- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple notebookok
- eGPU tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Milyen processzort vegyek?
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrongduke
aktív tag
Szia!
Global Operations (nincs free for all)
Tactical Ops: Assault on Terror (nincs free for all, azt hiszem)
Unreal Tournament (2001, 2003, 2004, 3 Black Edition)
Mobile Forces
Soldier of Fortune 2
Quake 3 (+team arena, +MODok)
Alien Vs Predator (1, 2, reboot)
Team Fortress (classic, source, 2)
Serious Sam HD First és Second Encounter (de a régi GOLD Edition-ban tuti megy)Hirtelen ennyi.
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
Bjørgersson
félisten
-
drtimot
aktív tag
UPolnám a kérdést, mert engem is érdekelne.
Én anno TrainZ-zel játszottam sokat, főleg az editor részével, és ennek elvileg van 2012-es új kiadása is (Trainz Simulator 12). Sajnos erre elég sok a panasz, állítólag szaggat, lefagy, modern gépeken néha még jobban, mint a régieken...
Tud esetleg valaki olyan terepasztal-építős játékot/szimulátort, vagy akár terrain editort, ami a fentieknél jobb vagy modernebb? A szép eredmények mellett a könnyű kezelhetőség is szempont, nem akarok egy Unreal Engine Editort megtanulni csak ilyesmiért
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy lenne egy Asrock H61M-HVS Alaplapom
Egy Intel Pentium G620 as Sandy Bridge Procival 4gb ram van a gépben!
De az alaplapon Integralt a vga de viszont HD-s! 256mb volt benne alapba ha a drivert feltettem rá én felhúztam 512 jelenleg!
És olyan kérdésem lenne hogy milyen játékok futnak el rajta körülbelül ?
1024/768 érdekel mert jelenleg ilyen kisebb monitorom van mert a másik megdöglött
Köszönöm•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Kassadin
addikt
Ave!
FlatOut-hoz teljes mértékben hasonlító roncsderbiről én nem tudok(csak konzolra), amiket leírok, azok hasonlóak, modernebb köntösben. Nézz rá mindegyikre, aztán hátha megtetszik valamelyik közülük.
BurnOut Paradise, Crashday, Split/Second, Blur. Így ezek jutottak eszembe hirtelen, ezekkel játszottam eddig, ami hasonlít a FlatOut sorozathoz.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
lego star wars esetleg ? lehet tolni egy billentyűvel is ketten, de legjobb ha esetleg egyikőtök mondjuk gamepaddal játszik a másik billel, de úgy tudom a többi lego játékban is van rá mód
vagy pedig Lara Croft and the Guardian of Light, azt írja van bent local coop is
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Pörp
senior tag
-
CactuS
Arcképgyáros
Talán ez bár ez csak vonatos. Vagy Railroad Tycoon (illetve egyéb Tycoon játék, van belőle egy rakattal, bár a legtöbb az elég gyengére sikeredett)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
spyduck
nagyúr
Persze, h be lehet állítani!
Most így fejből nem tudom de 2-t be kell pipálni és az F9-el vagy F10-el tudod ki be kapcsolni, h mettől meddig akarod mérni, azután lemeti egy excel fáljba (átlag, legnagyobb, legkisebb fps szám)! De majd holnap megnézem mert meg kell keresnem a progit mert cd-n van vhol! -
SimS
senior tag
Üdv
Hát mérni többfajta progival is lehet. Tud kijelezni a Rivatuner, vagy a Fraps is. Gondolom neked a Fraps kellene.
Azt nem tudom mivel csinálják a teszteket, de a problémádra megoldás
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest