Aktív témák
-
Nemesys
tag
válasz
zyzzyadi #16412 üzenetére
Nekem a gépház is csinált csípős dolgot. Azt hittem megáll a szivem, csak épp hogy hozzáértem a tenyerem másik oldalával és felsikkantottam az éj közepén.
Meg egyszer volt talán egy PII-es vagy nemtom mi a fene. ki volt kapcsolva de benne feszített a kőkemény 70 vagy 100 W körüli táp, na majd én kiveszem a hangkártyát. Benne is hagytam az újlenyomatomat. Szerintem nemtom hogy de közel volt a 220-hoz érzésre biztos, lezsibbadt a karom tőle... és az a gép 5 perce még be volt kapcsolva.... Észbontó hogy mik vannak. Jah. a kedvencem
A gép az asztal alatt, szerelés után elfelejtettem visszakapcsolni a tápot a kis fekete kapcsolóján. Itt tapasztaltam meg, hogy mien az mikor ölelkezel egy táppal és az fel robban...
Ugyanis nem azért nem indult mert nem kapcsoltam be, hanem nem kötöttem be tán a bekapcs gombot és az a kis fekete kapcsoló (szabályosan olyan mint a mai tápokon az áramtalaniító) Az nem az volt hanem egy 110-230 kapcsoló...
A kedvenc gépkivégzésem volt. szerelés után, visszatol a gépház asztal alá, fekve, procival, mindennel felfelé a nagy világba, oldallap szabadságon. a 2 kilós ososz kombinált fogó a tolós billenytűtartón a bill előtt, én nyújtózkodik, billenytyű előretol. az a nem egész fél másodperc tartott vagy 3-ig míg végiggondoltam mit tettem. és CSATT ZZZZZZZZZ Az FX 5200 tompított majd bele a lapba csöröstül... Egyszerűen ijen péniszségekkel képes vagyok gépet kivégezni amikor csak fél másodpercet gondolni kéne előtte... Mondjuk már leszoktam az ienekről, legalább is remélem mert ezt az A8N-t nem akarom így kicsinálni...
Aktív témák
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- ASRock Z270 Pro4
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest