt jó vmiért -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Routert szeretnék venni egy UPC Fiber Power 60-as nethez és az lenne a kérdésem h mit kell néznem, vagyis milyet, LAN sebesség: 10 Mbit (IEEE 802.3), 100 Mbit (IEEE 802.3u), vagy milyet kell néznem 100/100-asat, mert a letöltés kb. 60 mega lesz a föl pedig kb. 6 mega -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h milyen Routert kell vennem ha egy UPC Fiber Power 60-as internetre fizetek elő, mit kell néznem h minek kell mekkorának lennie sebességre, esetleg 1-2 linket is árral vagy típust ha mondana vki az is sokat segítene!
Előre is köszi a helpet! -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h Nero-val másolok egy DVD-t és nagyon lassan másolja, pedig a sebességet nem állítottam leMi lehet a gond? Esetleg van vmi más progi erre?
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h a vezeték nélküli billentyűzetnél az normális-e h ha nagyon gyorsan gépelek akkor a monitoron ha nézem amit írtok akkor az kicsit le van maradva, kb. 2-3 betűt és ha abbahagyom az írást akkor még a 2-3 betű lemaradást írja. Ez normális? (ekkor eléggé gyorsan gépelek). Vagy esetleg más probléma van, am a bill 1 hónapos és a gyári Duracell elem van benne, megmértem és fullon van, tehát azzal nem lehet gond. -
@matthew@
őstag
válasz
RootRulez #20912 üzenetére
Ok, köszi a választ!
Am szemetek mert ez az 50%-os cucc csak akkor van ha 2 játékot veszek és csak 3 közül lehet választani: Sims 3; Medal of Honor; Fifa 11 --> namost ezek közül engem csak 1 érdekel a Medal of Honor a töbi nem és mit kezdenék 2 MoH-al? 9e-ért mert akkor a 2*4450.
Szóval mind1Mellesleg úgy van kiírva h ha a játék oldalát nézed akkor erről szó sincs csak ha a főoldalukon elolvasod az apró betűs részt a 3 játék alatt, és persze aki gúgliból téved oda, azt nem a főoldalra teszi (ha az adott játékra keres) hanem a game-hez, megörül
és aztán pofára esik
Úgyhogy nem kell a game, inkább BC 2, ha olcsóbb lesz mert neten is játszanék. -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: (lehet h nem ide tartozik, de ezzel foglalkozó topikot nem nagyon találtam) szóval a CD galaxisban most a Medal of Honor 2010-es Limitált szériás játék 9990Ft helyett 4490Ft, szerintetek megéri és jó játék, mert ismerőseim szerint Battlefield BC2 v. CoD 6-7 jobb ez tényleg így van?
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem (mert most éppen töltök le pár filmet) h amiket leszedek azok .mpg kiterjesztésű file-ok és ezt át kell konvertálnom ahhoz h DVD lejátszóban menjenek vagy így is megy majd? -
@matthew@
őstag
válasz
oregcsóka #18544 üzenetére
Rendbe, és te ezekkel a progikkal ki tudod bontani és utána föl lehet rakin a Daemon Tools-os progikat? Ha jól értelmeztem akkor jól hangzik
Lonna18 & bedohazi Még körbekérdezősködöm a progi felől, mert kissé félek (lehet h nem kéneVálaszoltam volna előbb de pörög a totyik
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h a Daemon Tools progiról mik a vélemények, mennyire biztonságos és megbízható, mert szeretnék játékokat szerezni, de ezekhez kell Daemon Tools és nem tudom eldönteni h föltegyem-e vagy nem. Már egy régebbi gépemen volt fönn, de akkor az nemsokkal utána be is sz@rt mert vmi galiba lett és az xp-t újra kellett húzni, (most win7-em van).
Gondoltam arra h vmi rendszerhelyreállító progit leszedni és most elmenteni a jelenlegi gép "állását" és ha van vmi gond akkor visszaállítani?
Szerintetek -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
olyan progi érdekelne amivel föl tudom venni azt h pl neten mit hol csinálok6találok, mint pl a gémeknél is szoktak lenni a jútyubon vidik és engem ilyen érdekelne csak nemtudom h ezekkel éppen pl netet is föl lehet venni vagy egyébb műveleteket.
Előre is köszi! -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h a készenléti/alvó állapot a gépnek ne okoz gondot hosszú távon, pl: 3-4 órán keresztül, mert eddig nem nagyon használtam csak most kaptam rá...