Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomacko

őstag

Sziasztok.

hosszas keresés után végül feladtam..... jövök és kérdezek, és lehet, nem is illik ide teljesen. Bár maximálisan alaplappal kapcsolatos leszek :)

A sztori előzetes röviden annyi, hogy még anno első szériás I5 660 procival szerelt Gigabyte GA P55 ud3 lapom van..... Nem mai csirke lévén a minap kékségben elhalálozott szerencsétlen, szóval a kékhalál levette a lábáról. :)

Na most mivel én mostanság nagyon nem néztem a piacot, fogalmam sincs róla, hogy milyen chipset-l szerelt deszkát kéne vegyek a következő konfignak ami egy szintén I% intel procis jóság lesz 1151 foglalattal ddr4 ramokkal.

Azt látom evvel kapcsolatban, hogy intel chipset van rajtuk, oké, na de melyik milyen ? Mert látom, hogy van B, H, Z...... van 110, 150, 170 némelyik végén egyéb betű jelzéssel. Ezekről találok valahol értelmes leírást, hogy miben különböznek egymástól ? Mert ha megtalálnám végre ezen infókat hamar gyorsan tudnék is dönteni. Engem igazából a vérpistikékekt elkábító GAMER meg MUSIC meg tuning feliratok sosem hoztak lázba. A marketing szarságot meghagyom a naívaknak, viszont ennek ellenére jól szeretnék választani "ma" is :) Játékok amik érdekesek, meg jóféle zenei kiszolgálás, persze ez külső DAC-l megy most is. Szóval igazából csak tényleg a chipsetek közti különbségek érdeklnének :)

Előre is köszönöm a válaszokat, vagy az útba igazítást.

Tomi

Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák