Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Tsebacsi #14757 üzenetére
Te ezeket olvasva, meg amilyen elborult végletekig elmenő tudok lenni... Ezek az embereke nagyon rosszul járnának velem.
Indítok egy vállalkozást. Szomszéd lerendező Kft. Beköltözök egy hónapra, segítek a háztartásba, és kicsinálom megbízó által kijelölt szomszédot.
Zaj, kellemetlenkedés, internet, tv, áram megszüntetés, kocsi blokkolás, lenne pár remek ötletem.
Pont mondtam is pár napja asszonynak egy bevásárlás után. Nagy öröm hogy mellettünk erdő, előttünk lovarda van de csak a nagy udvar hátulja, másik utcáról közlekednek. Zsákutca.... Annyi hülyét láttam hogy egy ilyen szomszédra rágyújtanám a házat. Akarom mondani spontán ön-gyulladna a házuk.
Read only-ba tolom mert voltak vendégek illetve ha van időm tekerek vagy V6 / V8-at veretek
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest