Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
aurora2
csendes tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem.. fogalmam sincs mi lehet a baj. Valami áramkimaradás szerü dolog volt nemrég és a másik gép miután újra bekapcsolt nem akar továbbjutni egy bizonyos fekete képernyönél... Leírom miket ír ki ezen a képernyön:Main Processor: AMD Sempron (tm) 1833Mhz
Memory Testing: 5245288K OKMemory Frequency: 333 Mhz
DDR Dual Channel Enabled
Detecting IDE Drives...Press ENT to enter Setup, press ALT + F2 to enter AWDFLASH
Semmilyen billentyüre nem reagál, szóval sehova se tudok belépni és annak ellenére, hogy azt írja "Detecting IDE Drives" több mint 1 óra alatt se lépett tovább.
Amikor megnyomok egy gombot akkor meg kattog valami a gépházban...
Többször újra volt indítva, kihúzva minden dugó, áram lekapcsolva és vissza, de ugyan ez marad.Örülnék a segítségnek, kösz elöre is.
[ Szerkesztve ]
-
aurora2
csendes tag
Na úgy döntöttem, hogy felhívom a netszolgáltatót, hátha ad valami okos ötletet...
Ö a routerre gyanakodott és mondott pár dolgot, viszont én közben frissítettem a Messengert is és most hirtelen elmúlt a probléma... Mármint MSN-re betudok lépni, viszont a korlátozott kapcsolat még mindig megmaradt.
Viszont így már annyira nem zavaró.
Úgytünik én voltam a hülye, hogy kizártam pár dolgot és pont az volt a megoldás..
Azért köszönöm a segítségeteket -
aurora2
csendes tag
Itt egy kép a hálózatról.
[link]
Fentröl a 2. lenne a normál hálózat, aminek eredetileg "datanet" a neve, viszont mióta átállt Korlátozott kapcsolatra, azóta "Nem azonosított hálózat" lett a neve is..
Fent pedig látszik, hogy az Internet-hez kapcsolódó vonal át van X-elve...[ Szerkesztve ]
-
aurora2
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy egyik napról a másikra valami probléma kelekezett az internetkapcsolatommal.
2 gép van a lakásban és modemen keresztül csatlakozunk a netre. Az elsö gépen van maga a netkapcsolat, és egy második direkt ilyen megosztó modem-mel jut el a második géphez.
Eddig minden teljesen jól müködött, tegnap estig. Ma reggel azt vettem észre, hogy a megszokott kapcsolat kijelzésénél azt írja, hogy "Korlátozott kapcsolat". Ugyanúgy bejönnek a weboldalak és minden hasonló, viszont a Windows Live Messenger úgy látja, hogy nincs internetkapcsolat, ezért képtelenség belépni. Ha jól sejtem minden ilyen különálló program ami internetet igényel ugyanezt reagálná...
Az a vicces, hogy az elsö számú gépen müködik minden, beleértve az MSN-t is. Csak itt a másodikon van ez a "Korlátozott kapcsolat" probléma..
Nem tudom, hogy mennyire fogalmaztam érthetöen, viszont fogalmam sincs mit tehetnék..
Köszi a segítséget elöre is -
aurora2
csendes tag
válasz
Fecogame #7311 üzenetére
Van víruskeresöm... mindig is volt és már ellenöriztem is. Nem hiszem, hogy vírus lenne a gond, mivel tegnap este teljesen jól müködött minden..
u.i: a Caps Lock lenyomására pedig egy w betüt is ír... azt hiszem ennyi panasz van. Teljesen olyan mintha minden összekeveredett volna valahogy..
[ Szerkesztve ]
-
aurora2
csendes tag
Sziasztok!
az a problémám, hogy amikor lenyomom az "a" gombot, nem csak egy a-t ír, hanem úgy viselkedik mintha a Tab-ot is lenyomtam volna...
Lehetetlen szinte így bármit is írni a gépen, itt is csak úgy megy, hogy kimásoltam az a-t egy szövegböl és mindenhova bemásolom, mert ugye a Tab hatására arrébb ugrik a kurzor...
Tegnap semmi gond nem volt még, éjfél óta nem volt használva a gép, ezért én nem ronthattam el.
Kérlek segítsetek, mert már a gépbe bejelentkezés is szinte lehetetlennek tünt..
Köszi.Most viszont még észrevettem, hogy a Tab lenyomása egy Q betüt is ír... én ezt már nem értem :\
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Akvarisztika
- Bestbuy játékok
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel