- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrongduke
aktív tag
válasz
Barthezz2 #12467 üzenetére
Ha még aktuális:
Hasonló dolgot csináltam 1 éve és gond nélkül ment. A lényeg, hogy minden ugyan oda menjen ahol volt és a meghajtó betűjele stimmeljen. Én egy 160-as vinyót cseréltem 1 terásra.
Utólag egy ellenőrzés minden játéra mielőtt törölnéd a másik vinyót, de nekem még az egyéb telepített progik sem vették észre a különbséget. -
törölt tag
-
szami777
addikt
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Barthezz2 #4210 üzenetére
Az utolsó kérdésre nem tudok válaszolni, én nem ismerem az onlinekeystore-t. Azt tudom megerősíteni, hogy az általam ajánlott oldalakról már vásároltam, és nem tiltottak ki sehonnan, mindig tudtam játszani azzal, amit ott vettem. Mindenesetre ami nagyon olcsó, az gyanús, én nem mernék onnan vásárolni.
Én már csak digitálisan vásárolok, csak akkor veszek dobozosat, ha sokkal olcsóbb, és must have dologról van szó (nagyon ritka eset). Egyébként előbb-utóbb mindent leáraznak digitálisan is, én azt simán kivárom. :-) A fentiekből következik, hogy ha kellene nekem TDU 2, én ezen nem gondolkoznék a helyedben.
Egyébként a kettő közül én az Impulse-ot ajánlom.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Barthezz2 #4207 üzenetére
Rengeteg hely van, pl. gamersgate, direct2drive, impulse, gamesplanet, stb.
A rossz hír viszont az, hogy szerintem kifejezetten olcsón sehol nem fogod mostanában megkapni, mert ez egy teljesen új játék. A Gamesplaneten mondjuk pont van rá 28% akció, így 24,99 angol font, az Impulse-on pedig 29,12 eurót ír nekem. Kétlem, hogy ennél olcsóbban lehetne kapni. Ez mind a két bolt biztonságos, én legalábbis már vásároltam mind a kettőben (bár a gamesplanet nem volt zökkenőmentes, de azért meglett a cucc.)
Remélem, tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Gran Turismo
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Ryzen 7 CPU-k
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest