Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKaresz45
senior tag
válasz
HUNRONIN #4398 üzenetére
OK, értem, de amikor kiírja ezt, akkor nem ad lehetőséget arra, hogy megváltoztasd a könyvtárat? Nem lehet kiválasztani mást? Botrány lenne, ha ezeket a játékokat (jobban mondva a patcheket) nem lehetne máshová telepíteni, mint a C-re. Ez egészen biztosan nem így van! Keressél valami opciót, amivel megváltoztathatod azt a C-t. Kell, hogy legyen lehetőség megváltoztatni. Ki kell választanod a játék célkönyvtárát valahogyan.
Azért sem értem, mert automatikus pach-elésnél (ami a MoH-nál is van) meg sem kellene adod semmit, hanem magától tudnia kellene a könyvtárat, és meg sem kellene kérdeznie, hogy hová tegye.
-
-
HUNRONIN
tag
válasz
KKaresz45 #4393 üzenetére
A Call of Duty Modern Warfare2, Medal of Honor Tier1 és a Battlefield Bad Company2 játékokról van szó. Egyikhez sem akar települni a patch. A "C:/"-n nem találja és nem telepíti.....de a játékok a "D:/"-re vannak telepítve.
De még a játékok telepített könyvtárában lévő update.exe sem tudja telepíteni a frissítéseket. -
válasz
HUNRONIN #4388 üzenetére
Először is, melyik játékhoz akartál patch-t telepíteni? Kapásból felsoroltál többet, melyet telepítettél.
Bár igazából nem lényeges mit válaszolsz, mert ha egy játékhoz fel akarsz tenni patch-et, automatikusan oda települ, ahol a játék van. A CODMW2 Steam-es, így ahhoz nem is találsz külön patch-t, mert a Steam automatikusan feltelepíti mindenféle beavatkozás nélkül.
A BFBC2-hez van külön patch, de ha nem tudtad feltelepíteni, vagy más játék patch-ét próbáltad, vagy nem eredeti a játékod. Utóbbi esetben nem fogunk segíteni, mert tilos a warez a fórumon.
A BFBC2-höz ha jól látom, ez az utolsó patch. De nem kell patch-t telepítened ehhez sem, ha a Steam-en lett vásárolva. Ja, és csodálkoznék, ha nem lenne a játékban beépített update, így inkább használd azt.
Az aMOH Tier1 fogalmam sincs micsoda. Google kereséssel sem igazán derült ki.
-
HUNRONIN
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Telepítettem a BFBC2-őt, aMOH Tier1-et, CODMW2-t, de a "D:/" meghajtóra és amikor telepíteni akarom a patch-et akkor dob egy hibaüzit és nem telepíti. Hogy tudom "megmutatni" a patch-nek hogy hová telepítse magát, mert első nekifutásra ezt nem engedte?! HELP PLS!
Üdv.: Laci
-
mad1
veterán
pl: Pixars upp!Lego SW.vagy az Indiana,esetleg worms
A tobbi hasonlo vagy jobb jatek konzolokra jott.Erdemes meg psx(playstation1) emun szetnezni(ePSXe)...kicsi a gepigeny es sok jo jatek van ra.Crash team racing vagy a crash bash pl.
Vagy a legtobb coop jatek snes re megadrive ra illetve mame n van.Es itt mar tobb szaz jatekrol beszelek,amik tobbnyire 2 szemelyes es tobb mufajt takarnak a 2d n belul
Mame emulatoron pl nagyon jo a snow bros, rodland,cadillacs and dino,klax wave,sunset riders,golden axe.....de annyit tudnek sorollni...inkabb nezz nevuk alapjan screenshotokat googlen.Onnan mar nagyreszt megallapithatod hogy tetszik e vagy sem.... -
sti10p
senior tag
Vagy esetleg nincs valami olyasféle Quíz játék mint a You don't know Jack csak éppen magyarul? Az persze itt is jó lenne, ha legalább 2-en lehetne játszani! Ilyen szerencsekerék meg társai féleségekre is gondolok.
-
-
Balazs_
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy olyan játékot ami:
-tycoon-szerű
-viszonylag komplex, el lehet mélyedni benne
-nem gagyi
Tudtok ilyet? Bújom a netet, de nem találtam ilyet. (Városépítgetős játékok kilőve!) -
Tedd fel a legújabb patch-t (töltsd le manuálisan), és nézd meg, hogy a tűzfal nem-e blokkolja a játékot.
Végső esetben regisztráld a battle.net accountodhoz a kulcsokat, és le tudod tölteni a komplett telepítőt a battle-net-ről. Bár ez utóbbi már nem hiszem hogy segít, ha az előző lépések sem segítettek.
-
-
sti10p
senior tag
Sziasztok, én olyan játékot keresnék amit lehet 2-en játszani és nem kell hozzá angol tudás, ja és ilyen party-társas játék lenne a cél, tehát amivel 2 ember el tud szórakozni, tehát nem multiplayer-es lövöldözésre gondolok. Kerestem a neten, de nem nagyon találtam, jó lenne ha ajánlanátok ha tudtok!
-
Sósperec
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy a Darksiders-ben amikor kontrollerrel akarom tolni a karakter csak az eget nézi nem tudom a kamerát mozgatni de ha egér+bill. kombinációval tolom akkor normális.De az egeremet nem akarom tönkre tenni ezért jó lenne a kontrloller.
A válaszokat előre is köszönöm!!
Ilyen kontrollerem van:http://plazmaxcomputers.com/images/Logitech-DualActionUSB-L23-.jpg -
Kassadin
addikt
-
Sonja
nagyúr
Rise of Immortals beta jelentkezés!
Siessetek, mert már csak 5 nap van!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Üdv ismét.
Tudtok nekem segíteni? Lehet, kissé offtotyik lesz, de hátha...
Fallout 3-mal akadnak problémák. (A kérdést feltettem a game topikjában is, de gondoltam, itt is megpróbálom, hátha előbb kapok valami választ.)Az a gondom, hogy feltelepítem a játékot (US verzió), aztán 1.4-es patch-ig be is frissíti rendesen, de utána kezdődnek a gondok; 1.5-től egészen 1.7-ig, ha felrakom a patch-et és indítom a game-t, akkor hibaüzenettel leáll. Az OS Windows 7 Ultimate x86, ha esetleg valamiért kéne, a konfigom az adataimnál.
Fallout 3 has stopped working.
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: Fallout3.exe
Application Version: 1.5.0.22
Application Timestamp: 49cd1e54
Fault Module Name: Fallout3.exe
Fault Module Version: 1.5.0.22
Fault Module Timestamp: 49cd1e54
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00227900
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 2057
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789Oszt' annyi. Ha valamelyikőtök tudna segíteni, nagyon megköszönném.
-
qantum
senior tag
Sziasztok ! Batman Arkham Asylum Pc-t hol tudnám megvenni jó áron ?
köszi -
Kassadin
addikt
Plants vs Zombies játékot meglehet vásárolni dobozos verzióban?
-
huskydog17
addikt
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy az Ubisoft szerverei milyen portot használnak? A frissen megvásárolt Assassin's Creed II jelenleg használhatatlan állapotban van, mivel a koleszban más port szabad, mint amit az Ubisoft azonosító-szervere használ.
Ha valaki tudja a konkrét portot és hogy hogyan lehet engedélyeztet a szerverrel, akkor az légyszi ossza meg velem, kösz! -
Sonja
nagyúr
Gyorsan regisztráljatok, ha érdekel War Inc Battle Zone játék!
-
kovsol
titán
az a gond nem a lemez a hibás, hanem a DVD olvasó a gépemben, halódik nagyon és kb random dönti el melyik lemezt akarja beolvasni, és laptopról van szó, így nem csak leveszek egy olvasót a polcról ami a régi gépben volt
Korábban beolvasta amikor még jó volt, így a lemez tuti hibátlan.
-
kovsol
titán
A gép nem akarja beolvasni a Gears of War lemezemet, szerintetek ha be van regisztrálva már a Live accountomra a cd kulcs, de egy warezos telepítővel rakom fel utána ha belépek a livera vele úgy nem lesz gond ? A cd kulcs ugye eredeti ami hozzá van adva.
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nem vagyok nagy játékos, de most lenne egy nagy kérdésem. Barátnőm szerzett nemrég kölcsönbe egy PS1-et és tök jól elszórakoztunk vele, mert a legtöbb játékkal lehetett egymás ellen, vagy együtt játszani.
Léteznek ilyen együtt játszható játékok számítógépen is? Az egyetlen amit ismerek az a colin mcrae 2, amit így osztott képernyőn lehet, nomeg a Terep kettő
Tudtok még esetleg mondani? Tudok csatolni a gépemhez usb-s billt meg ps2-es billt is szóval a vezérlés sem gond
Köszönöm előre is!
-
Lori82
senior tag
Ezt a hibaüzenetet találtam az eseménynaplóban : "Hibás alkalmazás: fifa.exe, verzió: 1.0.0.0, hibás modul: fifa.exe, verzió: 1.0.0.0, memóriacím: 0x004419ff."
-
Lori82
senior tag
Sziasztok.Na nekem elég különös gondom van.Eredeti a játékom,pc-n játszom.A játék megjelenésekor menedzser módban nálam is természetesek voltak a fagyások.Majd érkezett a patch ami megoldotta ezeket a gondokat és minden fasza volt.Pár napja kitaláltam,hogy leszedem az új keretet a téli átigazolás utánit.Sajnos újrakezdödtek a lefagyások.Én nem tom,hogy ez zavart-e be vagy micsoda,de nagyon gáz.A vicces az,hogy öcsém 2 karriermódja elindul,de enyém vagy a meccs előtt vagy a meccs után kifagy.Visszaállítottam az eredeti keretet,újratelepítettem a játékot friss a driver de nem segít semmi.11. szezont nyomom,nem akarom újrakezdeni.Kérem segítsetek ha van valami ötletetek.Kösz Op. rendszer win xp sp3
-
Kassadin
addikt
Kíváncsi leszek, tudja-e valaki melyik játékra gondolok. Logikai stílusú, még régebbi játék talán 1998 köré tehető. A játék lényege az volt hogy különböző elemekből kellett megcsinálni a pályát a golyónak, amin végigmehet és beérhet a célba. Még annyit tudok hogy nagyon nehéz játék volt, bármelyik felnőtt ma is megszenvedne vele.
Úgy érzem feladtam a leckét. -
agemate
addikt
A Bulletstorm DX11-es? Ha nem, mire való a Post-processing beállító csúszka? Uganis high-on fix 30 fps, mediumon fix 60 fps-sel fut a játék és van még egy low beállítás. Egy csomó játékban a P-P a DX beállításokra vonatkozik, itt is?
-
MaciG
addikt
Köszi a tippeket, kipróbáljuk.
Bár a worms eszembe juthatott volna, mert régen annyit ,de annyit játszottunk vele haverok.
-
kovsol
titán
-
MaciG
addikt
üdv.
Valaki tudna nekem olyan multiplayeres ( lehetőleg amit 1 gép lehet) játékokat ajánlani amit mondjuk bnővel is lehet játszani? Nem baj ha régi, csak élvezetes legyen
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok.
Lehet, hogy volt már a kérdés, ha igen, akkor bocsánat.
Szóval az érdekelne, hogy tudnátok-e hasonlóan jó RPG-t ajánlani, mint a Dragon Age?
Lehetőleg olyan érdekelne, amihez van magyarítás vagy magyarul is megjelent és egyedül is lehet tolni, mert nem akarok online játszani. Olyan lenne jó, amiben rendes TPS esetleg FPS nézet van, mert nem szeretem az ilyen fentről, való nézetet, mint pl. a régi Fallout is volt. -
wolfman
veterán
-
wolfman
veterán
Stronghold játékokkal kapcsolatban lenne lenne egy kérdésem.
Egyik barátom apja vette meg a Collection vagy milyen változatot, amiben benne van az összes eddig kiadott játék. Mivel a faternem tud nagyon jól külföldiül, így szeretné a hozzájuk való magyarítást is telepíttetni, de sajnos csak a 2-nek a magyarítása működik, az egynek és annak kiegészítőinek nem.
Gondoltam arra, hogy erre a kiadásra már a játékok friss patchelt változatai kerültek fel, így valószínűleg ez lehet a baj, nem? Vagy valami úton módon működésre lehet bírni?
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
FehérHolló #4310 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
-
FehérHolló
veterán
válasz
Süni 1985 F #4309 üzenetére
CoD2 nálunk ment hamachi nélkül is neten. Csak azonos verzió kell hozzá, és kész. Teljesen felesleges még egy hamachit is az útba tenni, növeli a pinget.
A klasszikus LAN-on pedig minden egyéb program nélkül (Xfire, hamachi, spy) működik természetesen. De ezt már te is elmondtad. -
huszi.gyb
senior tag
Sziasztok!
COD2-t lehet lanban játszani? Ahhoz is kell Xfire? -
felora:)
tag
sziasztok.
olyan fps játékot keresek, amit lanon tudnánk játszani 3-an és legyenek benne bot-ok. természetesen ők lennének az ellenség
lehetőleg II. vh-s legyen, de nem feltétel.
szerk: grafikai igénye ne legyen túl durva...
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
Psychonaut #4300 üzenetére
Köszönöm. megpróbálom
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR