- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Mini PC
Aktív témák
-
jasonka
aktív tag
válasz
zyzzyadi #16397 üzenetére
Hello !
(Bár a nicknevem nem jánoska, hanem jasonka - {"dzséznke" - magyarosan } - de ennek aztán most igazán semmi jelentősége...Igazán köszönöm a segítőkészségedet - dehát - mint "írtam volt" - kicseréltem már az összes IDE-s adatkábelt. (Sőt : a primary ágon "tömörített" , hengeresre összefogott kábel volt - most azt is lecseréltem...)
Ami a jumperelést illeti : a gépben két HDD van - ezek egy adatkábelen vannak - mint ahogy a két DVD-író is a másik adatkábelen - és természetesen master-slave párosításban (különben a PC el sem indulna...)
Ilyeténképpen természetesen mind a szóban forgó winchester, mind a DVD-író a SAJÁT adatkábelének a végén van "masterként"...
Mindez azonban nem magyarázza sem az USB-s scanner, sem a PS2-s tasztatúra "eltűnését" - bár az is igaz, hogy a két napos billentyűzet megléte óta az még nem tűnt el...
A táp nem sípol - csak alattomosan (?) "lapul" - úgy csinál, mintha nem ő lenne a hibás.
(Éppen az volna jó, ha "nyakon tudnám csípni" - le tudnám leplezni - valamelyik gonosztevőt...)
Feszültséget, áramerősséget tudok éppen műszerrel mérni - csakhát terhelés alatt mások a mért értékek. mint üresjáratban.
De mi van, ha a proci vagy a DDRAM-ok hibásak ? ( Többször teszteltem a RAM-okat több órán körösztül - semmi rendellenest nem láttam...)
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Minden, ami Unreal Engine
- Wise (ex-TransferWise)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Renault, Dacia topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged