- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
modern5
tag
válasz Barthezz2 #12485 üzenetére
Ha jól értem a UWP játékok áthelyezéséről van szó.
gépház/alkalmazások és szolgáltatások - minden alkalmazásnál ott az "áthelyezés" ikon
Remélem tudtam segíteniASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27"
-
wrongduke
aktív tag
válasz Barthezz2 #12467 üzenetére
Ha még aktuális:
Hasonló dolgot csináltam 1 éve és gond nélkül ment. A lényeg, hogy minden ugyan oda menjen ahol volt és a meghajtó betűjele stimmeljen. Én egy 160-as vinyót cseréltem 1 terásra.
Utólag egy ellenőrzés minden játéra mielőtt törölnéd a másik vinyót, de nekem még az egyéb telepített progik sem vették észre a különbséget."A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
törölt tag
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Barthezz2 #10425 üzenetére
Batman széria. Illetve egy csomó nvidia játék. Azokat honlapon érdemes megnézni.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
szami777
addikt
válasz Barthezz2 #10425 üzenetére
Alapvetoen a tridef 3d progival az osszes jatekkal meg rudod ezt csinalni, valahol szebb, valahol nem.
Tudom h ez nem konkretan a kerdesedre iranyul, de remelem segitettem.
Nekem a tridef 3d bevallt.
Az avatar the game remlik, ott asszem volt beepitve a menube.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Gomez86
őstag
válasz Barthezz2 #10429 üzenetére
a BLUR játszhatatlan kormánnyal, mert annyira árkád hogy már jó. Főleg ha haverokkal toljátok 2-en 4-en több kontrollerrel vagy lanon. Tipikus kitöltő játék volt nekünk két C&C közt vagy ilyesmi.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
KKaresz45
senior tag
válasz Barthezz2 #4210 üzenetére
Az utolsó kérdésre nem tudok válaszolni, én nem ismerem az onlinekeystore-t. Azt tudom megerősíteni, hogy az általam ajánlott oldalakról már vásároltam, és nem tiltottak ki sehonnan, mindig tudtam játszani azzal, amit ott vettem. Mindenesetre ami nagyon olcsó, az gyanús, én nem mernék onnan vásárolni.
Én már csak digitálisan vásárolok, csak akkor veszek dobozosat, ha sokkal olcsóbb, és must have dologról van szó (nagyon ritka eset). Egyébként előbb-utóbb mindent leáraznak digitálisan is, én azt simán kivárom. :-) A fentiekből következik, hogy ha kellene nekem TDU 2, én ezen nem gondolkoznék a helyedben.
Egyébként a kettő közül én az Impulse-ot ajánlom.
-
KKaresz45
senior tag
válasz Barthezz2 #4207 üzenetére
Rengeteg hely van, pl. gamersgate, direct2drive, impulse, gamesplanet, stb.
A rossz hír viszont az, hogy szerintem kifejezetten olcsón sehol nem fogod mostanában megkapni, mert ez egy teljesen új játék. A Gamesplaneten mondjuk pont van rá 28% akció, így 24,99 angol font, az Impulse-on pedig 29,12 eurót ír nekem. Kétlem, hogy ennél olcsóbban lehetne kapni. Ez mind a két bolt biztonságos, én legalábbis már vásároltam mind a kettőben (bár a gamesplanet nem volt zökkenőmentes, de azért meglett a cucc.)
Remélem, tudtam segíteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest