- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyáliSanyi
őstag
Üzbegisztánban melyik 30+x játékokat (PC) tiltotta be a kormány, hogy egyáltalán nem lehet velük játszani az agressziójuk miatt?
Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Melyik volt az a játék, amit nemrég Unreal enginre fejlesztettek és amolyan túlélő volt, hogy nappal a házat meg kellett tervezni erősíteni, este meg jött a horda roham?
Nagy hírverése volt, de azóta nem hallottam róla semmit, lehet még ki sem jött?!Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Az asztali gépem mellér rendeltem "hirtelen megfontolásból" egy külön 120Gb Kingston SSD-t, ami majd külön helynek gondoltam a későbbieknek 1-2 játéknak és pár programnak.
Kérdésem, hogy játék terén mivel lehet majd jobb egy SDD-n futtatva, mint egy HDD-n?
Igáig nagyon sok panaszom nem lehetett egy 5400rpm HDD-n futtatott játéknál sem, igaz ezek 10-20Gb alattiak voltak.Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Milyen 2015-ös megjelenésű co-op (hentelős, félig hentelős) FPS-t tudnátok ajánlani ami érdekes lehet egy pár óráig.
Evolve és Killing Floor 2-n még gondolkozom, kéne még 3 cím amire érdemes lenne ránézni.Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Így hogy a vizsgáknak vége néznék valami jó kis multis Fps-t vagy Tps-t, lehetőleg idei vagy tavalyi cím.
Titanfall-t 3 hónap után vettem megint újra elő, annyira nem találtam érdekesnek.
Olyan játék kellene, ahol vannak kisebb pályák is és nem csak hiperkütyükkel lehetne játszani.Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
2-3 hónapja elkezdtem multizni pár játékkal, de csak heti 3-5 órát. Előtte talán egy hónapba toltam ennyit játékot. Azt figyeltem meg, mintha élesedtek volna a reflexeim a való életbe is. Pl. vezetésnél sokkal jobban körültekintő lettem.
Tényleg lehetséges ilyen, más is tapasztalta?Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Hogyis kell Fraps-al FPS-t mérni?
F11 gombhoz van kötve. Ha megnyomom eltűnik, ha nem akkor meg mutatja folyamatosan, de nem naplóz. Pedig ki van pipálva a min,max,avg-nél.
Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz 800.henrik #7458 üzenetére
Igen elmegy rajta.
1024x768 beállításnál nagyobbra ne nagyon számíts azért.
Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Ha Stamen mondjuk 50 euró egy játék, akkor abból mennyi részesedésük van a játékfejlesztő cégnek?
A felét csak megkapják minden eladott játék után?Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Az indie játékok közé milyen játékok tartoznak?
Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Létezik újabb vagy lesz a jövőben kiadva olyan Fps vagy Tps, amivel a játékosok egyenlő esélyekkel indulnak? Rankok nélkül.
Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Tudnátok mondani PC-re az Unreal Tournamenthez hasonló játékot újabb kiadásban, szebb grafikával?
Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Milyen programmal tudom ellenőrizni játék közben az átlag/min/max FPS-t?
Esetleg van olyan is, ami menti az adatokat?Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy azok a játékok amik kijöttek Xbox360-ra és van PC-s verziójuk is, azokat lehet játszani PC-hez való Xbox 360-as kontrollerrel PC-n? Gondolok itt olyan játéknevekre ming MW2, Bad Company 2 ... és még pár nevesebb játék, amiket szinte egyszerre dobtak piacra Pc-re és Xbox-ra is.Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Néhány játéktesztelő videón szoktam látni, hogy csak 60 HZ-re állítják rá a video bállítást. Ez egy CRT monitornál elég rossz lenne, mert "villogna" a monitor. TFT monitoroknál nem annyira zavaró a kevesebb képfrissítés?Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Ping-en tudok valahogy javítani? Valaki azt írta, hogy valamilyen beállítást kéne (aktív) módosítani a kapcsolaton. Így néz ki multy közben: kép CFoss nem sokat segít, 15-ös pingem van Speedtest.net-nél, ADSL Router mögül megy.Talán itt jobban értetek ehhez.
Live poor, die rich.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest