Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
Sziasztok!
Need for Speed Underground 2-ben járt már úgy valaki, hogy nincs több verseny? Kb 14%-nál megakadtam. Ilyenkor mit kell csinálni?
Üdv: Huszi -
zoltanz
nagyúr
A Microsoft Rallisport Chalenge játéknál miért van az ha 2xAA -val nyomom 40-50 FPS stabil, de szakadozik a kép, mintha 20 alatt lenne folyamatosan?
-
Boglya
senior tag
Sziasztok!
A napokban rám tört a nosztalgia és előszedtem pár régi játékot, de az egyik kedvencemet nem találom. Egy labdát vagy golyót kellett egyre nehezebb pályákon végignavigálni 3rd person nézetben, lehetett ugrani vele, gyorsítani lassítani úgy emlékszem, azt nem tudom már hogy gyűjteni is lehetett-e valamit, a lényeg az volt hogy ne ess le a mélybe. Valamikor 98-99 környékén akadtam rá, szerintem egy pc guru, pcx vagy hasonló újság cdjén. A neten keresgéltem vagy 1 óráig mindenféle kulcsszavakkal, de sehol sincs. Ha valaki tudja melyik játék lehetett, kérem segítsen, köszi.
-
direct2drive.co.uk
direct2drive.eu
gamersgate.com
getgamesgo.com
gog.com
impulse.com
gamesplanet.com
dlgamer.com
eastore.ea.com
battle.net
shop.xfire.com
greenmangaming.comAmúgy a leárazások tekintetében ezt az oldalt (is) érdemes nézegetni, a 4 legnagyobb DD store és a gog.com kínálatából listázza ki az akciókat.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Biriboyka #4287 üzenetére
Egy másfél éves oprendszernél nem meglepetés, hogy csinál ezt-azt...
Főleg, hogy ha XP, a win 7-tel jobbak a tapasztalataim. Szerintem az újratelepítés segít majd.
Ha viszont mégsem, akkor szerintem ne szoftverrel teszteld le az alkatrészeket. Egyáltalán nem biztos, hogy a szoftver megtalálja a problémát. Lehet, hogy a hiba csak a játék közben, terhelés alatt jön elő. Javasom, hogy konkrétan vedd ki (próbáld meg kicserélni valami másikra, pl. ha van alaplapra szerelt VGA-d, akkor használd azt videokártya helyett, a memóriákból mindig csak 1 modult tegyél be, stb... ), és nézd meg, hogy úgy tudod-e reprodukálni a hibát. Ha továbbra is fennáll a hiba, akkor az a kivett alkatrész rendben van, ha nem jön, akkor valószínűleg az lesz a ludas.
Tudom, hogy macerás, én már többször is végigcsináltam ilyesmit. Ezért írtam korábban is, hogy nem irigyellek.
-
Biriboyka
senior tag
válasz
KKaresz45 #4273 üzenetére
Valószínű, hogy újrarakom az op rendszert. Nem volt már vagy 1,5 éve hozzányúlva.
Külön-külön vettem minden alkatrészt így a tesztelése megolldható, de mint már írtam, VGA, memóritesztek lefutattva és hibátlannak jelezvevinyók szintén. Maradt az alaplap és a proci, de azokra is hamar sort kerítek csak legyen időm.
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó topikban rakom fel a kérdésem, ha nem sorry!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Magyarországon van olyan cég, ami csak játék kulcsokat árul, mint pl. ez az oldal?
Előre is köszönöm a segítséget!Sz.
-
sumdudum
tag
Sziasztok^^
Van egy kis problémám, hátha ti tudtok segíteni:
Szóval haverokkal tolnánk Hamachin keresztül az UT 2003-at, de valahogy bármelyikünk is csinál servert a többi nem látja(márhogy a játékon belül, a Hamachi biztosan megy mert a Left 4 dead is fut hálóban). Ha valaki emléxik, hogy volt e valami a beállítások között vagy valamit bekellett pipálni/átállítani vagy ilyesmi, tegye meg, hogy megosztja velem
A gépeken Win 7 ultimate van és a 4 gép közül 2 van routeren (egy albi).btw emléxem hogy 16-17 éves ifjú suhanc koromban sokat játszottam vele hálóban mindenféle gond nélkül, most meg valahogy nem megy:S
Jim74: esetleg a Splinter Cell : Conviction? bár a régebbi részeiben többet kellett bujkálni/mászni..
-
válasz
Kassadin #4279 üzenetére
Az a baj, hogy a Thief 3, ha jól látom 2004-es kiadás. A hasonló korú Prince Of Persia-val sem működik tökéletesen az Xbox controller, én meg az Assassin's Creed után nagyon rászoktam
Köszönöm az ajánlatot, de most nem élnék vele
.
Azt hittem van valami 2007-2010-es időszakban, ami kimaradt nekem.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
FehérHolló #4275 üzenetére
Nincs okom rosszat feltételezni. Sajnos nekem is volt már hasonló problémám (bár nem pont ugyanez), és természetesen nekem sem tört játékok okozták, hanem hardverhiba.
Másfelől viszont, ha törttel nyomja, akkor meg is érdemli a kék halált.
-
FehérHolló
veterán
válasz
KKaresz45 #4273 üzenetére
Mondjuk azt sem ártana tisztázni, hogy az érintett játékok tört verziójával vannak-e gondok, vagy sem. Mert az adott hibának inkább szoftveres okai szoktak lenni. A kalóz verziók meg nem arról híresek, hogy érintetlenül hagyják az oprendszert (és azon belül a registryt).
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Biriboyka #4272 üzenetére
Oprendszer újratelepítés megvolt? Az lenne a következő lépés. Ha utána is csinálja, akkor már nagyon hardverhiba gyanús lesz a történet. Ha így van, és egyben vetted a konfigot valahol, és még garanciás is, akkor vidd vissza úgy, ahogy van, csinálják meg ők.
Ha ez nem lehetséges, akkor nem irigyellek. Akkor el kell kezdeni hardverelemeket cserélgetni, kipróbálni a memóriákat modulonként, másik vinyót, videokártyát, stb. Jó esetben az alaplap/processzor előtt kiesik, hogy hol van a hiba. Ha nem, akkor az alaplapot és a procit külön is ki kell próbálni, hogy melyik rossz.
Még egy kérdés. Régebben is csinálta a géped? Nem lehet, hogy valami új hardver hozzáadása után kezdte? Akkor jó eséllyel lehetne gyanakodni, hogy miért van.
-
zoltanz
nagyúr
Hamár így szóba kerűltek a játkmotorok.
A kedvenc játékom a Battlefield 1942 (Vietnam sem rossz) motorját Refractor 2 Engine -t használja a MS Rallisport Challenge is. -
Biriboyka
senior tag
Van egy pár játékom aminél valami kékhalált okoz "Bad Pool Header"-rel.
Men of War, Bulletstorm elsőre. Szerintetek mi lehet a gond? -
Sziasztok!
Prince Of Persia, vagy Assassin's Creed jellegű játéko(ka)t keresnék, ami max. 3-4 éves (lehet újabb is, sőt...
), támogatja az XBox controllert és esetleg létezik hozzá honosítás (bár ez utóbbi nem létkérdés).
Előre is nagyon köszönöm a segítséget
.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
wolfman #4266 üzenetére
Jó multi-gamek (most írok mindent, ami hirtelen eszembe jut, majd válogatsz
- RPG meg beat 'em up, ill. hack&slash műfajt most kihagyom):
FPS:
-------
Quake III Arena
Counter Strike 1.6
Aliens vs. Predator (a legelső, 2000-ben (vagy '99-ben, most nem emlékszem pontosan) kiadott)
Call of Duty 4
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2
(Tom Clancy's Rouge Spear se volt rossz anno)
(Shogo: Mobil Armor Division is fun volt, főleg a robotokkal ^__^)
(S.T.A.L.K.E.R. is egész fun volt)
(Unreal Tournament 2004 is elmegy szódával)RTS:
-------
Starcraft: Brood War
Warcraft III: The Frozen Throne
Warhammer 40k Dark Crusade/Soulstorm
Age of Empires II: Age of KingsTBS:
-------
Fallout Tactics (ez nagyon király)
Age of Wonders
Age of Wonders 2
Heroes of Might &Magic III (esetleg az 5 is, de szerintem a 3 jobb)Simulator/arcade:
-------------------------
GTR 2
Need for Speed High Stakes (ezt de szerettem)
Lock On: Modern Air Combat -
törölt tag
válasz
FehérHolló #4259 üzenetére
Eddig egy FPS volt, ami multiban fel tudta kelteni az érdeklődésem: Jedi Outcast, szigorúan Saber only.
-
wolfman
veterán
válasz
FehérHolló #4262 üzenetére
tervben van, de a CS Source! Arra is van?
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Tervezem LAN party szervezését baráti körön belül, kb. 10 ember. Megvan már nagyjából, hogy mikkel fogunk játszani, amit ugye mindenki ismer, de azért sok játékban korlátozva van hogy egyszerre hányan játszhatnak.
Tudtok ajánlani olyan játékokat, amiket multiban lehet játszani akár 10 embernek is, hangulatos, el lehet vele szórakozni sokáig, nem nagy a gépigénye és persze nem körülményes a LAN-t összehozni vele!? A nagyobb nevek már a repertoárban vannak, valami egyszerűbbekre gondolok most.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Synthwave #4254 üzenetére
Én Quake-kel olyan 30-40 órát játszottam, UT2k4-gyel pedig 7000 fölött a megjelenése napjától számítva.
Mozogni 2-3 év masszív játék után tanultam meg viszonylag jól.
CoD4-hez szerencsére semmi közöm nincs. CoD2-nél lemaradtam. 5 éve minden LAN partyn jelen van. Próbálkoztunk a 3-mal és a 4-gyel is, de azok nem jöttek be a többségnek. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
FehérHolló #4253 üzenetére
Ezek a fránya szimulációk...
Hmmm...UT-kbe én is beleöltem azért párszáz órát. Quake 3-ba a ~10 év alatt meg több ezret
(főleg, ha beleszámítjuk az első két részt is, '96-tól kezdődően). DeFRaG forever.
Quake esetén azért lehet ez részedről, mert ahhoz, hogy valóban fluid legyen, rendesen meg kell tanulni strafe-jumpolni. Az meg tényleg nem kevés idő + sok-sok gyakorlás. De utána már Ég és Föld.
A CoD 4-et is azért szerettem meg, mert van benne circle strafe (meg edge slide, ill. edge hop - csak legyen meg a fix 125 fps), szóval ha mást nem is nagyon, de ott is lehet helyből ~4-5m-eseket ugrálni, meg van egy kis air-strafe is. Szoktak is szeretni érte.
id Tech 3 rulz. ^__^
-
FehérHolló
veterán
válasz
Synthwave #4252 üzenetére
Eddig nem volt időm elolvasni+átgondolni a tied, mert közben szimulációkat futtatok, értékelek ki, és rohadtul nem tetszik az eredményük.
Szóval számomra a Quake szaggatott. Valószínűleg azért tér el a véleményünk, mert én a Quake-kel körülbelül 3 nagyságrenddel kevesebb órát játszottam, mint az UT2k4-gyel, te meg fordítva. Ezért én UT2004-ben mozgok úgy, mintha repülnék, és a Quake-es mozgás idegen tőlem.
(Az UT99-es egyszerű dodge-on meg azt értettem, hogy nem lehet őket úgy láncolni, mint a 2k4-ben.) -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
FehérHolló #4250 üzenetére
Látom, megbizonyosodtál róla, hogy tisztában vagyok az UT-fizikával.
-
válasz
FehérHolló #4250 üzenetére
Köszi, rákerestem a forumon, de 100 hsz felettieket néztem. Azért lehet bepróbálom ott is. Sajna nem értek igazán ezekhez a dolgokhoz, de korábban is ez volt a baj, addig amig be nem állítottuk a portokat. Csatlakozni uaahoz tudunk, csak egymáséhoz nem. Aztán ez megoldódott, most meg megint rossz. Fene...
Köszönöm azért, fura, h ilyen kevesen játszanak vele. -
Nem találtam Race 07 topicot.
Online játékban akadt gondom. Eddig be voltak állítva a megadott értékek szerint a portok a routerben. Pár napja kijött egy újabb patch a játékhoz, a steam fel is tette. (1.2.1.4) Azóta a haverommal akivel játszani szoktam, nem tudunk belépni az egymás által létrehozott szerverekbe. Más szerverekbe megy a dolog, de ha Ő csinál 1-et akkor 5000-es a pingje csatlakozás után vár 1 kicsit, és utána visszadob a lobby-ba. És uaígy fordítva.
Neki is nekem is be voltak állítva a portok, az égvilágon semmi se változott, csak a patch. Valaki van hasonló cipőben? Megoldás esetleg? -
krypton
senior tag
Sziasztok!
Frissen telepített Windows 7-re, újra felrakott Civilization IV: Beyond the Sword (3.19) nem hajlandó futni kis ablakban, hiába állítom át hogy abban fusson. Következő indításkor marad ugyan úgy teljes képernyő. Valaki help
krypton
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
FehérHolló #4246 üzenetére
Mi az a Quake-s "duplaugrás"?
Strafe-jump-ra gondolsz? Mert azt valóban nem lehet UT-vel.
Játszottam vele eleget. Tudom, mi az a dodge. Van walldodge is. Sőt, még impact-hammer+walldodge-olni is lehet és úgy még nagyobbat ugrik. Ja, meg ha kicsit olyan "strafe-jump-osan" húzod az egeret mid-air, akkor egy picit meg tudod nyújtani az ugrás hosszát is. Translocator meg second nature. Meg a telefrag is fless.
De még így sincs meg az a Quake-es "fluid and smooth" movement, hanem így "szaggatva" dodge-olok előre...(és akkor még csak vanilla quake-hez hasonlítottam, nem is CPM fizikához)zoltanz: Far Cry első része tényleg elég kaki, azt nem szerettem én se. De a 2 sokkal jobb. Szerintem, ha a S.T.A.L.K.E.R. tetszett a szabadsága miatt, ezt is mindenképp próbáld ki.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Synthwave #4244 üzenetére
Ja, elég nyögvenyelős, ha sétálva meg Quake-es duplaugrálva próbálsz haladni UT2004-ben.
Látszik, hogy nem sokat játszottál vele, és nem tapasztaltad meg a dodge-olás, esetleg a translocator használatának örömét. UT99 még eléggé a Quake3-at majmolta (jó, a rakiugrást már felváltotta a kalapács, és már volt simple dodge), de már a 2003 is szakított a hagyományaival. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
zoltanz #4243 üzenetére
Ha FPS-ekről van szó és multiról, akkor Q3 mellett CS 1.6, esetleg a Source és a CoD 4 (egyesek szerint MW 2 és BO is, én az eredeti MW-t favorizálom), ahogy te is írtad. Ill. az Aliens versus Predator (az első). Más kiemelkedő multi-fps-ről nem tudok.
Battlefield-széria, Shogo: Mobile Armor Division meg S.T.A.L.K.E.R. még egész szórakoztató volt. Meg a Far Cry 2 saját map-okon. Persze ezek nem versenyszinten. Ja, meg az original DooM/DooM II.
UT-k próbálnak nagyon Kvékek lenni, de nem sikerül nekik.
A 2004 még szódával elmegy, de az a darabos és nyögvenyelős movement, az 5 futballpálya méretű termekkel telepakolt mapok meg a túlbonyolított és nagyrészt használhatatlan fegyverek eléggé megölik a dolgot.
Akkor gondolom a S.T.A.L.K.E.R meg a Far Cry 2 single-része bejött. Amúgy egész jók voltak.
-
zoltanz
nagyúr
Azért van Quake -en kívűl jó multis játék pl, Half-life CS, Counter-Strike: Source, COD4 és sorolhatnám.
Én mindkettőt szeretem, de single -ben inkább azokat szeresem amik nem lineáris játékmenetűek, persze a küldetéseket itt is ugyanúgy teljesíteni kell ezért. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
KKaresz45 #4241 üzenetére
Hát, hogy FPS-t meg RTS-t (egy-két kivételtől eltekintve) biztos nem a single miatt játszom, az száz.Ha dögunalmas volt, akkor vagy nagyon noob-okkal játszottál vagy neked nem ment annyira.
Meg attól is függ, hogy mit próbáltál multiban. Mert az tény, hogy a legtöbb game többjátékos-módja valóban elég moslék.
De komolyra fordítva a szót; azt nehéz alapból komprehendálnom, hogy buta gép ellen nem unalmas, míg egy (most beszéljünk az optimális esetről)gondolkodó, (jobb esetben) kiszámíthatatlan, játszani jól tudó ember ellen igen...Valszeg nem kihívást, egyfajta "megmérettetést" keresel, csak szeretnéd a lehető legtöbb sikerélménnyel elütni a szabadidőd.
A játék minden formája véresen komoly dolog. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
#65675776 #4239 üzenetére
FPS single-ben? Na AZ a dögunalom. Marha nagy élvezet AI-vezérelt poligonbabákra lődözni, akár a legnehezebb fokozaton is... Amellett, hogy baromi repetitív meg kiszámítható, kb. 0 kihívás (már akinek van egy kis skill-je). Főleg, ha egyszer már végigvitted--->megy is porosodni egy eldugott sarokba, annyira jó volt.
Egy FPS igenis legyen multi-orientált (persze nem baj, ha van egy jó single is, de igazából nem lényeg) és akkor lesz hosszútávon entertaining. Csak legyen kiegyensúlyozott.
Az iD soha nem is akart magvas single-t írni. (Quake-hez meg ugyan, ne is akarjanak má', mert NEM ARRÓL SZÓL.) Mert tudták, hogy ha multi-orientált lesz, akkor uszkve 10x annyit fognak eladni belőle (meg megintcsak játéktörténelmet írnak)--->a játékosok nagy részét igenis érdekli a multi. Egy játék (néhány RPG-n kívül, bár ott is jó lenne sok esetben) legyen kompetitív vagy kooperatív.
Egy jó LAN pl. 1000x szórakoztatóbb kb. bármilyen single-nél (talán két kivétel ezalól a Fallout-ok, meg a Final Fantasy-k). De még egy Baldur's Gate is sokkal "fun-abb" multiban, tényleg szerepet játszva. Verekedős játékokat is a szomszéd Pistike ellen jobb játszani, mintsem impossibly-insane fokozaton 4238-adjára gyalázni a kompjútert...mert ott lesz benne az a + emberi tényező.Annál nagyobb tanúbizonyság egy játék minőségére meg, hogy a megjelenés után több, mint 10 (!!) évvel még mindig sokezer dolláros kupák vannak belőle, meg milliókat érdekel, szerintem nem kell.
Ha TÖRTÉNETET akarok, akkor RPG-zek, Starcraft-ozok vagy Warcraft-ozok (bár ez utóbbi kettőnél a multi királyságát meg sem említem), esetleg előveszek valami kalandjátékot vagy jó kis visual novel-t.
De erre az "ipari hulladék"-ra mást nem tudok mondani, mint, hogy: looooooooool...
-
törölt tag
válasz
Synthwave #4238 üzenetére
Az emberek jó részét viszont hidegen hagyja a multi. Egy értelmes single-t, amihez már valami érdemi történetet sem ártana írni viszont nem tud összerakni az id. Innentől kezdve ipari hulladék pl a DX: IW-vel összehasonlítva is, az alap DX-hez meg még csak hasonlítani is kár.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
#65675776 #4237 üzenetére
Hjajj...sokmillió olyan hülye van ezen a Földön, aki még 10-15 év után is ugyanúgy játssza ezeket a "nem-játékokat". Télleg' f0s az összes. Meg egyik se írt játéktörténelmet.
Pl. a Quake III Arena (és annak újradolgozása, a Quake Live!) csak a legprofesszionálisabb, leg kibalance-oltabb, leg e-sport-képesebb fast-paced FPS a világon. A mai napig.
Ezekhez nem csak puttyogtatás kell, hanem (többek között) movement is. Azt meg bizony keményen meg kell tanulni, ami idő (meg sok gyakorlás). Hiába, strafe-elni tudni kell. ^__^ Unalmas annak, aki nem tud vele játszani.
Single player-t meg (egyszeri végigvitel után) ki nyom Quake-vel? Ezek a multiplayer-ről szólnak...
Hűvös az a cső, amíg nem nyomok bal klikket. Utána bemelegszik.
Én nem mondom, hogy mindenkinek szeretnie kell, de, hogy ilyeneket állítson, hogy gagyi, ipari hulladék (!)
meg unalmas...
Efféle "megalapozott" dolgokat olvasva bad sector-os lesz a 400 Mp-nyi belső kibermemóriám, a DocWagon platinám meg a múlt hónapban járt le.
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nem vagyok nagy játékos, de most lenne egy nagy kérdésem. Barátnőm szerzett nemrég kölcsönbe egy PS1-et és tök jól elszórakoztunk vele, mert a legtöbb játékkal lehetett egymás ellen, vagy együtt játszani.
Léteznek ilyen együtt játszható játékok számítógépen is? Az egyetlen amit ismerek az a colin mcrae 2, amit így osztott képernyőn lehet, nomeg a Terep kettő
Tudtok még esetleg mondani? Tudok csatolni a gépemhez usb-s billt meg ps2-es billt is szóval a vezérlés sem gond
Köszönöm előre is!
-
zoltanz
nagyúr
Retro játékokról lesz, szó, de hátha valaki tud segíteni.
X-akta 1: Ati kártyákon a Driver játékban egyes objektumok körűl kék árnyék van.
X-akta 2: Nvidia kártyákon a Tribes 2 játékban nem olyan részletesek a texturák.
-
Már privátban válaszoltam, de a net mellett itt még lehet a "gyenge" hardver is, ugyanis az MMO-kban általában a karakterek vannak a legjobban kidolgozva, ezért nagyon megugrik a gépigány, amikor egy rakás vesz körül. Inkább azt mondanám, hogy a net + a hardver együtt okozza a szaggatást.
-
Satis
tag
És akkor ez okozhatja a kép akadás/szaggatást is? Nem úgy van lagom, hogy mindenki megáll körülöttem és hatalmas pingekkel és latencyvel futkosok, hanem mintha tényleg hardvergyengeség lenne.... csak ugye itt jön elő, hogy más nagyobb teljesítményt igénylő nemnetes játékoknál meg semmi probléma.
-
-
Satis
tag
válasz
KKaresz45 #4225 üzenetére
8.5 megás vidanetem van. Ezzel alapvetően megvagyok elégedve. Viszont. Régebben ugyan nem volt gond, de most minden netes alkalmazás betegeskedik. Pl. youtube egy normál videót nem képes betölteni. Pár hónapja ezzel nem volt gond, a játék sohasem futott olyan szépen nagy tömegben mint vártam volna anno a gép vásárlásakor. A problémát azért nem tudom jól definiálni, mert érthetetlenül viselkedik a gép. Nem tudom megmondani, hogy hardveri gyengeség okozza-e az akadást, vagy valami más. Tegyük fel, 50 másik játékos van körülöttem. Kell min. 10 másodperc h egyáltalán mindet megjelenítse, majd ha utána körbe szeretnék nézni, akad és szaggat a kép.
Mellesleg ha már L2 ről van szó, egy teleportálás nagyon gyorsan megvan. Egyik városból másikba alig pár másodperc. Ha sok másik játékost vagy NPC-t kell megjeleníteni, na akkor borul ki a bili. -
KKaresz45
senior tag
A videokártya leállások + fagyások + kékhalálok oka nagyon nehezen felderíthető. Ha túl van hajtva valamelyik alkatrész (esetleg több is), akkor nagyon valószínű, hogy az okozza. Vissza kell venni referencia sebességre.
A netes probléma: ha LAGolsz, akkor annak semmi köze a hardverhez, ami a gépedben van. Az attól van, hogy a hálózati adatforgalom során a géped nem kapja meg a megfelelő információkat időben ahhoz, hogy összerakhassa a képet, amit megjelenít. Ez nem a videokártya vagy más hardverelem hibája, egyszerűen a hálózati adatforgalom ilyen lassú. Meg lehet próbálkozni gyorsabb internettel, de nem biztos, hogy megjavul tőle, mert lehet, hogy a játék szerverei ilyen lassúak.
Egyébként milyen neted van? Nem lehet, hogy nagyon lassú, esetleg szakadozik?
Ha nem ez a baj, hanem tényleg hardver hibád van, akkor jelentkeznie kell ennek a problémának (is) offline játékban.
-
KKaresz45
senior tag
Ez már egy nagyon jó eredmény, hiszen a játék saját hibaüzenetét látod végre, nem valami windowsos hibakódot!
Régebbi (DOS-ra írt) programoknak gondot okozhatnak hosszú könyvtárnevek, vagy túl "mély" könyvtárszerkezetek, esetleg olyan könyvtárnevek is, amik space-t tartalmaznak. Jobb az ilyeneket kerülni, ha dos-os programmal van dolgunk.
Próbáld meg egy olyan könyvtárba telepíteni a játékot, ami egy meghajtónak a főkönyvtárában van, és nem túl hosszú a neve (8 karakternél kevesebb). Pl.: D:\dk\
Nem vagyok biztos benne, hogy XP alatt gond nélkül tudsz majd játszani, vele, de azért szurkolok, hátha. Azért az XP meg a DOS között is volt 1-2 windows verzió, ha jól tudom, nincs garantálva a DOS kompatibilitás a WIN ME óta. Lehet, hogy az előbbi hibaüzenetet megkapod XP alatt is. Kíváncsi vagyok az eredményre, majd légyszi írd meg, ha kipróbáltad.
-
Satis
tag
Sziasztok!
Adatlapon látható géppel lenne problémám. Az utóbbi időben rendkívül instabil a gép, pl.: VGA leáll majd összeszedi magát, spontán fagyások és hosszú gondolkodási idő, kékhalál.
Ami szintén nagyon zavaró, hogy online játék közben ( Lineage 2) amint nagyobb embertömegbe érek, rettenetesen elkezd szaggatni és max 10-15FPS-em van. Azért nem értem a dolgot, mert teljes grafikán simán elviszi az NFS Hot Pursuit új részét a gép és egyéb single player játék sem nagyon fogott még ki rajta. Online játékoknál viszont kiborítóan gyengén teljesít. Ehhez jön még hozzá az említett instabilitás.
Ha van bármi ötletetek, tanácsotok a probléma megoldására, kérem ne tartsátok magatokban!
Előre is köszi! -
törölt tag
válasz
FehérHolló #4209 üzenetére
Ez igaz, mivel a második rész az első következménye.
Egyébként már nagyon rég óta nem adok mások véleményére játékokkal kapcsolatban. Csak az érdekel, amit én magam tapasztaltam. Ahhoz meg játszani kell.
Ipari hulladék kategóriába nálam pl a Stormregion és az iD játékai tartoznak, utóbbiaktól Quaketől kezdődően).
-
zoltanz
nagyúr
Főleg a II világháborús FPS -eket szeretem Battlefield 1942 kiegészítőkkel, Wolfenstein sorozat. Régebben többmindennel játszottam Heretic, Tribes 2, UT sorozat, Half Life CS, Sirious Sam, COD sorozat, Doom, Mafia, GTA, Max Payne, MOHAA, Soldier of Fortune, Jedi Knight 2, Aquanox 2.
-
zetecR
addikt
válasz
FehérHolló #4213 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, de nem, hanem erre. (Nem is gondoltam, hogy erre a témára több játék is volt
)
Csak itt nem működik a link. -
válasz
KKaresz45 #4214 üzenetére
Hát most épp a "demo"-t nyomom belőle, de ezt meg annyira nem akarom már, mert online úgy is kezdhetem elölről, szal..
De igazad van, nem vacakolok. Regeltem impulse-ra, már csak az aktiválást várom, és veszem is meg
Köszi a tippeketEgyébként egyből megjön a kód, amint megvettem?
ollie: Köszi neked is
Így akkor már tényleg tuti a dolog
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Barthezz2 #4210 üzenetére
Az utolsó kérdésre nem tudok válaszolni, én nem ismerem az onlinekeystore-t. Azt tudom megerősíteni, hogy az általam ajánlott oldalakról már vásároltam, és nem tiltottak ki sehonnan, mindig tudtam játszani azzal, amit ott vettem. Mindenesetre ami nagyon olcsó, az gyanús, én nem mernék onnan vásárolni.
Én már csak digitálisan vásárolok, csak akkor veszek dobozosat, ha sokkal olcsóbb, és must have dologról van szó (nagyon ritka eset). Egyébként előbb-utóbb mindent leáraznak digitálisan is, én azt simán kivárom. :-) A fentiekből következik, hogy ha kellene nekem TDU 2, én ezen nem gondolkoznék a helyedben.
Egyébként a kettő közül én az Impulse-ot ajánlom.
-
Sonja
nagyúr
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
régi DOS-os, 7UP! című játékot nem tudjátok, hogy honnan lehetne letölteni?
Gondolom, már nem fizetős - ha egyáltalán az volt valaha. -
válasz
KKaresz45 #4208 üzenetére
Tudom, hogy új játék.
Megnéztem a kettőt, amit mondtál, mindkettőnél olyan 8k. Namost, cdgalaxys akciósan 9k-ért adja+1k a fuvar, szal így 2k spórolnák, viszont nem kéne fuvarra várni. Csak nem tudom, hogy ennyi spórolás meg ér-e annyit, hogy digitális példányt vegyek..Meg ezek az oldalak pl mennyiben másak, mint az onlinekeystore?
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Barthezz2 #4207 üzenetére
Rengeteg hely van, pl. gamersgate, direct2drive, impulse, gamesplanet, stb.
A rossz hír viszont az, hogy szerintem kifejezetten olcsón sehol nem fogod mostanában megkapni, mert ez egy teljesen új játék. A Gamesplaneten mondjuk pont van rá 28% akció, így 24,99 angol font, az Impulse-on pedig 29,12 eurót ír nekem. Kétlem, hogy ennél olcsóbban lehetne kapni. Ez mind a két bolt biztonságos, én legalábbis már vásároltam mind a kettőben (bár a gamesplanet nem volt zökkenőmentes, de azért meglett a cucc.)
Remélem, tudtam segíteni.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
Psychonaut #4204 üzenetére
Ja télleg meg az. Ezeken kívül
-
krain
tag
válasz
#65675776 #4199 üzenetére
Kedves daa-raa...kérlek, ne komolykodj te se ennyire. Reagáltam a másik véleményére, tudod, amikor vki kinyilvánítja véleményét, te meg jelzed, hogy fogtad amit ő mond. Sajnálom, hogy belegyalogoltam a lelkedbe, egyáltalán nem volt szándékos. Lehet, hogy úgy kellett volna írnom, hogy szerinte gagyi lett, de fel sem merült bennem, hogy ezt valaki sértésnek, vagy effélének veszi. Annak viszont örülök, hogy ezek szerint neked bejött a játék.
-
Mtbsrác
senior tag
Post-apocaliptikus játékokat tudnátok ajánlani?
Ami FPS nézetü mint pl a Metro2033, Half-life sorozat, Fallout sorozat, és PC-re van.
Iszonyat megfog az a világ ahogy megvannak csinálva.THX!
-
Sziasztok!
Az onlinekeystore.com oldal mennyire megbízható? Ismeri valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!